626 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 Παρ Ιουλ 20, 2012 12:37 pm
maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έχετε κάνει καθόλου προγεννητικό?Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη...αν θέλεις μου απαντάς εννοείτε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:οχι μη ζητας συγγνωμη κουκλα μου!
ειχα πει να ξεκινησω να κανω εγω τις ορμονικες που κανεις μεσα στον κυκλο! εκανα αυτες που γινονται στο τελος, και βγηκαν καλες! μετα μου γραφει αυτες που γινονται στην αρχη..και ηθελαν 150€ που δν ειχα και λεω ας το αφησω για μετα το γαμο...μετα μενει ανεργος ο αντρας μου ...και ετσι το αφησα εντελως...ουτε τεστ ωορρηξιας κανω πια ουτε τιποτα...αν ειναι να ερθει ας ερθει...αλλιως..ας μην ερθει!δν μπορω να το κυνηγήσω παραπανω σε αυτη τη φαση!! οποτε ελπιζω στη θεα τυχη για ενα θαυμα
boubou έγραψε:αυτες που εκανα τις πληρωσα 40€ γιατι εκεινο τον καιρο δν συμμετεχαν τα μικροβιολογικα στον ΕΟΠΥΥ...και τις πιο ακριβες μου τις ειχε γραψει αλλα 4 απο αυτες δν τις δικαιολογουσε ο ΕΟΠΥΥ και ηταν πανακριβες!!! απογοητευτικα οταν μου το ειπαν στο μικροβιολογικο την τιμη!! ασε!!
κουκλιτσα σχολαω σε λιγο οποτε πρεπει να βγω να κανω τις τελευταιες δουλειες!!
θα μπω μετα απο το σπιτι!!
thequeen86 έγραψε:γκουντ μορνινγκ γκερλς
Deb έγραψε:thequeen86 έγραψε:γκουντ μορνινγκ γκερλς
Καλημέρα Μαρία!!!
el88tse έγραψε:καλημερα μετραω μερες καθυστερησης ειναι 10η μερα σημερα αχ θεουλη μου μακαρι να εγινε το θαυμα αλλα φοβαμαι εχω πονους στη κοιλια σαν περιοδου αλλα οχι συνεχεια που και που αντε να ρθει η δευτερα να κανω χχοριακη πηγα χθες και ηταν κλειστο το μικροβιολογικο
el88tse έγραψε:με το καλο σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα αλλα δεν εχω συμπτωμα εγκυμοσυνης κανενα νομιζα οτι κατι θα εχω εμετους αναγουλες καουρες δεν ξερω λεω μπας και καταλαβω κανενα συμπτωμα αλλα τιποτα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την loulou_29 στις Σαβ Ιουλ 21, 2012 1:57 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης