Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
269 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 269 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έχετε κάνει καθόλου προγεννητικό?Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη...αν θέλεις μου απαντάς εννοείτε!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι μη ζητας συγγνωμη κουκλα μου!
ειχα πει να ξεκινησω να κανω εγω τις ορμονικες που κανεις μεσα στον κυκλο! εκανα αυτες που γινονται στο τελος, και βγηκαν καλες! μετα μου γραφει αυτες που γινονται στην αρχη..και ηθελαν 150€ που δν ειχα και λεω ας το αφησω για μετα το γαμο...μετα μενει ανεργος ο αντρας μου ...και ετσι το αφησα εντελως...ουτε τεστ ωορρηξιας κανω πια ουτε τιποτα...αν ειναι να ερθει ας ερθει...αλλιως..ας μην ερθει!δν μπορω να το κυνηγήσω παραπανω σε αυτη τη φαση!! οποτε ελπιζω στη θεα τυχη για ενα θαυμα Razz Razz

maraki_iraklio

maraki_iraklio
boubou έγραψε:οχι μη ζητας συγγνωμη κουκλα μου!
ειχα πει να ξεκινησω να κανω εγω τις ορμονικες που κανεις μεσα στον κυκλο! εκανα αυτες που γινονται στο τελος, και βγηκαν καλες! μετα μου γραφει αυτες που γινονται στην αρχη..και ηθελαν 150€ που δν ειχα και λεω ας το αφησω για μετα το γαμο...μετα μενει ανεργος ο αντρας μου ...και ετσι το αφησα εντελως...ουτε τεστ ωορρηξιας κανω πια ουτε τιποτα...αν ειναι να ερθει ας ερθει...αλλιως..ας μην ερθει!δν μπορω να το κυνηγήσω παραπανω σε αυτη τη φαση!! οποτε ελπιζω στη θεα τυχη για ενα θαυμα Razz Razz

Βασικά δεν χρειάζεται άγχος είσαι μικρούλα ακόμα και έχεις καιρό μπροστά σου!!!Αλλά γιατί δεν σου γράφει ο γιατρός σου τις εξετάσεις?Εμένα μου είχε γράψει όλες τις ορμονικές και είχα πληρώσει ελάχιστη συμμετοχή!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτες που εκανα τις πληρωσα 40€ γιατι εκεινο τον καιρο δν συμμετεχαν τα μικροβιολογικα στον ΕΟΠΥΥ...και τις πιο ακριβες μου τις ειχε γραψει αλλα 4 απο αυτες δν τις δικαιολογουσε ο ΕΟΠΥΥ και ηταν πανακριβες!!! απογοητευτικα οταν μου το ειπαν στο μικροβιολογικο την τιμη!! ασε!!

κουκλιτσα σχολαω σε λιγο οποτε πρεπει να βγω να κανω τις τελευταιες δουλειες!!

θα μπω μετα απο το σπιτι!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 334590

maraki_iraklio

maraki_iraklio
boubou έγραψε:αυτες που εκανα τις πληρωσα 40€ γιατι εκεινο τον καιρο δν συμμετεχαν τα μικροβιολογικα στον ΕΟΠΥΥ...και τις πιο ακριβες μου τις ειχε γραψει αλλα 4 απο αυτες δν τις δικαιολογουσε ο ΕΟΠΥΥ και ηταν πανακριβες!!! απογοητευτικα οταν μου το ειπαν στο μικροβιολογικο την τιμη!! ασε!!

κουκλιτσα σχολαω σε λιγο οποτε πρεπει να βγω να κανω τις τελευταιες δουλειες!!

θα μπω μετα απο το σπιτι!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 334590

Δεν πειράζει σιγά,σιγά...πάντως τραγικό που σε αυτό το κωλοκράτος σου κάνουν τρελές κρατήσεις από το μισθό σου για περίθαλψη και τελικά πάλι όλα τα πληρώνεις!!!Εύχομαι ολόψυχα από βδομάδα να μάθεις τα ευχάριστα και να μην χρειαστεί να τις κάνεις ποτέ!!!Καλή ξεκούραση και καλό βράδυ αν δεν σε πετύχω μετά!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα πάλι!! λειπει το αφεντικό μου σε άδεια και μέχρι να τελειώσω όλα τα ταμεία,να ξεμπιρμπιλιάσω και τον κοντο πέρασε η ώρα και κουράστηκα!

μπήκα να πω μια καληνύχτα!!!

Μαρακι μου , μακάρι να βγει η ευχή σου!!!ετσι οπως τα λες,μας κρατάνε που μας κρατάνε τοσα λεφτά , τουλάχιστον να μπορουσαμε να τα αξιοποιήσουμε και καπως!!!! δν πειράζει, τι να κάνουμε? οτι γίνει τώρα!! δν περιμένω κάτι απο αυτους εξάλλου!!

σε καληνυχτώ λοιπόν με την ευχή σου για σκέψη μου να κοιμηθώ γλυκά!!χιχι

πολλα φιλιά!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα κοιμάστε...

έφυγα απότομα το απόγευμα γιατί προέκυψε κάτι Laughing Laughing

Εύη 48 τώρα σε ένα χρόνο όμως 54
και καλά θα είναι
αλλά εγώ απο 65 στα 120 κιλά έχει πολύ μεγάλη διαφορά κιλών Razz Razz Razz

εσύ απο εγκυμοσύνη και εγώ απο την μάσα μάλλον Razz Razz Razz

αχ αυτά τα κιλά ρε κορίστια Mad Mad
αλλά είναι μεγάλη απόλαυση το άτιμο το φαγητό.

Μαρία όλα για κάποιο λόγο γίνονται, η φύση και το σώμα μας μας προστατεύουν.
Εσύ να είσαι καλά και σύντομα θα έρθει ένα υγιές μωράκι.

Ελλη δεν ξέρω τι ασφάλεια έχεις αλλά εγώ που έκανα τις εξετάσεις μου που ξέρεις πως είναι τριπλάσιες απο αυτές που θα κάνεις δεν έδωσα τίποτα εκτός απο 10 ευρώ σε γιατρό να μου τις γράψει. Αν θες κάτι να σε ενημερώσω πάνω στο θέμα. Α ! και τις έκανα έξω σε δική μου μικροβιολόγο όχι ΙΚΑ ή νοσοκομείο.

Deb

Deb
Καλημέρα κορίτσια!!!Τι κάνετε;

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκουντ μορνινγκ γκερλς

Deb

Deb
thequeen86 έγραψε:γκουντ μορνινγκ γκερλς

Καλημέρα Μαρία!!! Smile

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:
thequeen86 έγραψε:γκουντ μορνινγκ γκερλς

Καλημέρα Μαρία!!! Smile

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 417472

καλημερα δεσποινακι μου ! μαλλον ειμαστε οι μονες πρωινες!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 850933

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα μετραω μερες καθυστερησης ειναι 10η μερα σημερα αχ θεουλη μου μακαρι να εγινε το θαυμα αλλα φοβαμαι εχω πονους στη κοιλια σαν περιοδου αλλα οχι συνεχεια που και που αντε να ρθει η δευτερα να κανω χχοριακη πηγα χθες και ηταν κλειστο το μικροβιολογικο

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
el88tse έγραψε:καλημερα μετραω μερες καθυστερησης ειναι 10η μερα σημερα αχ θεουλη μου μακαρι να εγινε το θαυμα αλλα φοβαμαι εχω πονους στη κοιλια σαν περιοδου αλλα οχι συνεχεια που και που αντε να ρθει η δευτερα να κανω χχοριακη πηγα χθες και ηταν κλειστο το μικροβιολογικο

κ εγω το ειχα αυτο κ καμια φορα ακομα εχω αυτους τους πονους....αντε αντε θα σκασουμε ολες μαζιιιιιι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 215994

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
με το καλο σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα αλλα δεν εχω συμπτωμα εγκυμοσυνης κανενα νομιζα οτι κατι θα εχω εμετους αναγουλες καουρες δεν ξερω λεω μπας και καταλαβω κανενα συμπτωμα αλλα τιποτα

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
el88tse έγραψε:με το καλο σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα αλλα δεν εχω συμπτωμα εγκυμοσυνης κανενα νομιζα οτι κατι θα εχω εμετους αναγουλες καουρες δεν ξερω λεω μπας και καταλαβω κανενα συμπτωμα αλλα τιποτα

καποιες φορες ερχονται νωρις αλλες φορες οχι.εμενα ηρθαν νωρις κ σταμαστησαν νωρις(ευτυχως δλδ γτ δν την παλευα) καθε γυναικα διαφερει οπως κ καθε εγκυμοσυνη διαφερει.στον γιο μου δν καταλαβαινα εγκυμοσυνη κ τωρα τα χω ψιλοδει ολα

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια! sunny Τι κάνετε εγκυούλες και μη εγκυούλες;
Συγγνώμη που έφυγα απροειδοποίητα χθες αλλά ήρθε ο αντρούλης και με αιφνιδίασε ευχάριστα!
El88tse πραγματικά απορώ πώς δεν έχεις κάνει τεστάκι ακόμα!Μακάρι να πάνε όλα τέλεια, αν και με τόσες μέρες καθυστέρηση είσαι σιγουράκι! cheers

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!

Λεμονάκι πραγματικα δν ξέρω τι παίζει με τα μικροβιολογικα και τον ΕΟΠΥΥ!θα σου στειλω πμ τις εξετασεις που μου εγραψε να μου πεις! σιγουρα εχουμε διαφορετικη ασφαλιση ομως γιατι εγω εχω ικα! No

Ελενη νομιζω ότι ήρθε η ώρα να κανεις τεστ.... γιατι να μας φαει ολες η αγωνια μεχρι την Δευτερα ενω μπορουμε να μαθουμε τωρα? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 40746

Μαρια queen καλημερα και σε σενα!

Ευουλι ώστε έτσι ο αντρούλης ε?Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 26 M155

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Ελλη!Τι κάνεις κουκλίτσα;Σήμερα ρεπό,ε;Θα πάτε θαλασσίτσα;
Ο αντρούλης χθες βοήθησε να φύγει η βαρεμάρα μου! Embarassed Embarassed Embarassed
Ασχετο, αλλά επειδή είδα ότι απάντησες στη Μαρία πως προσπαθείς 13 μήνες, έχεις υπολογίσει πόσους απ' αυτούς τους μήνες ήταν συστηματική η προσπάθεια;Γιατί, π.χ. πριν το γάμο δεν προσπαθήσατε καθόλου αν δεν κάνω λάθος...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευουλι μου εγω τους πιανω ολους τους μηνες σαν συστηματικους εκτός απο τον τελευταιο πριν τον γαμο, γιατι ειχαμε τακτικες επαφες όλο το μήνα!! και την μερα που ηταν η ωορρηξια να μην καναμε ειχαμε κανει 1 μερα ή 2 πριν, που λενε οτι αντεχει το σπερμα!! αρα αν δν αντεχε παει να πει οτι παιζει προβλημα..αλλιως απλα δν πετυχαμε το ποσοστο που λενε οτι πετυχαινει καθε μηνα εγκυμοσύνη (αυτο το 15-25% που λενε)...

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχεις δίκιο!Αφού ήταν τακτικές οι επαφές, θεωρούνται συστηματικές...Πάντως μια γιατρός μου είχε πει πως παλιά έλεγαν στα ζευγάρια μετά από 2 χρόνια να κάνουν εξετάσεις γιατί τότε το ποσοστό επιτυχίας φτάνει στο 90 και κάτι τοις εκατό.Απλά πλέον λένε στον 1 χρόνο γιατί το μέσο όρο της ηλικίας των ζευγαριών έχει ανέβει. Για τον ίδιο λόγο μετά τα 35 σου λένε να πας μετά το 6μηνο, προκειμένου δηλ. να βρεις νωρίς τυχόν προβλήματα.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ξερω Ευουλι οτι γι αυτο τα λενε! ήθελα να κανω εξετασεις νωριτερα για να γλυτώσω ίσως χαμενο χρονο αλλα τελικά δν έκατσε..ολα γινονται για καποιο λογο λενε...δν καταφερνω να κανω τις εξετασεις, μενει και ανεργος ο αντρας μου...ε ισως γι αυτο, δν χρειαζεται να βιαστουμε... οποτε ξανα παιρνω τον χρονο μου σε αυτο και όποτε ερθει! νιωθω πιο ήρεμη απο ποτέ παντως πάνω σε αυτό το θεμα!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαίρομαι Ελλη μου που είσαι χαλαρή!Αλλωστε, δεν υπάρχει λόγος για το αντίθετο!Θα έρθει, είναι σίγουρο!Εύχομαι να είναι ήδη στο δρόμο! Razz

loulou_29

loulou_29
Σας στέλνω μια γλυκιά καλημέρα για ένα υπέροχο σαββατοκύριακο!δυστυχώς από το κινητό μου δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο οπότε θα την βάλω την δευτέρα από τον υπολογιστή!τα φιλιά μου σε όλες καλά να περάσετε σε ότι και αν κάνετε!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την loulou_29 στις Σαβ Ιουλ 21, 2012 1:57 am, 1 φορά

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΤΣΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις