Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
169 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 169 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
goldangel1990 έγραψε:χάρηκα πολυ που επέστρεψα!!! Very Happy

Και εμείς χαρήκαμε Έβελιν και περισσότερο για τα ευχάριστα που μας έφερες και γέμισες το θεματάκι μας χαρμόσυνα νέα!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 M032

Deb

Deb
Ωραία κοντά θα είμαστε!!!Θα μοιραζόμαστε και τις απορίες μας!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 M172

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 50580

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 M124
ΤΟ ΜΑΙΜΟΥΔΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ HAPPY BIRTHDAY TO YOU......
το ακούω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 M004ευχαριστώ πολύ Γιάννα για το τραγουδάκι σου ! σου έγραψα για τα τραγούδια, το είδες ; πως σου φαίνονται ;

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 50580

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 M124
ΤΟ ΜΑΙΜΟΥΔΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ HAPPY BIRTHDAY TO YOU......
το ακούω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 M004ευχαριστώ πολύ Γιάννα για το τραγουδάκι σου ! σου έγραψα για τα τραγούδια, το είδες ; πως σου φαίνονται ;

POLY KALH H EPILOGH ΣΑΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΞΕΝΟ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ.
ΤΖΑΜΠΟΟΟΟΟΟ ΟΛΕΕΕΕΕΕ!!!!ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ?
ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ?
ΕΜΑΣ ΕΦΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩ.....

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ?ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΨΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ 10 ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ?

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα και στα κορίτσια που δεν χαιρέτησα!!!Ειρήνη,Έλλη κι όποια άλλη ξεχνάω!!μιλούσα στο τηλ. κ γι'αυτό χάθηκα λίγο!!δεν σας προλαβαίνω!!έβγαλα τα φύλλα κρούστας να ξεπαγώσουν... Very Happy

Deb

Deb
Κορίτσια σας αφήνω γιατί ήρθε η μαμά μου και επειδή τα Σ/Κ πάει στο εξοχικό την βλέπω ελάχιστα!!!Θα τα πούμε ίσως αργότερα!!!Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!Καλό μεσημέρι!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 M120

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσάκια μου γλυκά!Επέστρεψα από Σαντορίνη χθες!Περάσαμε υπέροχα!Νιώθω πραγματικά ξεκούραστη και ανανεωμένη! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 215994
Διάβασα εν τάχει τα νέα σας από αυτό το θεματάκι γιατί το προηγούμενο δεν το βρήκα...Εχει καμία το link γιατί διάβασα ότι έχει ανεβάσει φώτο η Ελλη και θέλω να τις δω!
Εβελιν μου με συγκίνησες!Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!
Μαρία Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 50580 και σε σένα!Τι υπέροχα νέα!
El88tse εύχομαι να ακούσουμε κι από εσένα επίσημα τα ευχάριστα! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 328109
Λεμονάκι μου να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!Και πολύ πολύ σύντομα 3!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 654316
Οσο για τις παρεξηγήσεις που διάβασα, με κάλυψε απόλυτα η απάντηση της Ελλης!(Μπράβο ρε Ελλούκο γιατί θα γινόταν σεντονάρα η απάντησή μου!) Laughing Laughing Laughing
Σε όλα τα άλλα κορίτσια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 417472

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιάννα άσε άσε και που έβαλα ένα ξένο πάλι καλά Razz Razz
του άρεσε η ιδέα οτι θα το χορέψουμε μάλλον, πλάκα θα έχει Razz Razz Razz

Ναι δεν μα τα δίνει..
αλλά είναι τόση καλή η τιμή με αυτά που μας δίνει που λες οκ θα κάνω υπομονή Rolling Eyes λέμε τώρα Laughing Laughing

θα πάω να δω φανάρια, γυάλες ρεσό και τέτοια, γενικά για στολισμό.
Μιλάω και Γερμανία ταυτόχρονα και κάνουμε συγκρίσεις Wink

όλοι τους είναι τρελοί Γιάννα, θέλουν να σου στολίσουν το γάμο σου με πράγματα που ήδη είναι χρυσοπληρωμένα απο προηγούμενους γάμους και σου λεν οτι σου κάνουν και έκπτωση Mad

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δέσποινα μπάιιιιιιιιι!!

καλώς την συνονόματη!!περάσατε ωραία ε???μπράβο!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι καλώς ήρθες !!
χαίρομαι που πέρασες ωραία Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 654316
αχ ζηλεύω ρε συ Embarassed
τι καλές που είναι η διακοπές !!!
γυρνάς με άλλο αέρα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 215994

Δέσποινα τσάο !!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΗ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤ?
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΥΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.
ΕΥΟΥΛΙ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ!!ΑΧ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 M096
ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ...ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΤΕ?

goldangel1990

goldangel1990
Βρε κορίτσια να κάνω μια απορία??
Γιατι η λίστα της Ελλης μικρανε τοσο πολυ? Και που πήγε η λίστα με τις εγκυούλες?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι περάσαμε όντως τέλεια!Λιώσαμε στις ξαπλώστρες!!! Laughing Laughing Γλιτώσαμε και τον καύσωνα στην Αθήνα!
Γιάννα μου μείναμε σε έναν μικρό οικισμό κοντά στο αεροδρόμιο.Ηταν ήσυχα και δίπλα στη θάλασσα!Τις τελευταίες 3 μέρες ήρθε κι ένα φιλικό μας ζευγάρι και μας έκατσε ιδανικά γιατί συνδυάσαμε και ρομαντικές διακοπές και την παρέα!
Λεμονάκι μου μη ζηλεύεις!Εκανα βουτιές και για εσάς! Wink Αλήθεια, δεν θυμάμαι, δεν θα πάτε πουθενά ούτε μετά το γάμο;

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:Βρε κορίτσια να κάνω μια απορία??
Γιατι η λίστα της Ελλης μικρανε τοσο πολυ? Και που πήγε η λίστα με τις εγκυούλες?
ΕΒΕΛΙΝΑΚΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ......

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Γιάννα άσε άσε και που έβαλα ένα ξένο πάλι καλά Razz Razz
του άρεσε η ιδέα οτι θα το χορέψουμε μάλλον, πλάκα θα έχει Razz Razz Razz

Ναι δεν μα τα δίνει..
αλλά είναι τόση καλή η τιμή με αυτά που μας δίνει που λες οκ θα κάνω υπομονή Rolling Eyes λέμε τώρα Laughing Laughing

θα πάω να δω φανάρια, γυάλες ρεσό και τέτοια, γενικά για στολισμό.
Μιλάω και Γερμανία ταυτόχρονα και κάνουμε συγκρίσεις Wink

όλοι τους είναι τρελοί Γιάννα, θέλουν να σου στολίσουν το γάμο σου με πράγματα που ήδη είναι χρυσοπληρωμένα απο προηγούμενους γάμους και σου λεν οτι σου κάνουν και έκπτωση Mad

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΗ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΑΣ?ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ.

ΑΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.ΟΤΑΝ ΕΩΑΧΝΑ ΕΓΩ ΤΑ ΧΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΘΟΠΩΛΗΣΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΑΥΤΗΝ ΕΙΧΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑ Κ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ....ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ.(ΦΑΝΑΡΙΑ-ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ-ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ)

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Τη λίστα με τις εγκυούλες την βγάλαμε γιατι συνέβησαν κάποιες αποβολές

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

γιατί αφαίρεσε ονόματα που έχουν να μπουν πάρα πολύ καιρό και να ενημερώσουν νέες ημερομηνίες και οι εγκυούλες μας βγήκαν γιατί απλά ζητήθηκε η λίστα να βγει.

Εύούλι θα σου δώσω λινκ για το νυφικό της Ελλησ !!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Ευάκι περάσαμε όντως τέλεια!Λιώσαμε στις ξαπλώστρες!!! Laughing Laughing Γλιτώσαμε και τον καύσωνα στην Αθήνα!
Γιάννα μου μείναμε σε έναν μικρό οικισμό κοντά στο αεροδρόμιο.Ηταν ήσυχα και δίπλα στη θάλασσα!Τις τελευταίες 3 μέρες ήρθε κι ένα φιλικό μας ζευγάρι και μας έκατσε ιδανικά γιατί συνδυάσαμε και ρομαντικές διακοπές και την παρέα!
Λεμονάκι μου μη ζηλεύεις!Εκανα βουτιές και για εσάς! Wink Αλήθεια, δεν θυμάμαι, δεν θα πάτε πουθενά ούτε μετά το γάμο;

Καλως όρισες!!!
Τι ωραια που θα ηταν!!!Θαλασσα, φαγητο, βολτουλες, ξεκούραση και Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 215994

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ~~~

ΖΕΣΤΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!

ΠΟΙΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
Ευούλι έγραψε:Ευάκι περάσαμε όντως τέλεια!Λιώσαμε στις ξαπλώστρες!!! Laughing Laughing Γλιτώσαμε και τον καύσωνα στην Αθήνα!

Καλως όρισες!!!
Τι ωραια που θα ηταν!!!Θαλασσα, φαγητο, βολτουλες, ξεκούραση και Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 215994

Ακριβώς έτσι Αννούλα!Το μόνο που με σταναχωρεί είναι ότι οι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 14 215994 δεν έφεραν σποράκι γιατί κλασικά ξεκίνησαν τα πρώιμα πονάκια περιόδου που με πιάνουν κάθε μήνα! Crying or Very sad

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έτοιμο το γλυκάκι μου!
Ευούλι καλώς όρισες! Very Happy Very Happy

σας αφήνω να κάνω δουλίτσες..
φιλιά!!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:έτοιμο το γλυκάκι μου!
Ευούλι καλώς όρισες! Very Happy Very Happy

σας αφήνω να κάνω δουλίτσες..
φιλιά!!!!

Φιλιά Ειρηνάκι!!!Καλές δουλίτσες!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΟΥΛΙ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ Κ ΜΕ ΠΑΡΕΑ.

ΑΡΤ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

ΤΟΝΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΑΛΙ ΖΕΣΤΗ.ΨΩΝΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ? Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://forum.eimaimama.gr/t4127p900-topic

Γιάννα ε μα ναι, άντε να πληρώσω ένα νοίκι που θα μου τα φέρεις και θα μου στολίσεις το μέρος και ο κόπος σου αλλά όχι και έτσι !!

πήγα σε μια γνωστή να μου πει τιμές για στολισμό κέντρου, μόνο τραπέζι ευχών και το νυφικό τραπέζι η οποία ανθοδέσμη θα ήταν του αυτοκινήτου...
μου είπε 300 ευρώ
-εγώ δεν θα πάρω τίποτα για τον κόπο μου θα το κάνω γιατί είσαι εσύ Shocked μόνο τα ηλικά θα πληρωθώ...

μα τα ηλικά τα έχεις ήδη μαρή !!

και πήγα σε έναν νεαρό που το μαγαζί του έχει όνομα και μου είπε ίδιες τιμές με πολλά περισσότερα Rolling Eyes
μου είπε και λύσεις που μπορώ να κάνω μόνη μου για να μου βγει ποιο φτηνό Wink

ναι αν μπορείς βάλε μας φωτό !!

η νύφη μου πλήρωσε 150 στα βαφτίσια του μικρού μας

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις