326 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 Παρ Ιουλ 20, 2012 1:08 am
Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΕΒΕΛΙΝΑΚΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ......goldangel1990 έγραψε:Βρε κορίτσια να κάνω μια απορία??
Γιατι η λίστα της Ελλης μικρανε τοσο πολυ? Και που πήγε η λίστα με τις εγκυούλες?
Λεμονάκι έγραψε:Γιάννα άσε άσε και που έβαλα ένα ξένο πάλι καλά
του άρεσε η ιδέα οτι θα το χορέψουμε μάλλον, πλάκα θα έχει
Ναι δεν μα τα δίνει..
αλλά είναι τόση καλή η τιμή με αυτά που μας δίνει που λες οκ θα κάνω υπομονή λέμε τώρα
θα πάω να δω φανάρια, γυάλες ρεσό και τέτοια, γενικά για στολισμό.
Μιλάω και Γερμανία ταυτόχρονα και κάνουμε συγκρίσεις
όλοι τους είναι τρελοί Γιάννα, θέλουν να σου στολίσουν το γάμο σου με πράγματα που ήδη είναι χρυσοπληρωμένα απο προηγούμενους γάμους και σου λεν οτι σου κάνουν και έκπτωση
goldangel1990 έγραψε:Βρε κορίτσια να κάνω μια απορία??
Γιατι η λίστα της Ελλης μικρανε τοσο πολυ? Και που πήγε η λίστα με τις εγκυούλες?
goldangel1990 έγραψε:Βρε κορίτσια να κάνω μια απορία??
Ευούλι έγραψε:Ευάκι περάσαμε όντως τέλεια!Λιώσαμε στις ξαπλώστρες!!! Γλιτώσαμε και τον καύσωνα στην Αθήνα!
Γιάννα μου μείναμε σε έναν μικρό οικισμό κοντά στο αεροδρόμιο.Ηταν ήσυχα και δίπλα στη θάλασσα!Τις τελευταίες 3 μέρες ήρθε κι ένα φιλικό μας ζευγάρι και μας έκατσε ιδανικά γιατί συνδυάσαμε και ρομαντικές διακοπές και την παρέα!
Λεμονάκι μου μη ζηλεύεις!Εκανα βουτιές και για εσάς! Αλήθεια, δεν θυμάμαι, δεν θα πάτε πουθενά ούτε μετά το γάμο;
xaftounaki έγραψε:Ευούλι έγραψε:Ευάκι περάσαμε όντως τέλεια!Λιώσαμε στις ξαπλώστρες!!! Γλιτώσαμε και τον καύσωνα στην Αθήνα!
Γιάννα μου μείναμε σε έναν μικρό οικισμό κοντά στο αεροδρόμιο.Ηταν ήσυχα και δίπλα στη θάλασσα!Τις τελευταίες 3 μέρες ήρθε κι ένα φιλικό μας ζευγάρι και μας έκατσε ιδανικά γιατί συνδυάσαμε και ρομαντικές διακοπές και την παρέα!
Λεμονάκι μου μη ζηλεύεις!Εκανα βουτιές και για εσάς! Αλήθεια, δεν θυμάμαι, δεν θα πάτε πουθενά ούτε μετά το γάμο;
Καλως όρισες!!!
Τι ωραια που θα ηταν!!!Θαλασσα, φαγητο, βολτουλες, ξεκούραση και
eirini7 έγραψε:έτοιμο το γλυκάκι μου!
Ευούλι καλώς όρισες!
σας αφήνω να κάνω δουλίτσες..
φιλιά!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης