Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
131 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 131 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:

Ακριβώς έτσι Αννούλα!Το μόνο που με σταναχωρεί είναι ότι οι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 215994 δεν έφεραν σποράκι γιατί κλασικά ξεκίνησαν τα πρώιμα πονάκια περιόδου που με πιάνουν κάθε μήνα! Crying or Very sad

Δεν ξέρεις...Καμμιά φορά και τα πονάκια μπορεί να είναι εγκυμοσύνη!!!
Στο εύχομαι

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΟΥΛΙ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ Κ ΜΕ ΠΑΡΕΑ.

ΑΡΤ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

ΤΟΝΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΑΛΙ ΖΕΣΤΗ.ΨΩΝΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ? Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑ..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΨΩΝΙΣΕ Η ΜΑΜΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ..ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΝΑΤΑΛ Κ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΠΗΡΕ 4 ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΕΙ ΠΟΡΟΣ 3ΗΜΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΧ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ!!!ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ Κ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρτ καλημέρα τι κάνεις ;

Τόνια καλημέρα, τι έγινε ; Very Happy

Ευούλι ελπίζουμε ως την τελευταία στιγμή !! ποτέ δεν ξέρεις αυτά τα συμπτώματα είναι άτιμα Mad

θα αρχισω να μαγειρεύω σιγά σιγα Crying or Very sad

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας Άρτεμις κ Τόνια!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:http://forum.eimaimama.gr/t4127p900-topic

Γιάννα ε μα ναι, άντε να πληρώσω ένα νοίκι που θα μου τα φέρεις και θα μου στολίσεις το μέρος και ο κόπος σου αλλά όχι και έτσι !!

πήγα σε μια γνωστή να μου πει τιμές για στολισμό κέντρου, μόνο τραπέζι ευχών και το νυφικό τραπέζι η οποία ανθοδέσμη θα ήταν του αυτοκινήτου...
μου είπε 300 ευρώ
-εγώ δεν θα πάρω τίποτα για τον κόπο μου θα το κάνω γιατί είσαι εσύ Shocked μόνο τα ηλικά θα πληρωθώ...

μα τα ηλικά τα έχεις ήδη μαρή !!

και πήγα σε έναν νεαρό που το μαγαζί του έχει όνομα και μου είπε ίδιες τιμές με πολλά περισσότερα Rolling Eyes
μου είπε και λύσεις που μπορώ να κάνω μόνη μου για να μου βγει ποιο φτηνό Wink

ναι αν μπορείς βάλε μας φωτό !!

η νύφη μου πλήρωσε 150 στα βαφτίσια του μικρού μας

ΚΑΙ ΕΓΩ 150 ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ!ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΗ.

ΤΟΝΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΔΗΛΩΣΕΣ?ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ.ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΘΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ Λεμονάκι!
Αννούλα μακάρι!Αν και δεν το βλέπω...
Τόνια μου καλησπέρα!
Πάω να δω το link που μου έστειλε το Λεμονάκι κι επιστρέφω!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ.

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:το πρωί τα έλεγα στην Τόνια ;
είσαι σίγουρη ;
δεν θυμάσαι καλά γιατί το μεσημέρι και μετά τα έλεγα.
Εσένα όμως γιατί σε πειράζει τόσο το τι συζήτησα με την Τόνια ιδικά απο την στιγμή που δεν παρεξηγήθηκε αυτή
Μπήκες δικηγόρος της απο μόνη σου;

Αγάπη μου καλή είναι φανερό το τι γίνεται τώρα.
Η συνεννόηση πέφτει σύννεφο.

Η Τόνια δεν ήταν χθες που ήταν μαζί σου φουντωμένη ;
εγώ τι σχέση έχω ;

τώρα πέτα το μπαλάκι αλλού και μπάλωσε αυτά και βρες κάτι άλλο.

ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΝΤΩΜΕΝΗ.ΟΚ??

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΥΗ Κ ΛΕΜΟΝΑΚΙ!!!
ΓΙΑΝΝΑ ΔΗΛΩΣΑ ΗΛΕΙΑ Κ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΞ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΡΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ!!!ΕΙΔΩΜΕΝ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έβελιν και Μαρία Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 50580 να έχετε μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!
Κούκλες το τσιζκεικ φαίνεται καταπληκτικό το απόγευμα που θα το ξεφορμάρω θα βάλω και φωτο .η αλήθεια είναι ότι ψιλοκουράστηκα αλλά δεν πειράζει.....πάω να φτιάξω και τις κρεπες για να καθαρίσω την κουζίνα μετά.
Λεμόνακι να τα εκατοστήσετε και να είστε για πάντα ευτυχισμένοι η ώρα η καλή και του χρόνου στην επέτειο σας 3 και γιατί όχι 4 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 893968
Ευακι σιγά που δεν θα έφτιαχνες το γλυκάκι σου και εσυ βέφα μας!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξετρελάθηκα με την Ελλη μας! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 875502 Κούκλα!!!!!!!!!!!Και το νυφικό και το μαλλί!Να είσαι πάντα τόσο χαμογελαστή Ελλη!Τα καλύτερα εύχομαι!
Λεμονάκι η ώρα η καλή και σε σένα!Ανυπομονώ να δω κι εσένα νυφούλα!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ.

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ?

Το ξέρω ότι είναι νωρίς, αλλά δεν παραλείπει να μου το υπενθυμίζει η χαζή ότι είναι στο δρόμο!Που να χαθεί να χάνεται! Razz

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Τόνια
Καλή επιτυχία!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λουλού ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά και εύχομαι το ίδιο και σε εσένα
και σε όλες μας Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 417472

Ευούλι ευχαριστώ, κοντεύουν οι μέρες και έχω μια αγωνία...

Γιάννα θα κάνω τηγανιά, πριν λίγο το αποφάσισα, με ρυζάκι.

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευούλι με τα συμπτώματα ποτέ δεν ξέρεις!!!??? Εγώ από την μέρα που περίμενα στις 17/7 μέχρι και χθες, ένιωθα έντονα τραβιγματα χαμηλά σας να έρχεται η άτιμη. Επειδή ήξερα πότε ακριβώς έκανα ωορρηξία και ήμουν σύγουρη για το πότε περίμενα έκανα νωρίς τεστάκι και βγηκε θετικό. Απλά αυτές οι ενοχλήσεις μ' εκαναν να πηγαίνω κάτι λίγο και λιγάκι τουαλέτα να τσεκάρω ... αλλά ευτυχώς ΤΙΠΟΤΑ ;)

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:το πρωί τα έλεγα στην Τόνια ;
είσαι σίγουρη ;
δεν θυμάσαι καλά γιατί το μεσημέρι και μετά τα έλεγα.
Εσένα όμως γιατί σε πειράζει τόσο το τι συζήτησα με την Τόνια ιδικά απο την στιγμή που δεν παρεξηγήθηκε αυτή
Μπήκες δικηγόρος της απο μόνη σου;

Αγάπη μου καλή είναι φανερό το τι γίνεται τώρα.
Η συνεννόηση πέφτει σύννεφο.

Η Τόνια δεν ήταν χθες που ήταν μαζί σου φουντωμένη ;
εγώ τι σχέση έχω ;

τώρα πέτα το μπαλάκι αλλού και μπάλωσε αυτά και βρες κάτι άλλο.

ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΝΤΩΜΕΝΗ.ΟΚ??

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΥΗ Κ ΛΕΜΟΝΑΚΙ!!!
ΓΙΑΝΝΑ ΔΗΛΩΣΑ ΗΛΕΙΑ Κ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΞ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΡΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ!!!ΕΙΔΩΜΕΝ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝΕ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Κ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ.ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΝ Κ ΘΑ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

ΕΛΛΛΗ!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Κ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΤΑ ΦΙΛΙΑ

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria.tst έγραψε:Ευούλι με τα συμπτώματα ποτέ δεν ξέρεις!!!??? Εγώ από την μέρα που περίμενα στις 17/7 μέχρι και χθες, ένιωθα έντονα τραβιγματα χαμηλά σας να έρχεται η άτιμη. Επειδή ήξερα πότε ακριβώς έκανα ωορρηξία και ήμουν σύγουρη για το πότε περίμενα έκανα νωρίς τεστάκι και βγηκε θετικό. Απλά αυτές οι ενοχλήσεις μ' εκαναν να πηγαίνω κάτι λίγο και λιγάκι τουαλέτα να τσεκάρω ... αλλά ευτυχώς ΤΙΠΟΤΑ ;)

Μακάρι Μαρία μου να μη σημαίνουν και σε μένα τίποτα!Απλά είναι τόσο χαρακτηριστικά κάθε μήνα...Λες κι έχουμε ραντεβού και φοβάται μη με στήσει! Very Happy

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

ΕΛΛΛΗ!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Κ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΤΑ ΦΙΛΙΑ

Τι έπαθες Τόνια; scratch Καλή επιτυχία κιόλας για τους αναπληρωτές!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ~~~

ΖΕΣΤΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!

ΠΟΙΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?
καλως τη...καλη επιτυχια τονια μου

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουφ εφυγε!! Βαριεμαι να τακτοποιησω τα ντουλαπια τωρα ομως..το ΣΚ που θα ειμαι free!μονο τα καθαρισα!

Deb έγραψε:Καλημέρα Έλλη!!!!!Δεν δουλεύεις σήμερα;

δουλευω 4-12 σημερα Δεσποινάκι μου!!

Λεμονάκι ειχε πολύ λιγα ντουλαπια η κουζινα μου και ειναι και παρα πολυ μικρή οποτε εβγαλα το τραπεζακι που ειχαμε, προσθέσαμε αρκετα ντουλάπια ακομη (για να δημιουργηθεί και πάγκος να ακουμπάμε καμια ηλεκτρική συσκευή ρε παιδάκι μου!!) και φτιαξαμε τραπεζακι που αναδιπλώνεται και ετσι συμμαζευτήκαμε χωρίς να κλείσουμε ολο το χώρο!!
εγώ έψαχνα φωτογράφο με κύριο γνώμονα να μου δώσει το αρχείο!!! αλλιώς δν θα τον εκλεινα!! ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που το δίνουν, απλά συνηθως σε επιβαρύνουν 100€ γι αυτο!!
οσο για τα τραγουδια πολύ ωραια ..συμφωνω να υπαρχει ελληνικο!!Ειναι πολυ όμορφη η στιγμη που θα χορεύετε!!θα δεις!!!!

Ειρηνάκι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 417472

Εβελιν κι εμεις χαρήκαμε που επεστρεψες και μαλιστα με υπέροχα νέα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 604962

Γιαννα ειναι νορμαλ τιμη για Λαρισα! Δν μου δινει τα 3 μικρα αλμπουμ γιατι μου ζητουσε 100€ παραπανω γι αυτα και δν με ενδιεφερε να δώσω 100€ για να παρουν αλμπουμ οι αλλοι και να το εχουν να σκονίζεται!θα τους δωσω λιγες φωτο να βαλουν σε καμια κορνίζα!και αφου θα εχω το αρχειο αν θελουν κι αλλες ας μου πουν να βγαλουμε!

Ευηηηη σε εχουν φαει τα τηλεφωνα!!Δν ειμαι καθόλου του τηλεφωνουν εγω, βαριεμαι!!

Ευουλι τι καλα!!!!!!ΑΧ Σαντορίνηηηηηη θελω κι εγώ να με πάει ο αντρούλης μου κάποια στιγμή!!!! χαιρομαι που αναναιώθηκες ..ελπιζω να το ευχαριστηθήκατε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 215994 καταλαβαίνεις χαχαχαχαχα και ασε τις ανησυχίες για τα πονάκια...δν ξέρουμε αν ειναι για καλο afro Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λογιαααααααααααααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 654316

Αννα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 417472

Τόνια καλη επιτυχία!!Ελπιζω να εισαι σε αυτους που θα διαλέξουν!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 604962

Αρτεμις Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 417472

Θοδωρουλα μου τι κανεις? αχ τι καλα να χαλαρωνα κι εγώ στο εξοχίκο (που δν εχω Razz Razz ) ..βλεπω ετοιμαζεις μεγάλα φαγοπότια!!!!! καλα να περάσετε με τους φίλους σας!!Ειναι κουραστικά αλλά ωραία πράγματα αυτα!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Παρ Ιουλ 20, 2012 2:19 am, 1 φορά

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρτεμις διάβασα ότι σαν να μας σκαρώνεις κάτι! Razz Μακάρι κοριτσάκι μου να πάνε όλα καλά!

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΡΤΕΜΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΤΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.......ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 654316

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακια μου εκ της βασεως σημερα.επεστρεψα σπιτακι μου επιτελουυυυυυυυς. τι μου κανετε? ειχαμε κανενα ευχαριστο νεακι οσο ελειπα???εγω ολα καλα κ τωρα που γυρισα βουρ για τις εξετασεις μου

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:

Ευηηηη σε εχουν φαει τα τηλεφωνα!!Δν ειμαι καθόλου του τηλεφωνουν εγω, βαριεμαι!!

[flash][/flash]

με φάγανε κ λίγα λες!!!κι εγώ γενικά δεν είμαι πολύ του τηλ.αλλά με 2-3 συγκεκριμένα άτομα ξεχνάω να το κλείσω! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 40746

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Κατια

Μαρακι εχουμε την Αρτεμις που εχει καθυστέρηση και Δευτερα θα κανει χοριακή

εχουμε την Maria tst που εχει ηδη κανει θετικο τεστάκι,
την Εβελιν που κι αυτη ειναι εγκυος 5μιση εβδομάδων ...αχ αχ καποια ξεχνώ!!

ααααα και η Μαρια Ελενη εχει 10 μερες καθυστέρηση αν θυμάμαι καλα!!και ακομη δν εχει κανει τιποτα και μας κραταει στην αγωνια!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 15 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις