51 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 Πεμ Ιουλ 19, 2012 4:54 am
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:Τόνια δεν συγκρίνω καραμέλα με πορτοκάλι συγκρίνω γυναίκες, γυναίκες με παιδάκια και χωρίς αλλά γυναίκες.
Σίγουρα όμως η κάθε μια είναι διαφορετική και ζει κάποιες καταστάσεις διαφορετικά, αντιδρά διαφορετικά.
Θα μπορούσες να μην απαντήσεις και δεν θίγω καμιά, ερώτηση είναι και απορία.
Ίσως να μην κατάλαβες καλά, θα το πω και λίγο διαφορετικά...
οκ καταλαβαίνω όπως είπα την αγωνία αλλά αναρωτιέμαι ταυτόχρονα αφού είδη και δόξα το Θεό έχετε παιδάκια γιατί τόση αγωνία και άγχος ;
αχ πως αλλιώς να το γράψω...
δεν θα έπρεπε να είστε ποιο χαλαρές ;
είναι διαφορετική η αγωνία όταν έκανες το πρώτο ; όταν προσπαθούσες για το δεύτερο και πως είναι τώρα ;
ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΕΙΝΚΩΣ
ναι βρε κούκλα μου αλλά αν έκανα την ερώτηση με βάσει τι δεν αρέσει στην κάθε μια δεν θα ήταν δική μου ερώτσηση. ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ..ΕΓΩ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ...ΕΙΤΕ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΙΤΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΘΑ ΕΝΤΟΝΟ ΑΓΧΟΣ...Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ...
να αυτό ήθελα να ρωτήσω, δλδ νιώθεις ακριβώς όπως στις προσπάθειες για το πρώτο..
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ..ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ...και δεν είσαι υποχρεωμένη νομίζω και να μην το γνωρίσεις ποτέ πως είναιΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ..ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΧΤΑΡΑΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ..ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΟΥΝ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΨΩΣ ΕΙΧΑ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ..ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΧΑΡΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΖΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥ...ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ...ΑΥΤΑ