76 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 Πεμ Ιουλ 19, 2012 5:27 am
xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:
Αννα γιού χου !!!
Λεμονάκι έγραψε:miki2009 ευχαριστώ για την απάντηση,
νομίζω πως με κατάλαβες απόλυτα...
η διαφορά είναι όπως έγραψα στο πρώτο ερώτημα πως κάποιες δεν έχουν βιώσει αυτή την αγωνία που έχω εγώ ας πούμε για να γίνει μια σωστή εκτίμηση στο πως αισθάνεται η κάθε μια ξεχωριστά.
Νομίζω πως όταν προσπαθείς πάρα πολύ καιρό εκτιμάς να πω ;
(δεν θέλω να φανεί κάπως η λέξη εκτιμάς αλλά δεν βρίσκω άλλη τώρα που να με καλύπτει σε αυτό που θέλω να γράψω)
εκτιμάς καλύτερα το δώρο σου, το μωρό σου, και λες πως όχι έχω ένα μωρό αν έρθει το επόμενο καλός αν όχι έχει ο θεος και να είμαστε καλά αλλά δεν θα αγχοθώ γιατί δεν μου κάνει και καλό.
ρε Τόνια μου φυσικά και δεν θα απολογηθείς σε κανένα, δεν ζήτησα έτσι και αλλιώς να μου απολογηθεί καμιά κοπέλα. Μόνο να μου απαντήσει όπως αυτή το βιώνει. Ούτε και σε έστισα στον τοίχο να σου πω μην αγχώνεσαι, δικό σου θέμα είναι αυτό.toniach29 έγραψε:[quote="Λεμονάκι"
ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΤΩΡΑ...ΑΣ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!!!
Λεμονάκι έγραψε:ρε Τόνια μου φυσικά και δεν θα απολογηθείς σε κανένα, δεν ζήτησα έτσι και αλλιώς να μου απολογηθεί καμιά κοπέλα. Μόνο να μου απαντήσει όπως αυτή το βιώνει. Ούτε και σε έστισα στον τοίχο να σου πω μην αγχώνεσαι, δικό σου θέμα είναι αυτό.toniach29 έγραψε:[quote="Λεμονάκι"
ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΤΩΡΑ...ΑΣ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!!!
Γενικά όμως νομίζω πως η ερώτησή μου σε ενόχλησε, κάνω λάθος ;
αν ναι θα ήθελα να μου πεις το λόγο.
Εύχομαι όταν με το καλό έρθει το τρίτο σου νινί όλα να πάνε καλά
δεν μπορώ γενικά να καταλάβω την στάση σου απεναντή μου και έχω το δικαίωμα να λέω την άποψή μου ελεύθερα αλλά δεν υποχρεώνω κανένα να συμφωνήσει μαζί μου. Εγώ λυπάμαι που δεν θες να το συζητήσεις γιατί με ενδιαφέρει η άποψη σου ακόμα και αν δεν συμφωνώ.toniach29 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:miki2009 ευχαριστώ για την απάντηση,
νομίζω πως με κατάλαβες απόλυτα...
η διαφορά είναι όπως έγραψα στο πρώτο ερώτημα πως κάποιες δεν έχουν βιώσει αυτή την αγωνία που έχω εγώ ας πούμε για να γίνει μια σωστή εκτίμηση στο πως αισθάνεται η κάθε μια ξεχωριστά.
Νομίζω πως όταν προσπαθείς πάρα πολύ καιρό εκτιμάς να πω ;
(δεν θέλω να φανεί κάπως η λέξη εκτιμάς αλλά δεν βρίσκω άλλη τώρα που να με καλύπτει σε αυτό που θέλω να γράψω)
εκτιμάς καλύτερα το δώρο σου, το μωρό σου, και λες πως όχι έχω ένα μωρό αν έρθει το επόμενο καλός αν όχι έχει ο θεος και να είμαστε καλά αλλά δεν θα αγχοθώ γιατί δεν μου κάνει και καλό.
ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΛΕΞΕΙΣ..ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ... δική σου άποψη και σεβαστή ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΩ...ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ...ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ...προ έγραψα πως δεν έβρισκα άλλη λέξη για να το περιγράψω ήδη...
δεν είπα πως δεν αγαπάει τα παιδιά της μαι γυναίκα αν δεν έχει προσπαθήσει να τα αποκτήσει Κ ΝΙΩΘΩ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ....ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΘΙΓΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΛΕΟΝ...ΕΑΝ ΕΚΤΙΜΑΜΕ Η ΟΧΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ....
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Κ ΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ!!!
ναι όμως τώρα με αυτό το ποστ σου είναι σαν να βάζει στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει !!Λεμονάκι έγραψε:toniach29 έγραψε:[quote="Λεμονάκι"
ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΑΚΙ ΣΑΝ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΜΑΜΑ...ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΟΚ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ...ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...ΕΙΜΑ ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ Κ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΘΕΤΑ!!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ...ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΞΕΡΟΛΑΣ!!!
ΑΛΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΗΘΚΑ ΛΙΓΑΚΙ
Τι να κάνω ρε συ Τόνια, εγώ έχω αυτές τις απορίες. Απο την αρχή το πα, όποια θέλει απαντά. Γιατί το κάνεις τώρα αυτό ;toniach29 έγραψε:ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ!!!ΑΠΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ!!!
ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ
με αυτή την απάντηση σου με καλύπτεις απόλυτα ρε κούκλα μουtoniach29 έγραψε:ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ..
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Κ Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ Κ ΔΥΟ Κ ΤΡΙΑ ΚΤΛ ΜΩΡΑ!!!!ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ....ΕΔΩ.....ΒΑΡΙΕΜΑΙ...Λεμονάκι έγραψε:Τι να κάνω ρε συ Τόνια, εγώ έχω αυτές τις απορίες. Απο την αρχή το πα, όποια θέλει απαντά. Γιατί το κάνεις τώρα αυτό ;toniach29 έγραψε:ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ!!!ΑΠΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ!!!
Στα προηγούμενα απο τα πόστ σου μου έγραψες οτι δεν έχεις να πεις τίποτα άλλο δλδ δεν θες να συνεχίσεις την κουβέντα, εγώ έτσι το έλαβα.
Με είπες προ ολίγου ξερόλα, οκ.
μου λες τώρα πως απαντάω μόνο εκεί που θέλω και οτι κρύβομαι ;
απο ποιον να κρυφτώ;
και δεν απαντάω όταν δεν έχω άποψη για κάτι ή δεν με αφορά κάτι.
Αρτ καλησπέρα
ευχαριστώ για την απάντηση σου.
τι κανεις ;
Τι να κάνω ρε συ Τόνια, εγώ έχω αυτές τις απορίες. Απο την αρχή το πα, όποια θέλει απαντά. Γιατί το κάνεις τώρα αυτό ;toniach29 έγραψε:ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ!!!ΑΠΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!
ΜΠΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...........ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ...ΕΣΕΙΣ??????Λεμονάκι έγραψε:ωραία χαίρομαι που δεν έχεις πρόβλημα με τις απορίες μου
Αρτ κανένα ταξιδάκι δεν θα πάτε ;
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 16........8Α Ρ8ΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.......ΑΛΛΑ 8Α ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΞΑΝΑΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΗ ΤΣΟΥ ΤΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ 32η μερα?
toniach29 έγραψε:ΜΑΜΑ ΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ!!!ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΤΣΙ...
ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΕΣ ΣΤΙΣ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ..ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΘΑ ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ..ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΦΗΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης