Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
213 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 213 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="boubou"]Καλησπερα!συμφωνω και εγω με το Ευουλι!

αν καποιος κοψει το τσιγαρο σταδιακα θα ειναι η εξαιρεση της εξαιρεσης!! δν υπαρχει περιπτωση να κρατας τον εθισμο σου στην νικοτινη και να θεωρεις οτι εισαι απεξαρτημενος!! και το λεω εγω που καπνιζα φανατικά!!δοκιμασα με τσιροτα,τσιχλες κλπ και φυσικα ..ουτε καν!!
οταν πραγματικα το πηρα αποφαση τοτε το εκοψα μαχαιρι χωρις την βοηθεια απο τιποτα!![/quΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ....ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ?

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσια!καλα εισαστε?εγω σημερα δεν μπηκα καθολου μεσα.....ειχα τις μαυρες μου...εφυγε και ο αντρας μου ταξιδι....!τελος αυγουστου θα επιστρεψει......πωωωωωωωω!!!!τι θα κανω μονη μου 1 μηνα και ????? Sad Sad Sad Sad Sad

ειμαστε και οι 2.......

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα να πω την καληνύχτα μου!

ειχα δουλιτσες το απογευμα και εφυγα λιγο απότομα!

Κατια μου εγω το τσιγάρο το έκοψα μονο όταν σκέφτηκα ότι ΘΕΛΩ να το κόψω και όχι ότι ΠΡΕΠΕΙ να το κοψω!
απλα τότε ήθελα να το κόψω γιατι ήθελα να παρω σκυλάκι και δν ήθελα να μπουμε σε εξτρα εξοδα, οποτε τα λεφτα που θα χαλουσα στα τσιγαρα να τα ειχα διαθέσιμα για το σκυλάκι (που φυσικα ειναι πολύ λιγότερα)..κατάφερα λοιπον και το εκοψα, πηρα και τον Τσαρλούκο μου..και ολα ομορφα!!! έκανα καπνό τότε και ειχα 2 κουτακια φιλτρακια που εχουν απο 120 φιλτρα μεσα, και ελεγα θυμάμαι ότι όταν μου τελειώσουν τα φιλτράκια θα το κόψω και όλοι γελούσαν , αφου ειχα τόσα πολλά τσιγάρα μπροστά μου...και όμως, με το που τελείωσαν, πεταξα καπνό και χαρτάκια και αυτό ήταν!! Wink Wink

pigkoulinaki κουράγιο κοριτσάκι μου!!ξέρω είναι δύσκολη φάση αυτή!!κι εμένα δν μου αρέσει να ειμαι καθόλου χώρια από τον αντρούλη μου!!!! ελπιζω να περάσει γρήγορα ο καιρός!!

στα υπόλοιπα κοριτσια τα φιλιά μου!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 29 417472

καληνυχτα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 29 334590

pigkoulinaki

pigkoulinaki
boubou μου,σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια....!!!!
υπομονη θα κανουμε και ολα θα πανε καλα.....
μι γλυκια καληνυχτα και απο μενα!!!!!

καπνιζω σαν φουγαρο!!!!!!!!
και ποσο μαλλον τωρα....!

Deb

Deb
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 29 4872

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και απο εμενα κοριτσουδια

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:καλησπέρα,

Τόνια ξέρω τα έγραψες για μένα. Δεν με ενοχλεί καθόλου να μου το λες ευθέως όμως.
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με καμιά, μια ερώτηση έκανα και η μόνη που την πήρε στραβά ήσουν εσύ και αργότερα η Κάτια που ακόμα δεν κατάλαβα τον λόγο..

ούτε και καμιά άλλη να φανταστώ κατάλαβε το γιατί.

Την πείραξε λέει η λέξη Γολγοθάς που την ανέφερε αυτή το πρωί και εγώ το βράδυ.

Αλλά ξέρω και πάλι γιατί γίνεται αναφορά σε αυτό το θέμα,

γιατί γίνεται επίτηδες και στόχος το πρόσωπό μου. Είναι φανερό πως υπάρχει σύστημα και συνεννόηση.

η τρίχα γίνεται τριχιά όπως είπε κάποια κοπέλα εδώ και γίνονται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο

αλλά για κάποιο λόγο... !!!

Το φόρουμ σαφώς είναι για όλες μας ελεύθερο και μπορεί να γράφει όποια θέλει, καμία δεν έχει πει σε άλλη να μην γράψει ξανά ούτε έχει και το δικαίωμα αυτό.

Ο γραπτός λόγο είναι δύσκολος σίγουρα
και γίνονται παρεξηγήσεις αλλά είμαστε έξυπνες για να καταλάβουμε κάποιες προτάσεις καλά, όλες μας.

Δέχτηκα ένα βρώμικο παιχνίδι με άσχημα λόγια προχθές και είμαι ακόμα εδώ,
μίλησα πολύ ευγενικά αν και δεν θα έπρεπε και ξέρετε κάτι ρε κορίτσια,
όχι δεν παρεξηγήθηκα.

Ζητώ συγνώμη απο όλες σας για το ποστ μου αυτό, δεν είστε υποχρεωμένες να διαβάζεται όλα αυτά αλλά η προχθεσινή επίθεση ήταν σκληρή.

Ακόμα και λάθος να είχα κάπου η λογική λέει πως οι διαφορές μεταξύ ανθρώπων λύνονται με συζήτηση όχι με βρισιές.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ...

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ??ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΠΟΝΑΩ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ..ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΠΑΛΙ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ:
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕς ΟΤΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Κ ΕΧΩΨ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΩ...ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ??
ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΚ??ΜΕ ΘΙΓΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΜΟΥ ΝΑ ΘΑΒΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ..ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΛΕΩ ΕΥΘΕΩΣ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΟΥΛΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑ ΓΟΝΕΙΣ!!!ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ!!! Very Happy Very Happy

ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μουα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 29 215994

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
TONIA KALHMERA..ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΡΓΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ...ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ.. Very Happy Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:μουα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 29 215994

katia32 έγραψε:TONIA KALHMERA..ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΡΓΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ...ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ.. Very Happy Very Happy Very Happy

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ..ΠΟΝΑΩ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ...ΩΩΩΩΩΩΩ......
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΠΑΣ Κ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ...
ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?
ΚΑΤΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΟΥ?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:μουα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 29 215994

katia32 έγραψε:TONIA KALHMERA..ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΡΓΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ...ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ.. Very Happy Very Happy Very Happy

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ..ΠΟΝΑΩ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ...ΩΩΩΩΩΩΩ......
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΠΑΣ Κ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ...
ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?
ΚΑΤΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΟΥ?

καλα πρωινη πρωινη παλι απο τις 8 αχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσούδια! sunny
Τόνια σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
Πολύ ιδιαίτερη μερα η σημερινή!Συνεχώς το μυαλό μου πάει στο τι κάναμε πέρσι τέτοια μέρα, τι αισθανόμασταν κλπ και συγκινούμαι!Ο αντρούλης μου έχει μια δουλειά και θα γυρίσει το απόγευμα!Σκέφτομαι να κάνουμε μαζί μια αναδρομή στην περσινή μέρα του γάμου μας!Να δούμε το βιντεάκι, να χαζέψουμε φωτογραφίες και να πάμε στο εκκλησάκι που παντρευτήκαμε στην Πάχη! I love you I love you I love you

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki υπομονή..
που θα πάει, θα περάσουν οι μέρες και θα είστε πάλι αγκαλίτσα I love you

Ελλη πόσο καιρό είσαι δλδ άκαπνη ;
το χα κόψει ένα διάστημα για 8 μήνες αλλά έκανα την βλακεία και άρχισα ξανά.
Το σκέφτεσαι καθόλου ;
περνάει απο το μυαλό σου καμιά φορά ..έρε και να είχα ένα τσιγάρο;

άτιμο πράγμα κορίτσια το τσιγάρο..
εσείς που δεν καπνίζεται μεγάλη υπόθεση !!!

Χθες πήγα στο κτήμα που θα κάνω τον γάμο μου, είχε ένα άλλο, πρώτο γάμο στην ουσία στο κτήμα...
ήταν όλα φανταστικά !!
η είσοδος του έχει 2 μεγάλες πύλες όπως στα κάστρα στις ταινίες και είναι όλο το κτήριο μα όλο με πέτρα και ξύλο. Δεν έβγαλα φωτό γιατί ήταν στολισμένο για τον γάμο τον παιδιών και δεν ήθελα μην πει κανένας τίποτα.

αχ με έπιασαν και τα ζουμιά φεύγοντας τι να σας πω.. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 29 534787

τις καλημέρες μου Very Happy

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα κοριτσούδια! sunny
Συνεχώς το μυαλό μου πάει στο τι κάναμε πέρσι τέτοια μέρα, τι αισθανόμασταν κλπ και συγκινούμαι!Ο αντρούλης μου έχει μια δουλειά και θα γυρίσει το απόγευμα!Σκέφτομαι να κάνουμε μαζί μια αναδρομή στην περσινή μέρα του γάμου μας!Να δούμε το βιντεάκι, να χαζέψουμε φωτογραφίες και να πάμε στο εκκλησάκι που παντρευτήκαμε στην Πάχη! I love you I love you I love you

Ευούλι πάντα να είστε ευτυχισμένοι και του χρόνου τέτοια μέρα να κρατάς στην αγκαλιά σου το μωράκι σας !!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!! flower
τι κανετε??????

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα κοριτσούδια! sunny
Συνεχώς το μυαλό μου πάει στο τι κάναμε πέρσι τέτοια μέρα, τι αισθανόμασταν κλπ και συγκινούμαι!Ο αντρούλης μου έχει μια δουλειά και θα γυρίσει το απόγευμα!Σκέφτομαι να κάνουμε μαζί μια αναδρομή στην περσινή μέρα του γάμου μας!Να δούμε το βιντεάκι, να χαζέψουμε φωτογραφίες και να πάμε στο εκκλησάκι που παντρευτήκαμε στην Πάχη! I love you I love you I love you

Ευούλι πάντα να είστε ευτυχισμένοι και του χρόνου τέτοια μέρα να κρατάς στην αγκαλιά σου το μωράκι σας !!

Σε ευχαριστώ πολύ Λεμονάκι μου!Η ώρα η καλή και σε σένα και μακάρι του χρόνου να κρατάμε και οι δύο αγκαλιά τα μωράκια μας! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 29 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 29 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 29 654316

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!! flower
τι κανετε??????

Καλημέρα Σοφία!Τι κάνεις;Το μπεμπάκι σου;Πότε με το καλό φεύγετε για Θεσσαλονίκη;

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παντως λιωνω στη ζεστη κοριτσια confused confused

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:
sofouli έγραψε:καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!! flower
τι κανετε??????

Καλημέρα Σοφία!Τι κάνεις;Το μπεμπάκι σου;Πότε με το καλό φεύγετε για Θεσσαλονίκη;

γεια σου ευουλι!!!!!!!βλεπω εχετε επετειο σημερα ε??να ζησετε,να ειστε παντα αγαπημενοι και συντομα γονεις!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 29 417472
εμεις καλα ειμαστε!μαζευουμε ακομα!η μεταθεση ηρθε αλλα η ημερομηνια δεν ηρθε!εγω θα κατεβω παρασκευη κατω γιατι περασε ο καιρος και χρειαζομαι μεγαλυτερη παρακολουθηση! Wink μετα θα ερθει ο Γιωργος και τα πραγματα...ωστοσο ανυπομονουμε να περασει και αυτος ο μηνας να ερθει η μικρη! Respect

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία queen κι εγώ λιώνω!
Σοφούλι σ'ευχαριστώ!2 χρόνια μείνατε εκεί στα "ξένα";Εύχομαι στη Θεσ/κη να σας ξεχάσουν! Laughing Laughing Laughing Πλησιάζει ο καιρός,ε;Τι τέλεια!Παρθενάκι θα βγει!Το καλύτερο ζώδιο! Razz

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Μαρία queen κι εγώ λιώνω!
Σοφούλι σ'ευχαριστώ!2 χρόνια μείνατε εκεί στα "ξένα";Εύχομαι στη Θεσ/κη να σας ξεχάσουν! Laughing Laughing Laughing Πλησιάζει ο καιρός,ε;Τι τέλεια!Παρθενάκι θα βγει!Το καλύτερο ζώδιο! Razz

η Πλατη θεωρειται εξαιρετικα δυσμενης και ειναι για 2 χρονια!
στη θεσσαλονικη θα φροντισει ο μπαμπας να μας ξεχασουνε!ειδαλλως και σε νησακι να παμε μια χαρα ειμαστε!παρθενακι η' ζυγος??????ποτε θα μας κανει τι τιμη η κυρια?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντε πέρασε κι αυτή η δυσκολία των 2 ετών!Λες να μου την κάνει η μικρή και να βγει Ζυγός; Razz

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λεμονάκι έγραψε:pigkoulinaki υπομονή..
που θα πάει, θα περάσουν οι μέρες και θα είστε πάλι αγκαλίτσα I love you

Ελλη πόσο καιρό είσαι δλδ άκαπνη ;
το χα κόψει ένα διάστημα για 8 μήνες αλλά έκανα την βλακεία και άρχισα ξανά.
Το σκέφτεσαι καθόλου ;
περνάει απο το μυαλό σου καμιά φορά ..έρε και να είχα ένα τσιγάρο;

άτιμο πράγμα κορίτσια το τσιγάρο..
εσείς που δεν καπνίζεται μεγάλη υπόθεση !!!

Χθες πήγα στο κτήμα που θα κάνω τον γάμο μου, είχε ένα άλλο, πρώτο γάμο στην ουσία στο κτήμα...
ήταν όλα φανταστικά !!
η είσοδος του έχει 2 μεγάλες πύλες όπως στα κάστρα στις ταινίες και είναι όλο το κτήριο μα όλο με πέτρα και ξύλο. Δεν έβγαλα φωτό γιατί ήταν στολισμένο για τον γάμο τον παιδιών και δεν ήθελα μην πει κανένας τίποτα.

αχ με έπιασαν και τα ζουμιά φεύγοντας τι να σας πω.. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 29 534787

τις καλημέρες μου Very Happy

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΕΛΠΙΖΩ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.. flower

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις