Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
196 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 196 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα Χρυσακι!!! τι κανετε? το γιορτασατε το αγορακι σας?να το χαιρεστε!!!!

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
boubou έγραψε:Καλησπερα Χρυσακι!!! τι κανετε? το γιορτασατε το αγορακι σας?να το χαιρεστε!!!!
καλησπερα!!κ βεβαια το γιορτασαμε..η πρωτη μας γιορτουλα..σε ευχαριστω πολυ κ εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι κοπελα μου..

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΑΝΤΑΣΗ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ....ΕΝΩ ΝΥΣΤΑΖΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ...ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΟΚΟΥΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
BOUBOU ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ!ΟΤΑΝ ΛΕΩ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΝΝΟΩ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΣΑΝ PROJECT ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!ΕΧΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ.

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:BOUBOU ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ!ΟΤΑΝ ΛΕΩ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΝΝΟΩ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΣΑΝ PROJECT ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!ΕΧΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ.
ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aρτεμις αν χαλαρωσεις σβησεις τα φωτα..ισως να βαλεις και μουσικη δν θα σε παρει ο υπνος θες να μας πεις?? Razz Razz Razz να ερθω εγω στην θεση σου? χιχιιχ

Χρυσα τι ωραια!!! να βγαζετε πολλες πολλες φωτος και βιντεο να τα εχετε αναμνήσεις αργοτερα!!!!

αφρουλα εγω απογοητευομαι καθε φορα που βλεπω να ερχεται η αλεκα... κλεινω ενα χρονο με σχεδον εντατικα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 35 215994 αν οχι μερα παρα μερα..καθε 2 μερες σιγουρα..με εμφαση συνηθως στις γονιμες, εκτος απο τον προηγουμενο μηνα...και αρχιζω να σκεφτομαι μηπως πρεπει να αποχαιρετίσω την ιδεα... μπας και σταματησει να με χαλαει τοσο....ενω ολο το μηνα ειμαι τελειως καλα, οταν ερχεται ειμαι τελειως χαλια τις πρωτες μερες!! ...αντε να περασει να παμε για αλλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 35 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 35 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 35 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 35 215994

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ! Very Happy ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΟΧΙ,ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΡΕΛΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ.ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΜΟΝΗ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
BOUBOU ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΘΕΡΜΑ!ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ.ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ:ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ?ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΟΛΑ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο μονος τομεας που ειναι σε μια σειρα ειναι ο συναισθηματικος..εργασιακα ειμαι οτι να ναι και ο αντρας μου εμεινε ανεργος 1βδομαδα πριν να παντρευτουμε!! .... αυτος βασικα ειναι και ο λογος που τα παρατησα να σου πω την αληθεια!!

μεχρι πριν απο την αρχη καθε μηνα εκανα τεστ ωορρηξιας και ηξερα ακριβως ποτε εχω...1 μηνα πριν το γαμο τα παρατησα για τον γαμο, μη μεινω και γινει καμια στραβη, και μετα μας προλαβε η απολυση!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΞΑΝΑΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΧΡΥΣΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ.

ΕΛΛΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΣ ΕΙΣΑΙ?Α!! ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ.ΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΕ ΚΑΛΕ? ΟΛ ΙΣ ΑΝΤΕΡ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
ΑΡΤ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΧΟΡΙΑΚΗ?
ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΗ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ?ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιαννα μου ναι δουλεια μεχρι τις 4! Ευτυχως εχει ερθει και ο αντρας μου απο το πρωι εδω και ετσι ειμαστε παρεα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 35 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 35 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 35 328109
πηγε να καταθεσει τα χαρτια στον ΟΑΕΔ για το ταμειο ανεργιας και μετα τσουπ, μου ηρθε!! (παλι καλα που ειναι ετσι η δουλεια μου και μπορουμε να ειμαστε μαζι clown )

οσο για το μπεμπε..μη μου δινεις σημασια... ειναι η πρωτη μερα σημερα..θα μου περασει Wink Wink Wink Wink Wink

xrysaki!

xrysaki!
γεια σου γιαννα μου..τι κανεις?να σαι καλα..πως παει η μικρη σου?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ? ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΓΑΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ?
ΧΡΥΣΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ 5ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!BOUBOU ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aφρουλα δν υπαρχει περιπτωση ΠΟΤΕ να ειμαι σε μια κατασταση χωρις αγχος, γιατι ειμαι ετσι απο τον χαρακτηρα μου ...για το μωρο ομολογω οτι δν αγχωνομαι καθολου (γιατι το θελω και δν το θελω σε αυτη τη φαση ετσι που ειμαστε οικονομικα!γιατι συναισθηματικα εννοειται οτι το θελω!)και ετσι ειμαι χαλαρη σε αυτο τον τομεα!! Αλλα παντα θα υπαρχει κατι που θα με αγχωνει..τωρα ειναι οτι δν εχει δουλεια ο αντρας μου, μετα θα ειναι κατι αλλο!! αρα αν δν μπορω να κανω παιδια λογω αγχους...ε, μαλλον δν θα κανω ποτε Razz Razz Razz Razz

Γιαννα μου το ξερω, αλλα δν μπορει να μου δωσει ξανα μεσα στο καλοκαιρι, οποτε αναγκαστικα θα την παρω κατα τον Οκτωβρη την υπολοιπη αδεια που εμεινε!! Rolling Eyes ελπιζω η μικρουλα σου να γινει γρηγορα καλα!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 35 379767

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ 5ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!BOUBOU ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!

ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΗ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΕΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Aφρουλα δν υπαρχει περιπτωση ΠΟΤΕ να ειμαι σε μια κατασταση χωρις αγχος, γιατι ειμαι ετσι απο τον χαρακτηρα μου ...για το μωρο ομολογω οτι δν αγχωνομαι καθολου (γιατι το θελω και δν το θελω σε αυτη τη φαση ετσι που ειμαστε οικονομικα!γιατι συναισθηματικα εννοειται οτι το θελω!)και ετσι ειμαι χαλαρη σε αυτο τον τομεα!! Αλλα παντα θα υπαρχει κατι που θα με αγχωνει..τωρα ειναι οτι δν εχει δουλεια ο αντρας μου, μετα θα ειναι κατι αλλο!! αρα αν δν μπορω να κανω παιδια λογω αγχους...ε, μαλλον δν θα κανω ποτε Razz Razz Razz Razz

Γιαννα μου το ξερω, αλλα δν μπορει να μου δωσει ξανα μεσα στο καλοκαιρι, οποτε αναγκαστικα θα την παρω κατα τον Οκτωβρη την υπολοιπη αδεια που εμεινε!! Rolling Eyes ελπιζω η μικρουλα σου να γινει γρηγορα καλα!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 35 379767

ΕΛΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΕ.ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΑΕΙ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Κ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ!ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΛΗ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ!ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ! ΜΕΤΑ?

xrysaki!

xrysaki!
βρε κοριτσια πως θα απαλλαχτουμε απο το αγχος?τι κακο πραγμα ειναι αυτο..απο το πρωι που θα ξυπνησουμε μεχρι το βραδυ που θα κοιμηθουμε μες το αγχος..πραγματικα ωρες ωρες χαιρομαι τους αναισθητουςςςς Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
BOUBOU ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ!ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΝΟΥΝ!ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:βρε κοριτσια πως θα απαλλαχτουμε απο το αγχος?τι κακο πραγμα ειναι αυτο..απο το πρωι που θα ξυπνησουμε μεχρι το βραδυ που θα κοιμηθουμε μες το αγχος..πραγματικα ωρες ωρες χαιρομαι τους αναισθητουςςςς Laughing

ΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!
ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΑΓΧΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΑΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 35 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ!ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΛΗ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ!ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ! ΜΕΤΑ?

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ.ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΑΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 35 417472

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 35 M118

xrysaki!

xrysaki!
ναι ρε συ γιαννα αυτο πιστευω κ εγω..μια χαρα την εχουν αυτοι..γεια σου αφρουλα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις