851 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 Δευ Ιουλ 23, 2012 3:21 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα Χρυσακι!!! τι κανετε? το γιορτασατε το αγορακι σας?να το χαιρεστε!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλησπερα!!κ βεβαια το γιορτασαμε..η πρωτη μας γιορτουλα..σε ευχαριστω πολυ κ εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι κοπελα μου..boubou έγραψε:Καλησπερα Χρυσακι!!! τι κανετε? το γιορτασατε το αγορακι σας?να το χαιρεστε!!!!
ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑαφρουλα έγραψε:BOUBOU ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ!ΟΤΑΝ ΛΕΩ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΝΝΟΩ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΣΑΝ PROJECT ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!ΕΧΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ.
αφρουλα έγραψε:ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ 5ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!BOUBOU ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!
boubou έγραψε:Aφρουλα δν υπαρχει περιπτωση ΠΟΤΕ να ειμαι σε μια κατασταση χωρις αγχος, γιατι ειμαι ετσι απο τον χαρακτηρα μου ...για το μωρο ομολογω οτι δν αγχωνομαι καθολου (γιατι το θελω και δν το θελω σε αυτη τη φαση ετσι που ειμαστε οικονομικα!γιατι συναισθηματικα εννοειται οτι το θελω!)και ετσι ειμαι χαλαρη σε αυτο τον τομεα!! Αλλα παντα θα υπαρχει κατι που θα με αγχωνει..τωρα ειναι οτι δν εχει δουλεια ο αντρας μου, μετα θα ειναι κατι αλλο!! αρα αν δν μπορω να κανω παιδια λογω αγχους...ε, μαλλον δν θα κανω ποτε
Γιαννα μου το ξερω, αλλα δν μπορει να μου δωσει ξανα μεσα στο καλοκαιρι, οποτε αναγκαστικα θα την παρω κατα τον Οκτωβρη την υπολοιπη αδεια που εμεινε!! ελπιζω η μικρουλα σου να γινει γρηγορα καλα!!
xrysaki! έγραψε:βρε κοριτσια πως θα απαλλαχτουμε απο το αγχος?τι κακο πραγμα ειναι αυτο..απο το πρωι που θα ξυπνησουμε μεχρι το βραδυ που θα κοιμηθουμε μες το αγχος..πραγματικα ωρες ωρες χαιρομαι τους αναισθητουςςςς
αφρουλα έγραψε:ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ!ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΛΗ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ!ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ! ΜΕΤΑ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης