751 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 Κυρ Ιουλ 22, 2012 10:05 am
eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eva34 έγραψε:Σωστά!!!!Περιμένω με τόση ανυπομονησία....Δε σου λέω τίποτα...
Και μόλις επιστρέψω, μου ήρθε "φλασιά" τώρα που ήμουν επαρχία(αχ, τί κάνει ο καθαρός αέρας ), θα κάνω ανακαίνιση σπιτιού.
Θα αλλάξω σαλόνι, κάδρα,διαρύθμιση...Επίσης θα κάνω "ανακαίνιση" σε μένα. Αποφάσισα να απαλαγώ από τα κιλάκια της διακοπής καπνίσματος και έκλεισα ραντεβού με μία διατροφολόγο για να μπω σε ένα πρόγραμμα, κάνοντας την αρχή από τις διακοπές μου(επειδή έχω περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ με μένα)...Και μετά Τήνο και.....θα δούμε αν μείνει χρόνος για τα υπόλοιπα που έχουμε στο μυαλό μας.
Θα δείξει.
Πάντως, ΘΕΛΩ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!!!!!!
Εγώ πάλι με τα μαλλιά έχω ένα θέμα(στις αλλαγές). Σε όλα τα άλλα πάλι....Χρήματα να έχω και τα κάνω όλα μέχρι να πεις κύμινο....thequeen86 έγραψε:eva34 έγραψε:Σωστά!!!!Περιμένω με τόση ανυπομονησία....Δε σου λέω τίποτα...
Και μόλις επιστρέψω, μου ήρθε "φλασιά" τώρα που ήμουν επαρχία(αχ, τί κάνει ο καθαρός αέρας ), θα κάνω ανακαίνιση σπιτιού.
Θα αλλάξω σαλόνι, κάδρα,διαρύθμιση...Επίσης θα κάνω "ανακαίνιση" σε μένα. Αποφάσισα να απαλαγώ από τα κιλάκια της διακοπής καπνίσματος και έκλεισα ραντεβού με μία διατροφολόγο για να μπω σε ένα πρόγραμμα, κάνοντας την αρχή από τις διακοπές μου(επειδή έχω περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ με μένα)...Και μετά Τήνο και.....θα δούμε αν μείνει χρόνος για τα υπόλοιπα που έχουμε στο μυαλό μας.
Θα δείξει.
Πάντως, ΘΕΛΩ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!!!!!!
κ εγω ειμαι των μεγαλων αλλαγω απο ξανθο σε μαυρο κ τουμπαλιν
ο μικρος απο οταν γυρισαμε εχει λιωσει στον υπνο !!! εμ βεβαια τωρα εχει την ησυχια του κ την δροσια του
Αλήθεια;;;;;;;;;;;;Είσαι πολύ τυχερή!!!!!!!Διακοπές θα πάω Αννούλα μου.xaftounaki έγραψε:Ευα σε βρίσκω σούπερ! Καλα να κάνεις! Χρειαζόμαστε ανανεώσεις!!
Τήνο θα πας διακοπές η μόνο στην εκκλησία; Σου έχω πει ότι η καταγωγή μου είναι απο την Τήνο;
thequeen86 έγραψε:εγω στο μαλλι μου εχω κανει τα παντα(απορω πως δν εχω καραφλιασει ακομα μιλαμε)μια φορα βγηκα κυριολεκτικα 5κολορε κ εκαψα κ το σκαλπ
eva34 έγραψε:Αλήθεια;;;;;;;;;;;;Είσαι πολύ τυχερή!!!!!!!Διακοπές θα πάω Αννούλα μου.xaftounaki έγραψε:Ευα σε βρίσκω σούπερ! Καλα να κάνεις! Χρειαζόμαστε ανανεώσεις!!
Τήνο θα πας διακοπές η μόνο στην εκκλησία; Σου έχω πει ότι η καταγωγή μου είναι απο την Τήνο;
Εκεί έχω ένα ΄φίλο(συμφοιτητή από το πανεπιστήμιο) και θα μας φιλοξενήσει. Είχα πάει ξανά κια πέρασα Τ Ε Λ Ε Ι Α ! ! ! Είναι πολύ ωραίο νησί. Οι περισσότεροι βέβαι το έχουν συνδυασει μόνο με την Παναγία και νομίζουν πως δεν έχει τίποτα άλλο αλλά κάνουν λάθος. Είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων.
Ευούλι έγραψε:Καλημέρες!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!Αχ, πόσο θέλω του χρόνου να είμαστε τρεις!
Αννούλα πρωινή πρωινή,ε;Αντε, η κουμπάρα σήμερα θα γίνει ακόμα πιο κουκλάρα!
Εύα ίσως να ταξιδεύεις ήδη!Να περάσετε τέλεια και να έχεις να μας διηγηθείς τις ωραιότερες εμπειρίες με το γυρισμό σου!
Μαρία καλώς μας ήρθες!Πώς περάσατε;
Αφρούλα καλώς ήρθες στην παρέα μας!Εύχομαι σύντομα να μας πεις ευχάριστα!
Γιάννα καλημερούδια και σε σένα!
Ασχετο, αλλά ξέρει καμια να φτιάχνει παπουτσάκια;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης