Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
226 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 226 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???καλοσωρησες ααφρουλα συντομα με ενα γερο σπορακι κοριτσια εγω ακομα καθυστερηση απο τις 12 ιουλιου ηταν να μου ερθει ακομα αφαντη το μικροβιολογικο δεν ανοιξε ακομα και σκεφτομαι μηπως σε κεντρο υγειας κανουν χοριακη???

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα El88tse!Πώς έχεις αντέξει τόσες μέρες;!Λίγο δύσκολο σε κέντρο υγείας να κάνουν χοριακή αλλά ποτέ δεν ξέρεις!Μόνο ένα μικροβιολογικό έχετε κοντά;Εύχομαι σήμερα να μάθεις ευχάριστα!

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημέρα κορίτσια μου!!Τελικά θα πάω σήμερα γιατρό,αλλαξα το ραντεβού,θέλω να δω τι γίνετε το αιμάτωμα..Γιατι ειναι πολυ επικίνδυνο σε μια εγκυμοσύνη,αφου δεν αιματώνετε τοσο καλα το έμβρυο....Η ώρα 5:00 ειναι το ραντεβού μας!!!Μακάρι όλα να είναι καλα!!

αφρουλα μου καλοσωρισες,αφου σύλλαβες μια φορά,σιγουρα θα ξαναμείνεις έγκυος πολυ γρήγορα

λενακι μου ευχαριστω για τις ευχές σου

φιλάκια σε όλες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 417472

goldangel1990

goldangel1990
el88tse έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???καλοσωρησες ααφρουλα συντομα με ενα γερο σπορακι κοριτσια εγω ακομα καθυστερηση απο τις 12 ιουλιου ηταν να μου ερθει ακομα αφαντη το μικροβιολογικο δεν ανοιξε ακομα και σκεφτομαι μηπως σε κεντρο υγειας κανουν χοριακη???

κοριτσάκι μου γιατι δεν κάνεις ενα τεστ εγκυμοσύνης??? Very Happy

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Εβελιν!Καλά θα κάνεις να πας σήμερα για να ηρεμήσεις κιόλας!Εύχομαι όλα καλά!Να μας ενημερώσεις,ε;

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα σε όλες τις κοπελιές κ επίσημα!! Πώς είσαστε?? Στις κοπελιές τις εγκυούλες καλή λευθεριά να έχουν! Στις υπόλοιπες με το καλό να αποκτήσουν!

Περάσαμε τέλεια!!! Μα ποιος θα πάει κάπου μια βδομάδα καλοκαίρι ή ακόμα κ άλλη εποχή κ θα πει ότι δε πέρασε καλά!??? Ψέμματα θα ναι! Τέλεια ήταν βέβαια αν ήταν κ ο αγάς μαζί θα ταν ακόμα πιο τέλεια αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με τις εξορμήσεις έχουμε ακόμα ουυυυυ την υγειά μας να έχουμε κ ΜΟΝΟ αυτή κ όλα τ άλλα έρχονται! Είναι καμιά εδώ να πιούμε καφέ? Θα κάτσω λίγο κ μετά δουλειές!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
el88tse έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???καλοσωρησες ααφρουλα συντομα με ενα γερο σπορακι κοριτσια εγω ακομα καθυστερηση απο τις 12 ιουλιου ηταν να μου ερθει ακομα αφαντη το μικροβιολογικο δεν ανοιξε ακομα και σκεφτομαι μηπως σε κεντρο υγειας κανουν χοριακη???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΚΑΛΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ?
ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΘΑ ΠΑΣ Ν ΑΚΟΥΣΕΙΣ!
ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ.ΚΑΛΑ ΤΙ ΩΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ?

ΜΑΡΙΑ ΑΛΛΟΧΑ!ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 438696

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:καλημέρα κορίτσια μου!!Τελικά θα πάω σήμερα γιατρό,αλλαξα το ραντεβού,θέλω να δω τι γίνετε το αιμάτωμα..Γιατι ειναι πολυ επικίνδυνο σε μια εγκυμοσύνη,αφου δεν αιματώνετε τοσο καλα το έμβρυο....Η ώρα 5:00 ειναι το ραντεβού μας!!!Μακάρι όλα να είναι καλα!!

αφρουλα μου καλοσωρισες,αφου σύλλαβες μια φορά,σιγουρα θα ξαναμείνεις έγκυος πολυ γρήγορα

λενακι μου ευχαριστω για τις ευχές σου

φιλάκια σε όλες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 417472

ΕΒΕΛΙΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΓΕΙ.ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 35468

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Μαρία!Τι θετική αύρα μας έστειλες πρωί πρωί!Με το καλό να συνεχίσετε τις εξορμήσεις σας!Κι εγώ καφεδάκι πίνω και χαζεύω...Σε λίγο όμως με περιμένουν κι εμένα δουλίτσες!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ.ΚΑΛΑ ΤΙ ΩΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ?

ΜΑΡΙΑ ΑΛΛΟΧΑ!ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 438696

Καρντάσι καλημέρα!! Τι κάνεις? Πώς είναι η μικρή Μαρία? Κοιμάται?

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα οοοοοοοοοοολη μερα!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 215994 τι κανετε?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα Μαρία!Τι θετική αύρα μας έστειλες πρωί πρωί!Με το καλό να συνεχίσετε τις εξορμήσεις σας!Κι εγώ καφεδάκι πίνω και χαζεύω...Σε λίγο όμως με περιμένουν κι εμένα δουλίτσες!

Καλημέρα Ευούλι!! Νομίζω ότι πρέπει να σκεφτόμαστε ΜΟΝΟ θετικά αν σκεφτόμαστε θετικά θα μπορέσουμε τα αρνητικά να τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα νομίζω! Είναι σαν το κάρμα του Βαγγέλη (Μέγκα) ένα πράμα, άμα κάνεις καλές πράξεις θα σου τύχουν καλά πράματα χιχι!! Ε ρεε πρωί πρωί...χιχιχι!! ααα κάτι διάβασα για επέτειο! Να ζήσετε να τα χιλιάσετε κ του χρόνου να γιορτάσετε με παρέα Wink

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:καλημερα οοοοοοοοοοολη μερα!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 215994 τι κανετε?

Καλημέρα Σοφούλι!! Μια χαρά! Εσύ ?? κοντεύεις ε? Με το καλό!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΚΑΛΗΕΜΕΡΑ ΔΙΑΚΟΠΟ-ΚΟΡΙΤΣΟ!ΕΧΟΥΜΕ ΙΩΣΟΥΛΑ!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΒΡΑΔΙΑ.ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 4872

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:καλημερα οοοοοοοοοοολη μερα!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 215994 τι κανετε?

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΧΕΣΕ?
ΜΑΘΑΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ.ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ?

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

καλημερα!!!!κοντευω!!!!!!!!!!!!!!επιτελους!!!!!!!!!!!!αν και τα ζορια ειναι απο δω και περα!μετακομιση,εγκατασταση...γεννα!
εγω θα κατεβω παρασκευη γιατι περασε ο καιρος!θα μενουμε περαια στο σπιτακι μας!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 215994

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΚΑΛΗΕΜΕΡΑ ΔΙΑΚΟΠΟ-ΚΟΡΙΤΣΟ!ΕΧΟΥΜΕ ΙΩΣΟΥΛΑ!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΒΡΑΔΙΑ.ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 4872

α χαχα αυτό το διακοπο-κόριτσο πολύ μ'άρεσε!!! ω μωλέ μωλέ περαστικούλια κ υπομονή!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:

καλημερα!!!!κοντευω!!!!!!!!!!!!!!επιτελους!!!!!!!!!!!!αν και τα ζορια ειναι απο δω και περα!μετακομιση,εγκατασταση...γεννα!
εγω θα κατεβω παρασκευη γιατι περασε ο καιρος!θα μενουμε περαια στο σπιτακι μας!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 215994

δεν είναι ζόρια είναι ελευθέρωση μη το σκέφτεσαι καθόλου!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΟΦΟΥΛΙ ΠΕΡΑΙΑ ΤΙ ΚΑΛΑ!ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!

ΜΑΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΟΩΡΗΤΑΙ ΠΟΛΥ Η ΜΙΚΡΗ.
Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΑΣ?ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΕΥΚΟΛΑ?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά είπα εγώ πως είσαι μες στην αισιοδοξία σήμερα!Εφτασε μέχρι Αθήνα! Very Happy
Σοφούλι καλημέρα!Τι ευχάριστες αλλαγές είναι αυτές!
Γιάννα περαστικούλια στην κουκλίτσα! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 379767

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΟΦΟΥΛΙ ΠΕΡΑΙΑ ΤΙ ΚΑΛΑ!ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!

ΜΑΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΟΩΡΗΤΑΙ ΠΟΛΥ Η ΜΙΚΡΗ.
Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΑΣ?ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΕΥΚΟΛΑ?

Τέλεια πέρασε!!! Δεν έχει θέματα προσαρμογής γιατί από όταν σαραντήσαμε έχουμε αλωνίσει τη Κρήτη! Λόγω θηλασμού όπου πήγαινα-πάω μαζί κ η Αννούλα κ έτσι είναι μαθημένη! Στη νόνα της κιόλας έιχαμε μείνει ένα βράδυ μια φορά οπότε της ήταν οικείο το περιβάλλον! Δεν έχουμε τέτοια θέματα! Σύνολο 6 μπάνια έχουμε κάνει να τα πάμε 15 καλά θα ναι!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Καλά είπα εγώ πως είσαι μες στην αισιοδοξία σήμερα!Εφτασε μέχρι Αθήνα! Very Happy
Σοφούλι καλημέρα!Τι ευχάριστες αλλαγές είναι αυτές!
Γιάννα περαστικούλια στην κουκλίτσα! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 379767

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 654316

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η μπεμπα δε με κουραζει...οοοοοοολα οσα συμβαινουνε και αναρωτιεμαι τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι...αυτα με κουραζουνε!δροσιστω δε δροσιστω σημασια εχει οτι θα ειμαι στους γονεις μου διπλα και ολα θα ειναι διαφορετικα!και να που δε περνανε οι 4 μερες να φυγω......

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΟΡΡΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΤΟ ΤΗΛ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΑ...
ΣΟΦΟΥΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΑΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.ΧΑΧΑ.
ΕΥΟΥΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 417472
ΜΑΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ 15 ΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΦΤΑΣΕΙ?ΑΛΟΙΜΟΝΟ Σ ΕΜΑΣ!ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαυρη πετρα????????βραχοοοοοοο!!!!!!!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 - Σελίδα 32 M191

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις