901 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 Δευ Ιουλ 23, 2012 5:57 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΜΕ 1ο ΠΟΔΙ ΣΤΑ ΚΟΝΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΜΕ 1ο ΠΟΔΙ ΣΤΑ ΚΟΝΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ.
maryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΜΕ 1ο ΠΟΔΙ ΣΤΑ ΚΟΝΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ.
ααα έχω πάει στο 1ο πόδι εκεί δεν είναι τα Μουδανιά, ο Χανιώτης κ η γέφυρα της ποτίδαιας?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΜΕ 1ο ΠΟΔΙ ΣΤΑ ΚΟΝΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ.
ααα έχω πάει στο 1ο πόδι εκεί δεν είναι τα Μουδανιά, ο Χανιώτης κ η γέφυρα της ποτίδαιας?
Α ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΗ ΚΡΗΤΙΚΙΑ!!
ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΜΕ ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!
xaftounaki έγραψε:Κοριτσάκια σας αφήνω να μαγειρέψω για΄τι θα έρθει ο σύζηγος!!
Φιλάκια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την evi27 στις Δευ Ιουλ 23, 2012 6:13 am, 1 φορά
thequeen86 έγραψε:οκ παλι επαθα σοκ κατω απο το σπιτι μου δλδ απεναντι σε ενα χωρο που εχει σιδερα οικοδομων 2 πρεζονια χτυπουσαν ενεσεις.ελεοοοοοοοοοοος δεν αντεχω αλλο αυτο το πραμα!!!!!!
evi27 έγραψε:thequeen86 έγραψε:οκ παλι επαθα σοκ κατω απο το σπιτι μου δλδ απεναντι σε ενα χωρο που εχει σιδερα οικοδομων 2 πρεζονια χτυπουσαν ενεσεις.ελεοοοοοοοοοοος δεν αντεχω αλλο αυτο το πραμα!!!!!!
έλεος...
evi27 έγραψε:τραγικό....
art86 έγραψε:τραγικοτατο.αλλα ρε κοριτσια εγω αυτουσ τουσ ανθρωπουσ πολυ τουσ λυπαμαι.....αρρωστοι ειναι και η κοινωνια τουσ αντιμετωπιζει σαν εγκληματιεσ οχι σαν αρρωστουσ.αντι να πανε να πιασουν τα μεγαλα κεφαλια πιανουν τουσ χρηστεσ τουσ πλακωνουν στο ξυλο και νομιζουν κανουν λειτουργημα.εχω ζησει απο κοντα τετοια φαση ο αντρασ μου εχασε κοντινο συγγενη απο ναρκωτικα πολυ νεο μλιστα-δεν θελω να επεκταθω-και ειναι αδικο και σκληρο....και τελειωνοντασ ηθελα να πω οτι αυτοι που μπλεκουν ειναι οι πιο εσωστρεφεισ και ευαισθητοι.
συμφωνω απολυτα.............αχ σε τι κοινωνια θα φερουμε τα παιδια μασ θεε μου...κοριτσια βγαινω ισωσ τα πουμε το β ραδυ...σασ φιλωthequeen86 έγραψε:art86 έγραψε:τραγικοτατο.αλλα ρε κοριτσια εγω αυτουσ τουσ ανθρωπουσ πολυ τουσ λυπαμαι.....αρρωστοι ειναι και η κοινωνια τουσ αντιμετωπιζει σαν εγκληματιεσ οχι σαν αρρωστουσ.αντι να πανε να πιασουν τα μεγαλα κεφαλια πιανουν τουσ χρηστεσ τουσ πλακωνουν στο ξυλο και νομιζουν κανουν λειτουργημα.εχω ζησει απο κοντα τετοια φαση ο αντρασ μου εχασε κοντινο συγγενη απο ναρκωτικα πολυ νεο μλιστα-δεν θελω να επεκταθω-και ειναι αδικο και σκληρο....και τελειωνοντασ ηθελα να πω οτι αυτοι που μπλεκουν ειναι οι πιο εσωστρεφεισ και ευαισθητοι.
εγω δεν λεω οτι φταινε προς θεου φταιει η πολιτεια κ αστυνομια που δν κανει ενα ντου να καθαρισει εδω απο τους γυφτους που τα πουλανε σε κοινη θεα.κ εμενα ο πατερας μου εχασε τον ξαδερφο του 26 ετων παλικαρι κ μαλιστα ξεψυχησε στα χερια του.
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !ΗΡΘΑ ΠΑΛΙ.ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΑΛΛΑ ΠΙΝΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
thequeen86 έγραψε:
KAI ΙΔΟΥ Κ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
IoliAtore έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα, νέο μέλος απ' το Σάββατο & είπα να μπω και σ' αυτό το θέμα μπας και είναι γούρικο για όσες από μας προσπαθούν για μωράκι. Βέβαια εγώ όχι ακόμη διότι μόλις πριν 1 εβδομάδα ήμουν έγκυος 14 εβδομάδων.. και διακόψαμε λόγω τρισωμίας Έχω ήδη άλλη μία παλίνδρομη τον Σεπτέμβριο, και άλλη μία παλιότερα το 2003 που ήμουν μόνον 24, που ήταν και διδυμάκια
Άρα πρέπει να περιμένω κανένα 3μηνο, νομίζω, για να ξαναρχίσω προσπάθειες, είτε φυσιολογικά είτε με εξωσωματική (???)
Δεν βλέπω την ώρα!!
Είχαμε φτάσει τόσο κοντά... όλα πήγαιναν (νομίζαμε) ρολόι... πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να ξαναμείνω έγκυος και να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά - ως το τέλος όμως!
Εύχομαι σε όλες μας εδώ μέσα καλό κουράγιο και κάθε τύχη στις προσπάθειές μας.
Solidarity!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ζωάκι στις Δευ Ιουλ 23, 2012 11:25 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης