26 Απ: Αποφασισα να μοιραστω την ιστορια μου... Πεμ Ιουλ 19, 2012 11:25 am
Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 5:27 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 5:28 am, 1 φορά
Μπου έγραψε:ρε κοριτσια να ρωτησω κατι; καλα οι συσπσασεις στην κοιλια μου εχουν ελαττωθει σημαντικα αλλα η μεση μου γιατι με ποναει τοσο ωρες ωρες;;; ειναι φυσιολογικο στην εβδομαδα που ειμαι; (19η)
Επισης νιωθω που και που εκει...κατω μια παραξενη αισθηση σα γαργαλητο δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω..οχι στην κοιλιτσα μου αλλα....πιο κατω...
Τη Δευτερα βεβαια ο γιατρος μου περιμενει τηλεφωνο για να δει πως ηταν η βδομαδα μου αλλα ωστοσο αν ξερει καμια μου απαντα..
Τελος αυτο το yutopar μου φερνει τοοοοση πολλη ταραχη που αναρωτιεμαι αν ταραζεται και το μωρακι μου τοσο πολύ!!!
Μπου έγραψε:ειμαι στην 19η και 3 μερες μπαινω στην 20η! εχω και β επιπεδου στις 30! εγω ακομη δεν πολυκαταλαβαινω αν ειναι η μπεμπα η τα εντερακια μου η το στομαχι μου η οι συσπασεις αν και ο γιατρουδακος μου μου ειπε οτι ειναι πολυ πιθανον να τη νιωθω αλλα ακομη δε με "κλωτσησε"!!! α! ετοιμαζεις γαμπρο δηλαδη! ωραια!!!! με το καλο!!!Hen Hen έγραψε:Όχι κ μένα το πρώτο μου είναι, σε ποια εβδομάδα είσαι; Εγω είμαι στην 22 τώρα και σε 2-3 μέρες μπαίνω στην 23. Στην αρχή ένιωθα ένα απαλό σκουντιγμα, δεν καταλάβαινα τι ήταν. Τώρα όμως τον καταλαβαίνω κ ποτέ αλλάζει θέση. Χαζομαμα εντελώς έχω γίνει!!! Άντε ετοίμασε μας τη νύφη. Χα χα χα!!!
koykla moy σταματα να ανχωνεσε η μεση σου ποναει γιατι αρχιζει να ανοιγει......δεν ειναι φυσιολογικο?αλλεσ πονανε και αλλες οχι εγω ειμαι 7 και 1/2 και δεν με πονεσε ποτε μεχρι τωρα αλλες της ποναει...μπου μου απολαυσε λίγο αυτο που εχει η κοιλιτσα σου μεσα και μην παει το μυαλο σου στο κακο...οσο για τις αποριες που εχεισ να περνεις τηλ τον γιατρο αμεσως......για αυτο ειναι αλλοστε....Μπου έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου! δεν ειμαι και πολυ καλα γιατι δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου ολη τη νυχτα! ειναι δυνατον ν αμου ποναει τοοοοοοσο πολυ η μεσουλα μου απ τον 5ο μηνα; και να φανατστειτε δεν εχω βαλει ακομη ουτε ενα κιλο! δεν μπορουσα να την βολεψω με τιποτε!!! ν ανησυχησω;;; ειναι κακο συμπτωμα;;; λετε να ναι συσπασεις παλι;;; αλλα στην κοιλιτσα μου δε νιωθω πια τοσα σφιξιματα!!! τι να ειναι;;;;
Μπου έγραψε:letitsa έγραψε:Σ ευχαριστω και παλι κοριτσακι μου! εισαι καλα εσυ;; τι εγινε εχθες; σ εχασα ξαφνικα!Μπου έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου! δεν ειμαι και πολυ καλα γιατι δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου ολη τη νυχτα! ειναι δυνατον ν αμου ποναει τοοοοοοσο πολυ η μεσουλα μου απ τον 5ο μηνα; και να φανατστειτε δεν εχω βαλει ακομη ουτε ενα κιλο! δεν μπορουσα να την βολεψω με τιποτε!!! ν ανησυχησω;;; ειναι κακο συμπτωμα;;; λετε να ναι συσπασεις παλι;;; αλλα στην κοιλιτσα μου δε νιωθω πια τοσα σφιξιματα!!! τι να ειναι;;;;
koykla moy σταματα να ανχωνεσε η μεση σου ποναει γιατι αρχιζει να ανοιγει......δεν ειναι φυσιολογικο?αλλεσ πονανε και αλλες οχι εγω ειμαι 7 και 1/2 και δεν με πονεσε ποτε μεχρι τωρα αλλες της ποναει...μπου μου απολαυσε λίγο αυτο που εχει η κοιλιτσα σου μεσα και μην παει το μυαλο σου στο κακο...οσο για τις αποριες που εχεισ να περνεις τηλ τον γιατρο αμεσως......για αυτο ειναι αλλοστε....
Μπου έγραψε:ειλικρινα ειναι ωρες που τα καταφερνω και ειναι ωρες που δεν την παλευω καθολου! ισως γιατι ειμαι και μεσα στο σπιτι, εχουν ψιλοσπασει τα νευρα μου, λειπει και ο καλος μου και βασικα επειδη δεν κανω απολυτως τιποτα εχω ησυχια να συγκεντρωθω σε οτιδηποτε "ακουγεται" στο σωμα μου! ευτυχως θα ξεκινησω ιδιαιτερα σ ενα μηνα γιατι ειμαι φιλολογος και θ αρχισω να προετοιμαζω το καινουριο μου υλικο! ισως ετσι τα καταφερω καπως να ξεχαστω! να εισαι ετσι καλα μεχρι το τελος σου ευχομαι!!!!!!!
Μπου έγραψε:να συμπληρωσω οτι εδω και 1.5 μηνα μενω με τους γονεις μου γιατι ο αντρουλης μου (που μου συμπαραστεκεται απιστευτα πολυ)δουλευει μακρυα και θα συνεχισει μεχρι και οοολο το Σεπτεμβρη! οι γονεις μου ειναι ηρωες και μου στεκονται σαν βραχοι αλλα εχω τοοοοσες πολλες ωρες να σκεφτω και σκεφτομαι οοοολα τα αρνητικα του κοσμου ο ατρας μου μου λειπει οσο ποτε αλλοτε και δεν εχω δυστυχως πολλους φιλους παρεα αφου απο τοτε που ειμαι μεσα εχουν ψιλοχαθει...πως θα περασει τοοοοσο διαστημα και το μωρο μου θα αντεξει μεχρι τοτε;;;;;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Είμαι μαμά! » ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ... » Οι απαραίτητες... συστάσεις! » Αποφασισα να μοιραστω την ιστορια μου...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης