Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
651 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 651 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenitsazia έγραψε:Εγώ κάθε μήνα τις πρώτες 2 μέρες της περιόδου έχω καφε υγρά και μετα μου έρχεται κανονικά. Το ρωτάω γιατί σκέφτομαι μήπως αν έχω κάποια αποβολή πρέπει για κάποιο χρονικό διάστημα μετά να μην προσπαθώ (ώσπου να επανέλθει ο οργανισμός)?
εγω ειχα μια παλλινδρομη και ειχα αποχη ενα μηνα...αποχη τελειωσ...ειναι θεμα γιατρου...η βιοχημικη ειναι εντελωσ αλλο πραγμα...

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:πάω για ξάπλα μπας κ κοιμηθεί η μικρή πονάω κ πάρα πολύ ή από την κούραση ή θα πρέπει να χάσω κάνα κιλό γιατί μάλλον με το βάρος ζορίζεται! τεσπα καλή συνέχεια τσαο!

καλη ξεκουραση μαμα και κορη...Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 6 60

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 6 417472 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ 3 ΦΟΡΕΣ!ΠΟΥ?ΠΟΣΕΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΕΧΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΕΙ ΕΜΦΥΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ!ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΗΣΗ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eλενη καλως ηρθες στην παρεα μας!!
αυτο με το εξωμητριο ΣΙΓΟΥΡΑ δν ισχυει οποτε μη σε ανησυχει!!! κανεις ζουζουνιες οποτε το εχεις ορεξη!!στις γονιμες ειτε μερα παραμερα ειτε καθε μερα, ειτε οπως εχετε ευχαρίστηση τελος παντων Laughing Laughing Laughing Laughing
για την αποβολη πριν να συλλαβεις δν χρειαζεται να ρωτας!! νομιζω οτι αν δν κανεις χοριακη να το δεις δν θα καταλαβεις τιποτα!!! εγω απο οταν ξεκινησαμε ελευθερα εχω παθει πατατρακ!ο κυκλος απο σταθερος αλλαξε ευτυχως σε λιγοτερες μερες... η ροη καθε μηνα διαφορετικη και παει λεγοντας..αν καθομουν να δω καθε φορα που αδειαθετησα μη και ειχα βιοχημικη θα ημουν στο Δαφνη τωρα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 6 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 6 911307
απολαυστε τις στιγμες με τον αντρα σου και ολα θα πανε καλα!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:

Αννα σαν το δικο μου δν λερωνει κανενα!!Εγω καθαριζω...και με το που θα ερθει ο Τσαρλι θα φερει οτι ξυλαρακι χορταρι αγκαθι και οτι αλλο κολλησει πανω του μεσα!! ουτε 10 λεπτα δν μενει καθαρο...και σκονη ...αντε σε μια ωρα το πολυ!!! Razz Razz Razz

Και εγώ με το γάτο θέλει συνέχεια βούρτσισμα και σκούπισμα! Αν δεν σκουπίσω κάθε μερα καθε δύο σίγουρα

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασχετο κοριτσια.να σας ρωτησω κατι....εγω περιοδο θα πω οτι μου ηρθε οταν εμφανιστηκαν τα κεφε η οταν ειδα αιμα...γτ ειχα 4 5 μερεσ καφε 2 μερεσ αιμα και μετα μια μερα ΄παλι καφε......ποτε θα ειναι οι γονιμεσ ποτε θα μου ξανα ρθει..?αχ μπερδευτηκα

elenitsazia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!
Έγω πάντως υπολογίζω από τη 2η μέρα που βλέπω υγρά, την 3η μου έρχεται αίμα. Δεν ξέρω αν είναι σωστός ο τρόπος μου. Οταν ήμουν πιο μικρή έιχα μια μέρα μονο υργα για αυτό μου έμεινε ετσι...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ART86 ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΕ.ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΡΟΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλη ξεκουραση Μαιρη!!!!

Τονια ξαναμπηκες στην λιστα..χεχε

Αρτεμις εγω μετραω απο τη μερα που θα δω καφε! την Δευτερη βδομαδα μετα που θα τελειωσει η ακατανομαση συνηθως ειναι η πιο γονιμη για γυναικες με κυκλο 28-30 μερες!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω τωρα ειμαι τρισευτυχησμενη χωρις την αλεκα.μετα την γεννα αλλαξε τελειως ο κυκλος μου μεγαλωσε κ ειχα τρελο αιμα κ πονους...ελπιζω να διορθωθει στο 2ο νινι αν κ δν παιζει αυτο τοσο πολυ...τοσο καιρο ελεγα μολις ερχοταν καλα ημουν 9 μηνες χωρις περιοδο.μα καθε μηνα αυτο ελεγα γτ τραβαγα γερο μανικι.απο κει που ειχα 4 μερες κ αντε την πρωτη μερα να ποναγα μετα την γεννα εγιναν 8-9 μερες κ ολες με πονους τρελους κ πολυ αιμα

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το θεμα ειναι οτι μου συμβαινει 1η φορα για αυτο και μπερδευτηκα...το σαββατο που θα παω στον γυναικολογο μου θα μου πει φανταζομαι

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Καλη ξεκουραση Μαιρη!!!!

Τονια ξαναμπηκες στην λιστα..χεχε

Αρτεμις εγω μετραω απο τη μερα που θα δω καφε! την Δευτερη βδομαδα μετα που θα τελειωσει η ακατανομαση συνηθως ειναι η πιο γονιμη για γυναικες με κυκλο 28-30 μερες!!
ΕΙΔΕς ΕΛΛΗ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ queen ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ 2η ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΝΩ ΠΑΛΙΑ ΥΠΕΦΕΡΑ Κ ΤΟ ΚΑΛΟΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΚΡΥΝΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ Κ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟ Ε?

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα στα κοριτσια που ηρθαν τωρα κ καλο μεσημερι σε ολες..μια κ κοιμαται ο μικρος λεω να κανω καμια δουλεια..φιλια σε ολες!! Razz

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ queen ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ 2η ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΝΩ ΠΑΛΙΑ ΥΠΕΦΕΡΑ Κ ΤΟ ΚΑΛΟΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΚΡΥΝΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ Κ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟ Ε?

το ποσο τυχερη εισαι τονια δεν το λεμε ετσι???

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ queen ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ 2η ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΝΩ ΠΑΛΙΑ ΥΠΕΦΕΡΑ Κ ΤΟ ΚΑΛΟΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΚΡΥΝΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ Κ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟ Ε?

ΑΣΕ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ..ΠΑΛΙΑ ΥΠΕΦΕΡΑ...ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ..Κ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΗΖΕΤΑΙ ΓΚΡΡΡΡΡ
ΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΑΛΛΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ.ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑ.ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ.ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΙΚΡΗ?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

ΑΣΕ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ..ΠΑΛΙΑ ΥΠΕΦΕΡΑ...ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ..Κ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΗΖΕΤΑΙ ΓΚΡΡΡΡΡ

στις γονιμες πρηζομουν σαν μπαλονι για την περιοδο δν το λεμε...ελπιζω να βελτιωθει λιγο με την 2η αλλα ειδομεν

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
toniach29 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

στις γονιμες πρηζομουν σαν μπαλονι για την περιοδο δν το λεμε...ελπιζω να βελτιωθει λιγο με την 2η αλλα ειδομεν

ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ...ΑΑΑ!!!ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΣΑ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ...ΜΑΡΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ..ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΞΥΛΟ...

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω μεχρι πριν 2 μηνεσ ειχα περιοδο 28 το πολυ καθε 29 μερες.....και οωρρηξια 14 15 μερα...τον προηγουμενο μηνα ειχα μια μερα καφε και μετα κανονικη περιοδο και τωρα ειχα 4 5 μερεσ καφε και μετα 2 μερεσ περιοδο...αχ τι μου συμβαινει

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΗΡΘΑ.ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ.ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΙΚΡΗ?

Δεν πιστεύω να έδωσες πάλι ασιδέρωτα στη γυναίκα?
χαχα
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 6 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 6 379767

xenia29

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΙΜΑΙ Η ΞΕΝΙΑ 29 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Κ ΕΔΩ Κ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xenia29 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΙΜΑΙ Η ΞΕΝΙΑ 29 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Κ ΕΔΩ Κ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ!

γεια σου ξενια σου ευχομαι συντομα με ενα θετικο τεστακι.ειμαστε ολιγον γουρλουδες..εγω ειμαι η μαρια απο μενιδι εχω εναν γιο 19 μηνων κ ειμαι 10 εβδομαδων εγκυος στο 2ο

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
toniach29 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ...ΑΑΑ!!!ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΣΑ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ...ΜΑΡΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ..ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΞΥΛΟ...

μην βαρας κ εσυ καλε.με βαρεσε κ η ελλη Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις