Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:τέλειο να ναι μοσχομυριστό το σπίτι! γειτόνισσα δεν έρχεσαι να μου καθαρίσεις κ το δικό μου γιατί θα κάνω σίδερο! χεχε

Ερχομαι φιλενάδα,
Θα φέρω όμως και το σίδερο το δικο μου να κάνουμε ανταλλαγή εντάξει;

Έλλη το πρόβλημα είναι ότι λερώνεται πάλι πολυ γρήγορα!!!

Ελένη αφου πάω πάνω κάτω το διάδρομο και το χαζεύω!!χαχα

εμάς εδώ ο δρόμος έχει σκόνη λόγω έργων κ γίνεται πάλι χάλια δε προλαβαίνω να καθαρίζω! έχω κ όλα τα παράθυρα ανοιχτά!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ρε κοριτσια χτες την εκανα την μαλακια μου...διαβασα χτες σε μια σελιδα για τα σιμπτωματα της αποβολης κ περα απο την θεα του αιματος ειναι κ οταν εχεις συμπτωματα οπως ειχα εγω αναγουλες κ εμμετους κ εξαφανιζονται ξαφνικα σχετικα νωρις.εχω σκιαχτει βρε κοριτσια κ πραγματικα εχε χαρη που δν εχω σαλιο τωρα ειδαλλως θα πηγαινα να κανω υπερηχο να δω οτι ολα ειναι καλα.ξερω ξερω τι θα μου πειτε τα θελει ο κωλ μου κ μονη μου βουρλιζομαι αλλα τι να κανω? δεν ειναι παραξενο που εξαφανιστηκαν τοσο νωρις???

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρχισε βροχη..............YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSλιγη δροσιααααααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:αρχισε βροχη..............YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSλιγη δροσιααααααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994

αυτο ηταν μετακομηζω σε σεναααααααααααααα

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:εγω ρε κοριτσια χτες την εκανα την μαλακια μου...διαβασα χτες σε μια σελιδα για τα σιμπτωματα της αποβολης κ περα απο την θεα του αιματος ειναι κ οταν εχεις συμπτωματα οπως ειχα εγω αναγουλες κ εμμετους κ εξαφανιζονται ξαφνικα σχετικα νωρις.εχω σκιαχτει βρε κοριτσια κ πραγματικα εχε χαρη που δν εχω σαλιο τωρα ειδαλλως θα πηγαινα να κανω υπερηχο να δω οτι ολα ειναι καλα.ξερω ξερω τι θα μου πειτε τα θελει ο κωλ μου κ μονη μου βουρλιζομαι αλλα τι να κανω? δεν ειναι παραξενο που εξαφανιστηκαν τοσο νωρις???
καλη μου με ολο το θαρροσ αυτα ειναι βλακειεσ...χωρισ αιμα τι αποβολλη....η νυφη μου ειχε αναγουλεσ μεχρι τον 2 μετα τπτ και ο κουκλοσ μασ τον αλλο μηνα γεννιεται..μην βαζεισ τετοια με το μυαλο σου....ολα τελεια θα πανε...αντι καλε να χαιρεσαι που δεν εχεισ τετοια προβληματιζεσαι...πω πω καλα λεει ο αντρασ μου τλκ οτι ειμαστε τρελεσ.......χαχαχαχαχ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
art86 έγραψε:αρχισε βροχη..............YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSλιγη δροσιααααααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 215994

αν και ειμαστε λιγο μακρια βαζω καφε και σε περιμενω

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
βρε μαρακι εισαι χαζουλα..θα σε μαλωσω τωρα..μην τα διαβαζεις αυτα τα πραγματα τουλαχιστον οσο μπορεις..δεν σου κανει καθολου καλο..η καθε εγκυμοσυνη διαφερει..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:εγω ρε κοριτσια χτες την εκανα την μαλακια μου...διαβασα χτες σε μια σελιδα για τα σιμπτωματα της αποβολης κ περα απο την θεα του αιματος ειναι κ οταν εχεις συμπτωματα οπως ειχα εγω αναγουλες κ εμμετους κ εξαφανιζονται ξαφνικα σχετικα νωρις.εχω σκιαχτει βρε κοριτσια κ πραγματικα εχε χαρη που δν εχω σαλιο τωρα ειδαλλως θα πηγαινα να κανω υπερηχο να δω οτι ολα ειναι καλα.ξερω ξερω τι θα μου πειτε τα θελει ο κωλ μου κ μονη μου βουρλιζομαι αλλα τι να κανω? δεν ειναι παραξενο που εξαφανιστηκαν τοσο νωρις???
καλη μου με ολο το θαρροσ αυτα ειναι βλακειεσ...χωρισ αιμα τι αποβολλη....η νυφη μου ειχε αναγουλεσ μεχρι τον 2 μετα τπτ και ο κουκλοσ μασ τον αλλο μηνα γεννιεται..μην βαζεισ τετοια με το μυαλο σου....ολα τελεια θα πανε...αντι καλε να χαιρεσαι που δεν εχεισ τετοια προβληματιζεσαι...πω πω καλα λεει ο αντρασ μου τλκ οτι ειμαστε τρελεσ.......χαχαχαχαχ

αχχαχχαχα το ιδιο λεει κ ο δικος μου....κ η μαμα μου μου ειπε οτι ειμαι πολυ τυχερη που σταματησαν.μολις μπηκα 8η εβδομαδα κοπηκαν...δεν ξερω αλλα ολο ανησυχω(προφανως χωρις λογο οκ το παραδεχομαι) ενω δν ημουν ετσι στον γιο μου...

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art πες της να ερθει κι απο δω μετα... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 868444

μαρια queen βρε μην στεναχωριεσαι με τετοια...το σπορακι σου ειναι μια χαρα...η συνυφαδα μου ειχε παρομοια συμπτωματα με σενα μονο 1 μηνα...μετα τιποτα...και σε 50 μερες θα μας κανει το δευτερο ανηψακι...

αννα εγω σκυβω στο πλαι και κοιταω αν γυαλιζει παντου το πλακακι ή αν εχει μεινει καμια σταμπα...βαρεμενη στον εγκεφαλο ειμαι.... clown clown clown clown clown

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ να δω πως θα φτιάξουμε τον μεσημεριανό ύπνο τα νεύρααααα μου!! με έπιασε κ ένας πόνος στη μέση στο σημείο που έχω κάνει την επισκληρίδιο φφφ πάλι! όσο για τις αναγούλες που λέτε εγώ που δεν είχα καθόλου!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

αν και ειμαστε λιγο μακρια βαζω καφε και σε περιμενω

παιρνω αεροπλανο κ εφτασα!!!!!!!! χρυσακι το ξερω οτι διαφερει η μια με την αλλη αλλα οπως λενε κ αγγλιστι i just can't help it!!

elenitsazia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια καλησπέρα!!

Είμαι καινούρια στην παρέα, ονομάζομαι Ελένη, είμαι 28 ετών και τον προηγούμενο μήνα αποφασίσαμε με τον αρραβωνιαστικό μου να προσπαθήσουμε να κάνουμε παιδάκι.

Εύχομαι σε όλες όσες το επιθυμούνε σύντομα με φουσκωμένες κοιλίτσες.....

Θα ήθελα αν γνωρίζετε να μου απαντήσετε στις παρακάτω 2 ερωτήσεις:
1. Μπορώ να έχω επαφές καθόλη τη διάρκεια του μήνα ή μόνο στις γόνιμες μέρες? Μια φίλη που είχε πιάσει 3 φορές εξωμήτριο μου έιπε ότι την πατούσε γιατί έκανε ελέυθερα λίγες μερες πριν την περιοδο, και
2. Αν συλλάβω και έχω αποβολή πριν την καθυστέρηση θα το καταλάβω? και αν ναι πρέπει να κάνω κατί?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα μου μαλλον ετσι θα ειναι.μαιρουλα εγω δεν ειχα τπτ στον σωτο.τπτ απολυτως εκτως τις υπνηλιες.ενω τωρα ξεκινησαν νωρις κ σταματησαν επισης νωρις.απο την μια λεω ευτυχως γιατι ημουν ολιγων χαλι μαυρο απο την αλλη μου φανηκε υποπτο

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...ολα θα πανε τελεια..ειμαι σιγουρη......μην σκεφτεσαι χαζα και να μην μπαινεις σε τετοια...

soula

soula
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
elenitsazia έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα!!

Είμαι καινούρια στην παρέα, ονομάζομαι Ελένη, είμαι 28 ετών και τον προηγούμενο μήνα αποφασίσαμε με τον αρραβωνιαστικό μου να προσπαθήσουμε να κάνουμε παιδάκι.

1. Μπορώ να έχω επαφές καθόλη τη διάρκεια του μήνα ή μόνο στις γόνιμες μέρες? Μια φίλη που είχε πιάσει 3 φορές εξωμήτριο μου έιπε ότι την πατούσε γιατί έκανε ελέυθερα λίγες μερες πριν την περιοδο, και
2. Αν συλλάβω και έχω αποβολή πριν την καθυστέρηση θα το καταλάβω? και αν ναι πρέπει να κάνω κατί?

Γεια σου Ελένη! Σύντομα εύχομαι!
Αυτό που λες για το εξωμήτριο δεν ισχύει! Κάθε μερα μπορείς να έχεις επαφές!
Για την αποβολή που λες συνήθως το καταλαβαίνεις γιατι το αίμα δεν ξεκινάει κανονικά σαν περίοδος αλλα συνήθως λίγο λίγο και καφέ.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...ολα θα πανε τελεια..ειμαι σιγουρη......μην σκεφτεσαι χαζα και να μην μπαινεις σε τετοια...

ξερω ξερω ειμαι χαζη που ανησυχω ετσι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 585182

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenitsazia έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα!!

λοιπον καταρχην καλωσ ηρθεσ στην παρεα μασ....δευτερον σου ευχομαι να γινεισ συντομα μανουλα...τριτον καλε τι ειανια υτα....ερωτα γλυκια μου να κανεισ οποτε θελεισ....μερα παρα μερα και στισ γονιμεσ καθε μερα ειανι το ιδανικοτερο,μην ξεκινασ με τεοιο αγχοσ...δεν ειναι καλο....το αγχοσ κανει πολυ κακο....κανε ερωτα και σιγουρα θα ερθει το σποριδιο....η αποβολλη αυτη που περιγραφεισ λεγεται βιοχημικη συμβαινει και ειναι δυσκολο αν την καταλαβεισ...μονο αν υποψιαστεισ και ακνεισ χοριακη...αλλα δεν καταλαβαινω γτ το ρωτασ αυτο..?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια μη λες χαζα!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 Cz53 τιποτα δν ειναι κουλο και τιποτα δν ειναι στανταρακι επειδη εγινε σε αλλη οτι θα γινει και σε εμας!!!

Αννα σαν το δικο μου δν λερωνει κανενα!!Εγω καθαριζω...και με το που θα ερθει ο Τσαρλι θα φερει οτι ξυλαρακι χορταρι αγκαθι και οτι αλλο κολλησει πανω του μεσα!! ουτε 10 λεπτα δν μενει καθαρο...και σκονη ...αντε σε μια ωρα το πολυ!!! Razz Razz Razz

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
αννα εγω σκυβω στο πλαι και κοιταω αν γυαλιζει παντου το πλακακι ή αν εχει μεινει καμια σταμπα...βαρεμενη στον εγκεφαλο ειμαι.... clown clown clown clown clown

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 679259
Εσύ είσαι για δέσιμο!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πάω για ξάπλα μπας κ κοιμηθεί η μικρή πονάω κ πάρα πολύ ή από την κούραση ή θα πρέπει να χάσω κάνα κιλό γιατί μάλλον με το βάρος ζορίζεται! τεσπα καλή συνέχεια τσαο!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑ!!!
ΕΠΑΝΗΛΘΑ Κ ΕΓΩ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΑΚΙ ΗΣΥΧΙΑ!!1

ΕΛΛΗ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ? 29-07 ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΤΟ ΞΕΡΩ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

elenitsazia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ κάθε μήνα τις πρώτες 2 μέρες της περιόδου έχω καφε υγρά και μετα μου έρχεται κανονικά. Το ρωτάω γιατί σκέφτομαι μήπως αν έχω κάποια αποβολή πρέπει για κάποιο χρονικό διάστημα μετά να μην προσπαθώ (ώσπου να επανέλθει ο οργανισμός)?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Μαρια μη λες χαζα!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 Cz53 τιποτα δν ειναι κουλο και τιποτα δν ειναι στανταρακι επειδη εγινε σε αλλη οτι θα γινει και σε εμας!!!

Αννα σαν το δικο μου δν λερωνει κανενα!!Εγω καθαριζω...και με το που θα ερθει ο Τσαρλι θα φερει οτι ξυλαρακι χορταρι αγκαθι και οτι αλλο κολλησει πανω του μεσα!! ουτε 10 λεπτα δν μενει καθαρο...και σκονη ...αντε σε μια ωρα το πολυ!!! Razz Razz Razz

ξερω ειμαι για χαστουκια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:πάω για ξάπλα μπας κ κοιμηθεί η μικρή πονάω κ πάρα πολύ ή από την κούραση ή θα πρέπει να χάσω κάνα κιλό γιατί μάλλον με το βάρος ζορίζεται! τεσπα καλή συνέχεια τσαο!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 531909

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 5 679259
Εσύ είσαι για δέσιμο!!!!

τωρα το καταλαβες???ολα τα "καλα" του ζωδιου επανω μου επεσαν... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις