526 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 Τετ Ιουλ 25, 2012 11:49 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΩΣ ΝΙΟΠΑΝΤΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΩΣ ΝΙΟΠΑΝΤΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!
boubou έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΩΣ ΝΙΟΠΑΝΤΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!
Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου!!!!
με τον ιδιο αντρα 10+ χρονια αλλα ερωτευμενη σαν την πρωτη μερα και περισσοτεροοοοοοο!!!!
boubou έγραψε:ολες μας να ειμαστε κοριτσακια!!!
Τι καλυτερο απο το να αγαπας και να ερωτευεσαι καθε μερα και περισσοτερο τον ανθρωπο σου!!!??? (και φυσικα να υπαρχει αμιβαιο αισθημα ε?)
Αννα κι εγω σημερα θελω να ξεκινησω νεο γυρο αλλα η αλεκα ακομη δν εφυγε!!! ελπιζω αυριο να την κανει με γρηγορα βηματακια!!! χιχιχιχιχι
γκρινιαρα έγραψε:αννα ειδα τα νυχια σου...υπεροχα!!!παντα αξιοι!!!
εμενα σημερα κλεινει ο κυκλος προσπαθειων...ας ελπισουμε οτι μπορει και να εγινε το θαυμα!!!
αλλιως παλι και
στο τελος θα τον ξεκανω τον ερμο....χαχαχαχαχαχα
θα σας αφησω για αποψε...παω να αποπλανισω το αγορι μου...χιχιχιχιχι...
καληνυχτα σας!!!
κι επειδη εχουμε πηξει στα τουρκικα θα σας το πω και στα τουρκικα...
ιγί γκετζελέρ (καληνυχτα).....!!!!!!!!!
boubou έγραψε:
Αννα μου να δεις που εκει θα ειναι το τυχερο σας
!!
ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ..ΕΔΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΩ...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ...Λεμονάκι έγραψε:καλά ωσπου να διαβάσω όλες τις δημοσιεύσεις απο χθες ίδρωσα
θα σχολιάσω τα ποιο συμαντικά για μένα,
άσε που δεν θυμάμαι και πολλά, διάβασα καμιά 15 σελίδες ;
Μαρια τστ
Αρτ μην πάρεις κανένα φάρμακο αν δεν σου πει γιατρός !!!
τα σερπαφάρ δεν ξέρεις καν τι είναι, η κουνιάδα σου ξέρει άραγε ;
τα σερπαφάρ είναι ορμόνες για πολλαπλή ωορρηξία αν θυμάμαι καλά, εσύ τι δουλειά έχεις να πάρεις τέτοια απο μόνη σου ;
τις καλησπέρες μου σε όλες σας
και να καλωσορίσω τα νέα κορίτσια της παρέας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Τετ Ιουλ 25, 2012 2:36 pm, 1 φορά
δεν θα σε δω αύριοxaftounaki έγραψε:Αγάπες σας καληνυχτώ και εγω
Θα αποχωρήσω είς τα ενδότερα, θα μπω αύριο να σας χαιρετησω! Και παράκληση μην αλλάξετε δυο θέματα, που θα βρω εγω wi-fi να σας παρακολουθώ
Ααααα και Λεμονακι μην βάλεις φωτο τώρα που θα λειπω!!!!!!!
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα Γιάννα!Τι κάνεις;Η μικρούλα σας άφησε το βράδυ να κοιμηθείτε;
Τη διάβασα την απάντησή σου και σ'ευχαριστώ!Νομίζω όμως ότι θα πληρώσουμε μόνο το σταυρό, το φόρεμα και την κούτα. Εδώ αυτό συνηθίζεται απ'ό,τι έμαθα!Πάλι καλά γιατί χθες έμαθα για νέο "χαράτσι"!Μας κάηκε η τηλεόραση στα καλά καθούμενα (Μόλις 4 ετών philips!) και στοιχίζει 250Ε η επισκευή! Οπότε μάλλον θα πάρουμε καινούρια!Τεσπα... Οσο για το πιάσιμο, είναι σίγουρα από το γυμναστήριο, μιας και γράφτηκα προχθές και πήγα 2 μέρες συνεχόμενες!Δε θέλει και πολύ να πιαστώ τόσο αγύμναστη που ήμουν!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης