Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Hello all, γέμισε κόσμο το thread! Τις καλημέρες μου σε όλες!

Ευούλι εύχομαι σύντομα να αισθανθείς καλύτερα. Κι εγώ αυτό για το οποίο ΔΕΝ ανυπομονώ καθόλου, είναι αυτή η αγωνία θα μου'ρθει δεν θα μού'ρθει κάθε μήνα, και μετά η απογοήτευση μόλις έρχεται...... Sad κουράγιο!

Λεμονάκι καλές προετοιμασίες! Νομίζω είναι η καλύτερη φάση αυτή! Είχα περάσει τέλεια ετοιμάζοντας τον γάμο μου περσι!! Επειδή δεν είναι πολύ του στιλ μου αυτά που βρίσκαμε στα μαγαζιά, κάναμε και πολλά πράγματα χειροποίητα, στέφανα, βιβλίο ευχών, στολισμός, μπομπονιέρες (κάναμε μπομπονιέρα-πάρτι με καμια 15αριά φίλες και τις φτιάξαμε όλες στο χέρι), τι ωραία που ήταν!!! flower

Γιάννα από Θεσσαλονίκη δεν είσαι; Πού κάνατε τον γάμο και σας βγήκε τόσο καλά;;; Εμείς μάλλον πιαστήκαμε κότσοι.. ωραία ήταν, ΤΕΛΕΙΟ φαγητό, πήγαμε ως τις 6 το πρωί.. αλλά η τιμούλα Shocked Shocked ήταν ένα θέμα!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore έγραψε:Hello all, γέμισε κόσμο το thread! Τις καλημέρες μου σε όλες!

Ευούλι εύχομαι σύντομα να αισθανθείς καλύτερα. Κι εγώ αυτό για το οποίο ΔΕΝ ανυπομονώ καθόλου, είναι αυτή η αγωνία θα μου'ρθει δεν θα μού'ρθει κάθε μήνα, και μετά η απογοήτευση μόλις έρχεται...... Sad κουράγιο!

Λεμονάκι καλές προετοιμασίες! Νομίζω είναι η καλύτερη φάση αυτή! Είχα περάσει τέλεια ετοιμάζοντας τον γάμο μου περσι!! Επειδή δεν είναι πολύ του στιλ μου αυτά που βρίσκαμε στα μαγαζιά, κάναμε και πολλά πράγματα χειροποίητα, στέφανα, βιβλίο ευχών, στολισμός, μπομπονιέρες (κάναμε μπομπονιέρα-πάρτι με καμια 15αριά φίλες και τις φτιάξαμε όλες στο χέρι), τι ωραία που ήταν!!! flower

Γιάννα από Θεσσαλονίκη δεν είσαι; Πού κάνατε τον γάμο και σας βγήκε τόσο καλά;;; Εμείς μάλλον πιαστήκαμε κότσοι.. ωραία ήταν, ΤΕΛΕΙΟ φαγητό, πήγαμε ως τις 6 το πρωί.. αλλά η τιμούλα Shocked Shocked ήταν ένα θέμα!

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΝΑΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΩΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ.ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΤΟ ΕΡΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ, ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ.ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΕΥΡΩ Η ΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΔΩΡΟ.
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ?
ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΑΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΦΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΟΡΟΙ!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore ευχαριστώ πολύ Smile
όλα αυτά που λες τα κάνω μόνη μου και άλλα τόσα, είμαι κάπως έτσι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 911307
κάπως έτσι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 M198και κάπως έτσι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 M000 αλλά τα καταφέρνω η άτιμη Razz Razz

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Γιαννα εννοώ πως απο τα 420 άτομα έχω κάνει αφαιρέσει το 10% .
Το τελικό ποσό είναι και οι μερίδες μου.

θα βάλω μάλλον αληθινά λουλούδια, δεν ξέρω ακόμα θα δω...
τσιμπιδάκια δεν θα βάλω γιατί δεν θα φαίνονται καλά με το ξανθό μαλλί.

ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΧΤΡΑ.
ΕΙΣΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:IoliAtore ευχαριστώ πολύ Smile
όλα αυτά που λες τα κάνω μόνη μου και άλλα τόσα, είμαι κάπως έτσι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 911307
κάπως έτσι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 M198και κάπως έτσι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 M000 αλλά τα καταφέρνω η άτιμη Razz Razz

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

IoliAtore

IoliAtore
Α, το ξέρω το Έρως, και κάποια φίλη ρώτησε εκεί και είχε πολύ καλές τιμές!! Όταν έψαχνα εγώ δεν το ηξερα όμως

Εμείς πήγαμε στο Les Lazaristes, το ξενοδοχείο απέναντι από τη Μονή Λαζαριστών, λόγω του τέλειου φαγητού και της θέας. Ωστόσο ούτως ή άλλως δεν είχαμε πάρα πολύ κόσμο, μόνο 160 άτομα, οπότε είχαμε αυτή τη δυνατότητα. Αν είχαμε πιο πολύ κόσμο, δεν το συζητώ.

Μας βγήκε 35 ευρώ το άτομο, το οποίο δεδομένου του τέλειου φαγητού (το μενού ήταν σαν να πήγαινες σε καλό γκουρμέ εστιατόριο αλλά με μεγάλες μερίδες!) άξιζε όντως, αν και συνολικά το πακέτο ήταν λίγο ΜΕΓΑΛΟ μπορώ να πω!! Φιλοξενήσαμε και κόσμο και κλείσαμε και 4 δωμάτια οπότε δώσαμε και εκεί ένα πακετάκι Razz

Είχε δώρο τούρτα & σαμπάνια & μας έκαναν δώρο και 2 νύχτες νυφική σουίτα και 1 γεύμα στην επέτειο και στο γάμο μας έκαναν και δώρο έκπληξη για τους καλεσμένους ένα επιπλέον πιάτο, σορμπέ λεμόνι με αλκοόλ και διάφορα γλυκάκια, μετά την τούρτα! Επίσης όταν πήγαμε στην επέτειο για το γεύμα, και είπαμε να κλείσουμε και μια διαμονή έτσι για να περάσουμε καλά Wink Wink Wink , μας άφησαν την μεγάλη σουίτα στα 90 ευρώ!

Όλα τα άλλα ξενοδοχεία ήταν πιο ακριβά, το ΜΕΤ μας άρεσε αλλά είχε τρελές τιμές, και με αποκορύφωμα το Hyatt που το φτηνότερο μενού ήταν στα 55 ευρώ όπου το 1ο πιάτο ήταν ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΕΛΙΑΣ (δλδ ένα ΤΙΠΟΤΑ!! - εμείς είχαμε τάρτα λαχανικών και σουβλάκι με 2 μεγάλες γαρίδες σχάρας) και επιπλέον από τα 55 ευρώ έδινες 12 ευρώ το ΑΤΟΜΟ για διακόσμηση στο τραπεζι!!!!! Θα τρελαθούμε τελείως! Δλδ μίνιμουμ 67 ευρώ για να ταΐσουμε τον κόσμο κριτσινια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 911307

Λεμονάκι κι εγώ έτσι ήμουν αλλά τώρα τα θυμάμαι και τα νοσταλγώ!! Κουράγιο Cool Cool

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΧΤΡΑ.
ΕΙΣΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ.
αχ δεν ξέρω, θα σου πω όταν αποφασίσω.
Η μουσική είναι χώρια Laughing

όργανα με τα ούλα τους !! αμ πως ;
και πληρώνουμε εμείς Laughing Laughing
είναι κτήμα Γιάννα και λειτουργεί πρώτη φορά σαν αίθουσα γάμων, του χρόνου που θα δει πως πάει το πράγμα θα κάνει συνεργασία με μουσικές, στολισμούς και όλα αυτά...
είναι γνωστή και πελάτισσα μας.
Απλά δεν θα πληρώνουμε νοίκι για τον χώρο το οποίο είναι φωτιά και λάβρα.
Ο χώρος είναι ασύλληπτος !!
δεν υπάρχει !!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια τι θα φάτε σήμερα ;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα Λεμονακι πλακα έχεις!!! μιλαω εγω βεβαια που δν ετρεξα για τιποτα περαν των δικων μου θεματων..στολισμους τραπεζι κλπ τρεξαν τα πεθερικα μου που τα ειχαν και φρεσκα απο την κορη τους που ειχε παντρευτει τον Οκτωβρη και ξεραμε που θα κοιταξουμε για οικονομικα!! Wink Wink Wink κουραγιο... η μερα εκεινη θα σε ανταμείψει!! εγω δν θελω να σε ξενερωσω αλλα ηδη εχω ξαναγυρισει στην ρουτινα και ο γαμος μου φαινεται σαν κατι που εγινε πολυ καιρο πριν!! Embarassed Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes φυσικα με τον αντρουλη μου ειμαστε τέλεια αλλά ειναι και καλοκαιρι και βοηθαει για ομορφες διαθεσεις, βολτουλες θαλασσα κλπ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 Th_summer_52
εννοειται να τον κανετε με οργανα και τα ουλα τους!!κι εμεις ετσι καναμε!και περασαν ολοι τελεια!!το καταδιασκεδασαμε!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 654316

Ιόλη εχεις χασει τα καλα που ειναι τοσος κοσμος μεσα που τις μισες απαντησεις τις χαναμε!! χεχεχε το ξενοδοχειο που λες το ξερω γιατι ειχαμε κανει ενα σεμινάριο εκει για τη δουλεια μου χιχιχι πανακριβο και μονο για παρεις καφε απο το μπαρ οχι για γαμο!!!!ακομη δν εχω μαθει ποσα δοσαμε στο τραπεζι Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed πρεπει να ρωτησω τον πεθερο μου καποια στιγμη!! Laughing Laughing ωραια φαινεται να τα περασατε και στη επετειο χεχε Wink Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:κορίτσια τι θα φάτε σήμερα ;

ελα μου ντε!!Βαριεμαι αισχρα να κανω το οτιδήποτε!!.. ο αντρας μου λεει κατι ελαφρυ!! ακομη δν εχω βγαλει ακρη..

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κ από εμένα σε όλες!! ποιες είστε εδώ?

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη άστα να πάνε, μια τρέλα είμαι..
αλλά ναι πράγματι μετά την μέρα του γάμου και εγώ αυτό πιστεύω. Θα μπούμε πάλι στους ίδιους ρυθμούς με πριν.
Αυτά τα πως είναι ο έγγαμος βίος ήταν πριν που τα ζευγάρια δεν μένανε μαζί πριν το γάμο.
Καλέ τι όμορφο μπαμπαδάκι είναι αυτό που λιάζετε ; Razz Razz

IoliAtore πότε έγινε ο γάμος σου ;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Μαιρη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 Good%20morning

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:καλημέρα κ από εμένα σε όλες!! ποιες είστε εδώ?
καλημέρα Very Happy

εγώ λέω να κάνω τορτελίνια, βαριέμαι και εγώ αφάνταστα σήμερα....

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ καφεδάκι πίνω κ εγώ αλλά γαλλικό! Ιόλη χλίδα ο γάμος ε μια χαρα!1 αχ ποόσο μ αρέσουν οι μικροί γάμοι! εμείς καλέσαμε 1200 κ ήρθα οι 900 δεν πληρώσαμε παραπάνω γιατί είπαμε 850 με 900 οπότε μας κάλυπτε!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:καλημέρα κ από εμένα σε όλες!! ποιες είστε εδώ?
καλημέρα Very Happy

εγώ λέω να κάνω τορτελίνια, βαριέμαι και εγώ αφάνταστα σήμερα....

καλημέρα μέλλουσα νυφούλα! Smile

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελικά καταλήξαμε! θα βαλω κατι τυροπιτακια που εχω στην καταψυξη χεχεχε..παει και αυτος ο μπελας! οχι τπτ αλλο δουλευω και 4-12 σημερα και βαριεμαι να κουνηθώ!!! εχει και ζεστη!ευτυχως κατι κανει ο ανεμιστήρας σημερα... χθες ολη μερα με aircondition την βγαλαμε!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαίρη πάρα πολλά άτομα, πω πω !!
εμένα μου αρέσει όμως έτσι, αν μπορούσαμε οικονομικά θα καλούσα περισσότερο κόσμο.

Ελλη μια χαρά ! κάνε και μια σαλάτα και είσαι κομπλέ Razz

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Μαίρη πάρα πολλά άτομα, πω πω !!
εμένα μου αρέσει όμως έτσι, αν μπορούσαμε οικονομικά θα καλούσα περισσότερο κόσμο.

Ελλη μια χαρά ! κάνε και μια σαλάτα και είσαι κομπλέ Razz

εδώ στη Κρήτη οι περισσότεροι γάμοι έτσι γίνονται! εγώ έχω σνιτσελ αλλά δε το χω πανάρει λέω να το κάνω όπως κάνεις ψαρονέφρι αλλά θα το πετύχω!?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο ειχα στο μυαλο μου λεμονακι!! Cool

Μαιρη όντως παρα πολλα άτομα!! δν εχω βρεθει ποτε σε γαμο με πανω απο 500 ατομα!!! σουπερ θα ήταν!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 328109

IoliAtore

IoliAtore
Boubou σε ζηλεύω που δεν ξέρεις πόσα κόστισε η δεξίωση και τα έδωσε όλα ο πεθερός!!

Εμένα νυφικό (σε μοδίστρα, φτηνά βγήκε!) και δεξίωση (ακριβά) οι γονείς μου. Το 1/3 από τις μπομπο και την εκκλησία οι κουμπάροι (στολισμό εκκλησίας δεν είχα, ούτε καν λαμπάδα, και το δίσκο-ποτήρι-στέφανα τα είχα από πριν). ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ εγώ!!!! Είχα ξεσκιστεί ένα χρόνο να δουλεύω μεταφράσεις, κ μάζεψα τα λεφτά για το γάμο!

Παρόλα αυτά δεν το μετανιώνω, ήταν όλα τέλεια!

Πέρσι αρχές Ιουνίου ήταν ο γάμος, Λεμον. Και ναι, στην επέτειο περάσαμε τέλεια!!

Από φαί σήμερα εμείς, έχω πολλή δουλειά και θα φάμε το χτεσινό: φακές σαλάτα με πορτοκάλι-μάραθο και λουκανικάκια λάιτ! Γιαμ!!!!

Μαίρη oh my god, πώς τα καταφέρατε τόσα άτομα;;! Μπράβο! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 893968

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ έχω να κάνω καιρό φακές σαλάτα...
καλή ιδέα για αύριο !

Μαίρη δοκίμασε το, αν δεν τα καταφέρεις δεν το ξανακάνεις αν και πιστεύω πως πάντα την πρώτην φορά γίνονται καλά.

Εμείς θέλαμε να έρθουμε Κρήτη να κάνουμε το γάμο μας, έχω γράψει πολλές φορές πόσο αγαπώ τον τόπο αυτό, αλλά ήταν αδύνατων γιατί δεν υπάρχει αυτή η οικονομική δυνατότητα.

IoliAtore

IoliAtore
Είναι ωραίες οι φακές και τις προτιμώ για να παίρνω σίδηρο (δεν μου αρέσει το κόκκινο κρέας) αλλά σούπα με τέτοια ζέστη δεν τρώγεται δυστυχώς! Βρήκα μια ωραία συνταγή με το πορτοκάλι (που έχει βιταμίνη C και βοηθάει στην απορρόφηση του σιδήρου) και άρεσε ακόμη και στον σύζυγο που δεν τα τρώει αυτά!

Τα σνιτσελάκια μια χαρά γίνονται χωρίς πανάρισμα! Γκουντ λακ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 31 328109

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας αφήνω για λίγο...

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΤΟ ΚΑΛΕ...ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις