Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
580 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 580 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα Τόνια μου!!Καλά είμαι και εδώ πολύ ζέστη!!!
Ειρήνη μου σωτήριο δεν λες τίποτα!!!Και δεν καίει και πολύ ρεύμα που μου έλεγαν γιατί πήρα ενεργειακή κλάσης Α!Ασε που μόνο το ρεύμα από το σίδερο που γλιτώνω τα πατσίζει!!!!
Σας αφήνω να το τελειώσω γιατί έχω σκάσει!!Θα τα πούμε μετά!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 417472

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ...ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΣΙΔΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΑΩ ΚΙΟΛΑΣ..ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΘΑΥΡΙΟ....
ΕΙΡΗΝΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΩΡΑ?ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑ...
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?
ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΑ ΛΑΝΓΚΜΠΕΡΓΚ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ

καλημέρα Τόνια μου!
όσα αντέχει η ψυχή-Λένα Μαντά!
μόλις κυκλοφόρησε

επίσης λατρεύω το:αγαπώ θα πει χάνομαι της Ζαίρη

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑ?ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ??ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
eirini7 έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ...ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΣΙΔΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΑΩ ΚΙΟΛΑΣ..ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΘΑΥΡΙΟ....
ΕΙΡΗΝΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΩΡΑ?ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑ...

καλημέρα Τόνια μου!
μόλις κυκλοφόρησε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑ?ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ??ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ

είναι η ιστορία μιας κοπέλας που όπως λέει κι ο τίτλος άντεξε πολλά..είναι πολύ ωραίο..πολύ κλάμα όμως..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
toniach29 έγραψε:
eirini7 έγραψε:

καλημέρα Τόνια μου!
μόλις κυκλοφόρησε

είναι η ιστορία μιας κοπέλας που όπως λέει κι ο τίτλος άντεξε πολλά..είναι πολύ ωραίο..πολύ κλάμα όμως..

ΑΧ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ..ΣΤΑΜΠΑΡΑ Κ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!ΤΗΑΝΚS ΕΙΡΗΝΑΚΙ!!!!

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κι απο μένα!
Χάθηκα λίγο...
δεν έχω πολύ κουράγιο.. είμαι πολύ βαρεμένη αυτές τις μέρες...
Πώς είστε εσείς; Έχασα επεισόδια πολλών σελίδων. Τι νέα έχουμε;

loulou_29

loulou_29
Καλημερούδια τσουπρες!
Μαρία κουκλα στη φωτό!καλο κουραγιο με το σιδερο!
Αννουλι παντα αξιοι και καλα να περασετε!αψογο το νυχι....θεα θα ειναι η κουμπαρα!
Σουλα κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου και ολα θα πανε καλα!θετικες σκεψεις και πιστη!
Γκρινιαρουλι και το σαββατο ειναι της Αγ.Ειρηνης της Χρυσοβαλαντου,μην κανεις δουλειες Wink
Ευουλι και εσυ γυμναστηριο;;;κανε παρεα με την ειρηνη πετρουλακη που ειπε και η γιαννα μας! Razz
Σε ολες τις υπολοιπες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 417472

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τίποτις Τόνια!
να μου πεις εντυπώσεις!μακάρι να ήμασταν κοντά..θα ανταλλάζαμε βιβλία!

σας αφήνω κοριτσάκια!πάω να γίνω Πετρουλάκη.. Laughing Laughing

φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Καλημερούδια τσουπρες!
Αννουλι παντα αξιοι και καλα να περασετε!αψογο το νυχι....θεα θα ειναι η κουμπαρα!
Σουλα κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου και ολα θα πανε καλα!θετικες σκεψεις και πιστη!
Γκρινιαρουλι και το σαββατο ειναι της Αγ.Ειρηνης της Χρυσοβαλαντου,μην κανεις δουλειες Wink
Ευουλι και εσυ γυμναστηριο;;;κανε παρεα με την ειρηνη πετρουλακη που ειπε και η γιαννα μας! Razz
Σε ολες τις υπολοιπες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 417472

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 334590

καλημέρα Ζωή!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 531909

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορτιτσουδια παω να ζεστανω το μαμ του μικρου να παραλαβω τον μεγαλο μπεμπη κ να κανουμε μαμ..μολις κοιμηθουν θα επανελθωωωωω

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:Γεια σας κι απο μένα!
Χάθηκα λίγο...

καλημερα μικρη φουσκωτη κοιλιτσα...σε επιασε η ζεστη και βαριεσαι...εεε???

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Καλημερούδια τσουπρες!

που εισαι συ ζουζουνα μου!!!πως περνας???

αααα...τοτε θα ευχαριστηθω καθισιο!!!απο κυριακη ξανα δουλειες!!!!γιουπιιιιιιιιιιιι..... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 654316

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπαι ειρηνη πετρουλακη!!!!!!

μπαι συμπατριωτισσα

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα ζουζουνες μου
Σας Ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας!!! Να είστε καλα!
Εγω κάνω κάτι τελευταίες δουλιτσες στο σπιτι, ο άντρας μου βγήκε να πάρει κάτι πράγματα, θα γυρησει να φάμε να κάνουμε τα μπανάκια μας και το απόγευμα να φορτώσουμε το αμάξι και να φεύγουμε!!!

Τι κάνετε εσείς; Σίδερα διαβάζω, δουλειές διαβάζω, αλλα και για λογοτεχνικά βιβλία διαβάζω! Ποτε πρόλαβες βρε θηρίο ειρήνη και Διαβασες της Μαντα; Εγω ξεκίνησα το καινούργιο της Δημουλιδου, αυτο που είχα κερδίσει, θα σας πω εντυπώσεις!

loulou_29

loulou_29
Ζωακι φουσκωνει το κοιλουμπακι;;; Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 35468
Πετρουλακη καλη γυμναστική!
Γκρινιαρουλι μου μια χαρα ειναι οι διακοπουλες!αντε περνουν οι μερες και θα κατηφορησεις και εσυ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 654316

ζωάκι

ζωάκι
γκρινιαρα έγραψε:
ζωάκι έγραψε:Γεια σας κι απο μένα!
Χάθηκα λίγο...

καλημερα μικρη φουσκωτη κοιλιτσα...σε επιασε η ζεστη και βαριεσαι...εεε???

Αχ δεν ξέρω.. η αλήθεια είναι ότι άρχισε να μεγαλώνει η κοιλίτσα και να σκληραίνει! ευτυχώς δηλαδή γιατί ως τώρα φαινόταν σκεμπε! Smile
Γενικά, η ζέστη, η βαρεμάρα.. θέλω να πάω κάπου και να με περιποιούνται.. βαριέμαι να μπαίνω στο αυτοκίνητο, βαριέμαι να ξαπλώνω, να κάθομαι, να διαβάζω...
Πολλη μιζέρια σας λέω!
θα περάσει.. που θα πάει! Smile
Το επιδείνωσε και η υπογλυκαιμία που είχα τώρα! Rolling Eyes
Μη σας πρήζω όμως!
Δε μου είπατε όμως! Εχουμε καμία καινούρια εγκυούλα;;
Τα καινούρια κορίτσια καλωσήρθαν!! όλα να σας πάνε όπως τα περιμένετε!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou ναι αντε να περασουν οι μερες να ερθει η αλλη παρασκευη να την κανω με ελαφρα πηδηματακια...πρωτη φορα με εχει πιασει τετοια ανυπομονησια καλε...ασε ο αντρας μου...δεν κρατιεται...

αννιω κοντευουν οι ωρες για το ταξιδακι σας!!!να περασετε τελεια σας ευχομαι!!!η ωρα η καλη στα παιδια και σεις παντα αξιοι να ειστε!!!του χρονου και οι δυο κουμπαρες με τα μωρακια ανα χειρας να ειστε!!!!

ζωη κανεις ινσουλινες???συγγνωμη που σε ρωταω αλλα οι ενεσεις θρομβοφιλιας που θα κανω ειναι ιδιες μου ειπε η γιατρος με αυτες...σε πονανε πολυ???

ζωάκι

ζωάκι
γκρινιαρα έγραψε:

ζωη κανεις ινσουλινες???συγγνωμη που σε ρωταω αλλα οι ενεσεις θρομβοφιλιας που θα κανω ειναι ιδιες μου ειπε η γιατρος με αυτες...σε πονανε πολυ???

Καλέ τι συγγνώμη! Σιγά το πράγμα! Smile Κρυφό είναι μήπως! Αλλά δεν κάνω πλέον γιατί έχω αντλία ινσουλίνης συνέχεια συνδεμένη πάνω μου. Είναι ένα μικρό μηχανηματάκι.
Έκανα μέχρι πριν 2 χρόνια όμως ενέσεις.
Αν εννοεί τις πένες με τις μικρές βελονίτσες, είναι όντως εντελώς ανώδυνο! Είναι μικρότερη από 1 εκατοστό η βελόνα και πάει μόνο υποδόρια. Μη σε ανησυχεί καθόλου!
Αλλά και με συριγγούλα να εννοεί, είναι επίσης πολυ μικρές...λίγο πιο παχιά αλλά σχεδόν μηδαμινή η διαφορά!

loulou_29

loulou_29
Γκρινιαρακι μου φυσικο ειναι αφου θα δεις τους δικους σου και θα κανετε και τα μπανακια σας Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 875502
Αννουλι καλο σας ταξιδι και καλα να περασετε!
Θα σας αφησω και εγω για να παω να ψησω τις μπριζολιτσες του αντρουλη και να φτιαξω κατι νηστισιμο δικο μου!φιλακια πολλα σε ολες! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 417472

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

Καλέ τι συγγνώμη! Σιγά το πράγμα! Smile Κρυφό είναι μήπως! Αλλά δεν κάνω πλέον γιατί έχω αντλία ινσουλίνης συνέχεια συνδεμένη πάνω μου. Είναι ένα μικρό μηχανηματάκι.
Έκανα μέχρι πριν 2 χρόνια όμως ενέσεις.
Αν εννοεί τις πένες με τις μικρές βελονίτσες, είναι όντως εντελώς ανώδυνο! Είναι μικρότερη από 1 εκατοστό η βελόνα και πάει μόνο υποδόρια. Μη σε ανησυχεί καθόλου!
Αλλά και με συριγγούλα να εννοεί, είναι επίσης πολυ μικρές...λίγο πιο παχιά αλλά σχεδόν μηδαμινή η διαφορά!

για τη βελονα μου ειπε...επειδη δεν μπορουσα να ανοιξω το καπακι να τη δω...μου ειπε οτι ειναι μικρη οπως της ινσουλινης...και οτι δεν προκειται να πονεσω πολυ...να παρω μια ανασα και να την κανω...οταν ερθει η ωρα...

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Γκρινιαρακι μου φυσικο ειναι αφου θα δεις τους δικους σου και θα κανετε και τα μπανακια σας Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 875502
Αννουλι καλο σας ταξιδι και καλα να περασετε!
Θα σας αφησω και εγω για να παω να ψησω τις μπριζολιτσες του αντρουλη και να φτιαξω κατι νηστισιμο δικο μου!φιλακια πολλα σε ολες! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 417472

γιατι νηστευεις αν επιτρεπεται???στη 01/08 δεν ξεκιναει η νηστεια της παναγιας???

ζωάκι

ζωάκι
γκρινιαρα έγραψε:
για τη βελονα μου ειπε...επειδη δεν μπορουσα να ανοιξω το καπακι να τη δω...μου ειπε οτι ειναι μικρη οπως της ινσουλινης...και οτι δεν προκειται να πονεσω πολυ...να παρω μια ανασα και να την κανω...οταν ερθει η ωρα...

ποσες θα κανεις; σκέψου οτί ένας διαβητικός κάνει από 2-4 την ημέρα.. μίνιμουμ!
Ούτε ανάσα θέλει σου λέω εγώ.. έχει φορές που δε νιώθεις απολύτως τίποτα!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

ποσες θα κανεις; σκέψου οτί ένας διαβητικός κάνει από 2-4 την ημέρα.. μίνιμουμ!
Ούτε ανάσα θέλει σου λέω εγώ.. έχει φορές που δε νιώθεις απολύτως τίποτα!

θα ξεκινησω με μια την ημερα...οταν φτασω στην 8η εβδομαδα θα ξαναπαω στον αιματολογο για επαναληψη των εξετασεων...προφανως θα παρακολουθει τον παραγοντα που εχω ανεβασμενο...ελπιζω να μην χρειαστει να μου τις αυξησει...

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες...προσπαθω να αποβαλλω το φοβο μου για τις ενεσεις και με καθησυχαζεις...

Deb

Deb
Γκρινιάρα σήμερα μόνο δεν κάνω δουλειές γιατί επειδή είμαι έγκυος λένε ότι δεν κάνει!!Και έχω τόσα πράγματα να κάνω!! Mad

Τόνια εδώ πέρα έχει 34 βαθμούς και βράζει ο τόπος!Δεν τολμώ να βγω ούτε στο μπαλκόνι!!!!

Γεια σου Ειρηνάκι!!! Very Happy Να προσθέσω πως τον κορμό είναι καλύτερα να τον τυλίξεις σε λαδόκολλα γιατί το αλουμινόχαρτο κολλάει και βγαίνει δύσκολα!!Μιλάω εκ πείρας γιατί την είχα πάθει και αντί για γλυκό έτρωγα αλουμινόχαρτο!! Mad Καλή γυμναστική!!! Wink

Άννα,Ζωάκι,Λουλού!!!!! Smile

IoliAtore

IoliAtore
Hello all!

Ποιες ενέσεις κάνεις για τη θρομβοφιλία; Αντιπηκτικές, π.χ clexane; Αν είναι αυτές, δεν είναι τίποτα!! Μη φοβάσαι!!!

Φαντάσου, που παρόλο που με τον πόνο δεν τα έχω καθόλου καλά -έχω την αίσθηση ότι αισθάνομαι τον πόνο πιο εύκολα από άλλους και όλοι με λένε υπερβολική- και στις συγκεκριμένες που έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη, προληπτικά (από την 4η εβδομάδα που το πήρα πρέφα ως την 13η) δεν καταλάβαινα τπτ. Είναι πολύ λεπτή και κοντή η βελόνα.

ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ μόνο αν πετύχεις κανένα αγγειάκι μικρό τριχοειδές ή κανένα νευράκι αισθάνεσαι ένα *ΤΙΚ* σαν κουνούπι. Αλλιώς, ΤΙΠΟΤΑ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 536304

Το μόνο είναι, να τις κάνεις σε άλλο σημείο κάθε φορά. Σε κάποια φάση, επειδή στην αρχή μου δώσαν 20άρες και μετά μου τις έκαναν 40άρες, μου είχαν ξεμείνει μερικές 20άρες οπότε όταν έπρεπε να αυξήσω τη δόση έκανα 2 - μία από αριστερά και μία από δεξιά. Έτσι δεν προλάβαινε να ξεκουραστεί το σημείο και είχα κάνει σαν μελανιά. Μετά όταν έκανα εναλλάξ, δεν είχα τίποτα.

Μη φοβάσαι! Cool

Και πάλι σας αφήνω και ΞΑΝΑσυνεχίζω τη μετάφρασή μου!!!! Razz

ΥΓ δεν κατάλαβα, τις κάνεις λόγω εγκυμοσύνης; Νόμιζα είστε στις προσπάθειες; scratch

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore έγραψε:Hello all!

Ποιες ενέσεις κάνεις για τη θρομβοφιλία; Αντιπηκτικές, π.χ clexane; Αν είναι αυτές, δεν είναι τίποτα!! Μη φοβάσαι!!!

Φαντάσου, που παρόλο που με τον πόνο δεν τα έχω καθόλου καλά -έχω την αίσθηση ότι αισθάνομαι τον πόνο πιο εύκολα από άλλους και όλοι με λένε υπερβολική- και στις συγκεκριμένες που έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη, προληπτικά (από την 4η εβδομάδα που το πήρα πρέφα ως την 13η) δεν καταλάβαινα τπτ. Είναι πολύ λεπτή και κοντή η βελόνα.

ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ μόνο αν πετύχεις κανένα αγγειάκι μικρό τριχοειδές ή κανένα νευράκι αισθάνεσαι ένα *ΤΙΚ* σαν κουνούπι. Αλλιώς, ΤΙΠΟΤΑ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 25 536304

Το μόνο είναι, να τις κάνεις σε άλλο σημείο κάθε φορά. Σε κάποια φάση, επειδή στην αρχή μου δώσαν 20άρες και μετά μου τις έκαναν 40άρες, μου είχαν ξεμείνει μερικές 20άρες οπότε όταν έπρεπε να αυξήσω τη δόση έκανα 2 - μία από αριστερά και μία από δεξιά. Έτσι δεν προλάβαινε να ξεκουραστεί το σημείο και είχα κάνει σαν μελανιά. Μετά όταν έκανα εναλλάξ, δεν είχα τίποτα.

Μη φοβάσαι! Cool

Και πάλι σας αφήνω και ΞΑΝΑσυνεχίζω τη μετάφρασή μου!!!! Razz

ΥΓ δεν κατάλαβα, τις κάνεις λόγω εγκυμοσύνης; Νόμιζα είστε στις προσπάθειες; scratch

ουφφφφφφφφφφφφφφ.....μου εδωσες κι εσυ κουραγιο!!!!να σαι καλα!!!και αυτες θα κανω!!!δεν ξερω αν ειναι 20αρες ή 40αρες...

τις αγορασα και τις εχω στο ψυγειο...περιμενω την κυρα αλεκα το αλλο σκ...αν δεν ερθει και ειμαι εγκυος παλι θα ξεκινησω τα τρυπηματα!!!

σε ευχαριστω πολυ κι εσενα για τις πληροφοριες!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την γκρινιαρα στις Πεμ Ιουλ 26, 2012 3:13 am, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις