Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
546 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 546 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια μου!!!Τι κάνετε? ποιες είστε εδώ?Εγώ χάθηκα λίγο γιατί η κολλητούλα μου είχε κάνει εξωσωματική και πήγαινα τα πρωινά για ψυχολογική υποστήριξη αφού είχε πάρα πολύ άγχος!!!Προσπαθούσαν 2 χρόνια για μωράκι και με όλες τις εξετάσεις τους πεντακάθαρες το μωράκι δεν έλεγε να έρθει...χτες κάναμε την χοριακή και ήταν θετικότατη και μάλλον έπιασαν και τα 2 σποράκια της εμφύτευσης!!!!Το τι κλάματα και χαρές κάναμε δεν περιγράφονται!!!!Πολύ συγκινητικό!!!
Να δώσω τις ευχές μου στο Μαράκι για την εγκυμοσύνη της και εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μου...!!!
Μαρίνα η ιστορία σου με συγκίνησε πολύ και μου έδωσε κουράγιο να μην το βάζω κάτω!!!εύχομαι τα μωράκια σου να είναι γερά και πάντα καλότυχα!!!
Δεν θυμάμαι κάτι άλλο να σχολιάσω!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 14 667478

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:τονια μου τώρα το καταλαβαίνω,παλια δεν ήμουν έτσι..Αλλα οταν συνδέεσε με καποια ατομα,πχ με εσένα έβλεπα οτι μαζι αγωνιούσαμε σαν να εισουν και εσυ πρωτάρα..για αυτο εβγαλα όλα αυτα τα συμπεράσματα μου...!! Very Happy Τις ιδιες αγωνίες περνούμε ειτε έχουμε ειτε δεν έχουμε παιδάκια

Άντε να το περάσεις όμως αυτό στο περισσότερο κόσμο! Σαν να σου λένε τι ανάγκη έχεις κ σκας έχεις ένα παιδί τάξε πως είναι εύκολο πως είναι καραμέλα κ θες μια την ίδια τον άλλο μήνα!! Με την αφορμή κιόλας να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη κ καλή Λευτεριά! Smile

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!!!Τι κάνετε? ποιες είστε εδώ?Εγώ χάθηκα λίγο γιατί η κολλητούλα μου είχε κάνει εξωσωματική και πήγαινα τα πρωινά για ψυχολογική υποστήριξη αφού είχε πάρα πολύ άγχος!!!Προσπαθούσαν 2 χρόνια για μωράκι και με όλες τις εξετάσεις τους πεντακάθαρες το μωράκι δεν έλεγε να έρθει...χτες κάναμε την χοριακή και ήταν θετικότατη και μάλλον έπιασαν και τα 2 σποράκια της εμφύτευσης!!!!Το τι κλάματα και χαρές κάναμε δεν περιγράφονται!!!!Πολύ συγκινητικό!!!
Να δώσω τις ευχές μου στο Μαράκι για την εγκυμοσύνη της και εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μου...!!!
Μαρίνα η ιστορία σου με συγκίνησε πολύ και μου έδωσε κουράγιο να μην το βάζω κάτω!!!εύχομαι τα μωράκια σου να είναι γερά και πάντα καλότυχα!!!
Δεν θυμάμαι κάτι άλλο να σχολιάσω!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 14 667478

καλώς το!!! με το καλό στη κολλήτη σου!! Εσύ πως είσαι?? κάτι βλέπω παρτάρουμε ε?? χιχιχιχι

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
toniach29 έγραψε:
xenia29 έγραψε:ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ..ΟΠΩΣ ΕΓΩ.ΑΚΟΜΨΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ.

γεια σου Ξένια δεν έχει τύχει να ξαναμιλήσουμε! Σ'αυτό που λες θεωρώ ότι η αγωνία είναι σε όσα παιδιά έχεις σκοπό να κάνεις , σίγουρα μέχρι το πρώτο υπάρχει περισσότερη αλλά δε σημαίνει ότι μετά παύεις να αγωνιάς! Smile

ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!

φφφ εντάξει λογικό είναι έχεις υπερβολικό άγχος μέχρι να έρθει το πρώτο αυτό δε σημαίνει ότι μετα δεν έχεις κ τι δηλαδή επειδή έχεις 1 ή 2 δε μπορεί να έχεις κ άλλο κ να έχεις περισσότερη αγωνία !! Εμένα η πεθερά μου έχει 4 κοπέλια κ στα 4 είχε τις ίδιες αγωνίες κ μιλάμε κ για εποχές που ούτε υπέρηχους ούτε τεστάκια ούτε πράμα! Κάθε μια να κοιτά τη σκούφια της κ την δικιά της αγωνία! Πολλοί παράγοντες σε κάνουν να έχεις αγωνίες κ στα άλλα γιατί ξέρεις καλύτερα κ προσπαθείς να προστατευτείς! Ίδια συζήτηση πάλι είχε γίνει όσο ήμουν διακοπές κ έτυχε κ διάβασα κάτι λίγα! ΟΛΕΣ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΟ! ούτε άκομψο είναι ούτε τίποτα!! Εντάξει καταλαβαίνουμε την αγωνία αυτών που δεν έχουν ακόμα ή αυτων που χάσαν κάθομαστε εδώ κ λέμε όχι άγχος μη στενοχωριέστε αυτό μας δίνει η δυναμή μας να προσφέρουμε αυτό προσφέρουμε τι άλλο δηλαδή να κάνουμε???

ΜΑΡΑΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ!!!ΑΚΟ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΨΟ...ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΤΙ Κ ΜΕΤΑ ΤΙ??ΕΕΕΕ??ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ!!!ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ!!!

goldangel1990

goldangel1990
goldangel1990 έγραψε:τονια μου τώρα το καταλαβαίνω,παλια δεν ήμουν έτσι..Αλλα οταν συνδέεσε με καποια ατομα,πχ με εσένα έβλεπα οτι μαζι αγωνιούσαμε σαν να εισουν και εσυ πρωτάρα..για αυτο εβγαλα όλα αυτα τα συμπεράσματα μου...!! Very Happy Τις ιδιες αγωνίες περνούμε ειτε έχουμε ειτε δεν έχουμε παιδάκια

Άντε να το περάσεις όμως αυτό στο περισσότερο κόσμο! Σαν να σου λένε τι ανάγκη έχεις κ σκας έχεις ένα παιδί τάξε πως είναι εύκολο πως είναι καραμέλα κ θες μια την ίδια τον άλλο μήνα!! Με την αφορμή κιόλας να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη κ καλή Λευτεριά! Smile

σε ευχαριστώ πολυ γλυκιά μου,μου δινετε πολυ δύναμη!!!αλήθεια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 14 534787

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΕΒΕΛΙΝΑΚΙ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ... Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!
ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ??

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
toniach29 έγραψε:
xenia29 έγραψε:ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ..ΟΠΩΣ ΕΓΩ.ΑΚΟΜΨΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ.

γεια σου Ξένια δεν έχει τύχει να ξαναμιλήσουμε! Σ'αυτό που λες θεωρώ ότι η αγωνία είναι σε όσα παιδιά έχεις σκοπό να κάνεις , σίγουρα μέχρι το πρώτο υπάρχει περισσότερη αλλά δε σημαίνει ότι μετά παύεις να αγωνιάς! Smile

φφφ εντάξει λογικό είναι έχεις υπερβολικό άγχος μέχρι να έρθει το πρώτο αυτό δε σημαίνει ότι μετα δεν έχεις κ τι δηλαδή επειδή έχεις 1 ή 2 δε μπορεί να έχεις κ άλλο κ να έχεις περισσότερη αγωνία !! Εμένα η πεθερά μου έχει 4 κοπέλια κ στα 4 είχε τις ίδιες αγωνίες κ μιλάμε κ για εποχές που ούτε υπέρηχους ούτε τεστάκια ούτε πράμα! Κάθε μια να κοιτά τη σκούφια της κ την δικιά της αγωνία! Πολλοί παράγοντες σε κάνουν να έχεις αγωνίες κ στα άλλα γιατί ξέρεις καλύτερα κ προσπαθείς να προστατευτείς! Ίδια συζήτηση πάλι είχε γίνει όσο ήμουν διακοπές κ έτυχε κ διάβασα κάτι λίγα! ΟΛΕΣ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΟ! ούτε άκομψο είναι ούτε τίποτα!! Εντάξει καταλαβαίνουμε την αγωνία αυτών που δεν έχουν ακόμα ή αυτων που χάσαν κάθομαστε εδώ κ λέμε όχι άγχος μη στενοχωριέστε αυτό μας δίνει η δυναμή μας να προσφέρουμε αυτό προσφέρουμε τι άλλο δηλαδή να κάνουμε???

ΜΑΡΑΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ!!!ΑΚΟ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΨΟ...ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΤΙ Κ ΜΕΤΑ ΤΙ??ΕΕΕΕ??ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ!!!ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ!!!

ε μα κιόλας αηδία κατάντησε!! εκτός κ αν είναι βελάκι για να φύγουμε από το θέμα οι μαμάδες!! Ε ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΛΕΣ ΚΟΠΕΛΙΑ!!! εμα μπλιο (και όποια κατάλαβε κατάλαβε μεταφράσεις τέλος!! κλείσαμε για διακοπές)

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Καλημέρα
Τέτοιες απόψεις καλύτερα να μην τις εκφερεις με αυτόν τον τροπο! Η καθεμιά απο εδω μέσα είτε εχει είτε όχι παιδιά μπορει να νοιώθει όπως θέλει και να αγωνιά όσο θέλει! Αν δεν σε κάνει αυτο να αισθάνεσαι καλα μπορείς απλα να μην μπαίνεις στο θέμα μας
Και σου μιλάει μια κοπέλα που δεν εχει παιδια και προσπαθεί
Έχω κουραστεί να τσακωνόμαστε για αυτο το λόγο

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
toniach29 έγραψε:

ε μα κιόλας αηδία κατάντησε!! εκτός κ αν είναι βελάκι για να φύγουμε από το θέμα οι μαμάδες!! Ε ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΛΕΣ ΚΟΠΕΛΙΑ!!! εμα μπλιο (και όποια κατάλαβε κατάλαβε μεταφράσεις τέλος!! κλείσαμε για διακοπές)

ΑΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΠΕΣ ΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΥΓΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΑ...ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΤΓΟΥΜΕ..ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΠΙΑ!!!ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΡΕ ΣΥ??ΩΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ

maraki_iraklio

maraki_iraklio
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!!!Τι κάνετε? ποιες είστε εδώ?Εγώ χάθηκα λίγο γιατί η κολλητούλα μου είχε κάνει εξωσωματική και πήγαινα τα πρωινά για ψυχολογική υποστήριξη αφού είχε πάρα πολύ άγχος!!!Προσπαθούσαν 2 χρόνια για μωράκι και με όλες τις εξετάσεις τους πεντακάθαρες το μωράκι δεν έλεγε να έρθει...χτες κάναμε την χοριακή και ήταν θετικότατη και μάλλον έπιασαν και τα 2 σποράκια της εμφύτευσης!!!!Το τι κλάματα και χαρές κάναμε δεν περιγράφονται!!!!Πολύ συγκινητικό!!!

καλώς το!!! με το καλό στη κολλήτη σου!! Εσύ πως είσαι?? κάτι βλέπω παρτάρουμε ε?? χιχιχιχι

Καλά είμαι Μαράκι μου!!Καλά περνάμε δεν έχω παράπονο!!!Ο αντρούλης μου κάνει τα πάντα για να μου φτιάχνει την διάθεση!!!Δεν θυμάμαι αν στο είπα...μάθαμε ότι η εγκυμοσύνη μου σταμάτησε γιατί το μωρό είχε σύνδρομο Ντάουν...οπότε τουλάχιστον για τούτη την φορά μάθαμε ότι ήταν τυχαίο!!!Η Αννούλα τι κάνει?Δώσε της πολλά ρουφιχτά φιλιά!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα συμφωνησω και εγω με τισ προλαλησασεσ.....το οτι εχεισ 1 2 3 η 10 παιδια δεν σημαινει οτι εισαι εγωιστησ επειδη θεσ και το 11ο..η αγωνια και η λαχταρα για καθε ανθρωπο ειναι διαφορετικη...μπορει καποιοσ να θελει 1 παιδι ακι τερμα αλλος 2 ...αμα δεν ερχεται ομωσ αυτο το 2ο η αυτο το 3ο...?δεν αγωνιας ,?δεν στεναχωριεσαι οταν ερχεται η κοκκινη ?δεν απογοητευεσαι?επειδη εχεις ενα?αφου ομωσ θεσ και αλλο......εγω σορρυ αλλα δεν το βλεπω ετσι...προσπαθουμε τοσοοοοοοο καιρο και με μια αποβολλη και παλι δεν θεωρω ακομψη κανενοσ την λαχταρα..ισα ισα σεβασμο νιωθω για τισ γυναικεσ αυτεσ που ενω μεγαλωνουν ενα παιδι θελουν και αλλο και αλλο..γαιτι κακα τα ψεμματα δεν ειναι ευκολο πραγμα να μεγαλωνεισ ενα παιδι...ειναι ομορφο υπερτατο μαγικο αλλα και δυσκολο επισησ.....δεν ειμαι μανα αλλα ολα αυτα ειναι η γνωμη μου......ελπιζω αν μην παρεξηγηθω αλλα ετσι νιωθω

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:

Καλημέρα
Τέτοιες απόψεις καλύτερα να μην τις εκφερεις με αυτόν τον τροπο! Η καθεμιά απο εδω μέσα είτε εχει είτε όχι παιδιά μπορει να νοιώθει όπως θέλει και να αγωνιά όσο θέλει! Αν δεν σε κάνει αυτο να αισθάνεσαι καλα μπορείς απλα να μην μπαίνεις στο θέμα μας
Και σου μιλάει μια κοπέλα που δεν εχει παιδια και προσπαθεί
Έχω κουραστεί να τσακωνόμαστε για αυτο το λόγο

ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ Κ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ Κ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ..ΞΕΝΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΚ??ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ!!!

ΑΝΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
toniach29 έγραψε:
toniach29 έγραψε:

ΑΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΠΕΣ ΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΥΓΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΑ...ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΤΓΟΥΜΕ..ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΠΙΑ!!!ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΡΕ ΣΥ??ΩΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ

να γεμίσουν οι καναπέδες κοπέλια Τόνια!! γιατί όχι!! να σπάσουμε την υπογεννητικότητα της χώρας! Και μην ακούσω μα οικονομική κρίση έχουμε!! Η μητέρα φύση φροντίζει για όλα κ τα μεγαλώνεις μια χαρά δε θα πάρεις cucci για να πάρεις pampers του κοπελιού!! Έτσι είναι!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:θα συμφωνησω και εγω με τισ προλαλησασεσ.....το οτι εχεισ 1 2 3 η 10 παιδια δεν σημαινει οτι εισαι εγωιστησ επειδη θεσ και το 11ο..η αγωνια και η λαχταρα για καθε ανθρωπο ειναι διαφορετικη...μπορει καποιοσ να θελει 1 παιδι ακι τερμα αλλος 2 ...αμα δεν ερχεται ομωσ αυτο το 2ο η αυτο το 3ο...?δεν αγωνιας ,?δεν στεναχωριεσαι οταν ερχεται η κοκκινη ?δεν απογοητευεσαι?επειδη εχεις ενα?αφου ομωσ θεσ και αλλο......εγω σορρυ αλλα δεν το βλεπω ετσι...προσπαθουμε τοσοοοοοοο καιρο και με μια αποβολλη και παλι δεν θεωρω ακομψη κανενοσ την λαχταρα..ισα ισα σεβασμο νιωθω για τισ γυναικεσ αυτεσ που ενω μεγαλωνουν ενα παιδι θελουν και αλλο και αλλο..γαιτι κακα τα ψεμματα δεν ειναι ευκολο πραγμα να μεγαλωνεισ ενα παιδι...ειναι ομορφο υπερτατο μαγικο αλλα και δυσκολο επισησ.....δεν ειμαι μανα αλλα ολα αυτα ειναι η γνωμη μου......ελπιζω αν μην παρεξηγηθω αλλα ετσι νιωθω

ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ Very Happy Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 14 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 14 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 14 379767

maraki_iraklio

maraki_iraklio
toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!
ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ??

Καλημέρα Τόνια!!!Φιλιά και στους δικούς σου άντρες!!!Καλά είμαι γλυκιά μου!!!Εσύ όλα καλά?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειτόνισσα τι κάνεις? Ετοιμάζεσαι?? μα πως σε είπε η Γιάννα "κουμπαρομπεμπέκα" ιχιχιχιχιχιχι τέλεια θα σαι!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:

Καλά είμαι Μαράκι μου!!Καλά περνάμε δεν έχω παράπονο!!!Ο αντρούλης μου κάνει τα πάντα για να μου φτιάχνει την διάθεση!!!Δεν θυμάμαι αν στο είπα...μάθαμε ότι η εγκυμοσύνη μου σταμάτησε γιατί το μωρό είχε σύνδρομο Ντάουν...οπότε τουλάχιστον για τούτη την φορά μάθαμε ότι ήταν τυχαίο!!!Η Αννούλα τι κάνει?Δώσε της πολλά ρουφιχτά φιλιά!!!

καλά κάνεις να ξεχνιέσαι κ εκεί που θα ξεχαστείς τελείως θα έρθει κ θα μέινει!! καλά είναι με παιδεύει γιατί θέλει να κάνει πως μιλάει στο τηλέφωνο κ όλη την ώρα είμαστε με το τηλεφωνάκι της κ κάνουμε πως μιλάμε φφφ κ άμα έχει κ δουλειές φφφ ! Θα της τα δώσω μόλς γυρίσει το πολυταξιδευμένο μας χαφτουνάκι να κανονίσουμε αυτόν τον καφε!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:θα συμφωνησω και εγω με τισ προλαλησασεσ.....το οτι εχεισ 1 2 3 η 10 παιδια δεν σημαινει οτι εισαι εγωιστησ επειδη θεσ και το 11ο..η αγωνια και η λαχταρα για καθε ανθρωπο ειναι διαφορετικη...μπορει καποιοσ να θελει 1 παιδι ακι τερμα αλλος 2 ...αμα δεν ερχεται ομωσ αυτο το 2ο η αυτο το 3ο...?δεν αγωνιας ,?δεν στεναχωριεσαι οταν ερχεται η κοκκινη ?δεν απογοητευεσαι?επειδη εχεις ενα?αφου ομωσ θεσ και αλλο......εγω σορρυ αλλα δεν το βλεπω ετσι...προσπαθουμε τοσοοοοοοο καιρο και με μια αποβολλη και παλι δεν θεωρω ακομψη κανενοσ την λαχταρα..ισα ισα σεβασμο νιωθω για τισ γυναικεσ αυτεσ που ενω μεγαλωνουν ενα παιδι θελουν και αλλο και αλλο..γαιτι κακα τα ψεμματα δεν ειναι ευκολο πραγμα να μεγαλωνεισ ενα παιδι...ειναι ομορφο υπερτατο μαγικο αλλα και δυσκολο επισησ.....δεν ειμαι μανα αλλα ολα αυτα ειναι η γνωμη μου......ελπιζω αν μην παρεξηγηθω αλλα ετσι νιωθω

Smile

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Γειτόνισσα τι κάνεις? Ετοιμάζεσαι?? μα πως σε είπε η Γιάννα "κουμπαρομπεμπέκα" ιχιχιχιχιχιχι τέλεια θα σαι!!
μαρια δεν ξερω αν στο ειπα ποτε αλλα πεθαινωωωωωωωωωωωωωω με το αβαταρ σου..καλα ε δεν υπαρχει.ΑΠΛΑ...αχαχχααχ

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια
Συγνώμη που μπήκα φουριόζα και δεν είπα γεια αλλα νευριάζω πάρα πολύ.
Εικικά όταν αυτό το θέμα έχει ξανασυζητηθεί!!!!

Γειτονισσα ούτε βαλίτσα δεν μπορώ να φτιάξω!!!!!

Μαράκι συγχαρητήρια στη φίλη σου για την εγκυμοσύνη!Με το καλό και η σειρά σου μετά!

Μαρια μπραβο και για τη χοριακή!!!Με το καλό

Deb

Deb

Θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα κορίτσια και όπως έχω ξαναπεί το φόρουμ είναι ανοιχτό για όλες!Αν δεν αρέσει σε κάποια ένα θέμα ξέρει που είναι το Χ!Άντε γιατί έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα συνέχεια!!!

Όσο για τις υπόλοιπες σας αφήνω!Πάω να φτιάξω ταυλανδέζικο γιατί έχω τραπέζι στον μπαμπά μου και την αδερφή μου!!!Φιλάκια σε όλες!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 14 417472

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Αννούλα καλημέρα!!!πότε φεύγεις είπαμε?Αντε με το καλό!!!Μαράκι το καφεδάκι και με μένα στην παρέα δεν θα το γλιτώσετε θέλετε δεν θέλετε!!!χαχαχαχα!!!Μάλιστα έχω αποφασίσει και που θα το πιούμε!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Αννούλα καλημέρα!!!πότε φεύγεις είπαμε?Αντε με το καλό!!!Μαράκι το καφεδάκι και με μένα στην παρέα δεν θα το γλιτώσετε θέλετε δεν θέλετε!!!χαχαχαχα!!!Μάλιστα έχω αποφασίσει και που θα το πιούμε!!!

Γεια σου Μαρακι μου
Αυριο το βραδυ φεύγουμε!!Το περιμένουμε το καφεδακι και η τρεις και η μικρη Αννουλα βεβαια!!
Που θα το πιούμε?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΙ!!!!
Α!!!ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις