351 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 Τετ Ιουλ 25, 2012 1:51 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κορίτσια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Deb έγραψε:xenia29 έγραψε:ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ..ΟΠΩΣ ΕΓΩ.ΑΚΟΜΨΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ.
Θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα κορίτσια και όπως έχω ξαναπεί το φόρουμ είναι ανοιχτό για όλες!Αν δεν αρέσει σε κάποια ένα θέμα ξέρει που είναι το Χ!Άντε γιατί έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα συνέχεια!!!
Όσο για τις υπόλοιπες σας αφήνω!Πάω να φτιάξω ταυλανδέζικο γιατί έχω τραπέζι στον μπαμπά μου και την αδερφή μου!!!Φιλάκια σε όλες!!!!!!
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα κορίτσια
Συγνώμη που μπήκα φουριόζα και δεν είπα γεια αλλα νευριάζω πάρα πολύ.
Εικικά όταν αυτό το θέμα έχει ξανασυζητηθεί!!!!
Γειτονισσα ούτε βαλίτσα δεν μπορώ να φτιάξω!!!!!
Μαράκι συγχαρητήρια στη φίλη σου για την εγκυμοσύνη!Με το καλό και η σειρά σου μετά!
Μαρια μπραβο και για τη χοριακή!!!Με το καλό
art86 έγραψε:μαρια δεν ξερω αν στο ειπα ποτε αλλα πεθαινωωωωωωωωωωωωωω με το αβαταρ σου..καλα ε δεν υπαρχει.ΑΠΛΑ...αχαχχααχmaryz-iraklio kritis έγραψε:Γειτόνισσα τι κάνεις? Ετοιμάζεσαι?? μα πως σε είπε η Γιάννα "κουμπαρομπεμπέκα" ιχιχιχιχιχιχι τέλεια θα σαι!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΗ...ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ??
ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ ΠΑΩ ΝΑ ΝΤΥΘΩ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ...ΧΑΧΑ
ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΤΣΑΟ
evi27 έγραψε:καλημέρα κορίτσια
toniach29 έγραψε:ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΙ!!!!
Α!!!ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ
maryz-iraklio kritis έγραψε:
γιατί?? αα δε μου λες με την Αννούλα του χιονιά γιορτάζεις ή σήμερα?
xaftounaki έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Αννούλα καλημέρα!!!πότε φεύγεις είπαμε?Αντε με το καλό!!!Μαράκι το καφεδάκι και με μένα στην παρέα δεν θα το γλιτώσετε θέλετε δεν θέλετε!!!χαχαχαχα!!!Μάλιστα έχω αποφασίσει και που θα το πιούμε!!!
Γεια σου Μαρακι μου
Αυριο το βραδυ φεύγουμε!!Το περιμένουμε το καφεδακι και η τρεις και η μικρη Αννουλα βεβαια!!
Που θα το πιούμε?
maraki_iraklio έγραψε:xaftounaki έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Αννούλα καλημέρα!!!πότε φεύγεις είπαμε?Αντε με το καλό!!!Μαράκι το καφεδάκι και με μένα στην παρέα δεν θα το γλιτώσετε θέλετε δεν θέλετε!!!χαχαχαχα!!!Μάλιστα έχω αποφασίσει και που θα το πιούμε!!!
Γεια σου Μαρακι μου
Αυριο το βραδυ φεύγουμε!!Το περιμένουμε το καφεδακι και η τρεις και η μικρη Αννουλα βεβαια!!
Που θα το πιούμε?
Αντε με το καλό να πάτε να κάνετε το μισθό σας!!!Έχετε πάει στον ευκάλυπτο??Είναι πολύ ωραία και δροσερά!!Συγνώμη που αργώ να απαντήσω αλλά κάνω δουλίτσες!!!
xaftounaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΙ!!!!
Ευχαριστούμε
Καλημέρα!!!maryz-iraklio kritis έγραψε:
Γιατί νευριάζω με αυτά που διαβάζω και αποσυντονίζομαι!!
Ούτε τώρα, ούτε το Δεκέμβρη! Υπάρχει άλλη μια γιορτή 9 Σεπτέμβρη και επειδή είναι την ίδια μέρα και τα γενέθλια μου πάντα τα έκανα μαζί
maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΙ!!!!
Ευχαριστούμε
Καλημέρα!!!maryz-iraklio kritis έγραψε:
Γιατί νευριάζω με αυτά που διαβάζω και αποσυντονίζομαι!!
Ούτε τώρα, ούτε το Δεκέμβρη! Υπάρχει άλλη μια γιορτή 9 Σεπτέμβρη και επειδή είναι την ίδια μέρα και τα γενέθλια μου πάντα τα έκανα μαζί
ωχ τώρα με έπιασε αδιάβαστη! τι είναι τότε?? αα κάτσε να γκουγκλάρω!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΗ...ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ??
/quote]
όλα καλά Τόνια!προσπαθώ να δω μήπως μάθουμε μετάθεση πριν κάνω τα χαρτιά γι'αναπληρώτρια
maraki_iraklio έγραψε:
Αντε με το καλό να πάτε να κάνετε το μισθό σας!!!Έχετε πάει στον ευκάλυπτο??Είναι πολύ ωραία και δροσερά!!Συγνώμη που αργώ να απαντήσω αλλά κάνω δουλίτσες!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
Σύναξις των αγίων και δικαίων θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης! μα μόνο εσύ δεν έχω ακούσει άλλες "'Αννες" να γιορτάζουν τότε! Οικονομική είσαι κ γενέθλια κ γιορτή μαζί χιχιχι!!
toniach29 έγραψε:
ΕΥΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΘΗ ΕΙΝΑΙ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝ Κ ΦΕΤΟΣ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΚΟΛΑ!!!ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Κ ΕΑΝ ΘΕΣ ΣΤΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ
maryz-iraklio kritis έγραψε:εγώ δε ξέρω!
evi27 έγραψε:toniach29 έγραψε:
ΕΥΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΘΗ ΕΙΝΑΙ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝ Κ ΦΕΤΟΣ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΚΟΛΑ!!!ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Κ ΕΑΝ ΘΕΣ ΣΤΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ
ναι το ξέρω ότι είναι μέχρι την Παρασκευή..τα δικαιολογητικά τα έχω έτοιμα...αυτό που λες ότι διαφέρουν 1η φορά το ακούω...αφού η εγκύκλιος στην οποία αναγράφονται τα δικαιολογητικά είναι για όλους πως γίνεται αυτό?
γεια σας Μαρία,Άννα κ Έλλη!όχι Έλλη ακόμη δεν την μάθαμε την μετάθεση!
maraki_iraklio έγραψε:
Καλησπέρα Εύη!!
maraki_iraklio έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:εγώ δε ξέρω!
Θα σε πάρουμε εμείς τότε!!!Θα αρέσει πολύ και στην Αννούλα έχει χώρο για παιχνίδι και πιο δίπλα παιδική χαρά!!!Είναι κάτω από τον τάφο του Καζαντζάκη.
maryz-iraklio kritis έγραψε:τώρα που κοιμήθηκαν μπαμπάς κ κόρη πάω μια στιγμή σουπερ για να φτιάξω το φαγητό! οπότε τα λέμε αργότερα!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης