Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
487 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 487 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να φανταστειτε τονια & γιαννα εχω ηδη διαβασει τις οδηγιες και εχω κανει αποτριχωση γυρω απο τον αφαλο...ξερω θα με πειτε τρελη και ανυπομονη...αλλα...ναι...εχετε δικιο!!!

μαρια κι εγω μονο αυτο σκεφτομαι...οτι ειναι για καλο και οτι χαρη σε αυτες μπορει επιτελους να κρατησω ενα μωρο κι εγω στην αγκαλια μου...

θοδωρα βοηθεια σου...καλο μαγειρεμα!!!

παω κι εγω να φαω γιατι βλεπω αστερακια απο την πεινα...

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Καλησπέρα κ από εμένα!! Όλο το πρωί ήμουν κέντρο για δουλειές! Γύρισα κ τα μώρα μου (αγάς κ Άννα) κοιμούνται κ έτσι θα τρενάρω το μαγείρεμα!! Τέλειωσα το ecdl core τη Τρίτη παίρνω το χαρτί και ξεκινάω το expert im happy!!!! Smile Smile Smile

Διάβασα μερικά εννοείται πως κ εγώ θα πω ότι έχω κούκλα-μοντέλο συμπατριώτισσα καλά λέω εγώ όταν συναντηθούμε Μαρία-Άννα κ εγώ θα είμαι σαν την μύγα μες στο γάλα ευτυχώς που έχω μοντελάκι κοπέλι!! Smile Cool

Άννα τα νυχάκια σούπερ

Ιόλη καλή προσαρμογή

Ευούλι με τη ρέγουλα τα γυμναστήρια

Γκρινιάρα υπομονή με τις ενέσεις ξέρεις ότι είναι για καλό

Ντεπ να αφήσεις τις δουλειές από εδώ κ στο εξής!

Ειρήνη, Λουλού Ζωάκι Αρτ αλλόχες

Γιάννα αλλόχα

Τόνια εγώ αυτά τα βιβλία δε τα μπορώ τα προτιμώ σε ταινίες! Εγώ διαβάζω "Η συγνώμη είναι η πιο σκληρή λέξη"

ουφ τι άλλο δε θυμάμαι.... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 328109

ΑΛΛΟΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΑΙΡΗ.ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 50580

ΕΣΕΝΑ ΕΝΝΟΥΟΥΣΕ Η ΕΛΛΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΧ 20 ΜΕΡΕΣ.ΣΟΥΠΕΡ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ Κ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ.ΕΧΕΤΕ Κ ΤΟ ΔΩΡΟ ΥΩΝ ΓΟΝΙΩΝ.
ΚΑΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΑΥΤΟ.ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΝΤΩΣ.
ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ......
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ????ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ?ΜΕΤΑ ΣΕ ΞΑΝΑΠΕΡΝΟΥΝ? Η ΠΑΕΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ?

ΘΕΟΔΩΡΑ ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΗ........ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ?
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΒΑΖΕΣ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΙΤΣΕΣ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΚΛΠ?ΜΟΥΡΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.

20 ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ..ΕΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΙΡΝΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΛΛΟΥΣ 2ΜΗΝΕΣ..Κ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΑΝ ΜΕΙΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
toniach29 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΧ 20 ΜΕΡΕΣ.ΣΟΥΠΕΡ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ Κ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ.ΕΧΕΤΕ Κ ΤΟ ΔΩΡΟ ΥΩΝ ΓΟΝΙΩΝ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ????ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ?ΜΕΤΑ ΣΕ ΞΑΝΑΠΕΡΝΟΥΝ? Η ΠΑΕΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ?

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΒΑΖΕΣ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΙΤΣΕΣ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΚΛΠ?ΜΟΥΡΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.

20 ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ..ΕΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΙΡΝΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΛΛΟΥΣ 2ΜΗΝΕΣ..Κ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΑΝ ΜΕΙΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:Καλησπέρα κ από εμένα!! Όλο το πρωί ήμουν κέντρο για δουλειές! Γύρισα κ τα μώρα μου (αγάς κ Άννα) κοιμούνται κ έτσι θα τρενάρω το μαγείρεμα!! Τέλειωσα το ecdl core τη Τρίτη παίρνω το χαρτί και ξεκινάω το expert im happy!!!! Smile Smile Smile

Διάβασα μερικά εννοείται πως κ εγώ θα πω ότι έχω κούκλα-μοντέλο συμπατριώτισσα καλά λέω εγώ όταν συναντηθούμε Μαρία-Άννα κ εγώ θα είμαι σαν την μύγα μες στο γάλα ευτυχώς που έχω μοντελάκι κοπέλι!! Smile Cool

Άννα τα νυχάκια σούπερ

Ιόλη καλή προσαρμογή

Γιάννα αλλόχα

Τόνια εγώ αυτά τα βιβλία δε τα μπορώ τα προτιμώ σε ταινίες! Εγώ διαβάζω "Η συγνώμη είναι η πιο σκληρή λέξη"

ουφ τι άλλο δε θυμάμαι.... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 328109

ΑΛΛΟΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΑΙΡΗ.ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 50580

χα δεν έχω 21 αδιαθέτησα ξέχασα να ενημερώσω αλλά λέω να μη μπω στη λίστα γιατί το άφησα λίγο το θέμα λέω να χάσω κάνα γραμμάριο κ μετά!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:να φανταστειτε τονια & γιαννα εχω ηδη διαβασει τις οδηγιες και εχω κανει αποτριχωση γυρω απο τον αφαλο...ξερω θα με πειτε τρελη και ανυπομονη...αλλα...ναι...εχετε δικιο!!!

μαρια κι εγω μονο αυτο σκεφτομαι...οτι ειναι για καλο και οτι χαρη σε αυτες μπορει επιτελους να κρατησω ενα μωρο κι εγω στην αγκαλια μου...

θοδωρα βοηθεια σου...καλο μαγειρεμα!!!

παω κι εγω να φαω γιατι βλεπω αστερακια απο την πεινα...

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ.
ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ?ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

Άννα τα νυχάκια σούπερ

Ιόλη καλή προσαρμογή

Γιάννα αλλόχα

χα δεν έχω 21 αδιαθέτησα ξέχασα να ενημερώσω αλλά λέω να μη μπω στη λίστα γιατί το άφησα λίγο το θέμα λέω να χάσω κάνα γραμμάριο κ μετά!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΘΕΣ Ν ΑΔΥΝΑΤΗΣΕΙΣ!!ΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ!ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ,Ε ΜΗ ΣΤΕΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 M009

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

Άννα τα νυχάκια σούπερ

Ιόλη καλή προσαρμογή

Γιάννα αλλόχα

ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΘΕΣ Ν ΑΔΥΝΑΤΗΣΕΙΣ!!ΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ!ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ,Ε ΜΗ ΣΤΕΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 M009

ρε συ πρέπει αλλά ότι κάνω να το κάνω κ με μέτρο γιατί θηλάζω κ δε θέλω να κοπεί λόγω δίαιτας! με τόση ζέστη φέτος δε μπορώ καθόλου τις επαφές α πα πα!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ρε συ πρέπει αλλά ότι κάνω να το κάνω κ με μέτρο γιατί θηλάζω κ δε θέλω να κοπεί λόγω δίαιτας! με τόση ζέστη φέτος δε μπορώ καθόλου τις επαφές α πα πα![/quote]

ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ?
Ε ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΒΟΥΡ!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 215994

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
toniach29 έγραψε:

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ!!!

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ρε συ πρέπει αλλά ότι κάνω να το κάνω κ με μέτρο γιατί θηλάζω κ δε θέλω να κοπεί λόγω δίαιτας! με τόση ζέστη φέτος δε μπορώ καθόλου τις επαφές α πα πα!

ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ?
Ε ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΒΟΥΡ!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 215994 [/quote]

Tην Αννούλα την κόβω να μη σταματά να ζητάει! Αλλά δε με πειράζει αυτό ίσα ίσα πέρα ότι μας κάνει καλό κ στις 2 δεν αγχώνομαι άμα είμαι έξω να κρατάω τσικαλίκια!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ.ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΜΕΤΑ.ΒΥΕ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ.ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΜΕΤΑ.ΒΥΕ!

τσάο!! καλή ξεκούραση!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω εδω και μιση ωρα κατι ανυποφορες ζαλαδες...μαλλον απο την πεινα θα ειναι...

μολις εφαγα μπριζολιτσες λεμονατες με αναμεικτο ρυζι και σιγα σιγα θα παρκαρω στον καναπε...

θα τα πουμε αργοτερα...

καλο μεσημερι σε ολες!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κλείνω κ εγώ για να ασχοληθώ λίγο κάτι δουλειές εδώ! τσάο

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια καλησπέρα!!
..σας άφησα στην σελίδα 10 και σας πετυχαίνω στην 30.... σας διάβασα λίγο ράντομ και είδα ότι όοοολα βαίνουν καλώς Very Happy
Σας καλησπερίζω όοολες λοιπόν και σας ξανα-ευχαριστώ για τις ευχές σας και τα καλά σας λόγια Very Happy

Εγώ είμαι λίγο στο τρέξιμο... μαζευόμαστε γιατί την κοπανάμε για τις διακοπούλες μας και πρέπει να ψωνίσω-φτιάξω σπίτι-πάω τράπεζα-βάψω μαλλί-φτιάξω νύχι-τακτοποιήσω την σίτιση του γάτου μας και να μαζέψω ρούχα.. και όοοολα αύτα πρέπει να τα έχω ετοιμάσει μέχρι άυριο!!! χαχαχα Βέγγοςςςςς!!!

Μπάι δε γουέι σήμερα είχα υπέρηχο και είδαμε τις τσούπρες μας Very Happy Very Happy
Η μία δεν είχε ησυχία και στριφογύρναγε σα τη σβούρα και η άλλη ηηηηηρεμη κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου!! Είμαστε 75mm η μία και 76mm η άλλη και ζυγίζουμε 80gr και 83gr αντίστοιχα.. Βγήκαμε για άλλη μία φορά συγκινημένοι απο το ιατρείο και νομίζω ότι ο θυρωρός της πολυκατοικίας του γιατρού, μας έχει πάρει χαμπάρι ότι είμαστε παρτσακλο-συγκίνητα και οι δύο!! χαχα clown ...άντε ρε γμτ ανυπομονώ να τις νιώσω....

Αυτααα τα νέα μας!!

Σας φιλώ γλυκά γλυκά και λόγω τρεχάματος δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να γράψω πρίν φύγουμε.. θα σας διαβάζω όμως και θα σας στέλνω μπολικη διδυμογκαστρουλοσκονη σε όοολες Laughing

Υ.Γ.: Εύη τελικά έφτιαξα την συνταγή σου για τον κορμό γιατί δεν είχα κρέμα γάλακτος να φτιάξω τον άλλο του παρλιάρου... Κορμάααρα λεμε.. Φυσάαααει... τα σπάαααει... έτη φωτός μπροστά... θα τον φτιάξω κι εκεί που θα πάμε για να γυρίσουν οι μπέμπες κανα κιλάκι παραπάνω clown clown

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα και πάλι
Τι κάνετε; Υπάρχει άλλος άνθρωπος πέρα απο εμένα που είναι έτοιμος για ταξίδι και τώρα είμαι ξάπλα και διαβάζω το βιβλίο μου; Και βαριέμαι κιόλας γιαι δεν περνάνε οι ώρες

Μαρινακι πολυ καλα τα νέα σου! Μεγαλώνουν οι τσουπρες σου ε; Καλα να περάσετε στις διακοπουλες, να ξεκουραστειτε και να χαλαρωσετε! Έχεις και εσύ γατούλη; Τον έχεις μέσα στο σπιτι μαζι σας; Ρωτάω λόγω εγκυμοσύνης γιατι μερικοί γιατροί είναι κατηγορηματικοι και έχω και εγω έναν και το σκέφτομαι τι θα κάνω αν μείνω έγκυος

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Επιτελους λιγη ξεκουραση!
Μαρινακι να περασετε τελεια στις διακοπουλες σας να ξεκουραστει η μανουλα και οι μπεμπουλες να γυρισουν ακομα πιο μεγαλες και ζωηρες για να τις νιωθει η μαμα Wink
Αννουλι Shocked εισαι ετοιμη;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΙ!!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟ ΣΑΣ!!!ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα και πάλι
Τι κάνετε; Υπάρχει άλλος άνθρωπος πέρα απο εμένα που είναι έτοιμος για ταξίδι και τώρα είμαι ξάπλα και διαβάζω το βιβλίο μου; Και βαριέμαι κιόλας γιαι δεν περνάνε οι ώρες

Μαρινακι πολυ καλα τα νέα σου! Μεγαλώνουν οι τσουπρες σου ε; Καλα να περάσετε στις διακοπουλες, να ξεκουραστειτε και να χαλαρωσετε! Έχεις και εσύ γατούλη; Τον έχεις μέσα στο σπιτι μαζι σας; Ρωτάω λόγω εγκυμοσύνης γιατι μερικοί γιατροί είναι κατηγορηματικοι και έχω και εγω έναν και το σκέφτομαι τι θα κάνω αν μείνω έγκυος

TI ΩΡΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΝΝΑ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΓΩΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΛΙΜΑ.

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θεοδωρα μου ναι είμαι πανέτοιμη, σε καμμια ώρα θα φορτώσουμε το αμάξι και κατα τις οχτώ θα πάμε προς το λιμάνι

Γιαννα μου φεύγουμε 9:30!

Τονια Ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σου!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 379767

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ..ΑΝΝΑ ΓΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ? Very Happy

loulou_29

loulou_29
Αννουλι μια χαρα! Wink
Γιαννα γιατι καλε δεν μπορουσες να κοιμηθεις?
Παω να φτιαξω και εγω τον κορμο της ευης αφου εχω τα υλικα! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #54 - Σελίδα 27 417472

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ. Shocked

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις