Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νια η θαλασσα ηταν πολυ ωραια..για τους αλλους.εγω δεν μπαινω εδω εντος αττικης.θα παω στο χωριο που ειναι καθαρες οι θαλασσες και θα μπω. προςτοπαρον παιρνω την καρεκλιτσα μου και μπαινω μεσα για να βρεχω ποδια και να ειμαι διπλα στην μικρη. ελα μωρε μπανακι του χρονου μαζι με τα μωρακια....δεν πειραζει! Very Happy
το καταλαβατε οτι ξεραθηκα παααλι στον υπνο? τι εχω παθει 3 μερες!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα κανεις αθανασια και δεν μπαινεις εδω.εμεις συνηθως παμε λουτρακι.κοριτσια σας αφηνω καλο απογευματακι Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 10 417472

evi86

evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
marilou27 έγραψε:
evi86 έγραψε:
marilou27 έγραψε:ελπιζω μονο να ειναι καλα και να επανελθουν συντομα!!!!εχεις δικιο απο αυριο δεν θα προλαβαινουμε να διαβαζουμε...ευη απο οτι ειδα εισαι απο κοζανη ε?εχω ερθει αρκετες φορες γιατι σπουδαζα καστορια..

Απο Κοζανη λεω γιατι μεχρι που παντρεφτηκα εκει ξημεροβραδιαζανομουν μενω σε ενα χωριο πιο κατω...

εννοεις καστορια ξημεροβραδιαζοσουν??πολυ ομορφο μερος παντως..ανεμελα τοτε ηταν πολυ ομορφα.εγω εφυγα απο εκει το 2007 οταν τελειωσα..αχχχχχχχχχχχχ

Αυτο εννοω συγνωμη που το εγραψα ετσι αλλα βιαζομουν...

evi86

evi86
μαμακα μου έγραψε:νια η θαλασσα ηταν πολυ ωραια..για τους αλλους.εγω δεν μπαινω εδω εντος αττικης.θα παω στο χωριο που ειναι καθαρες οι θαλασσες και θα μπω. προςτοπαρον παιρνω την καρεκλιτσα μου και μπαινω μεσα για να βρεχω ποδια και να ειμαι διπλα στην μικρη. ελα μωρε μπανακι του χρονου μαζι με τα μωρακια....δεν πειραζει! Very Happy
το καταλαβατε οτι ξεραθηκα παααλι στον υπνο? τι εχω παθει 3 μερες!

Αχ θαλασσιτσα....θελω κι εγω...Καλα κανεις και κοιμασαι εγω παλι εχω αυπνιες

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας κοριτσακια, σας χαιρετώ απο Λεπτοκαρυα, ήρθαμε στα πεθερικα μου για να τους δουμε, να δουνε και τον μικρο.... Τους ανακοινωσαμε και το όνομα που θα βγάλουμε το μωρο. It's official!!! Θα την πούμε Θεοφανία!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 10 215994
Χάρηκε και η πεθερα μου γιατι είναι το όνομα της μαμας της.
Αυτα τα νεα, ελπιζω να είστε ολες καλα και να ζεσταινεστε οσο γινεται λιγοτερο. εγω παντως εχω σκασει!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια μου, τι κάνετε? Ούτε εδώ παλεύεται η ζέστη.

Ημουν πρωινή σήμερα, ήρθα σπίτι κατά τις 16¨00, κοιμήθηκα στις 18¨00 κ ξύπνησα τώρα!!!!!!

Αθανασία σου δεν είσαι μόνη με το θέμα του ύπνου Laughing

Ζωή πολύ ωραίο ΄νομα το Θεοφανία, με το καλό!!!! Εμείς θα τη βγάλουμε Ολγα οταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα, το όνομα της μαμάς του άντρα μου.

Για τον καφέ που λέγατε χθες κ εμένα μου εχει πει οτι ένας ελληνικός ή γαλλικός πότε πότε δεν βλάπτει αλλά ανήκω στην κατηγορία καφές+τσιγάρο οπότε τον έκοψα τελείως!!!!

Μπου

Μπου
Γεια σας κοριτσακια κ απ την γκρινιαρα της παρεας! Εμενα ηρθε ο αντρουλης μου χθες κ θα φυγει την τριτη το πρωι!!! Αυριο εχουμε β επιπεδου κ ειμαι αρκετα αγχωμενη γιατι εδω κ δυο εβδομαδες ειμαι με yutopar οπως θα θυμαστε κ εχω αγωνια για τον τραχηλο κλπ.κ για τη μπεμπα μου! Εν τω μεταξυ πριν κανενα. Δυωρο ειχα καπως εντονους πονους περιοδου κ εβαλα κ κολπικα utrogesten οπως με ειχε συμβουλεψει κ τωρα ειμαι αρκετα καλα!!!τρεμω μη χρειαστει να νοσηλευτω!!!! Αυτα απο μενα!!! Οσες ειστε μεσα βλεπω ολα καλα ε; Φιλακια κ καληνυχτα!!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπου έγραψε:Γεια σας κοριτσακια κ απ την γκρινιαρα της παρεας! Εμενα ηρθε ο αντρουλης μου χθες κ θα φυγει την τριτη το πρωι!!! Αυριο εχουμε β επιπεδου κ ειμαι αρκετα αγχωμενη γιατι εδω κ δυο εβδομαδες ειμαι με yutopar οπως θα θυμαστε κ εχω αγωνια για τον τραχηλο κλπ.κ για τη μπεμπα μου! Εν τω μεταξυ πριν κανενα. Δυωρο ειχα καπως εντονους πονους περιοδου κ εβαλα κ κολπικα utrogesten οπως με ειχε συμβουλεψει κ τωρα ειμαι αρκετα καλα!!!τρεμω μη χρειαστει να νοσηλευτω!!!! Αυτα απο μενα!!! Οσες ειστε μεσα βλεπω ολα καλα ε; Φιλακια κ καληνυχτα!!!!
γιατι να νοσηλευτεις καλη μου?ρε συ αληθεια θα παρω το σκουποξυλο....αν δεν το κρινει ο γιατρος, μην προδικαζεις. χαλααααααρωσε. ξερεις ποσες ειχαν πολυ πιο δυσκολη εγκυμοσυνη απο την δικια σου, και τωρα εχουν αγκαλια τα μωρα τους??? οκ ξερω οτι περνας δυσκολα, αλλα πιστεψε αξιζει ο κοπος.θα σε ανταμειψειη μπεμπα σου...απολαυσε τον καλυτερο υπερηχπο που θα κανεις, και πες μας τα νεα!
καλη επιτυχια! Very Happy

Μπου

Μπου
Ευχαριστω!!!! Ναι θα σας ενημερωσω!!!!!! Το βραδακι μαλλον γιατι ειπαμε αν εχουμε καλα νεα να φαμε απ τα γκουντις!!!χαχαχα σαν τα παιδακια!!!!! Οποτε το βραδακι θα μπω να σας πω!! Ελπιζω τπτ να μην "πειραχτηκε" κ η μπεμπα μου να ναι κ παλι αραχτη κ αδιαφορη!!!!!

Hen Hen

Hen Hen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Χάθηκαν το ξέρω αλλα είχε χαλάσει το Ίντερνετ στο σπίτι απο τη Παρασκευή και χθες βράδυ ήρθε ο αδερφός του κουμπάρου μας και μας το έφτιαξε επιτέλους!!!!! Very Happy Όπως ξέρετε τη Πέμπτη πήγα για β επιπέδου. Αχ κορίτσια μου τι έπειτα!!!! Έμεινα 5 ώρες εκεί. Το άτομο το αντρακι μου δεν ήθελε να γυρίσει με τπτ!!! Τι καφέδες ήπια , τι σοκολάτες έφαγαν, τι βόλτες έκανα, τι σκαλιά ανέβηκαν, τι να κουνιεμαι και αυτο τπτ!!! Πόνουσε τόσο πολυ η κοιλια μου απο το πάτημα, είχα κουραστεί, πεινουσα , γυρισα πολυ αργα σπιτι γι' αυτο δεν μπήκα να σας πω!!! Μαρτύριο!!! Ελπίζω να μην τυχει σε καμία!!!

Να σας πω τα αποτελέσματα. Σχεδόν όλα καλα. Βρήκαν στη καρδούλα του μωρού μου 2 κομματάκια ασβέστιο, μόλις το άκουσα νόμιζα πως θα λυποθιμησω!!! Ηχογενεις εστίες λέγονται και μου είπαν ότι βρίσκεται αρκετές φορές σε παιδάκια με σύνδρομο down , πρώτο εγκεφαλικό έπαθα εκεί!!! Και όσο δεν γυρνούσε έρχονταν κ αλλα! Μου εξήγησαν αργότερα ότι απο μόνο του δεν αποτελεί βέβαια κάτι ανησυχητικό, σε συνδυασμό με αλλα στοιχεία θα τους αγχωνε. Το βρίσκουν καθημερινά σε παιδάκια, σε 2-3 στα 10 που εξετάζουν και δεν έχουν τπτ!!!! Μου είπαν για αμνιο, αλλα δεν την θέλω κορίτσια, το είχα συζητήσει με τον άντρα μου πριν πάω για την εξέταση ότι ότι και να γίνει το μωρό θα το κρατήσουμε ότι και να δούμε στην εξέταση. Τους το εξήγησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να την κάνω τότε. Τελικά αφού ζοριστηκαμε πολυ είδαμε το προσωπακι του και είναι όλα καλα, μας έβγαλε κ μια πολυ ωραία φωτό και με καθησυχασαν και οι 2 γιατροί που ήταν εκει. Την άλλη Δευτέρα έχω ραντεβού στο γιατρο μου να δω τη θα μου πει κ αυτός , αν και δεν με νοιάζει κ πολυ.
Σας ευχαριστω πολυ όλες κοριτσια μου για το ενδιαφέρον σας κ την αγωνία σας!!!! Όλα καλα λοιπόν Very Happy

Αναστασία να έχεις καλα αποτελέσματα σήμερα και να μην ταλαιπωρηθεις όσο εγω!

maria1984

maria1984
Καλημέρα κορίτσια,η μπέμπα σήμερα ξύπνησε πρωί πρωί από τις 6 κ έχει μάλλον πολύ όρεξη γιατί δεν σταματάει να κλωτσάει...Εγώ σήμερα έχω τις καθιερωμένες εξετάσεις ούρων κ αίματος που κάνω κάθε μήνα συν την εξέταση ζαχάρου που με αγχώνει λίγο ...Πιστεύω μόνο να βγούνε καλά τα αποτελέσματα κ να μην χρειαστεί να την ξαναεπαναλάβω γιατί μόνο που σκέφτομαι από τώρα πως θα πιω αυτό το νεροζούμι με πιάνει κ ανακατεύομαι δεν μπορώ τα γλυκά με τίποτα!Καλημέρα κ καλή εβδομάδα να έχετε όλες σας... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 10 337404 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 10 337404 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 10 337404 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 10 337404 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 10 337404

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!!

Μπου περιμένουμε νέα σου, στέλνουμε θετική ενέργεια!!!!

Χριστινάκι, χαίρομαι που τελικά πήγαν όλα καλά. Αυτό με το ασβέστιο δεν το είχα ξανακούσει αλλά αφού δεν είναι κάτι σοβαρό, όλα καλά!!! 5 ώρες έκανες, ε? Shocked

Μαράκι καλήμέρα κ σε σένα! Καλή υπομονή σήμερα!!!!!

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσακια μου!!!
Χριστινακι μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα...εχω ακουσει για πολλες κοπελες που τις στελνουν για αμνιο και τελικα δεν εχουν τιποτα....Σε μια φιλη μου της ειχαν βγαλει πιθανοτητα 1/28 (δεν εκανε αμνιο γιατι φοβοταν) και τελικα το μωρακι γεννηθηκε μια χαρα!!
Μπου μου (συγγνωμη αλλα μου διαφευγει το ονοματακι σου Smile ) σου ευχομαι ολα να πανε καλα σημερα και να δεις ενα υγιεστατο μωρακι!!! Μην ξεχνας οτι πρεπει να αντεχουμε τα παντα και το μονο που θα πρεπει να ευχομαστε ειναι να φερουμε στον κοσμο υγιη παιδακια!!! Ο μονος λογος που μερικες φορες (ισως πολυ περισσοτερες φορες απ'οτι θα επρεπε κανονικα) ειναι γιατι αυτο το μωρακι ειναι στην κοιλιτσα μου μετα απο πολλες προσπαθειες, φαρμακα, και αγχος...και αν κατι δεν παει καλα φοβαμαι μηπως δεν ξαναερθει ποτε... Γι'αυτο τον λογο ψηριζω το καθε τι...ακομη και το ουρεοπλασμα που μου βρηκα και δεν μπορω να παρω αντιβιωση για να το καταπολεμησω λογω της αλλεργιας που εχω. Βεβαια ολα ειναι θελημα Θεου, και αν θελει ο Θεουλης να γεννηθει το μωρακι, θα γεννηθει, αυτο μονο με ηρεμει...
Σκεψου λοιπον ολες αυτες τις κοπελες που δεν μπορουν να πετυχουν ενα θετικο τεστ εγκυμοσυνης, τον αγωνα που κανουν και τα φαρμακα που παιρνουν για να τα καταφερουν... Κανουν μεχρι 10,15 καποιες φορες ακομη και 20 εξωσωματικες για καταφερουν κατι...μπορει ομως και τιποτα....
Σε παρακαλω Μπου μου, μην με παρεξηγησεις, απλα προσπαθω να σε κανω να νιωσεις οπως νιωθουν ολα αυτα τα ζευγαρια που δεν μπορουν μετα απο μια βραδια παθους να φερουν στο κοσμο ενα μωρακι...

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου!!!!!χριστινακι μου αυτο το εχω ξανακουσει και απο αλλες κοπελες και πιστεψε με δεν ειναι τιποτα τα μωρακια γεννηθηκαν υγιεστατα οποτε καλα κανεις και εισαι ησυχη ολα καλα Very Happy μπου καλα αποτελεσματα μην αγχωνεσαι.καλημερα ελενη και mariaro(σορι δε θυμαμαι ονομα περναω αλτσχαιμερ τελευταια) και στα υπολοιπα κοριτσια! Very Happy

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?????
Χριστινακι μου μπραβο για τα καλα σου νεα..ολα θα ειναι τελειααα!!!!!! Μπου μου μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα...
Μαρκελα που εισαι σημερα????????????????????
Αχ εμεις εχουμε την τεταρτη την β επιπεδου και φοβαμαι κοριτσια μου πολυυυυυ με ολα αυτα που ακουω και διαβαζωωωωωωωω οχι μονο εσω γενικοτερα ουφφφφφ ευχομαι ολα να ειναι καλα εκει μεσα στο νινακι μου!!!!
Οσο για την ζεστη δεν μπορω να σας πω λυποθημια που ερχεται καθε φορα αντε να φυγει αυτο καλοκαιρι επιτελους!!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου! καλη εβδομαδα.
χριστινα ταλαιπωρηθηκες αλλα τελος καλα ολα καλα.καιαυτο εχει σημασια στην τελικη....
μαρια καληημεεεερα
αχ αυτο το αφεντικο παλι το τρεχει το κοριτσακι μας.το ελιωσε ο ακαρδος.φευγει βρε σε 2 μερες αστην στην ησυχια της.....μαρκελα στο αφεντικο σου μιλαω....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?????
Χριστινακι μου μπραβο για τα καλα σου νεα..ολα θα ειναι τελειααα!!!!!! Μπου μου μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα...
Αχ εμεις εχουμε την τεταρτη την β επιπεδου και φοβαμαι κοριτσια μου πολυυυυυ με ολα αυτα που ακουω και διαβαζωωωωωωωω οχι μονο εσω γενικοτερα ουφφφφφ ευχομαι ολα να ειναι καλα εκει μεσα στο νινακι μου!!!!
Οσο για την ζεστη δεν μπορω να σας πω λυποθημια που ερχεται καθε φορα αντε να φυγει αυτο καλοκαιρι επιτελους!!!!
οχι οχι οχι αρνουμαι να σε μαλωσω και εσενα.θα το κανει η μαρκελα. ενα θα σου πω ζωουλα: ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!
αμαν να φυγει αυτο το καλοκαιρι....δεν θελω αλλο ζεστη.και εχουμε το μισο καλοκαιρι μπροστα μας. Sad

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Ζωουλα μου, ευχομαι να πανε ολα καλα!!!
Ειναι απο τις σημαντικοτερες εξετασεις και ειναι λογικο να μας φοβιζει....Μακαρι να πανε ολα καλα και να φερουμε στον κοσμο υγιη μωρακια!!
Το εχεις νιωσει? Σε ποια εβδομαδα?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα σας!!!!!
Καλη εβδομαδα να εχουμε.

Αθανασια, τον εστειλα τραπεζα τωρα και ησυχασα για λιγο. πφφφφφφφφφφ μονο πανω στο γραφειο μου δεν εχει ανεβει. διπλα μου καθεται ολη μερα ο βδελλας.

Χριστινακι μου, ολα καλα κοριτσακι μου ε? Αυτο με τις 5 ωρες δεν επρεπε να μου το πεις. εγω αυριο εχω ραντεβου στις 12.30 για την β' επιπεδου, αλλα εχω κλεισει στις 15.30 μανικιουρ-πεντικιουρ. Δεν πρεπει να αργησω. Laughing

Ελενη, Μαριλου, Ζωουλα, Μαρια αλοχααααααααααααα

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Καλημερα σας!!!!!
Καλη εβδομαδα να εχουμε.

Αθανασια, τον εστειλα τραπεζα τωρα και ησυχασα για λιγο. πφφφφφφφφφφ μονο πανω στο γραφειο μου δεν εχει ανεβει. διπλα μου καθεται ολη μερα ο βδελλας.

Χριστινακι μου, ολα καλα κοριτσακι μου ε? Αυτο με τις 5 ωρες δεν επρεπε να μου το πεις. εγω αυριο εχω ραντεβου στις 12.30 για την β' επιπεδου, αλλα εχω κλεισει στις 15.30 μανικιουρ-πεντικιουρ. Δεν πρεπει να αργησω. Laughing

Καλώς την!!!
Χαίρομαι που σκέφτεσαι το μανικιούρ κ όχι τις βλακείες που έλεγες τις προάλλες!!!!!!
(σιγά μην το ξεχνούσα) Laughing

Μπου

Μπου
Καλημερες!!!! Η ζεστη μετα το 15αυγουστο θα σταματησει να ξερετε!!!! Να χαρουμε κ εμεις λιγακι!!!!! Φιλακια κ καλη εβδομαδα!!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:
Καλη εβδομαδα να εχουμε.

Καλώς την!!!
Χαίρομαι που σκέφτεσαι το μανικιούρ κ όχι τις βλακείες που έλεγες τις προάλλες!!!!!!

ειδες πως το γυρισα? τσαχπινια ε???

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:
Elenisig έγραψε:
Καλη εβδομαδα να εχουμε.

Καλώς την!!!

ειδες πως το γυρισα? τσαχπινια ε???

Σε ποιον να χει μοιάσει άραγε η κόρη?????

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπου έγραψε:Καλημερες!!!! Η ζεστη μετα το 15αυγουστο θα σταματησει να ξερετε!!!! Να χαρουμε κ εμεις λιγακι!!!!! Φιλακια κ καλη εβδομαδα!!!!

καλημερα. ποτε πας για την β? τι ωρα?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariaro έγραψε:

Ζωουλα μου, ευχομαι να πανε ολα καλα!!!
Ειναι απο τις σημαντικοτερες εξετασεις και ειναι λογικο να μας φοβιζει....Μακαρι να πανε ολα καλα και να φερουμε στον κοσμο υγιη μωρακια!!
Το εχεις νιωσει? Σε ποια εβδομαδα?

αχ για αυτο και φοβαμαι τοσο....αυριο θα μπουμε στην 21η και το ενιωσα πριν περιπου κανα 2 βδομαδουλες τωρα ομως το νιωθω κανονικα να κλωτσαει χαχαχα .... Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις