1 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 Τετ Σεπ 12, 2012 1:22 am
REINE
Η ψυχή της παρέας!
voilà!!
μεγιά μας κι αυτό το θεματάκι!!
μεγιά μας κι αυτό το θεματάκι!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
sofouli έγραψε:καλοριζικο το θεματακι σας!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μπου έγραψε:Ειρηνη μου παρε μια σφεντονα και σκοτωσε το!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
demmy29 έγραψε:Κουνήθηκε! Ζήτωωωωωωωωωω! Έφαγα επίτηδες μερεντούλα για να δω...Έβαλα τα μεγάλα μέσα! Αχ είναι μάλλον που πλησιάζουν οι μέρες για ντοκ και τρελαίνομαι.................
Αθανασία θέλω κι εγώ να κληρονομήσω σπίτι στην Πάτρα!!! Αααααααααααααα! Θα χαρώ τόοοοοοοοοοοοοσο πολύ να σας δω!!! Αχ και να 'χουμε τα μωράκια μας και να είναι όλα τέλεια!!!
Στέλλα να είστε πάντα μαζί και ευτυχισμένοι και να αυξάνεστε...Χα Χα!
sofouli έγραψε:καλοριζικο το θεματακι σας!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
demmy29 έγραψε:Κουνήθηκε! Ζήτωωωωωωωωωω! Έφαγα επίτηδες μερεντούλα για να δω...Έβαλα τα μεγάλα μέσα! Αχ είναι μάλλον που πλησιάζουν οι μέρες για ντοκ και τρελαίνομαι.................
Αθανασία θέλω κι εγώ να κληρονομήσω σπίτι στην Πάτρα!!! Αααααααααααααα! Θα χαρώ τόοοοοοοοοοοοοσο πολύ να σας δω!!! Αχ και να 'χουμε τα μωράκια μας και να είναι όλα τέλεια!!!
Στέλλα να είστε πάντα μαζί και ευτυχισμένοι και να αυξάνεστε...Χα Χα!
Είναι απαίσιοι αυτοί οι άνθρωποι! Ταλαιπωρούν τα δόλια τα ζωάκια και τους γείτονες. Έχουμε κι εμείς ένα τέτοιο έγκλειστο σκυλάκι στη γειτονιά που το βγάζουν στο μπαλκόνι κάθε βράδυ κ δεν αφήνει κανέναν να κοιμηθεί! Δε το πάνε βόλτα ποτέεεεεεεε!Μπου έγραψε:Αχ βρε Ειρηνουλα μου παιρνουν ζωακια και τα αφηνουν μεσα να ξεροσταλιαζουν!!!!
α ρε κοσμος στου ξαπλωπουλου!!!! αχ κι εμεις εχουμε γιατρο την Παρασκευη λετε και εμενα να "κοκκαλωσει" απ τον φοβο της;;;χαχαχαχα!
Μπου έγραψε:εμεις εχουμε ενα εγκλειστο παιδακι!!! ειναι 6 χρονων οληηηηηηηηηη μερα μεσα και καταλαβαινετε τι γινεται!!!!ολη μερα τσιριζουν και φωναζουν μπαμπας μαμα κι αυτο!!!χαμος!!! θα τα σπασω ολα καμια ωρα να ακουσετε πως του μιλανε!!!! βεβαια κ αυτο φυσικα απανταει αναλογως!!! μ οποιον δασκαλο καθησεις.....
Αυτό πράγματι με αφήνει άφωνη!Μπου έγραψε:εμεις εχουμε ενα εγκλειστο παιδακι!!! ειναι 6 χρονων οληηηηηηηηηη μερα μεσα και καταλαβαινετε τι γινεται!!!!ολη μερα τσιριζουν και φωναζουν μπαμπας μαμα κι αυτο!!!χαμος!!! θα τα σπασω ολα καμια ωρα να ακουσετε πως του μιλανε!!!! βεβαια κ αυτο φυσικα απανταει αναλογως!!! μ οποιον δασκαλο καθησεις.....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης