1001 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 Πεμ Σεπ 27, 2012 4:47 am
mamameli
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
demmy29 έγραψε:Μαράκι κοιτάζω τη φωτογραφία σας και πραγματικά βλέπω δύο πολύ καλές φίλες!!! Είστε τόσο ταιριαστές! Άσχετο, το ξέρω, αλλά ήθελα να στο πω!mamameli έγραψε:Να τη χαρεις αυτη τη μοναξια..δεν θα ξαναεισαι ποτε ξανα "μονη".Και οχι οτι το λεω απο πικρα..το κοριτσακι μου ειναι οτι πολυτιμοτερο..αλλα πεθυμαω ειδικα τωρα στην εγκυμοσυνη την απολυτη μοναξια!Αλλα δεν την αφηνω ποτε στη γιαγια..
marilou27 έγραψε:mamameli έγραψε:Να τη χαρεις αυτη τη μοναξια..δεν θα ξαναεισαι ποτε ξανα "μονη".Και οχι οτι το λεω απο πικρα..το κοριτσακι μου ειναι οτι πολυτιμοτερο..αλλα πεθυμαω ειδικα τωρα στην εγκυμοσυνη την απολυτη μοναξια!Αλλα δεν την αφηνω ποτε στη γιαγια..
ναι μαρακι μου το ξερω αλλα ωρες ωρες δεν παλευεται και η απολυτη μοναξια και φαντασου μιλαω στη μπεμπα μου και λεω ημαστε οι δυο μας οντως το κοριτσακι σου ειναι μια γλυκα να την χαιρεσαι και με το καλο και ο μπεμπακος
Ευχαριστώ κοιτσακια μου.Οντως με την κορουλα μου κανουμε καλη παρεα..ειναι ομηλιτικο και χαρουμενο παιδι με χιουμορ και της τα εξηγω ολα σαν μεγαλη..οσα αντεχει η ηλικια εννοειται.
Οι γαμοβαφτισεις ειναι της μοδας ..εγω τα εκανα με τη σειρα δεν ξερω..Το μονο που ξερω ειναι οτι η βαφτιση επισκιαζει καπως το γαμο γιατι εμεις οι μαμαδες παντα βαζουμε πιο πανω τα παιδια μας!Το καλο ειναι οτι θα εχετε παρανυφακια τα μπεμπακια σας!
Ωχ Ευη μου αυτα τα αφεντικα..μυαλο δεν εχουν ή απλα δεν τους νοιαζει αν θα αφησει ο αλλος εγκυος γυναικα τοσες νύχτες..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamameli στις Πεμ Σεπ 27, 2012 4:52 am, 1 φορά