26 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 Τετ Σεπ 12, 2012 2:45 am
Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ας τα να πανε! ευτυχως παει σχολειο τουλαχιστον βγαινει για 6 ωρες απ το σπιτι!!! τελοσπαντων αυτοι ξερουν...τι να πω!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
γιατι μας βαζεις σε τετοιο πειρασμο με την μερεντα?απο τοτε που γυρισα απο την μαμα μου με το ζορι κρατιεμαι να μην αγορασω κανενα βαζακι.εκει πολλα τα παιδια οποτε υπηρχε και μερεντα στο σπιτι κι ετσι δεν μπορουσα να την αποφυγω.μαμακα μου έγραψε:μια βολτα ειπα να παω....και εσεις αλλαξατε θεμα....τι ειστε εσεις καλε?
ασε δημητρα δεν θες να κληρονομησεις πιστεψε με...αφου την κατεστρεψε πρωτα μετα τις αφησε ενα σπιτι παλιο....στην δεη χρωστουσε 3400, στα κοινοχρηστα 3000 και στο νερο 550ευρω....αστα
ειδες η μπεμπουλα το γλυκο της ηθελε καλε....
ειδατε την νεα διαφημιση της μερεντα???
αυτο θα φαω με το που θα ερθω σπιτι οταν με το καλο γεννησω.μερεντα με καραμελωμενα φουντουκια...γιαμ γιαμ
ας την δοκιμασει καποια να μας πει εντυπωσεις....
sofouli έγραψε:και παλι εδω....μια χαρα ειναι το βαρος του μικρου σου,ευη!!!!εγω απο την αρχη ακομα το εβλεπα απο αυτο το λινκ!
http://www.doctorvasiliadis.gr/menusidefetusweight.html
evi86 έγραψε:sofouli έγραψε:και παλι εδω....μια χαρα ειναι το βαρος του μικρου σου,ευη!!!!εγω απο την αρχη ακομα το εβλεπα απο αυτο το λινκ!
http://www.doctorvasiliadis.gr/menusidefetusweight.html
Αχ κοπελα μου δεν ξες ποσο σε ζηλευω που μετρας τις μερες για να δεις το μωρακι σου.Με το καλο να ερθει και να σας κανει ευτυχισμενους ολους!!!
Μπου έγραψε:Αθανασια ειδες;;; γλωσσοκοπανες!!!αντε να δουμε σε ποιο νουμερο θα γεννησουμε!!!
Ευη μου ολοκληρος παιδαρος!!!! σχεδον κιλο ε;;; τελειααα!!! αναγουλες ε;;; ωχ!!! περαστικα!!! ειρηνουλα εφαγες τη μερεντουλα σου ε;;;
μαμακα μου έγραψε:αναστασια τι κανεις????
μην λετε για ναυτιες,αναγουλες,εμετους. τα τελευταια απογευματα δεν ειμαι στα καλα μου, αλλα το αγνοω....
ρε συ ευη ελα να μου κανεις ενα πεντικιουρ...τα μαυρα τους χαλια τα νυχακια μου....
παω . κουραστηκα στην λαικη,σουπερ,κουνιες. και μετα εχω και περπατημα κανα 15 ως την διαιτολογο.
θα ξαναμπω μετα .φιλια!
sofouli έγραψε:πόσο μηνών είμαι???
πεσμου τη ΠΗΤ να σου πω αν θελεις!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης