Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
263 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 263 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

Μπου

Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Maryanastasia έγραψε:Αλλά βρε αναστασιά μου ας μην είμαστε αχάριστες. Διαβάζεις και τι τραβάνε άλλες κοπέλες και πόσο δύσκολο τους είναι. εσ΄σενα το μωρό σου ειναι μια χαρά αυτό έχει σημασία όχι η δική μας βαρεμάρα...
δεν ειναι ακριβως θεμα βαρεμαρας αλλα περισσοτερο φοβου και ανησυχιας και αγχους! καθε μερα που ξημερωνει αναρωτιεμαι αν της συμβαινει κατι! αν επηρεαζεται απο τις συσπασεις και μετραω τις μερες που θα ξαναπαω γιατρο! και μαλιστα τωρα θα παω 14 και μετα θα μου κλεισει για Σεπτεμβρη και μη σου πω τι παθαινω ως τοτε!!!! ξερω οτι φαινομαι αχαριστη αλλα νομιζω οτι πολλες κοπελες στη θεση μου θα εκαναν χειροτερα και δεν ξερω ειλικρινα ποιος θα αντεχε ναι ναι "φαινομενικα" υγιης και να ναι κλεισμενος τετοια εποχη μεσα με τους γονεις του η και πολλες ωρες μονος χωρις καμια ασχολια αξιολογη!!! δεν παρεξηγουμαι απλως αγανακτω! και ναι ξερω θα μπορουσα να μαι σε πληρη ακινησια,ξερω οτι υπαρχουν και χειροτερα,θα μπορουσα να μαι νοσοκομειο και ποσα αλλα που εννοειται οτι ευγνομωνω το θεο που δεν επαθα αλλα βρηκα ευκαιρια παλι να τα πω καπου! ευχαριστω πολυ για την ανοχη ξανα ολες και συγνωμη σ αυτες που κουρασα και που με βαρεθηκαν! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad Sad Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 40 667478 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 40 667478 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 40 667478 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 40 667478

evi86

evi86
Μπου έγραψε:μακαρι κι εγω να μπορουσα να δουλευω και να ειχα βγαλει σπυρακια και να ημουν ορθια μεσα στη ζεστη αλλα να ημουν καλα!!!! τελοσπαντων παλι να μη γκρινιαζω!!! ας περιμενω να περασουν οι ωρες να δω παρα 5,να παρω τα χαπακια μου,να βγω βολτα στο μπαλκονι και στις 1μιση να μιλησω με τον αντρα μου κουτουλωντας απο τη νυστα και λιωνοντας στον ιδρωτα απο τη ζεστη!!! αλλη παιδι δεν εκανε μονο η Μαριω το Γιαννη;;; ε ας το υποστω για οσο ακομη χρειαστει!!!!! Ευη που θα κανεις β επιπεδου;

Στην κλινικη που θα γεννησω...120 ευρω μου ειπαν

Μπου

Μπου
Στην Κοζανη ε; καλη τιμη σου ειπαν σε σχεση μ αυτα που χω ακουσει!!!αντε ολα καλα να σου βγουν κι εσενα! εγω τελικα την αλλη Τριτη! σας ειχα πει ε;;; καθοταν με το ποδι επανω στο κεφαλι και με το ενα χερι επιανε το αλλο ποδι και δεν γινοταν να τη δουμε,χωρια που ηταν και πλατη!!! χαχαχαχα! σου ευχομαι οοοολα καλα!!!!

evi86

evi86
Μπου έγραψε:Στην Κοζανη ε; καλη τιμη σου ειπαν σε σχεση μ αυτα που χω ακουσει!!!αντε ολα καλα να σου βγουν κι εσενα! εγω τελικα την αλλη Τριτη! σας ειχα πει ε;;; καθοταν με το ποδι επανω στο κεφαλι και με το ενα χερι επιανε το αλλο ποδι και δεν γινοταν να τη δουμε,χωρια που ηταν και πλατη!!! χαχαχαχα! σου ευχομαι οοοολα καλα!!!!

Ελπιζω να μου κανει την χαρη το μικρο μου και να το απολαυσω στην οθονη.

Maryanastasia

Maryanastasia
Anastas;ia το μόνο που θέλω να σου πω είναι πως σε καταλαβαίνω απόλυτα!

εμένα όπως σου έχω πει το μωρό έχει μονήρη άρα άγχος έχω και εγω καθημερινό όπως νομίζω και όλες οι μαμάδες. το θεωρώ φυσιολογικό και δε νομίζω να μην σε καταλαβαίνει καμία μαμα.

Η αμνιο μας απέκλεισε τα σύνδρομα αλλά η β επιπέδου και εμβρυοκαρδιολόγος θα μας πουν αν και η καρδιά είναι οκ. Αυτό θέλω να σου πω πως αν κάποιος σε καταλβαίνει έιμαστε εμείς εδώ μέσα!!

evi86

evi86
Αναστασια αν δεν πεις σε εμας τις ανησυχιες σου που σε καταλαβαινουμε απολυτα σε ποιον θα τις πεις;

Δεν θελω να ξανακουσω πως μας κουραζεις η οτι εχουμε βαρεθει που μας τα λες συνεχεια.Γι'αυτο ειμαστε αλλωστε εδω για να λεμε η μια στην αλλη πως νοιωθει και πως περναει αυτη την περιοδο...

Μπορει να μην περνας τοσο ασχημη κατασταση οπως αλλες κοπελες αλλα το τι περναει η καθε μια δεν μπορει να το καταλαβει κανεις ουτε να την κρινει κιολας

Μπου

Μπου
αχ να ξερατε ποσο σας ευχαριστω!!! μεσα απο την καρδιαμου!!!! Embarassed

evi86

evi86
Μπου έγραψε:αχ να ξερατε ποσο σας ευχαριστω!!! μεσα απο την καρδιαμου!!!! Embarassed

Εμεις σε ευχαριστουμε που εισαι στην παρεα μας και μοιραζεσαι μαζι μας αυτο το υπεροχο γεγονος και οχι μονο Razz

Μπου

Μπου
και χαιρομαι που με καταλαβαινετε και το ξερω πως με καταλαβαινετε!!!! απλως νομιζω πολλες φορες οτι γινομαι κουραστικη ισως γιατι κουραζω τον εαυτο μου γιαυτο!!!! τελοσπαντων σε ολες σας ευχομαι τα καλυτερα με τις β επιπεδου και με τα οποια προβληματα που αντιμετωπιζετε και σας υπερευχαριστω για οοοοολαααααα!!!!

evi86

evi86
Κοριτσια ποσο διαρκει συνηθως η β'επιπεδου;

Μπου

Μπου
evi86 έγραψε:
Μπου έγραψε:αχ να ξερατε ποσο σας ευχαριστω!!! μεσα απο την καρδιαμου!!!! Embarassed

Εμεις σε ευχαριστουμε που εισαι στην παρεα μας και μοιραζεσαι μαζι μας αυτο το υπεροχο γεγονος και οχι μονο Razz
το πιο γλυκο μηνυμα!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 40 417472

evi86

evi86
Μπου έγραψε:
evi86 έγραψε:

το πιο γλυκο μηνυμα!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 40 417472

Εγω ετσι νοιωθω και γι'αυτο στο λεω... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 40 417472

Maryanastasia

Maryanastasia
Αναστασία μου από τον τρόπο και μόνο που γράφεις φαίνεται πως είσαι γλυκύτατο πλάσμα και να δεις που όλα θα σου πάνε καλά!!!!! I love you I love you I love you I love you I love you

ευη έχω ακούσει πως κρατάει αρκετή ώρα μπορεί και μία μπορεί και παραπάνω ανάλογα με την θέση του μωρου!

Μπου

Μπου
Σας ευχαριστω που ειστε τοοοοσο γλυκες μαζι μου,κι ειχα την εντυπωση οτι σας εχω πρηξει!
ευη μου κι εγω εχω ακουσει οτι κραταει ωρα πολυ αλλα π.χ. εμενα επειδη κανει ο γιατρος μου και δεν ειναι εξειδικευμενο ιατρειο β επιπεδου κι εχει θελω να πω κι αλλες πελατισσες απ εξω για αλλες εξετασεις αν το μψρο δεν καθεται καλα σε διωνχει και ξαναπας η σου κλεινει αργα ραντεβου για να σαι το τελευταιο! σ εμενα κραταει ξερω κανενα μισαωρο στο δικο μου γιατρο εννοω!!!

evi86

evi86
Πριν παω λετε να φαω κανα γλυκο;;

Maryanastasia

Maryanastasia
Εχω διαβάσει εδώ από άλλες κοπέλες πως αν το μωράκι δεν είναι σε σωστή θέση σε στέλνει ο γιατρός να φας σοκολάτα

Εμένα να φαντασθείς στην αμνιο δεν πήγαινε λίγο πιο εκεί που ΄έπρεπε και μα βάζανε να βήχω !!!

Μπου

Μπου
εγω παντως οταν τρωω γλυκα η μπεμπα μου στριφογυριζει
αρα μαλλον φαε κανενα γλυκακι να την κουνησετε!!! χαχαχαχα

evi86

evi86
Θα φαω τοτε σοκολατα για καλο και για κακο για να μην περιμενω..Εκτος αν το μωρο μου εχει αλλα σχεδια

Μπου

Μπου
χαχχαα! ελα ντε που ξερεις!!! φαε λιγο πριν μπεις!!!! ευχομαι να καθεται καλα καλα!!!!!α! κι εμενα μια φορα μου ειπε να βηξω! η να γελασω!!! αλλα αν δεν θελει να κουνηθει δεν κουνιεται!!!! χαχαχαχαχα

evi86

evi86
Απο τοσο δα μικρα ειναι πολυ πονηρα που να μεγαλωσουν κιολας..Τι εχουμε να τραβιξουμε...

Μπου

Μπου
ελα ντε!!!!! φαντασου!!!!!

evi86

evi86
Εμενα μου λενε ηδη πως θα το ψαχνω στα club...

Maryanastasia

Maryanastasia
κι εγώ ανυπομονώ για την β επιπέδου εμείς θα την κάνουμε στην 23η!

evi86

evi86
Maryanastasia έγραψε:κι εγώ ανυπομονώ για την β επιπέδου εμείς θα την κάνουμε στην 23η!

Εγω οταν θα ειμαι 22 εβδομαδων και 5 ημερων θα την κανω.

evi86

evi86
Αχχ παλι μονη μου εμεινα;Δεν ειναι καμια εδω;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις