901 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 Παρ Αυγ 03, 2012 5:25 am
maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!!Θα κάνω βουτιές και για σας!!!Να περάσετε καλά ότι και αν κάνετε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:Μαράκι καλά να περάσετε !!
καλέ βουτιές και
Ειρήνη καλησπέρα
είναι καμιά εδώ ή μόνη θα μιλάω ;
φάγαμε ήρθε μετά ο κουμπάρος να μας πει τα νέα...
(πάτησε αυτοκίνητο την σιάμ τους..)
και να μαι..
maryz-iraklio kritis έγραψε:ήρθα πάλι για λιγάκι γιατί με κόβω να κοιμάμαι τελικά νυστάζω!! φφ διάβασα λίγο το βράδυ πάλι που πιστεύω να χει δροσιά!! είναι καμιά εδώ??
toniach29 έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΣΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ..ΣΕ 3 ΕΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!
ΜΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΜΑΚΕΔΟΝ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΝΓΚΜΠΕΡΓΚ
ΗΙ ΜΑΡΑΚΙ..
ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ
μια χαρά, εσύ όλα καλά ;eirini7 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:Μαράκι καλά να περάσετε !!
καλέ βουτιές και
Ειρήνη καλησπέρα
είναι καμιά εδώ ή μόνη θα μιλάω ;
φάγαμε ήρθε μετά ο κουμπάρος να μας πει τα νέα...
(πάτησε αυτοκίνητο την σιάμ τους..)
και να μαι..
λεμονάκι σε ξέχασα....
τι κάνεις;;;
toniach29 έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΣΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ..ΣΕ 3 ΕΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!
ΗΙ ΜΑΡΑΚΙ..
eirini7 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΣΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ..ΣΕ 3 ΕΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!
ΗΙ ΜΑΡΑΚΙ..
γειά σου Τόνια!κι εμένα μου άρεσε πολύ!αυτό που πήρες τώρα δεν το ξέρω..νομίζω η Αντα το έχει διαβάσει δεν είμαι σίγουρη..
Μαίρη περιμένουμε τις ιδέες σου!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΣΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ..ΣΕ 3 ΕΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!
ΗΙ ΜΑΡΑΚΙ..
γειά σου Τόνια!κι εμένα μου άρεσε πολύ!αυτό που πήρες τώρα δεν το ξέρω..νομίζω η Αντα το έχει διαβάσει δεν είμαι σίγουρη..
ξύπνααααα να βοηθήσουμεεεε τη Τόνια ίσααα ψάξε πράμα!!!
eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΣΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ..ΣΕ 3 ΕΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!
ΗΙ ΜΑΡΑΚΙ..
ξύπνααααα να βοηθήσουμεεεε τη Τόνια ίσααα ψάξε πράμα!!!
λες και με βλέπεις!έτοιμη να κοιμηθώ ήμουν!πωωωωωωω κακιά πεθερά.....
με τη διακόσμηση δεν το χω καθόλου..τα βαριέμαι πολύ αυτά..όλοι με ρωτάνε για το γάμο αν έχω σκεφτεί τίποτα(χρώματα,στολισμούς,λουλούδια)και πραγματικά βαριέμαι
boubou έγραψε:εφυγα λιγο αποτομα και δν προλαβα να ξαναμιλησω γιατι ηρθε ο ξυλουργος να μας περασει την πορτα στο παιδικο που δν ειχαμε..και μαζευτηκε λαος στο σπιτι και δν μπορουσα να χαζεψω με εσας, να μη βλεπουν
Θοδωρα εσυ δν τρως παγωτα?γιατι βλεπω οτι αναφέρεσαι στον αντρουλη σου για τα σχολια!!
Αντα μου σε ευχαριστω πολυυυ κι επίσημα!χιχιχι κοιτα που μπηκες μετα απο τοσο καιρο και δν σε προλαβα...κλαψ!!!
τι διαιτα βρε θες εσυ??κανε το gym σου και φαε σωστα οχι διαιτητικά και θα εισαι σουπερ!! Εγω να δω ποτε θα ξεκολλήσω τον πωπο μου απο τον υπολογιστη και θα κανω λιγο γυμναστικη μπας και ξεσκουριασω και αρχισει να δουλευει ο μεταβολισμος μου
Μαιρη πολυ δραματικο το βιβλιο που πηρα ε???? χαχα μα τι ανωμαλη που ειμαι ομως, που ηθελα να παρω κωμικο και κατελληξα σε αυτο!!
Mαρια χαιρομαι που ο Σωτηρακης σου ειναι καλυτερα τωρα!! θα του περασει και το σημαδακι!!Για καλο ειναι τα εμβολια!αυτο να σκεφτεσαι!!πωπω κι εγω ζηλευω τα παντα!!δν μπορω αν ο αλλος τρωει πιτσα να φαω φρουτο πχ. χαχαχαχα και ολοι τρωνε τετοια γυρω μου, εχω καταντησει αηδια πια!!
Αννα δν την ξερω την ταινια αλλα για να σας κοιμησε μαλλον δν θα προσπαθησω και να τη μαθω
Γκρινιαρουλα καλα να περασεις στις διακοπες σου, να κανεις και μια αποτοξίνωση απο εδω ψυχολογική και να γυρισεις σουπερ ανανεωμένη να μας πεις ευχάριστα σου ευχομαι!!
Λεμονακι ετσι ειναι!!Κανε λιγο κουραγιο ακομη και θα ερθει η ωρα που θα ευχαριστηθείς ολα οσα καταφερες αυτες τις μερες που ετρεχες!!***πολυ στεναχωρηθηκα για το γατακι
Ζωη,Ευη, Τονια, Ευα, Γιαννα
maryz-iraklio kritis έγραψε:
πες μου τώρα ότι έχεις εσύ ανάγκη από δίαιτες γυμναστική να το δεχτώ όλη χρειαζόμαστε αλλά δίαιτα???? θα πηδηχτώ από τη μπαλκονόπορτα κ είμαι στο 2ο κ έχω κ ένα κοπέλι δε λέω για το αγά θα τη βρει την τύχη του αλλά το κοπέλι αλλά θα σωθώ γιατί η μάνα μου έχουν από κάτω γύρω γύρω τέντες!! ακόμα κ να πηδηχτείς δε μπορείς χιχιχι
maryz-iraklio kritis έγραψε:
πες μου τώρα ότι έχεις εσύ ανάγκη από δίαιτες γυμναστική να το δεχτώ όλη χρειαζόμαστε αλλά δίαιτα???? θα πηδηχτώ από τη μπαλκονόπορτα κ είμαι στο 2ο κ έχω κ ένα κοπέλι δε λέω για το αγά θα τη βρει την τύχη του αλλά το κοπέλι αλλά θα σωθώ γιατί η μάνα μου έχουν από κάτω γύρω γύρω τέντες!! ακόμα κ να πηδηχτείς δε μπορείς χιχιχι
eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:
έχω λιώσει στο γέλιο.παραμιλάς;;;;;;;;;
Ελλη pleaseeeeeeeeeeee πώς λέγεται το αρχείο για ζουμπα και πού το βρήκες;;μην κατεβάσω κανένα άλλο..πάνω από μισάωρο κρατάει;;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης