Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
545 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 545 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!!Θα κάνω βουτιές και για σας!!!Να περάσετε καλά ότι και αν κάνετε!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 417472

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέα κοριτσούδια μου!!!!!!!!

Αντα μας έλειψες!μη μου λες για γυμναστήριο έχω πάθει σύνδρομο στέρησης λέμε Crying or Very sad Crying or Very sad

όποια είπε ότι οι άντρες κριοί σκάνε γάιδαρο εμένα να έρθει να ρωτήσει τι τραβάω...τι τελειομανία θεέ μου!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 679259  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 679259

Γκρινιαρούλα θα μας λείψεις..εύχομαι όταν επιστρέψεις να μας πεις ευχάριστα!να περάσεις τέλεια στις διακοπούλες σου!!

Μαράκι καλές διακοπούλες!

Εύη,Ελλη,Εύα,Λενάκι,Γιάννα,Αννα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ειρήνη!

πάω να ξαπλάρω λίγο γιατί κλείνουν τα μάτια μου...τα λέμε!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι καλά να περάσετε !!
καλέ βουτιές και  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 215994

Ειρήνη καλησπέρα Very Happy

είναι καμιά εδώ ή μόνη θα μιλάω ; Razz

φάγαμε ήρθε μετά ο κουμπάρος να μας πει τα νέα...
(πάτησε αυτοκίνητο την σιάμ τους..)
και να μαι..

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Μαράκι καλά να περάσετε !!
καλέ βουτιές και  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 215994

και να μαι..

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 667478 λεμονάκι σε ξέχασα....
τι κάνεις;;;

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα πάλι για λιγάκι γιατί με κόβω να κοιμάμαι τελικά νυστάζω!! φφ διάβασα λίγο το βράδυ πάλι που πιστεύω να χει δροσιά!! είναι καμιά εδώ??

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:ήρθα πάλι για λιγάκι γιατί με κόβω να κοιμάμαι τελικά νυστάζω!! φφ διάβασα λίγο το βράδυ πάλι που πιστεύω να χει δροσιά!! είναι καμιά εδώ??

εγώ!εδώ!
κι εγώ νυστάζω...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ειρήνη!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μωρέ φταίει η ζέστη φφφφφφ θα πάω να τη πέσω λίγο στον καναπέ αλλά ο αλκίνοος δε με αφήνει από χθες το έχω λιώσει φφφ κ που να έρθει ο χειμώνας!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΣΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ..ΣΕ 3 ΕΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!
ΜΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΜΑΚΕΔΟΝ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΝΓΚΜΠΕΡΓΚ

ΗΙ ΜΑΡΑΚΙ..
ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΣΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ..ΣΕ 3 ΕΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!

ΗΙ ΜΑΡΑΚΙ..

εδώ είσαι Τονάκο!! διάβασα ότι είχες φύγει οοο μια χαρά!!! κάτσε να σε βοηθήσουμε χιχιχι!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΜΑΡΑΚΙ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΧΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ...

ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ Κ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΤΩ!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:Μαράκι καλά να περάσετε !!

και να μαι..

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 667478 λεμονάκι σε ξέχασα....
τι κάνεις;;;
μια χαρά, εσύ όλα καλά ; Very Happy
είμαστε τόσες πολλές που σίγουρα ξεχνάμε κάποια καμιά φορά.

Μαρία ποιο διαβάζεις ;

καλέ διάβασα τις προιγούμενες σελίδες και μου βγήκαν τα μάτια, πόσες σελίδες γράψατε  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 911307

Ανταααααα
καλώς μας ήρθες Very Happy

Γρινιάρα δεν κατάλαβα οτι θα αποχωρήσεις, εύχομαι να περάσετε καλά και να είσαι πάντα καλά, να προσέχεις  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 531909

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΣΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ..ΣΕ 3 ΕΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!

ΗΙ ΜΑΡΑΚΙ..

γειά σου Τόνια!κι εμένα μου άρεσε πολύ!αυτό που πήρες τώρα δεν το ξέρω..νομίζω η Αντα το έχει διαβάσει δεν είμαι σίγουρη..

Μαίρη περιμένουμε τις ιδέες σου!!! Very Happy Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:

ΗΙ ΜΑΡΑΚΙ..

γειά σου Τόνια!κι εμένα μου άρεσε πολύ!αυτό που πήρες τώρα δεν το ξέρω..νομίζω η Αντα το έχει διαβάσει δεν είμαι σίγουρη..

ξύπνααααα να βοηθήσουμεεεε τη Τόνια ίσααα ψάξε πράμα!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι διάβασα το "Η συγνώμη είναι η πιο σκληρή λέξη" το σκηνοθέτησα κιόλας βρήκα κ το καστ!! χιχιχιχι Τώρα μου κλείνει το μάτι το 50 αποχρώσεις του γκρι!

http://www.dioptra.gr/page.aspx?itemID=PPG178_1392

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
eirini7 έγραψε:

ΗΙ ΜΑΡΑΚΙ..

λες και με βλέπεις!έτοιμη να κοιμηθώ ήμουν!πωωωωωωω κακιά πεθερά.....
Very Happy Very Happy
με τη διακόσμηση δεν το χω καθόλου..τα βαριέμαι πολύ αυτά..όλοι με ρωτάνε για το γάμο αν έχω σκεφτεί τίποτα(χρώματα,στολισμούς,λουλούδια)και πραγματικά βαριέμαι

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εφυγα λιγο αποτομα και δν προλαβα να ξαναμιλησω γιατι ηρθε ο ξυλουργος να μας περασει την πορτα στο παιδικο που δν ειχαμε..και μαζευτηκε λαος στο σπιτι και δν μπορουσα να χαζεψω με εσας, να μη βλεπουν Embarassed Embarassed

Θοδωρα εσυ δν τρως παγωτα?γιατι βλεπω οτι αναφέρεσαι στον αντρουλη σου για τα σχολια!!

Αντα μου σε ευχαριστω πολυυυ κι επίσημα!χιχιχι κοιτα που μπηκες μετα απο τοσο καιρο και δν σε προλαβα...κλαψ!!!
τι διαιτα βρε θες εσυ??κανε το gym σου και φαε σωστα οχι διαιτητικά και θα εισαι σουπερ!! Εγω να δω ποτε θα ξεκολλήσω τον πωπο μου απο τον υπολογιστη και θα κανω λιγο γυμναστικη μπας και ξεσκουριασω και αρχισει να δουλευει ο μεταβολισμος μου Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Μαιρη πολυ δραματικο το βιβλιο που πηρα ε???? χαχα μα τι ανωμαλη που ειμαι ομως, που ηθελα να παρω κωμικο και κατελληξα σε αυτο!! Razz Razz Razz

Mαρια queen χαιρομαι που ο Σωτηρακης σου ειναι καλυτερα τωρα!! θα του περασει και το σημαδακι!!Για καλο ειναι τα εμβολια!αυτο να σκεφτεσαι!!πωπω κι εγω ζηλευω τα παντα!!δν μπορω αν ο αλλος τρωει πιτσα να φαω φρουτο πχ. χαχαχαχα και ολοι τρωνε τετοια γυρω μου, εχω καταντησει αηδια πια!! Laughing Laughing Laughing pig pig pig pig pig pig

Αννα δν την ξερω την ταινια αλλα για να σας κοιμησε μαλλον δν θα προσπαθησω και να τη μαθω Laughing Laughing Laughing Laughing

Γκρινιαρουλα καλα να περασεις στις διακοπες σου, να κανεις και μια αποτοξίνωση απο εδω ψυχολογική και να γυρισεις σουπερ ανανεωμένη να μας πεις ευχάριστα σου ευχομαι!! cheers cheers cheers

Λεμονακι ετσι ειναι!!Κανε λιγο κουραγιο ακομη και θα ερθει η ωρα που θα ευχαριστηθείς ολα οσα καταφερες αυτες τις μερες που ετρεχες!!***πολυ στεναχωρηθηκα για το γατακι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 534787

Ζωη,Ευη, Τονια, Ευα, Γιαννα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
eirini7 έγραψε:

ΗΙ ΜΑΡΑΚΙ..

λες και με βλέπεις!έτοιμη να κοιμηθώ ήμουν!πωωωωωωω κακιά πεθερά.....
Very Happy Very Happy
με τη διακόσμηση δεν το χω καθόλου..τα βαριέμαι πολύ αυτά..όλοι με ρωτάνε για το γάμο αν έχω σκεφτεί τίποτα(χρώματα,στολισμούς,λουλούδια)και πραγματικά βαριέμαι

αχαχαχαχαχα!!!!! Big Mary watching you!! xoxoxoxoxoxo!!!!! να φτιάξεις λουλούδια από χαρτοπετσέτες πανεύκολο μάζεψε εκεί τον λαό σου κ κάντε το!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:εφυγα λιγο αποτομα και δν προλαβα να ξαναμιλησω γιατι ηρθε ο ξυλουργος να μας περασει την πορτα στο παιδικο που δν ειχαμε..και μαζευτηκε λαος στο σπιτι και δν μπορουσα να χαζεψω με εσας, να μη βλεπουν Embarassed Embarassed

Θοδωρα εσυ δν τρως παγωτα?γιατι βλεπω οτι αναφέρεσαι στον αντρουλη σου για τα σχολια!!

Αντα μου σε ευχαριστω πολυυυ κι επίσημα!χιχιχι κοιτα που μπηκες μετα απο τοσο καιρο και δν σε προλαβα...κλαψ!!!
τι διαιτα βρε θες εσυ??κανε το gym σου και φαε σωστα οχι διαιτητικά και θα εισαι σουπερ!! Εγω να δω ποτε θα ξεκολλήσω τον πωπο μου απο τον υπολογιστη και θα κανω λιγο γυμναστικη μπας και ξεσκουριασω και αρχισει να δουλευει ο μεταβολισμος μου Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Μαιρη πολυ δραματικο το βιβλιο που πηρα ε???? χαχα μα τι ανωμαλη που ειμαι ομως, που ηθελα να παρω κωμικο και κατελληξα σε αυτο!! Razz Razz Razz

Mαρια queen χαιρομαι που ο Σωτηρακης σου ειναι καλυτερα τωρα!! θα του περασει και το σημαδακι!!Για καλο ειναι τα εμβολια!αυτο να σκεφτεσαι!!πωπω κι εγω ζηλευω τα παντα!!δν μπορω αν ο αλλος τρωει πιτσα να φαω φρουτο πχ. χαχαχαχα και ολοι τρωνε τετοια γυρω μου, εχω καταντησει αηδια πια!! Laughing Laughing Laughing pig pig pig pig pig pig

Αννα δν την ξερω την ταινια αλλα για να σας κοιμησε μαλλον δν θα προσπαθησω και να τη μαθω Laughing Laughing Laughing Laughing

Γκρινιαρουλα καλα να περασεις στις διακοπες σου, να κανεις και μια αποτοξίνωση απο εδω ψυχολογική και να γυρισεις σουπερ ανανεωμένη να μας πεις ευχάριστα σου ευχομαι!! cheers cheers cheers

Λεμονακι ετσι ειναι!!Κανε λιγο κουραγιο ακομη και θα ερθει η ωρα που θα ευχαριστηθείς ολα οσα καταφερες αυτες τις μερες που ετρεχες!!***πολυ στεναχωρηθηκα για το γατακι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 534787

Ζωη,Ευη, Τονια, Ευα, Γιαννα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 417472

πες μου τώρα ότι έχεις εσύ ανάγκη από δίαιτες γυμναστική να το δεχτώ όλη χρειαζόμαστε αλλά δίαιτα???? θα πηδηχτώ από τη μπαλκονόπορτα κ είμαι στο 2ο κ έχω κ ένα κοπέλι δε λέω για το αγά θα τη βρει την τύχη του αλλά το κοπέλι αλλά θα σωθώ γιατί η μάνα μου έχουν από κάτω γύρω γύρω τέντες!! ακόμα κ να πηδηχτείς δε μπορείς χιχιχι

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πες μου τώρα ότι έχεις εσύ ανάγκη από δίαιτες γυμναστική να το δεχτώ όλη χρειαζόμαστε αλλά δίαιτα???? θα πηδηχτώ από τη μπαλκονόπορτα κ είμαι στο 2ο κ έχω κ ένα κοπέλι δε λέω για το αγά θα τη βρει την τύχη του αλλά το κοπέλι αλλά θα σωθώ γιατί η μάνα μου έχουν από κάτω γύρω γύρω τέντες!! ακόμα κ να πηδηχτείς δε μπορείς χιχιχι

αχαχαχαχ τι ωραια που τα λες !!χαχαχα Laughing Laughing Laughing ...Μαιρουλα μου δν θελω διαιτα!θελω να μαθω να τρωω καλυτερα!! ειναι τετοιος ο τροπος ζωης μου που τρωω πολυ απεξω και μαγειρευω λιγοτερο!! πρεπει να το αλλαξω αυτο ομως γιατι παχαίνω! ..και αν καταφερω να βαλω και την γυμναστικη στο προγραμμα μου , ακομη πιο σουπερ!! Wink Wink Wink Wink

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 40746 έχω λιώσει στο γέλιο.παραμιλάς;;;;;;;;;  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 40746

Ελλη pleaseeeeeeeeeeee πώς λέγεται το αρχείο για ζουμπα και πού το βρήκες;;μην κατεβάσω κανένα άλλο..πάνω από μισάωρο κρατάει;;

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας αφήνω..
προέκυψε κάτι..

Ελλη μου γεια σου Smile
το κακό είναι πως η κόρη τους (8χρονών)
είναι στην γιαγία και δεν ξέρουν τι θα της πούνε όταν γυρίσει....

φιλιά σε όλες  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζεσταινομαι υπερβολικα και θελω να παω θαλασσα!!!
ευτυχως που ειναι ο μακεδονας εδω αλλιως δεν θα το αντεχα αλλο....φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ σκαωωωωωωωωωωωω

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 40746 έχω λιώσει στο γέλιο.παραμιλάς;;;;;;;;;  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 37 40746

Ελλη pleaseeeeeeeeeeee πώς λέγεται το αρχείο για ζουμπα και πού το βρήκες;;μην κατεβάσω κανένα άλλο..πάνω από μισάωρο κρατάει;;

το καλύτερο είναι να ζουμπηχτείς μόνη σου!!! ιχιχιχιχι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις