451 δυστυχως Σαβ Αυγ 04, 2012 3:17 pm
athina73
Είναι σε καλό δρόμο!
δεν μας πηραν ειμαστε στις επιλαχουσες και πλεον ειναι τελειως χλωμο!
καλη επιτυχια σ ολες!
καλη επιτυχια σ ολες!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Σαβ Αυγ 04, 2012 3:29 pm, 1 φορά
http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-08-04_oristika-gynaikwn/html/epilex_02.html για Αττικήβιολετα3 έγραψε:κοριτσια καλησπερα εχει ανοιξει καμια για την αττικη δεν μου ανοιγει..ας το βαλει καποια
Έχω το αρχείο ανοιχτό θες να δω αν σας πήραν;βιολετα3 έγραψε:βρε κοριτσια εγω πριν το βρηκα στο google αλλα δεν ανοιγε η σελιδα αλλα τωρα στο google δεν μπορω να τ βρω
Μάλλον είναι αν έκανες ένσταση. Εμένα γράφει Β γιατί έκανα ένσταση. Και εμάς μας πήραν.βιολετα3 έγραψε:XRISTINA3 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ...ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΝ Κ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΡΙΑ..ΕΙΧΑ ΑΝΧΩΣ ΕΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ Κ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΓΡΑΦΕΙ(Α)Η (Β)?
ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ Τ ΚΩΔΙ.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗxristina3 έγραψε:Μάλλον είναι αν έκανες ένσταση. Εμένα γράφει Β γιατί έκανα ένσταση. Και εμάς μας πήραν.βιολετα3 έγραψε:XRISTINA3 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ...ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΝ Κ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΡΙΑ..ΕΙΧΑ ΑΝΧΩΣ ΕΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ Κ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΓΡΑΦΕΙ(Α)Η (Β)?
βιολετα3 έγραψε:ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ Τ ΚΩΔΙ.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗxristina3 έγραψε:Μάλλον είναι αν έκανες ένσταση. Εμένα γράφει Β γιατί έκανα ένσταση. Και εμάς μας πήραν.βιολετα3 έγραψε:XRISTINA3 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ...ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΝ Κ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΡΙΑ..ΕΙΧΑ ΑΝΧΩΣ ΕΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ Κ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΓΡΑΦΕΙ(Α)Η (Β)?
athina73 έγραψε:ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΘΗΚΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ 43.02 ΜΟΡΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΔΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙς ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΠΩς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης