701 Απ: EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! Τετ Αυγ 08, 2012 1:57 am
eirinif
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
υποθετω οτι τωρα που βγηκαν οι θεσεις του εσπα θα γινει κ η διαλογη απο το δοιηκιτικο συμβουλιο των υπολοιπων παιδιων που θα πληρωνουν κανονικα.ο,τι ειναι να γινει ας γινει τωρα, γιατι μετα δε θα χωρανε αλλα παιδια στους παιδικουςφραουλα έγραψε:bre κοριτσια λετε να δουν την κινητικοτητα και το σεπτεμβρη να δωσουν κι αλλες θεσεις??
γαμωτο ειμαι πρωινη...eirinif έγραψε:Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012
11:00 π.μ.
Μυλλέρου 73-77, Αθήνα
σωστοιeeyore έγραψε:Ο δήμος Πετρούπολης έβγαλε σχετική ανακοίνωση (www .petroupoli.gr):
1)"Η κάλυψη των υπόλοιπων θέσεων θα γίνει βάσει μοριοδότησης αντίστοιχης με αυτή της Ε.Ε.Τ.Α.Α."
2) "Οι μητέρες που έχουν κάνει ήδη αιτήσεις στην Ε.Ε.Τ.Α.Α, δε χρειάζεται να επανέλθουν με νέες."
Μπράβο στον δήμο Πετρούπολης! Ελπίζω η μοριοδότηση να είναι παρόμοια με το εεταα και όχι με βάση τις γνωριμίες! Μακάρι και άλλοι δήμοι να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία!
κριμα δεν εβαλα κανεναν δημοσιο στην αιτηση μου...kaatrin έγραψε:σωστοιeeyore έγραψε:Ο δήμος Πετρούπολης έβγαλε σχετική ανακοίνωση (www .petroupoli.gr):
1)"Η κάλυψη των υπόλοιπων θέσεων θα γίνει βάσει μοριοδότησης αντίστοιχης με αυτή της Ε.Ε.Τ.Α.Α."
2) "Οι μητέρες που έχουν κάνει ήδη αιτήσεις στην Ε.Ε.Τ.Α.Α, δε χρειάζεται να επανέλθουν με νέες."
Μπράβο στον δήμο Πετρούπολης! Ελπίζω η μοριοδότηση να είναι παρόμοια με το εεταα και όχι με βάση τις γνωριμίες! Μακάρι και άλλοι δήμοι να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία!
γιατι καλεεε;;;συγκεκριμενα ο δημος πετρουπολης εχει καλους παιδικους εχω δουλεψει στον 5ο κ ηταν πολυ καλος...φραουλα έγραψε:κριμα δεν εβαλα κανεναν δημοσιο στην αιτηση μου...kaatrin έγραψε:σωστοιeeyore έγραψε:Ο δήμος Πετρούπολης έβγαλε σχετική ανακοίνωση (www .petroupoli.gr):
den eixa κανεναν σχετικα κοντα μου και σκεφτομουν τον χειμωνα τη μετακινηση....kaatrin έγραψε:γιατι καλεεε;;;συγκεκριμενα ο δημος πετρουπολης εχει καλους παιδικους εχω δουλεψει στον 5ο κ ηταν πολυ καλος...φραουλα έγραψε:κριμα δεν εβαλα κανεναν δημοσιο στην αιτηση μου...kaatrin έγραψε:σωστοιeeyore έγραψε:Ο δήμος Πετρούπολης έβγαλε σχετική ανακοίνωση (www .petroupoli.gr):
kaatrin έγραψε:MΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ Κ ΠΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕς ΜΗΤΕΡΕΣ ΑΝΑ ΔΟΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Κ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πες τα!!! αν το παιδι λεγοταν γιωργος,γιαννης,κωστας κατι αλλο τελοσπαντων θα ελεγα συνωνυμια αλλα Βαρδης;;;;;εσυ ποσους βαρδηδες ξερεις στο περιβαλλον σου...ασε που ξερω οτι στη συγκεκριμενη περιοχη μενει ενας απο την οικογενεια αυτην κ εχει κ ενα παιδι...τοσο τυχαιο;;;;;;;;;Lida R έγραψε:kaatrin έγραψε:MΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ Κ ΠΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕς ΜΗΤΕΡΕΣ ΑΝΑ ΔΟΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Κ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΚΟ ΤΟ ΕΣΠΑ Ε.....ΓΑ******ΣΤΕ ΜΑΣ ΣΟΡΡΥ ΚΙ ΟΛΑΣ !!!!!ΑΛΛΑ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης