Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
165 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 165 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
eeyore έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:εδώ πάντως κορίτσια στον δημόσιο παιδικό που έκανα τα χαρτιά μου μέσω ΕΣΠΑ και μπήκαμε ήταν να πάρουν 12 παιδάκια και τελικά απ'ότι είδα πήραν 22 σε 2 τμήματα...

Είσαι σίγουρη; Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό. Για ποιο σταθμό μιλάς;

τον 9ο βρεφονηπιακό σταθμό ανατολής Ιωαννίνων

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
eeyore έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:εδώ πάντως κορίτσια στον δημόσιο παιδικό που έκανα τα χαρτιά μου μέσω ΕΣΠΑ και μπήκαμε ήταν να πάρουν 12 παιδάκια και τελικά απ'ότι είδα πήραν 22 σε 2 τμήματα...

πολλαααααααααααααα φιλια στα Γιαννενα!εκει σπουδασα!

lenaki1982

Very Happy
kaatrin έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
eeyore έγραψε:

πολλαααααααααααααα φιλια στα Γιαννενα!εκει σπουδασα!
Very Happy

eeyore

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
lenaki1982 έγραψε:
eeyore έγραψε:

Ο 9ος σταθμός Ανατολής Ιωαννίνων είχε 12 θέσεις στην κατηγορία Α1.2 (παιδιά κάτω των 30 μηνών) σελίδα 5 του epil3_33.pdf και 25 θέσεις στην κατηγορία Α2 (παιδιά άνω των 30 μηνών) σελίδα 18 του epil3_33.pdf. Τελικά πήραν 12 παιδάκια στην κατηγορία Α1.2 και μόνο 10 από 25 θέσεις στην κατηγορία Α2 (σελίδες 60-61 στο epilex_domes_33.pdf) . Μάλλον εσύ ενδιαφέρεσαι για την κατηγορία Α1.2 και δεν είχες δει τα Α2. Τα λέω αυτά μόνο και μόνο για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις ότι έγιναν μαγικά πράγματα για να βολευτούν κάποιοι! Καλή σχολική χρονιά σου εύχομαι σε σένα και το παιδάκι σου! Και με το καλό να έρθει και ο πελαργός (με βάση την υπογραφή σου)!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ο τυπος εχει πολυ πλακα.που ζει αραγε?σε ποια ουτοπια?πιανει και τους σπαρτιατες στο στομα του το ζωντανο. Sad

nikvik

nikvik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συγνωμμη κοριτσια αλλα δεν καταλαβα κατι.Που ακριβως βρισκω ποσες θεσεις ειχε ο καθε σταθμος αναλογως κατηγοριας,και ποσα τελικα παιδακια μπηκαν; Καποιο link.
Ευχαριστω πολυ

eeyore

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
nikvik έγραψε:Συγνωμμη κοριτσια αλλα δεν καταλαβα κατι.Που ακριβως βρισκω ποσες θεσεις ειχε ο καθε σταθμος αναλογως κατηγοριας,και ποσα τελικα παιδακια μπηκαν; Καποιο link.
Ευχαριστω πολυ

ποσες θεσεις ειχε ο καθε σταθμος (Επιλέξιμες Δομές για την αίτηση των μητέρων):
www .eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-07-12_oristika-domon/index_no_template.html

ποσα τελικα παιδακια μπηκαν (ωφελούμενες μητέρες ανά δομή):
www .eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-08-04_oristika-gynaikwn/index_no_template.html

eirinif

eirinif
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
kalispera koritsia prin ligo esteila mail me tin epistoli diamartirias kai milisa tilefonika me ant1 star kai alpha fisika den eixan dei to mail alla toys ta eipa tilefonika eipan oti 8a to koita3oun gia na baloun 8ema stis eidiseis....ante na doume...

magdaar

κοριτσια εγινα και εγω μελος στο facebook και θα το αναφερω και σε αλλες μητερες που ειναι στην ιδια περιοχη με εμενα γιατι σε εμας δεν πηραν ουτε 1 παιδι ενω εγραφε 40!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
ειμαι κι εγω μελος στο facebook

αντε μπας και γινει τιποτα!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια, μην ξεχνάτε να κάνετε επεξεργασία στο έγγραφο με την επιστολή και να υπογράφετε. Είναι σημαντικό.

magdaar

mamamatina έγραψε:Κοριτσάκια, μην ξεχνάτε να κάνετε επεξεργασία στο έγγραφο με την επιστολή και να υπογράφετε. Είναι σημαντικό.

δεν ξερω αν το ακανα σωστα πατησα επεξεργασια πηγα στο τελευταιο ονομα γραφω το επομενο νουμερο βαζω το ονομα μου και αποθηκευση.σωστα?

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.ipetitions.com/petition/eetaa/

Υπογράψτε κι εδώ. Στόχος είναι οι 10000 υπογραφές.

magdaar

ΕΓΩ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπορω να υπογραψω κ εγω παρολο που δεν εκανα αιτηση γιατι το μωρο μου ειναι ακομα πολυυυυ μωρο;

magdaar

kaatrin έγραψε:μπορω να υπογραψω κ εγω παρολο που δεν εκανα αιτηση γιατι το μωρο μου ειναι ακομα πολυυυυ μωρο;

ευχαριστουμε kaatrin Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

nikvik

nikvik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamamatina έγραψε:http://www.ipetitions.com/petition/eetaa/

Εγώ κορίτσια υπέγραψα εδώ. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι ακόμα παρακαλώ.Θα κάνω ένσταση διότι μου έχουν δώσει πολύ λίγα μόρια. Βάσει του εισοδήματος μου,και τις εργασιακής μου σχέσης(μερικής απασχόλησης ορισμένου χρόνου),απο αυτά και μόνο μου αναλογούν(βάσει των δικών τους πινάκων) 66,3 μόρια και μου έχουν δώσει 38,47.
Μήπως σας παρακαλώ γνωρίζεται να μου πείτε που θα στείλω ακριβώς την αίτηση,και σε ποιόν θα απευθυνεται γιατί τωρα και δύο μερες καλώ συνεχώς στην ΕΕΤΑΑ αλλά ματαια. Δεν απαντάει κανείς. Μέχρι και 45 λεπτά ήμουν σήμερα στην αναμονή.
Όχι πως θα αλλάξει κάτι παίρνοντας τα παραπάνω μόρια αλλά αφού τα ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να μου τα ΔΩΣΟΥΝ EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 28 654655
Ευχαριστώ.

magdaar

nikvik έγραψε:
mamamatina έγραψε:http://www.ipetitions.com/petition/eetaa/

Εγώ κορίτσια υπέγραψα εδώ. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι ακόμα παρακαλώ.Θα κάνω ένσταση διότι μου έχουν δώσει πολύ λίγα μόρια. Βάσει του εισοδήματος μου,και τις εργασιακής μου σχέσης(μερικής απασχόλησης ορισμένου χρόνου),απο αυτά και μόνο μου αναλογούν(βάσει των δικών τους πινάκων) 66,3 μόρια και μου έχουν δώσει 38,47.
Μήπως σας παρακαλώ γνωρίζεται να μου πείτε που θα στείλω ακριβώς την αίτηση,και σε ποιόν θα απευθυνεται γιατί τωρα και δύο μερες καλώ συνεχώς στην ΕΕΤΑΑ αλλά ματαια. Δεν απαντάει κανείς. Μέχρι και 45 λεπτά ήμουν σήμερα στην αναμονή.
Όχι πως θα αλλάξει κάτι παίρνοντας τα παραπάνω μόρια αλλά αφού τα ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να μου τα ΔΩΣΟΥΝ EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 28 654655
Ευχαριστώ.

δεν μπορεις να κανεις τωρα ενσταση ειχαν δωσει απο 30-7 μεχρι 2-8 δεν θυμαμαι ακριβως της ημερ\νιες αλλα μονο τοτε της δεχονταν

magdaar

κοριτσια οσες δεν εχετε ψηφισει στο facebook παρακαλω βοηθηστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολες μαζι κατι μπορουμε να κανουμε!!!

kefi

kefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
να παρακαλέσω και εγώ να μπείτε να υπογράψετε, όσες δεν το κάνατε, και για εσάς και για το λογαριασμό του συζύγου σας. Ενημερώστε και όσες άλλες μανούλες ξέρετε για να μαζευτούν υπογραφές. Στο κάτω κάτω δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, ένα ονοματεπώνυμο είναι. Είναι το πιο απλό που μπορούμε να κάνουμε, διεκδικόντας κάτι τόσο σημαντικό

eirinif

eirinif
kalimera koritsia!!!!ipograpse giati o xronos mas piezei...

Επιστολη Διαμαρτυριας
Από Barbie Stm, Zoi Vratskidou και 99 ακόμη στην ομάδα ΕΕΤΑΑ-Ομαδική Επιστολή Διαμαρτυρίας (Αρχεία) · Επεξεργασία εγγράφου

Με την παρακάτω επιστολή θα θέλαμε να καταγγείλουμε την απαράδεκτη μείωση θέσεων στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς σε όλη την χώρα από την ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ) στο πρόγραμμα Δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής" για το σχολικό έτος 2012-2013 που έγινε χωρίς καμία ενημέρωση χωρίς καμία ανακοίνωση χωρίς καμία ευαισθησία χωρίς καμία δικαιολογία.

Στο πρόγραμμα αυτό σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος με αριθμό πρωτοκόλλου 1035 19/06/21012 προσκλήθηκαν οι μητέρες δικαιούχοι να υποβάλλουν τα χαρτιά τους προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση σε βρεφονηπιακό ή παιδικό σταθμό και να επιδοτηθούν τα δίδακτρα μέσω ΕΣΠΑ,

Σύμφωνα με το πρόγραμμα και όπως ακριβώς τα αναγράφει και η ΕΕΤΑΑ που λειτουργεί σαν ενδιάμεσος φορέας στο site της ‘’Από τη διαδικασία υπαγωγής των δομών αναρτάται πίνακας με τις εγκριθείσες θέσεις ανά νομό, δήμο και ηλικίες τέκνων Με βάση τη μοριοδότηση των μητέρων δημιουργείται πίνακας Με την αίτησης τους οι μητέρες εκδηλώνουν το ενδιαφέρον αλλά και την ιεραρχική κατάταξη για τους μέχρι τέσσερεις σταθμούς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους. Η σύζευξη των παραπάνω προσφέρει το τελικό αποτέλεσμα. Την τοποθέτηση ή όχι δηλαδή του παιδιού στο συγκεκριμένο σταθμό.’’

Στην ανάρτηση λοιπόν των εγκεκριμένων θέσεων ο αριθμός τους ήτανε περί τις 80000 Κάθε μητέρα κοιτάζοντας τις θέσεις που όρισε και ενέκρινε η ΕΕΤΑΑ έκανε τις επιλογές της για να μπορέσει να πετύχει μια θέση για το παιδί της,

Στα τελικά όμως αποτελέσματα βλέπουμε ότι από τις εγκεκριμένες θέσεις που η ίδια η ΕΕΤΑΑ είχε επιλέξει και ελέγξει και εγκρίνει έχουν επιλεγεί μόνο 34.693 παιδιά από τα 80000 που θα μπορούσαν να ωφεληθούνε και οι υπόλοιπες θέσεις να μην καλύπτονται και πολλές μητέρες που είχανε δηλώσει τους σταθμούς με βάση τους πίνακες των δομών που είχε αναρτήσει η ΕΕΤΑΑ να μένουνε τώρα εκτός στις επιλαχούσες

Για αυτή την απαράδεκτη μείωση θέσεων δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση μέχρι την δημοσίευση της παρούσης επιστολής, ενώ στην προκήρυξη αναφέρεται ρητά ότι σε περίπτωση υπέρβασης του συνολικού προϋπολογισμού της Πρόσκλησης, ο δικαιούχος μπορεί να προβεί σε οριζόντια μείωση του εγκεκριμένου ποσού ανά Φορέα /Δομή

Με βάση λοιπόν αυτό ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

ΠΡΩΤΟΝ για ποιο λόγο δεν έγινε από την αρχή σωστή ενημέρωση για το πόσες ΑΚΡΙΒΩΣ θέσεις θα καλυφθούν από την ΕΕΤΑΑ για να μπορέσουν οι μητέρες να επιλέξουν σωστά και μας παραπλάνησαν με λάθος πίνακες κατά τα άλλα ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ οδηγώντας μας σε λάθος επιλογές Αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν υπολόγισε ότι δεν φτάνουν τα λεφτά για τις αντίστοιχες προσφερόμενες και εγκεκριμένες θέσεις που ορίσατε ,ακόμη και μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων των μητερών και των επιλογών τους ,

ΔΕΥΤΕΡΟΝ γιατί σήμερα 3 μέρες μετά τα αποτελέσματα δεν έχει βγει ακόμη μια ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ αιτιολόγησης για την ξαφνική μείωση των θέσεων

ΤΡΙΤΟΝ Που έχουν πάει τα χρήματα που έχουν προϋπολογιστεί για αυτό το πρόγραμμα όπως αναφέρονται και στη πρόσκληση και σας παραθέτουμε και ξαφνικά δε καλύπτονται οι θέσεις που έχετε εγκρίνει

ΤΕΤΑΡΤΟΝ με ποιά κριτήρια έγινε η μείωση των προσφερόμενων θέσεων των δομών στους διάφορους νομούς, πως δηλαδή σε κάποιους νομούς αυξήθηκαν οι θέσεις ενώ σε κάποιους άλλους μειώθηκαν δραματικά με αποτέλεσμα να έχουμε τεράστια διαφορά στα μόρια εισαγωγής των ωφελούμενων μητέρων από νομό σε νομό.

ΠΕΜΠΤΟΝ γιατί η ΕΕΤΑΑ δεν προέβη σε οριζόντια μείωση του εγκεκριμένου ποσού ανά Φορέα/Δομή λόγω υπέρβασης του συνολικού προϋπολογισμού, όπως δηλωνόταν στην προκήρυξη, αλλά προέβη σε μείωση των θέσεων των Φορέων/Δομών.

Όλα τα παραπάνω μας οδηγούνε στο συμπέρασμα ότι κάποιοι ενώ ήξεραν ότι δεν επαρκούν τα χρήματα μας παραπλάνησαν εσκεμμένα με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να απειλείται η διαφάνεια του προγράμματος και χιλιάδες γυναίκες να μη μπορούν να επωφεληθούνε γιατί οδηγηθήκανε σε λάθος επιλογές από τους δικούς σας παραπλανητικούς πίνακες. Είμαστε εργαζόμενες μητέρες που οδηγούμαστε αυτή τη στιγμή στην ανεργία γιατί δε μπορούμε να καλύψουμε τα τροφεία των παιδικών σταθμών, είμαστε μητέρες μονογονεϊκων οικογενειών που οδηγούμαστε σε ένα άνευ προηγούμενο αδιέξοδο, είμαστε μητέρες άνεργες ήδη που για άλλη μια φορά είμαστε καταδικασμένες να μη μπορούμε να πάμε τα παιδιά μας παιδικό σταθμό ώστε να αναζητήσουμε μια θέση εργασίας να ζήσουμε την οικογένεια μας ,είμαστε γονείς σε απόγνωση γιατί είκοσι μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς δε ξέρουμε τι θα κάνουμε με τα παιδιά μας ,,,,,είμαστε γονείς απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι που για άλλη μια φορά αδικηθήκαμε και κοροϊδευτήκαμε από το κράτος και τους φορείς του ,

Μας οδηγείτε σε μια άνευ προηγουμένου κοινωνική κρίση και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΤΕΛΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΝΟΜΑΤ/ΜΑ ΓΟΝΕΩΝ:

https://www.facebook.com/groups/413937485310428/doc/414114485292728/

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
na sas po epeidh emas mas epileksane .ego mporo na psifhso?

eirinif

eirinif
γιατι οχι ο λογος ειναι για την μειωση των θεσεων οχι γιατι δεν μπηκαμε λογικα μπορεις

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
φυσικα και μπορεις μπεμπα
χρειαζομαστε την στηριξη ολων!!!

aggeliki5579

aggeliki5579
Κοριτσια καλημερα.
Εμας δεν μας πηραν ουτε υπαρχει περιπτωση να μας παρουν ακομη κι αν ΄΄ανοιξουν΄΄ ολες οι θεσεις που κοπηκαν γιατι τα μορια μας ειναι πολυ λιγα.
Παρολα αυτα ψηφισα στο fb και ενημερωσα κι αλλες μαμαδες που ηξερα..επισης εστειλα με mail την επιστολη στον δημο της περιοχης μου και προσωπικα στον δημαρχο και σε ολους τους παιδικους της περιοχης μου,δημοτικους και ιδιωτικους.
Μακαρι να αλλαξει κατι γιατι αυτη η κοροιδια και η αδικια δεν χωνευεται με τιποτα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις