376 Απ: EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! Σαβ Αυγ 04, 2012 1:14 pm
lenaki1982
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εμένα πάντως δεν μου ανοίγει τίποτα....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
athina73 έγραψε:οχι δεν ανοιγει αλλα ακομα μου δειχνει μονο τους προσωρινους? ασ βαλει καμια το λινκ μηπως δεν ψαχνω σωστα?
mamamatina έγραψε:Κι εμένα δεν μου ανοίγει καν. Νυστάζωωωωωωωωωωωωωω... Άντε καλέ!!!!!!!! Λιτς πολύ γουστάρω το αβατάρ σου. Οι μεγάλοι μου πήγαν από σήμερα και για μια εβδομάδα χωριό με τον πατέρα τους. Λες να γυρίσουν και να μιλάνε έτσι????????
athina73 έγραψε:μπηκα στο λινκ κοζανης και πελλας που εδωσε η κοπελα και μου γραφει δεν βρισκει τη σελιδα.στο εεταα που παω και στις ανακοινωσεις μονο τα προσωρινα τι γινεται δεν μπορω να καταλαβω!
Belz έγραψε:ρε κορίτσια είναι ακόμα καμία εδώ; Τίποτα δεν έχει ανέβει ακόμα; Ξέρει καμία για Χανιά;
litsakos έγραψε:mamamatina έγραψε:Κι εμένα δεν μου ανοίγει καν. Νυστάζωωωωωωωωωωωωωω... Άντε καλέ!!!!!!!! Λιτς πολύ γουστάρω το αβατάρ σου. Οι μεγάλοι μου πήγαν από σήμερα και για μια εβδομάδα χωριό με τον πατέρα τους. Λες να γυρίσουν και να μιλάνε έτσι????????
που 'σαι μανα μου εσυ? μας ελειψες! Σας αφησαν τις γυναικες μονες στο σπιτι τα αγορια της οικογενειας?
το αβαταρ μου ειναι βγαλμενο απ την ζωη!
dionisis έγραψε:έχουν ανέβει 3790 θέσεις για Αττική από... ξέρει καμμιά; Πόσες θέσεις είναι για Αττική..?
dionisis έγραψε:δεν ξέρω για ποιο link λες δοκίμασε εδω..
http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-08-04_oristika-gynaikwn/html/epilex_02.html
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης