Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
168 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 168 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

????????

Επισκέπτης
denas3 έγραψε:
arco iris έγραψε:
denas3 έγραψε:egw pali stenaxorieme pou den exw vali kai alles epiloges giati sigoura kapoy tha empena an eixa 4epiloges me mia mallon diskolo...kai apo to proi kathome sto tilefono kai oli mousiki akouo Mad

καλα βρε παιδι μου γιατι εβαλες εναν???????

ela nte giati eimai xazh....proti fora ta ekana kai ta ekana sto tsak mpam oute pou pisteva pos tha exw 69 kai kati moria makari na exw tixi esto kai me mia epologi Smile

μακαρι κοπελα μου εχεις πολλα μορια παντως

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
arco iris έγραψε:
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:
totula έγραψε:ουτε εγω εβγαλα ακρη με το search αλλα χτες εκατσα και τυπωσα οσες σελιδες ειχαν ονοματα με επιλογης τους σταθμους της περιοχης μου. να ρωτησω κατι στην 1η επιλογη μου εχει δωσει 40 θεσεις και σαν 1η επιλογη το εχουν βαλει 36 κοπελες και εγω ειμαι η 24, ειμαι μεσα?????

Noμίζω οτι δεν είσαι απολυτα σιγουρα μεσα, οσες το εχουν βαλει 2η-4ηεπιλογή εχουν περισσοτερα μόρια από σένα? γιατί αν ναι θα πρεπει να περιμένεις πρωτα να δεις που μπηκαν εκεινες, γιατι αν απορριφθουν εκεινες απο την πρωτη τους επιλογη παιρνουν την δική σου θεση αν εχουν περισσοτερα μόρια απο σένα.

αφου ειναι η κοπελα το 24 απο 40 θεσεις λογικα ειναι μεσα........γιατι οσες εχουν πιο πολλα μορια λογικα θα περασουν στις αλλες επιλογες τους.......λογικα λεμε

Nαι σαν πρωτη επιλογή θα παιρνουσε, αλλα αν εγω και αλλες δεκα κοπέλες τον εχουμε βαλει σαν δευτερη επιλογή και χασουμε την θεση για την πρωτη μας επιλογή(γιατί μπορεί να υπάρχουν αλλες κοπέλες με περισσοτερα μορια απο μας)και εμείς παιρνάμε την totula για 10μορια για παράδειγμα,τότε εμείς παιρνουμε προβαδισμα μπροστα απο την totula. πρεπει να δει ποσες αλλες κοπελες το εχουν βαλει απο 2η εως 4η επιλογή και αν την παιρνάνε στα μόρια, γιατι αν δεν την παιρνάνε τοτε ναι είναι σίγουρα μεσα, αν την παιρνάνε ομως τοτε θα πρεπει να περιμένει τα τελικα αποτελεσματα για 100%αποτελεσμα.

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
arco iris έγραψε:
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:
totula έγραψε:ουτε εγω εβγαλα ακρη με το search αλλα χτες εκατσα και τυπωσα οσες σελιδες ειχαν ονοματα με επιλογης τους σταθμους της περιοχης μου. να ρωτησω κατι στην 1η επιλογη μου εχει δωσει 40 θεσεις και σαν 1η επιλογη το εχουν βαλει 36 κοπελες και εγω ειμαι η 24, ειμαι μεσα?????

Noμίζω οτι δεν είσαι απολυτα σιγουρα μεσα, οσες το εχουν βαλει 2η-4ηεπιλογή εχουν περισσοτερα μόρια από σένα? γιατί αν ναι θα πρεπει να περιμένεις πρωτα να δεις που μπηκαν εκεινες, γιατι αν απορριφθουν εκεινες απο την πρωτη τους επιλογη παιρνουν την δική σου θεση αν εχουν περισσοτερα μόρια απο σένα.

αφου ειναι η κοπελα το 24 απο 40 θεσεις λογικα ειναι μεσα........γιατι οσες εχουν πιο πολλα μορια λογικα θα περασουν στις αλλες επιλογες τους.......λογικα λεμε

και τα δυο που λετε μου ακουγοντε λογικα. θα κοιταξω και τα υπολοιπα και θα δω

totula

totula
κοριτσια μπερδευτηκα και κοιταζα αλλον σταθμο απλα επειδη ηταν πανω πανω αλλα 4ος στις επιλογες μου. το κοιταω ξανα παλι

Aurora

Aurora
Ο σταθμός της πρώτης μας επιλογής παίρνει 30 παιδάκια.
24 μαμάδες με πρώτη τους επιλογή τον ίδιο σταθμό μας περνάνε.
Είμαστε το 25.

Ελπίζω να μη μας πετάξουν έξω άλλες που το έχουν βάλει 2η 3η επιλογή.. Rolling Eyes

????????

Επισκέπτης
παιδια δειτε και τις απορριπτεες μην τις ξεχνατε

καποιες θα μπουν κι απ αυτες

Aurora

Aurora
Α ναι τις τσέκαρα κι αυτές, καμιά δεν έχει πρώτη επιλογή τον σταθμό μας

Aurora

Aurora
Η αλήθεια είναι οτι έσκασα και να μην πάμε στον πρώτης επιλογής μας..
Ας μας πάρουν σε οποιονδήποτε απο τους 4 είναι πολύ καλοί όλοι

????????

Επισκέπτης
παιδια εγω δεν ψαχνω αλλο

ειπαν απ την εεταα σε καποιες κοπελες με πανω απο 40000 εισοδημα να κανουν ενσταση και κατι θα γινει........εχει γινει μεγαλο θεμα ειπανε απο παραπονα και ενθαρρυνουν για ενστασεις

δεν εχω τιποτα αλλο να πω

ειμαι η στελλα και ειμαι καλα!

totula

totula
μετρησα ολες τις αιτησεις και στους 4 σταθμους που δηλωσα και αγχωθηκα περισσοτερο και απογοητευτηκα τελειως. δεν μπορω αλλο αυρη την αναμονη και ειναι τεταρτη σημερα εχουμε αλλες 3 μερες γεματες

denas3

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koritsia na sas po ego ta epsaksa ena ena ta onomata kai tha sas po tora pou eimai ego na mou peite an exw elpida....lipon 1ti mitera einai me 81.38 moria,i devteri einai me 98,09 alla exei epileksi do diko mou stathmo os 3ti epilogi meta i 3ti kai i 4tarti episis exoun perisotera moria alla 4i kai 3ti epilogi kai meta eimai ego me ali mia mama me 69,72 kai i dio...diladi eimaste 5 kai 6 sira mazi mexri stigmis kai apo ti ksero o stathmos exei i 6 i 9 thsesis .....lete na exw elpida esto kai me tin mia mou epilogi????
signomi gia to mperdemeno minima Crying or Very sad

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
denas3 έγραψε:koritsia na sas po ego ta epsaksa ena ena ta onomata kai tha sas po tora pou eimai ego na mou peite an exw elpida....lipon 1ti mitera einai me 81.38 moria,i devteri einai me 98,09 alla exei epileksi do diko mou stathmo os 3ti epilogi meta i 3ti kai i 4tarti episis exoun perisotera moria alla 4i kai 3ti epilogi kai meta eimai ego me ali mia mama me 69,72 kai i dio...diladi eimaste 5 kai 6 sira mazi mexri stigmis kai apo ti ksero o stathmos exei i 6 i 9 thsesis .....lete na exw elpida esto kai me tin mia mou epilogi????
signomi gia to mperdemeno minima Crying or Very sad

λογικά εχεις ελπίδες ακομη και αν ο σταθμος παιρνει 6θεσεις, τοτε μπορεί να εισαι μεσα στις έξι, ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ, γιατι πρεπει να κοιτάξεις και τον πινακα των μη ωφελουμενων αν εχουν δηλωσει τον σταθμο σου γιατι ενδεχομενως να κανουν ενσταση και να τις παρουν, αν δεν υπάρχει ομως εκει καμια μανουλα τοτε δεν βρισκω καποιο αλλο λογο να μην εχεις θεση και εσυ στον σταθμο σου.

213EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 9 Empty αδικια Τετ Αυγ 01, 2012 6:59 am

athina73

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και αυτο δεν ειναι αδικια αφου παιρνουν πανω απο 40000 ευρω μπορουν να τα στειλουν στα καλυτερα με δικα τουσ λεφτα και μεις οι καυμενεσ με χαμηλα εισοδηματα που δεν εχουμε τη δυνατοτητα την οικονομικη εννοω να μεινουμε απο εξω?θα επρεπε να ταν πιο δικαια τα πραγματα,αλλα για τους οικονομικα αδυνατους τιποτα δεν υπαρχει δυστυχωσ!

????????

Επισκέπτης
εφοσον η προκηρυξη ελεγε οχι πανω απο 40000 αμα κανουν πως δεχονται τετοια εκκαθαριστικα θα γινει της τρελλης νομιζω

γιατι τα 40000 ειναι 3 χιλιαρικακια το μηνα εισοδημα, δεν εισαι και αμαν...........πενητας!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
σημερα κοιταξα και την λιστα οσων ειχαν ελλειπη φακελο

αποτελεσματα

α)θεσεις που δινει ο παιδικος 30

β)συνολικες αιτησεις 17 (12 εγκυρες-5 για ενσταση)

γ)ολες τον εχουμε 1η επιλογη

δ)χωρις τις ενστασεις ειμαι στην 8η θεση
οπου μεχρι στιγμης τα ανωτερα μορια ειναι 95.17 και τα κατωτερα 18.91

ε)απο τις ενστασεις οι 2 εχουν αντιγραφο ανεργιας μετα τις 19/6
1 μη αποδεκτο εισοδημα
1 δεν ισχυει το αντ.δελτιου ανεργιας
1 δεν υπεβαλε βεβαιαωση εργασιας αοριστου χρονου,η πληρους και αοριστου,η πληρους και ορισμενου

τωρα και οι 5 να μπουν παλι μεσα ειμαι
αλλα απο αυτες τις 5 ποια λετε να μπαινει??

εχω αρχισει να χαιρομαι EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 9 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 9 215994

και απο οτι ειδα στην περιοχη μας δεν εκαναν πολλες αιτησεις μεσω εσπα EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 9 328109 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 9 328109

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
συμφωνω!!!!

ειναι περα για περα αδικο να μπουν οσοι εχουν τοσο μεγαλο εισοδημα
αν ηταν ετσι να μην εβαζαν κατωτατο οριο στο εισοδημα τα 6000 και να τα υπολογιζαμε αναλογως με οτι εχουμε
ετσι εγω θα επιανα 117 μορια και οχι 44

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ στις Τετ Αυγ 01, 2012 8:14 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
ε)απο τις ενστασεις οι 2 εχουν αντιγραφο ανεργιας μετα τις 19/6
1 μη αποδεκτο εισοδημα
1 δεν ισχυει το αντ.δελτιου ανεργιας

1 δεν υπεβαλε βεβαιαωση εργασιας αοριστου χρονου,η πληρους και αοριστου,η πληρους και ορισμενου

το μπλε μπορει να προσκομιστει

τα κοκκινα δεν ειναι κατι που αλλαζει

αιντε..........τυχερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
νομιζω οτι ουτε οσες ειχαν καρτα ανεργιας μετα τις 19/6 αλλαζει

σωστα??

????????

Επισκέπτης
δεν αλλαζει σωστα!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
denas3 έγραψε:kalimera koritsiaa...eixa ksanakani mallon tin erotisi alla as ksanagrapso mporo na kano ainstasi gia na prostheso kai ales epiloges gia paidiko stathmo???giati den iksera kai exw vali mono mia epilogi i xazi...exete kanena tilefono epikinonias gia na rotiso avto to pragma???sas evxaristoo

arco iris έγραψε:παιδια εγω δεν ψαχνω αλλο

ειπαν απ την εεταα σε καποιες κοπελες με πανω απο 40000 εισοδημα να κανουν ενσταση και κατι θα γινει........εχει γινει μεγαλο θεμα ειπανε απο παραπονα και ενθαρρυνουν για ενστασεις

δεν εχω τιποτα αλλο να πω

ειμαι η στελλα και ειμαι καλα!

Και να το ειπαν Στελλα δεν ξερω κατα ποσο ενας υπαλληλος της εεταα εχει την δυναμη να "χωσει" καποιον οταν ο κανονισμος τον εχει εκτος απο την αρχη Rolling Eyes

athina73 έγραψε:Και αυτο δεν ειναι αδικια αφου παιρνουν πανω απο 40000 ευρω μπορουν να τα στειλουν στα καλυτερα με δικα τουσ λεφτα και μεις οι καυμενεσ με χαμηλα εισοδηματα που δεν εχουμε τη δυνατοτητα την οικονομικη εννοω να μεινουμε απο εξω?θα επρεπε να ταν πιο δικαια τα πραγματα,αλλα για τους οικονομικα αδυνατους τιποτα δεν υπαρχει δυστυχωσ!

40.000 βγαινουν μετρωντας και τα δωρα, περιπου 2.400 τον μηνα ειναι για το ζευγαρι. Εγω κοριτσια (δεν τα βρισκω λιγα για εισοδημα σημερα) αλλα δεν ειναι και πλουσιοι οι ανθρωποι, αν σκεφτουμε την φοροκαταιγιδα που μας βρηκε, αν σκεφτουμε οτι πολλοι εχουν δανεια να πληρωσουν,το να δωσουν 300 και 400 ευρω για παιδικο ειναι σοβαρο εξοδο. Το θεμα ειναι οτι αδυνατει το κρατος μας να εξυπηρετησει τις αναγκες μας...ειτε ειναι επιδοτουμενα τα προγραμματα ειτε οχι, ειναι αδικο -να το πω επιεικως...
Αυτο που δεν καταλαβαινω με τπτ ειναι γιατι οι ανεργες μητερες εχουν τις μικροτερες πιθανοτητες να βρουν θεση για το παιδι τους σε δημοτικο παιδικο σταθμο -ειτε μεσω εσπα ειτε χωρις..

υγ σκεψου ποσοι δηλωνουν μεν τοσα αλλα μπορει να ειναι απληρωτοι για μηνες....εχω φιλους με τετοιο ετησιο εισοδημα,αλλα πληρωνουν ενοικιο,εχουν δανειο, δεν τους μενουν χρηματα για ιδιωτικο παιδικο.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
ειναι μεγαλο το θεμα αυτο λιτσακο

εγω παντως ως ανεργη αν δεν ειχα το εσπα δεν θα μας παιρνανε στον παιδικο
και αν για καποιους που εχουν εισοδημα τα 400 ευρω ειναι βαρος για αυτους που δεν εχουν τι γινεται??

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΑΡΧΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!
ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 12 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ... ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ Κ ΕΣΑΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
MarialenaK έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΑΡΧΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!
ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 12 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ... ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ Κ ΕΣΑΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

καλη επιτυχια!!!!!!

ΚΟΥΚΗ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας,
εγω σας ανακαλυψα αργα,αλλα σας βρεικα. Wink
μετα απο παιδεμα,μπορεσαμε και καναμε επεξεργασια των πινακων της θεσσαλονικης.επειδη ειναι κριμα να μην το μοιραστώ,στην παρακατω διευθυνση κανεις download,το εχω ζιπαρει το αρχειο επειδη ειναι πολυ μεγαλο.(επειδη ειμαι καινουργιο μελος δεν με αφηνει να το ανεβασω,ας μου δωσει καποια το μαιλ της και να το μεταφερει αυτη)

ο πινακας ειναι σε μορφη word και για ευρεση πατήστε το Ctrl+f.
το αρχειο ειναι πολυυυυυυ μεγαλο και θελει υπομονη γιατι μπορει να κολλήσει.επειδη
υπηρχε κωδικοποιηση στο pdb εχουν 'μεταφερθει' καιεδω ορισμενα κολληματακια.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ.μην προσπαθησετε να βρειτε το ονομα σας στο κειμενο,γιατι μεχρι να κατεβει τοσες σελιδες(πανω απο 2.500)δεν προλαβαίνει να τις επεξεργαστει και θα σας κολλησει.
βρειτε τον κωδικο ή το ονομα του παιδικου σταθμου απο το αρχικο pdb και γραψε το στην ευρεση.
με αυτο το τροπο δεν κολλαει και κανεις και την αναζητηση σου EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 9 536304 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 9 328109
ελπιζω κοριτσια μου να σας βοηθεισα.
Υ.Γ εχω μετατρεψει και τον πινακα των απορριφθέντων,αν ενδιαφερει καμια μανουλα

????????

Επισκέπτης
ευχαριστουμε τα νεα μελη και για τη βοηθεια και για τα καλα λογια

τωρα για τα λεφτα δεν υπαρχει ακρη στην κουβεντα

αλλη λεει εισαι ανεργη αρα κατσε με το παιδι σου και απαντας πως θα ψαξω για δουλεια

αλλη λεει βγαζω 40 αλλα εχω 3 παιδια αρα στα ιδια ειμαστε

αλλη θα πει εγω βγαζω 800 το μηνα αρα εχω πιο μεγαλο προβλημα

μας βαλανε στο τρυπακι να σφαζομαστε αυτο καταλαβα εγω........

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις