Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
100 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 100 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

magdaar

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
πρεπει να μαζευτουμε πολλες!!!ελατε κοριτσια!!!

ΚΟΥΚΗ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
οποια ειναι καλη στο γραπτο λογο ας κανει ενα καινουργιο θεμα με το κειμενο για να το δουν ολες,και ας βρουμε τα μαιλ που πρεπει να τα στειλουμε.

φραουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κι εγω μεσα ειμαι....μηπως πρεπει να παμε εεταα για διαμαρτυρια μαζι με καναλια?

magdaar

εγω ειμαι απο ευβοια αλλα αμα μαζευτουμαι πολλες θα ερθω!!!γιατι ειναι κοροιδια!πειτε το απο την αρχη ξερετε θα ειναι αυτες οι θεσεις να ξερουμε και εμεις τι γινεται οχι περιμενουμε τα προσωρινα μες στα μεσανυχτα αντε παλι το ιδιο με τα οριστικα και τελικα ολα μια φουσκα Sad ειμαι ολη μερα σημερα χαλια επειδη αυτοι κανουν οτι θελουν !!!!

magdaar

ρε κοριτσια στα προσωρινα ειχαμε μια κοπελα υην χριστινα που ηξερε πολλα για το εσπα μηπως μπορει να μας εξηγησει τι γινεται? μαμα μαριαννας καλη χριστινα με ακους!!!!ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

magdaar

εστειλα μυνημα στον αντ1 σχετικα με το προβλημα μας τωρα θα στειλω και σε αλλους σταθμους

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
magdaar έγραψε:ρε κοριτσια στα προσωρινα ειχαμε μια κοπελα υην χριστινα που ηξερε πολλα για το εσπα μηπως μπορει να μας εξηγησει τι γινεται? μαμα μαριαννας καλη χριστινα με ακους!!!!ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

ουπς...παει η χριστινα....τυχαιο?????!!!!!!!μας δουλευουν μεσα στα μουτρα μας!!

φραουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πιστευω οτι μολις παρουν την δοση απο το δντ μπορει το σεπτεμβρη να δωσουν κι αλλες θεσεις.... Rolling Eyes Rolling Eyes

magdaar

μην πω τιποτα πιο βαρη!!!!τελοςπαντων εστειλα και στο σταρ τι λετε να γινει?τιποταααααααααααααααααααααα Crying or Very sad

magdaar

Lida R έγραψε:
magdaar έγραψε:ρε κοριτσια στα προσωρινα ειχαμε μια κοπελα υην χριστινα που ηξερε πολλα για το εσπα μηπως μπορει να μας εξηγησει τι γινεται? μαμα μαριαννας καλη χριστινα με ακους!!!!ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

τι εγινε εφυγε?που πηγε? Sad

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
magdaar έγραψε:
Lida R έγραψε:

τι εγινε εφυγε?που πηγε? Sad

η χριστινα απο οτι καταλαβαμε μαλλον δουλευε στα γραφεια της εεταα.....εχει ψηλο εξαφανιστει αμεσως μετα τα προσωρινα αποτελεσματα της προηγουμενης εβδομαδας....εκτος κι αν εχει παει διακοπες το κοριτσι.....
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 24 966307 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 24 966307 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 24 966307

ΡΙΑ- ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΒΕΛΙΝΑ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
να ρωτησω μηπως ξερει καμια ; Rolling Eyes εγω βαση των αθροισματα που κανω βγαζω 51,52 μορια και αυτοι μου εχουν 46,10 τα μετραω απο εδω τα μετραω απο εκει δεν μου βγαινουν Crying or Very sad μπορω να κανω κατι γιατι δεν ειχα internet οταν επρεπε να κανω τις ενστασεις;μηπως ξερει καμια

https://www.facebook.com/KidsParty.gr

eirinif

eirinif
ki ego mesa eimai koritsia!!!

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Και εγώ είμαι μεσα

eeyore

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα,

παρότι μόλις γράφτηκα ως μέλος, παρακολουθώ την συζήτηση εδώ και καιρό. Λυπάμαι για όλα τα παιδάκια που μείναν εκτός των σταθμών. Επειδή πολλές φορές αναγκάζομαι να διαβάζω προκηρύξεις, θα ήθελα να παραθέσω μερικά στοιχεία για την όλη κατάσταση. Φέτος το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από δυο προκηρύξεις την Α, που είναι από πέρσι και αφορά δομές που είχαν δηλώσει συμμετοχή από τότε και την Β που έγινε συμπληρωματικά φέτος. Αν κοιτάξει κανείς αναλυτικά τον προϋπολογισμό για φέτος είναι 125.000.000 Ευρώ, από τα οποία είναι 100.000.000 από την περσινή προκήρυξη (Α) και 25.000.000 από την φετινή (Β). Μέσα στις προκηρύξεις λέει αναλυτικά πως θα κατανεμηθούν τα λεφτά ανά περιφέρεια. Για παράδειγμα, για την Αττική είναι: 8.936.400,00 € (προκήρυξη Α) + 2.234.100,00 € = 11.170.500,00 το οποίο αν διαιρεθεί με 3500 (ενδεικτικό κόστος κάθε παιδιού) βγαίνει 3191, όσο περίπου και οι θέσεις που δόθηκαν στην Αττική. Το αξιοσημείωτο είναι ότι πέρσι με 8.936.400,00 € για την Αττική δώσανε 9637 θέσεις, που αντιστοιχούν σε πολύ περισσότερα λεφτά. Προφανώς, πέρσι βρήκαν συμπληρωματικά λεφτά (ίσως από άλλα προγράμματα εσπα) που φέτος δεν δόθηκαν.

Για το πως μοιράστηκαν οι θέσεις (κατά την γνώμη μου): η κοπέλα με τα περισσότερα μόρια μπήκε στην πρώτη της επιλογή. Αυτή με τα αμέσως επόμενα μόρια, μπήκε στην πρώτη της επιλογή εκτός και αν είχαν γεμίσει οι θέσεις του σταθμού που είχαν ανακοινώσει στους πίνακες των δομών. Αν είχε γεμίσει η 1 επιλογή, θα μπήκε στην δεύτερη, εκτός και αν είχε γεμίσει και αυτή όποτε θα έμπαινε στην 3 ή στην 4. Αν όλες οι επιλογές της ήταν γεμάτες θα έμενε εκτός. Αμέσως μετά, γίνεται η ίδια διαδικασία για την κοπέλα με τα επόμενα μόρια. Και όλο αυτό επαναλήφθηκε έως ότου τελείωσαν τα λεφτά του προϋπολογισμού. Δηλαδή, δεν μείωσαν τις θέσεις ανά σταθμό, αλλά ικανοποίησαν αυτές που είχαν τα ψηλότερα μόρια, και οι υπόλοιπες θέσεις μείναν κενές.

Αυτές είναι οι προσωπικές μου εκτιμήσεις, με βάση την διαθέσιμη πληροφορία στο διαδίκτυο και χωρίς καμία εσωτερική πληροφόρηση, μιας και δεν έχω καμιά σχέση με το εεταα.

591EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 24 Empty ΚΑΛΩς ΗΡΘΕς Κυρ Αυγ 05, 2012 3:24 pm

athina73

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
eeyore καλως ηρθες στην παρεα μας!
Μην κοιτας που δεν ειναι καμια μας μεσα χτες καθησαμε ως τα ξημερωματα για να δουμε τα αποτελεσματα αλλα αδικα τελικα!
Συμφωνω οτι τα κονδυλια ηταν λιγα αλλα ας το ελεγαν γιατι εμειναν εξω παιδακια που το χαν αναγκη τον παιδικο και δε μιλαω για μενα αν και πιστευω οτι θα εκανε πολυ καλο στην κορη μου αφου εχει καποιες φοβιες αλλα μιλαω για παιδακια σαν τον μμπεμπουλη και σαν καποιες κοπελες που εχουν 3 στο σπιτι και ειναι δυσκολα!
εγω για νομο ημαθιας ηταν παρα πολλες θεσεις και βλεπω να καλυπτονται ουτε οι μισες!δηλαδη γιατι ?μας κοροιδευουν στα μουτρα μας?

eeyore

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
athina73 έγραψε:eeyore καλως ηρθες στην παρεα μας!
Μην κοιτας που δεν ειναι καμια μας μεσα χτες καθησαμε ως τα ξημερωματα για να δουμε τα αποτελεσματα αλλα αδικα τελικα!
Συμφωνω οτι τα κονδυλια ηταν λιγα αλλα ας το ελεγαν γιατι εμειναν εξω παιδακια που το χαν αναγκη τον παιδικο και δε μιλαω για μενα αν και πιστευω οτι θα εκανε πολυ καλο στην κορη μου αφου εχει καποιες φοβιες αλλα μιλαω για παιδακια σαν τον μμπεμπουλη και σαν καποιες κοπελες που εχουν 3 στο σπιτι και ειναι δυσκολα!
εγω για νομο ημαθιας ηταν παρα πολλες θεσεις και βλεπω να καλυπτονται ουτε οι μισες!δηλαδη γιατι ?μας κοροιδευουν στα μουτρα μας?

καλώς σας βρήκα!
δεν έχω σκοπό να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου... πέρσι πήρανε κόσμο με 10 μόρια, ενώ φέτος άφησαν έξω άτομα με 60 μόρια. Ας είχαν κρατήσει και κανένα από τα επιπλέον κονδύλια για φέτος. Και έπρεπε να υπάρχει και καλύτερη πληροφόρηση από το εεταα, γιατί όλοι μας νομίζαμε ότι όλες οι θέσεις θα καλυφθούν. Αλλά δεν είναι ανάγκη να μπούμε στο κλίμα της εποχής, ότι κάποιος έφαγε τα λεφτά ή ότι το εεταα φταίει που μειώθηκαν οι θέσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι το εσπα τελειώνει φέτος, οπότε ίσως δεν είχαν επιπλέον λεφτά να διαθέσουν. Τελικά απλά με βάση τα περσινά πιστεύαμε όλοι ότι θα καλύψουν όλες τις θέσεις χωρίς να το λέει κάπου. Επίσης, η ΧΡΥΣΑΝΝΑ είχε αφιερώσει πολύ χρόνο στην συζήτηση και είχε δώσει και πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Το θεωρώ άδικο να μας πιάνει υστερία και να κατηγορούμε όλο το εεταα και όποιον πιστεύουμε ότι σχετίζεται με αυτό.

aggeliki5579

aggeliki5579
eeyore έγραψε:
athina73 έγραψε:eeyore καλως ηρθες στην παρεα μας!

καλώς σας βρήκα!
δεν έχω σκοπό να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου... πέρσι πήρανε κόσμο με 10 μόρια, ενώ φέτος άφησαν έξω άτομα με 60 μόρια. Ας είχαν κρατήσει και κανένα από τα επιπλέον κονδύλια για φέτος. Και έπρεπε να υπάρχει και καλύτερη πληροφόρηση από το εεταα, γιατί όλοι μας νομίζαμε ότι όλες οι θέσεις θα καλυφθούν. Αλλά δεν είναι ανάγκη να μπούμε στο κλίμα της εποχής, ότι κάποιος έφαγε τα λεφτά ή ότι το εεταα φταίει που μειώθηκαν οι θέσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι το εσπα τελειώνει φέτος, οπότε ίσως δεν είχαν επιπλέον λεφτά να διαθέσουν. Τελικά απλά με βάση τα περσινά πιστεύαμε όλοι ότι θα καλύψουν όλες τις θέσεις χωρίς να το λέει κάπου. Επίσης, η ΧΡΥΣΑΝΝΑ είχε αφιερώσει πολύ χρόνο στην συζήτηση και είχε δώσει και πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Το θεωρώ άδικο να μας πιάνει υστερία και να κατηγορούμε όλο το εεταα και όποιον πιστεύουμε ότι σχετίζεται με αυτό.

Πληροφοριακα....αυτο που λές με τα μορια προφανως και δεν ισχυει....δικο μου ατομο στον νομο ξανθης περασε στην πρωτη της επιλογη με λιγοτερα απο 20 μορια και εμειναν εξω μητερες με πολυ μα πολυ περισσοτερα μορια...ασε που αλλα μορια ειχαν βασει του τυπου υπολογισμου που υπηρχε στην προσκληση και τελικα αλλα τους ΄΄εβαλε΄΄ η εεταα...

dionisis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
dionisis έγραψε:πρεπει να έχουν μειώσει τις θεσεις 60%.- 70%.. είμαι πολύ περίεργος να μάθω..

μήπως γνωρίζει κανείς τον συνολικό αριθμό θέσεων των δομών για Αττική..;

τρομάρα τους..!! ανάρτησαν και πίνακα, με στατιστικά στοιχεία...

αριθμός προσφερόμενων θέσεων: 17793
αριθμός καλυφθέντων θέσεων : 3790

ουσιαστικά μειώσαν τις θέσεις για Αττικη στο 79%

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/stats/StatDomes.pdf

Παρατήρηση 1
Θα μπορούσατε κύριοι της ΕΕΤΑΑ, να βάζατε στα γραφήματα και τον πραγματικό αριθμό θέσεων που καλύφθησαν..

Παρατήρηση 2
εντάξει, καλά τα καταφέρατε με το 79% αλλά μας απογοητεύετε.. Θα μπορούσατε και καλύτερα.. ένα 95% θα ήταν ένας πολύ καλό αριθμός.. ή έστω ένα 100%, τι λέτε παλιοπ@π@ρες..;

maryloo

maryloo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΡΙΑ- ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΒΕΛΙΝΑ έγραψε:να ρωτησω μηπως ξερει καμια ; Rolling Eyes εγω βαση των αθροισματα που κανω βγαζω 51,52 μορια και αυτοι μου εχουν 46,10 τα μετραω απο εδω τα μετραω απο εκει δεν μου βγαινουν Crying or Very sad μπορω να κανω κατι γιατι δεν ειχα internet οταν επρεπε να κανω τις ενστασεις;μηπως ξερει καμια

και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα μέχρι που είδα εδώ στο θέμα οτι έχουν ελάχιστο ποσό τις 6.000€ για το εκκαθαριστικό.
Και εκεί που έβγαζα 53 μόρια και επέλεξα σταθμούς σύμφωνα με αυτό, τσούπ βρέθηκα με 46,11 και δεν μπήκα πουθενά... Twisted Evil

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
totula έγραψε:Και εγώ είμαι μεσα

τελικα μεσα ησουν totula??

συγχαρητηρια!!!!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
πηρε κανενας τηλεφωνο συην εεταα???

ΡΙΑ- ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΒΕΛΙΝΑ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
maryloo έγραψε:
ΡΙΑ- ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΒΕΛΙΝΑ έγραψε:να ρωτησω μηπως ξερει καμια ; Rolling Eyes εγω βαση των αθροισματα που κανω βγαζω 51,52 μορια και αυτοι μου εχουν 46,10 τα μετραω απο εδω τα μετραω απο εκει δεν μου βγαινουν Crying or Very sad μπορω να κανω κατι γιατι δεν ειχα internet οταν επρεπε να κανω τις ενστασεις;μηπως ξερει καμια

και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα μέχρι που είδα εδώ στο θέμα οτι έχουν ελάχιστο ποσό τις 6.000€ για το εκκαθαριστικό.
Και εκεί που έβγαζα 53 μόρια και επέλεξα σταθμούς σύμφωνα με αυτό, τσούπ βρέθηκα με 46,11 και δεν μπήκα πουθενά... Twisted Evil
ολους 46,11 τους εβαλαν!!!!! οτι νανε ειναι Twisted Evil μιλησα σημερα και μου ειπαν οτι πριν βγουν τα τελικα αποτελεσματα τους τους ανακοινωσαν οτι οι θεσεις θα ειναι πολυ λιγοτερες Razz Twisted Evil Twisted Evil τι να πω Mad Mad

????????

Επισκέπτης
καλημερα κοριτσια

μιλησα χτες με 2 ιδιοκτητριες παιδικων

λενε θα κανουν ενστασεις και οι ιδιες

που απο 100 θεσεις πχ τους καλυψαν τις 30πχ

ενω στο διπλα παιδικο στον ιδιο δημο απο 30 καλυψαν και τις 30

εχει γινει μεγαλος χαμος

ευχομαι να βρειτε ακρη

ΡΙΑ- ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΒΕΛΙΝΑ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
arco iris έγραψε:καλημερα κοριτσια

μιλησα χτες με 2 ιδιοκτητριες παιδικων

λενε θα κανουν ενστασεις και οι ιδιες

που απο 100 θεσεις πχ τους καλυψαν τις 30πχ

ενω στο διπλα παιδικο στον ιδιο δημο απο 30 καλυψαν και τις 30

εχει γινει μεγαλος χαμος

ευχομαι να βρειτε ακρη
σιγα μην βρουμε ακρη !!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil ολα ειναι ενα μεγαλο μπαχαλο !!!!!!!1 Twisted Evil Twisted Evil το κακο ειναι οτι τους πιστευουμε!!! Twisted Evil Twisted Evil

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις