576 Απ: EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! Κυρ Αυγ 05, 2012 8:52 am
magdaar
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
πρεπει να μαζευτουμε πολλες!!!ελατε κοριτσια!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
magdaar έγραψε:ρε κοριτσια στα προσωρινα ειχαμε μια κοπελα υην χριστινα που ηξερε πολλα για το εσπα μηπως μπορει να μας εξηγησει τι γινεται? μαμα μαριαννας καλη χριστινα με ακους!!!!ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
Lida R έγραψε:magdaar έγραψε:ρε κοριτσια στα προσωρινα ειχαμε μια κοπελα υην χριστινα που ηξερε πολλα για το εσπα μηπως μπορει να μας εξηγησει τι γινεται? μαμα μαριαννας καλη χριστινα με ακους!!!!ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
ουπς...παει η χριστινα....τυχαιο?????!!!!!!!μας δουλευουν μεσα στα μουτρα μας!!
magdaar έγραψε:Lida R έγραψε:magdaar έγραψε:ρε κοριτσια στα προσωρινα ειχαμε μια κοπελα υην χριστινα που ηξερε πολλα για το εσπα μηπως μπορει να μας εξηγησει τι γινεται? μαμα μαριαννας καλη χριστινα με ακους!!!!ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
ουπς...παει η χριστινα....τυχαιο?????!!!!!!!μας δουλευουν μεσα στα μουτρα μας!!
τι εγινε εφυγε?που πηγε?
athina73 έγραψε:eeyore καλως ηρθες στην παρεα μας!
Μην κοιτας που δεν ειναι καμια μας μεσα χτες καθησαμε ως τα ξημερωματα για να δουμε τα αποτελεσματα αλλα αδικα τελικα!
Συμφωνω οτι τα κονδυλια ηταν λιγα αλλα ας το ελεγαν γιατι εμειναν εξω παιδακια που το χαν αναγκη τον παιδικο και δε μιλαω για μενα αν και πιστευω οτι θα εκανε πολυ καλο στην κορη μου αφου εχει καποιες φοβιες αλλα μιλαω για παιδακια σαν τον μμπεμπουλη και σαν καποιες κοπελες που εχουν 3 στο σπιτι και ειναι δυσκολα!
εγω για νομο ημαθιας ηταν παρα πολλες θεσεις και βλεπω να καλυπτονται ουτε οι μισες!δηλαδη γιατι ?μας κοροιδευουν στα μουτρα μας?
eeyore έγραψε:athina73 έγραψε:eeyore καλως ηρθες στην παρεα μας!
Μην κοιτας που δεν ειναι καμια μας μεσα χτες καθησαμε ως τα ξημερωματα για να δουμε τα αποτελεσματα αλλα αδικα τελικα!
Συμφωνω οτι τα κονδυλια ηταν λιγα αλλα ας το ελεγαν γιατι εμειναν εξω παιδακια που το χαν αναγκη τον παιδικο και δε μιλαω για μενα αν και πιστευω οτι θα εκανε πολυ καλο στην κορη μου αφου εχει καποιες φοβιες αλλα μιλαω για παιδακια σαν τον μμπεμπουλη και σαν καποιες κοπελες που εχουν 3 στο σπιτι και ειναι δυσκολα!
εγω για νομο ημαθιας ηταν παρα πολλες θεσεις και βλεπω να καλυπτονται ουτε οι μισες!δηλαδη γιατι ?μας κοροιδευουν στα μουτρα μας?
καλώς σας βρήκα!
δεν έχω σκοπό να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου... πέρσι πήρανε κόσμο με 10 μόρια, ενώ φέτος άφησαν έξω άτομα με 60 μόρια. Ας είχαν κρατήσει και κανένα από τα επιπλέον κονδύλια για φέτος. Και έπρεπε να υπάρχει και καλύτερη πληροφόρηση από το εεταα, γιατί όλοι μας νομίζαμε ότι όλες οι θέσεις θα καλυφθούν. Αλλά δεν είναι ανάγκη να μπούμε στο κλίμα της εποχής, ότι κάποιος έφαγε τα λεφτά ή ότι το εεταα φταίει που μειώθηκαν οι θέσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι το εσπα τελειώνει φέτος, οπότε ίσως δεν είχαν επιπλέον λεφτά να διαθέσουν. Τελικά απλά με βάση τα περσινά πιστεύαμε όλοι ότι θα καλύψουν όλες τις θέσεις χωρίς να το λέει κάπου. Επίσης, η ΧΡΥΣΑΝΝΑ είχε αφιερώσει πολύ χρόνο στην συζήτηση και είχε δώσει και πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Το θεωρώ άδικο να μας πιάνει υστερία και να κατηγορούμε όλο το εεταα και όποιον πιστεύουμε ότι σχετίζεται με αυτό.
dionisis έγραψε:πρεπει να έχουν μειώσει τις θεσεις 60%.- 70%.. είμαι πολύ περίεργος να μάθω..
μήπως γνωρίζει κανείς τον συνολικό αριθμό θέσεων των δομών για Αττική..;
ΡΙΑ- ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΒΕΛΙΝΑ έγραψε:να ρωτησω μηπως ξερει καμια ; εγω βαση των αθροισματα που κανω βγαζω 51,52 μορια και αυτοι μου εχουν 46,10 τα μετραω απο εδω τα μετραω απο εκει δεν μου βγαινουν μπορω να κανω κατι γιατι δεν ειχα internet οταν επρεπε να κανω τις ενστασεις;μηπως ξερει καμια
totula έγραψε:Και εγώ είμαι μεσα
ολους 46,11 τους εβαλαν!!!!! οτι νανε ειναι μιλησα σημερα και μου ειπαν οτι πριν βγουν τα τελικα αποτελεσματα τους τους ανακοινωσαν οτι οι θεσεις θα ειναι πολυ λιγοτερες τι να πωmaryloo έγραψε:ΡΙΑ- ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΒΕΛΙΝΑ έγραψε:να ρωτησω μηπως ξερει καμια ; εγω βαση των αθροισματα που κανω βγαζω 51,52 μορια και αυτοι μου εχουν 46,10 τα μετραω απο εδω τα μετραω απο εκει δεν μου βγαινουν μπορω να κανω κατι γιατι δεν ειχα internet οταν επρεπε να κανω τις ενστασεις;μηπως ξερει καμια
και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα μέχρι που είδα εδώ στο θέμα οτι έχουν ελάχιστο ποσό τις 6.000€ για το εκκαθαριστικό.
Και εκεί που έβγαζα 53 μόρια και επέλεξα σταθμούς σύμφωνα με αυτό, τσούπ βρέθηκα με 46,11 και δεν μπήκα πουθενά...
σιγα μην βρουμε ακρη !!!!!!!!! ολα ειναι ενα μεγαλο μπαχαλο !!!!!!!1 το κακο ειναι οτι τους πιστευουμε!!!arco iris έγραψε:καλημερα κοριτσια
μιλησα χτες με 2 ιδιοκτητριες παιδικων
λενε θα κανουν ενστασεις και οι ιδιες
που απο 100 θεσεις πχ τους καλυψαν τις 30πχ
ενω στο διπλα παιδικο στον ιδιο δημο απο 30 καλυψαν και τις 30
εχει γινει μεγαλος χαμος
ευχομαι να βρειτε ακρη
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης