776 Απ: EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! Τετ Αυγ 29, 2012 4:45 am
aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
διορθωση...30-40 μαμαδες ηθελα να πω..οχι 300-400
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamamatina έγραψε:[quote="arco iris"
και ενα 30% θα επιβαρυνθουμε ολοι για να μπουν κι αλλα παιδια, μια απ τα ιδια με οταν πληρωναμε μου φαινεται!
Efita έγραψε:mamamatina έγραψε:[quote="arco iris"
και ενα 30% θα επιβαρυνθουμε ολοι για να μπουν κι αλλα παιδια, μια απ τα ιδια με οταν πληρωναμε μου φαινεται!
Τί εννοείς? Οι μητέρες που έχουν πάρει τα παιδάκια τους δεν θα επιβαρυνθούν κάτι για να μπουν κι άλλα παιδάκια. Οι παιδικοί μόνο θα πάρουν λιγότερα χρήματα ανά άτομο.
giouli73 έγραψε:Κορίτσια μακάρι να κατάφερναν να μπουν όλα τα παιδάκια κι ας πληρώναμε και μια διαφορά. Έτσι κι αλλιώς αυτό το πρόγραμμα δεν θα είναι για πάντα. είναι κρίμα κάποια παιδάκια να μένουν σπίτι ενώ θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο με παιδάκια της ηλικίας του. Εμένα ο γιος μου είναι 4. Δεν μπορώ να τον κρατήσω σπίτι. Πρέπει να κάνει κάτι το παιδί. Με πόσα διαφορετικά πράγματα να ασχοληθεί σπίτι. εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νήπιο πάνε όλα και για παιδικούς μας βγάζουν το λάδι. Εδώ που είμαι εγώ έχει 2 παιδικούς ο δήμος και 2 νηπιαγωγεία. πως θα χωρέσουν όλα στο νήπιο και τώρα δεν μπορούν να τα πάρουν όλα. τεσπα τι να λέμε τώρα
giouli73 έγραψε:Πως βλέπετε με ποια σειρά είστε επιλαχούσες αφού δεν το γράφει αν θυμάμαι καλά. Πεύκη μένω και δουλεύω από το σπίτι. Αλλά δεν έχει σημασία αν δουλεύεις ή όχι. Το παιδιά έχουν τις ίδιες ανάγκες άσχετα αν δουλεύουν οι γονείς τους. Αν δεν έχεις που να τα αφήσεις πως θα πας για δουλειά.
giouli73 έγραψε:Κορίτσια μακάρι να κατάφερναν να μπουν όλα τα παιδάκια κι ας πληρώναμε και μια διαφορά. Έτσι κι αλλιώς αυτό το πρόγραμμα δεν θα είναι για πάντα. είναι κρίμα κάποια παιδάκια να μένουν σπίτι ενώ θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο με παιδάκια της ηλικίας του. Εμένα ο γιος μου είναι 4. Δεν μπορώ να τον κρατήσω σπίτι. Πρέπει να κάνει κάτι το παιδί. Με πόσα διαφορετικά πράγματα να ασχοληθεί σπίτι. εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νήπιο πάνε όλα και για παιδικούς μας βγάζουν το λάδι. Εδώ που είμαι εγώ έχει 2 παιδικούς ο δήμος και 2 νηπιαγωγεία. πως θα χωρέσουν όλα στο νήπιο και τώρα δεν μπορούν να τα πάρουν όλα. τεσπα τι να λέμε τώρα
giouli73 έγραψε:Πως βλέπετε με ποια σειρά είστε επιλαχούσες αφού δεν το γράφει αν θυμάμαι καλά. Πεύκη μένω και δουλεύω από το σπίτι. Αλλά δεν έχει σημασία αν δουλεύεις ή όχι. Το παιδιά έχουν τις ίδιες ανάγκες άσχετα αν δουλεύουν οι γονείς τους. Αν δεν έχεις που να τα αφήσεις πως θα πας για δουλειά.
denas3 έγραψε:koritsia exo mia erotisi///exo fili i opoia eina 2ri stis epilaxoyses ginekes alla gia vrefonipiagogio,lete na exei tixi na perasi??pote tha mporoume na mathoume??tha to anakinosoun kapou i tha paroun tilefono??
totula έγραψε:Γιούλη συμφωνώ μαζί σου. Ούτε εγώ δουλεύω. Έλεγα αν εμενες Αθήνα να σου πρότεινα κέντρο εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης
MARIA1977 έγραψε:Κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Δεν είναι αποκλειστικά μουσικό εργαστήρι αυτό?
totula έγραψε:MARIA1977 έγραψε:Κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Δεν είναι αποκλειστικά μουσικό εργαστήρι αυτό?
Όχι κάνουν και χειροτεχνίες και παιχνίδια. Εγώ ένα παρόμοιο βρήκα στον Πειραιά.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης