Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
114 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 114 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

????????

Επισκέπτης
λιτσακο μπραβο κοριτσαρα μου

χρυσαννα ναι ζητανε ενα σωρο πραγματα

διονυσης θελει πιστοποιητικο γεννησης και μια αιτηση που θα στη δωσουν εκει ...εννοειται μπορει και ο μπαμπας να το γραψει!

dionisis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ευχαριστώ acro-iris,

τώρα πρόσεξα ότι η καταληκτική ημερομηνία (13-9) αφορά τα προηγούμενα αποτελέσματα. Στο συμπληρωματικό πίνακα (νέα ανακοίνωση της EETAA) δεν αναφέρει καθόλου ημερομηνία. Ισχύει η προηγούμενη (13-9) ή υπάρχει καινουρια ημερομηνία;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dionisis στις Σαβ Σεπ 08, 2012 1:35 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : εδιτ)

????????

Επισκέπτης
μην αγχωνεσαι αδικα

κι εμεις που ημασταν περασμενοι με την πρωτη φορα ακομα δεν υπογραψαμε για εσπα

δεν ηρθαν τα χαρτια στους παιδικους

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω Στελλα!
Η Μπεμπουλης? Εχουμε νεα?Τον πηρανε τον Σπυρακο?

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μ αρέσει που χθες δεν το ξημέρωσα γιατί λέω σιγά μην μας πάρουν. Αλλά τελικά πήραν και τα δύο. EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 328109 Καλή δύναμη στις υπόλοιπες. Μακάρι να υπήρχαν θέσεις για όλα τα παιδάκια.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Μ αρέσει που χθες δεν το ξημέρωσα γιατί λέω σιγά μην μας πάρουν. Αλλά τελικά πήραν και τα δύο. EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 328109 Καλή δύναμη στις υπόλοιπες. Μακάρι να υπήρχαν θέσεις για όλα τα παιδάκια.

Ελα ρε Γιουλη! EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 654316 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 654316 Αντε καλη σχολικη χρονια και στα μικρα μας!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε μπηκα στις ωφελουμενες και διπλα απο το σπιτι μου....Στον αλλο παιδικο που ειχα βαλει,τι θα κανω τωρα?Ποτε πρεπει να παω?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Καλημερα! Μας πηρανε καλε!!!
Και τα δυο μου παιδακια! Στον δημοτικο σταθμο της γειτονιας Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Οποτε σταματαμε τον ιδιωτικο που στειλαμε τον μεγαλο. Βεβαια...μεχρι να παω στυον σταθμο την Δευτερα και να ακουσω απο το στομα τους "ναι,ξεκινατε" ...

EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 654316 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 654316 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 654316 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 654316

και ηθελε η μικρη να παει σχολειο το καημενο μου μωρεεεε!

Ρε λιτσακι μπραβο βρεεεεεεεεεεεεε ...καλα απιστευτο????Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 215994

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:Ρε μπηκα στις ωφελουμενες και διπλα απο το σπιτι μου....Στον αλλο παιδικο που ειχα βαλει,τι θα κανω τωρα?Ποτε πρεπει να παω?

Διπλα ρε θηριο? Ωραιααααααααα!!!Καλη αρχη για τον Διονυσακο! Δεν ξερω ποτε παμε..απο Δευτερα λεω να παω στον σταθμο να ρωτησω τι κ πως.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
mamavivo έγραψε:Ρε μπηκα στις ωφελουμενες και διπλα απο το σπιτι μου....Στον αλλο παιδικο που ειχα βαλει,τι θα κανω τωρα?Ποτε πρεπει να παω?

Διπλα ρε θηριο? Ωραιααααααααα!!!Καλη αρχη για τον Διονυσακο! Δεν ξερω ποτε παμε..απο Δευτερα λεω να παω στον σταθμο να ρωτησω τι κ πως.

Εγω ακομα αμφινταλαντευομαι λογω ιωσεων γιαυτο και ακυρωσα την συμμετοχη στον 1ο σταθμο που μας πηραν ασχετα απο το ΕΣΠΑ.αΛΛΑ τωρα?ειναι και διπλα γαμωτο και πολυ κοντα και στην μαμα μου.Νομιζω θα παω τελευταια μερα να δηλωσω,μαλλον τεταρτη που εχει 13 θα παω .

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
litsakos έγραψε:

Εγω ακομα αμφινταλαντευομαι λογω ιωσεων γιαυτο και ακυρωσα την συμμετοχη στον 1ο σταθμο που μας πηραν ασχετα απο το ΕΣΠΑ.αΛΛΑ τωρα?ειναι και διπλα γαμωτο και πολυ κοντα και στην μαμα μου.Νομιζω θα παω τελευταια μερα να δηλωσω,μαλλον τεταρτη που εχει 13 θα παω .

To θυμαμαι,το συζητουσαμε εδω στο φορουμ.
Και να μην παει σε αυτη την ηλικια δεν τρεχει τπτ...Η μικρη ειναι 2,5 περιπου , ζηταει να παει,οποτε θα την στειλω. Σκεφτομαι οτι θα κανει πραγματα εκει και το βασικο θα ειναι με αλλα παιδακια. Δυστυχως στις κουνιες ιδιως τον χειμωνα δεν βλεπουμε πολλα παιδια και αυτη ζηταει παιδακια να παιξει.
Τι να σου πω ρε Βιβακο? Πηγαινε τον και τον αφηνετε λιγες ωρες αφου θα ειναι η μανα σου διπλα.Θα τον παιρνει νωριτερα κ ετσι ουτε αυτη θα κουραζεται πολυ κ ο μικρος θα κανει την βολτα του κ θα μαθαινει πραγματακια ωραια.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
mamavivo έγραψε:
litsakos έγραψε:

To θυμαμαι,το συζητουσαμε εδω στο φορουμ.
Και να μην παει σε αυτη την ηλικια δεν τρεχει τπτ...Η μικρη ειναι 2,5 περιπου , ζηταει να παει,οποτε θα την στειλω. Σκεφτομαι οτι θα κανει πραγματα εκει και το βασικο θα ειναι με αλλα παιδακια. Δυστυχως στις κουνιες ιδιως τον χειμωνα δεν βλεπουμε πολλα παιδια και αυτη ζηταει παιδακια να παιξει.
Τι να σου πω ρε Βιβακο? Πηγαινε τον και τον αφηνετε λιγες ωρες αφου θα ειναι η μανα σου διπλα.Θα τον παιρνει νωριτερα κ ετσι ουτε αυτη θα κουραζεται πολυ κ ο μικρος θα κανει την βολτα του κ θα μαθαινει πραγματακια ωραια.

Kαπως ετσι το σκεφτηκα και εγω .....μαλλον αυτο θα γινει .Καλα η χαρα μου ειναι απεριγραπτη που θα παει τοσο κοντα,2 βηματα,ειναι.Θα παρω την μαμα μου να της το πωωωωωωωωωωω

giouli73

giouli73
Εμένα η μικρή μ ενδιέφερε πιο πολύ. Ο μεγάλος είχε επιλογή τον περσινό. αλλά δεν ξέρω τώρα τι να κάνω με τον Βίκτωρα. Εκεί που έλεγα ότι δεν θα μπούμε τελικά μπορούσε σε 3 και πέρασε τον πιο άσχετο. Θα μπορούσε να είχε περάσει εκεί που πάει και η ξαδέρφη του, θα μπορούσε να είχε περάσει στον περσινό και τελικά πέρασε σ έναν άλλον έτσι όπως τα βαλα. Καλά λόγια έχω ακούσει θα δούμε. Βέβαια θα με φάνε τα δρομολόγια γιατί η μικρή είναι σε άλλο δήμο αλλά τι να κάνουμε. Λιτσάκι σε είδα και σένα. Αρε άγχος ούτε για πανεπιστήμιο να περιμέναμε

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ενοειται ρε Βιβη, αυτο ειναι το ιδανικο.
Εγω σημερα μπηκα να δω για μια φιλη,το ειχα ξεγραμμενο να μας παρουν... Shocked

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Ενοειται ρε Βιβη, αυτο ειναι το ιδανικο.
Εγω σημερα μπηκα να δω για μια φιλη,το ειχα ξεγραμμενο να μας παρουν... Shocked

Επαθες πλακα ε?/ EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 36 215994 Πολυ χαρηκα γιατι ειχες απιστευτα λιγα μορια ,ησουν πολυ τυχερη μπραβοοοοοοοοοοο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Καλη σχολικη χρονια λοιπον για τα βλασταρια σου Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Και εσυ θα ηρεμησεις λιγο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Εμένα η μικρή μ ενδιέφερε πιο πολύ. Ο μεγάλος είχε επιλογή τον περσινό. αλλά δεν ξέρω τώρα τι να κάνω με τον Βίκτωρα. Εκεί που έλεγα ότι δεν θα μπούμε τελικά μπορούσε σε 3 και πέρασε τον πιο άσχετο. Θα μπορούσε να είχε περάσει εκεί που πάει και η ξαδέρφη του, θα μπορούσε να είχε περάσει στον περσινό και τελικά πέρασε σ έναν άλλον έτσι όπως τα βαλα. Καλά λόγια έχω ακούσει θα δούμε. Βέβαια θα με φάνε τα δρομολόγια γιατί η μικρή είναι σε άλλο δήμο αλλά τι να κάνουμε. Λιτσάκι σε είδα και σένα. Αρε άγχος ούτε για πανεπιστήμιο να περιμέναμε

Ναι ρε συ....που να δωσουν κ πανελληνιες...με τα χαπια θα ειμαστε ολες (btw αυτη την βδομαδα που ξεκινησε ο Γιαννης ειμαι με ιλιγγο,παιρνω χαπακι για να μπορω να περπατησω.Τρελλααααα!)

totula

totula
Μιλησαμε τον ιδιωτικο που περασαμε και θα πληρωσουμε μονο γραφικη υλη και σχολικο. Φαγητο κανονικα αλλα δεν θα το πληρωνουμε

aggeliki5579

aggeliki5579
κοριτσακια μου μπραβο σε ολα τα παιδακια που μπηκαν στους σταθμους και καλη αρχη ευχομαι....μανουλες κουραγιο...

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μας πήραν κι εμάς!!!!!!!!! Γιουπι!!!!!!!!!!!! Πάντως όταν γραφτείτε κορίτσια πείτε μυ πόσο χρεώνουν στους δικούς σας τη σίτηση.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

mamamatina έγραψε:Μας πήραν κι εμάς!!!!!!!!! Γιουπι!!!!!!!!!!!! Πάντως όταν γραφτείτε κορίτσια πείτε μυ πόσο χρεώνουν στους δικούς σας τη σίτηση.

Ωραια Ματινακι!! Smile Smile Smile Οποτε παει η πιτσιρικουπολη ε?

φραουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="totula"]Μιλησαμε τον ιδιωτικο που περασαμε και θα πληρωσουμε μονο γραφικη υλη και σχολικο. Φαγητο κανονικα αλλα δεν θα το πληρωνουμε[/quote

γραφικη υλη καλυπτεται απο το εσπα αξιας 100ε...........

triteknifull

triteknifull
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!
Συγχαρητήρια σε όλες τις μανούλες που πήραν τα παιδάκια τους!!!!
Καλή αρχή κ καλή σχολικά χρονιά σε όλα τα ζουζούνια!
Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Εμάς μας πήραν από την πρώτη φορά, Τον είχα βάλει σε ιδιωτικό γιατί στην Παλλήνη με τους δημοτικούς γίνεται χαμός!!!! Ο ιδιωτικός μου είπε 770 ευρώ το χρόνο για μεταφορικά και 100 για γραφική ύλη. Επίσης από βδομάδα θα μας πουν κ για τη σίτιση. Επειδή το ποσόν άρχισε και βγαίνει πολύ μεγάλο είναι σίγουρο ή μας δουλεύουν?
Θέλω να πώ 100 ευρώ για γραφική ύλη οκ, αλλά δεν είναι μέσα στη τιμή?

totula

totula
Στην εγκύκλιο λέει ότι 100 ευρώ γραφική ύλη τους δίνουν από ΕΕΤΑΑ. Εμένα μου ζήτησαν 200

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Ναι, Λίτσα. Πάμε Πιτσιρικούπολη και πολύ χαιρόμαστε. Εκεί τυς είχα και πέρυσι.
Κοριτσάκι, Η γραφική ύλη είναι από το ΕΣΠΑ. Κανονικά δεν πρέπει να σου ζητάει. Μόνο μεταφορά και σίτιση.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν παμε καλαααα...με ρωτησαν 2 φιλοι αν βαλαμε μεσον....αν ειχα μεσον κ πες ηθελα να το χρησιμοποιησω ποσο μακακας θα ημουν που εγραψα το παιδι σε ιδιωτικο κ πληρωσα 300 για τον μηνα κ 120 για τα υλικα?? Ειπαμε...δεν ειμαι και εντελως ηλιθια!

Κοιταγα τις θεσεις στον παιδικο που πηραν τα παιδια κ μου φαινεται οτι ειναι λιγοτερες απο αυτες που εχει κανονικα.Δλδ θα μπορουσε να παρει κι αλλα παιδακια...θα ρωτησω την Δευτερα ετσι απο περιεργεια..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις