926 Απ: EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! Κυρ Σεπ 09, 2012 11:57 pm
ΧΡΥΣΑΝΝΑ
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ (ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΙ ΧΙ)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
MarialenaK έγραψε:Εμενα σε καμια απο τις δυο δεν μου εμφανιζεται ο πινακας, ενω στην διευθυνση που μου εδωσες πριν τα ειδα...
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:εγω εμαθα οτι θα ακυρωθουν αυτες οι λιτες(της παρασκευης)γιατι ειχαν γινει λαθη και θα βγουν σημερα(αγνωστο ποτε)καινουργιες
ελπιζω μονο να μην αλλαξουν πολλα γιατι ειμαστε μεσα και δεν θα ηθελα ξαφνικα να βρεθουμε εκτος
παντως σημερα που μιλησα με τον παιδικο μου ειπαν οτι μαλλον ειμαστε μεσα και οτι το συμβουλιο του δημου για τις θεσεις αναβληθηκε απο την παρασκευη και θα γινει σημερα στις 6 το απογευμα
και αυριο να παρω τηλ να μου πει 100%
totula έγραψε:κοριτσια οσες εχετε fb μπειτε την σελιδα ΕΕΤΑΑ-ομαδικη επιστολη διαμαρτυριας
οι λιστες κατεβηκαν για να ανεβασουν σημερα(?) καινουριες
http://www.dikaiologitika.gr/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CE%B1/%CE%B7-%CE%B5%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1.html
προσωπικα πιστευω οτι επειδη εγινε μπαχαλο με τις παραπανω θεσεις
και οπως λενε τα αχωνευτα ΜΜΕ " συνεχιζετε το θριλερ με το ΕΕΤΑΑ"totula έγραψε:αναρτηση απο fb
Από το site της ΕΕΤΑΑ κατέβηκαν τα αποτελέσματα των συμπληρωματικών πινάκων.Επικοινώνησα με τα γραφεία της Θεσσαλονίκης και μου είπαν ότι υπήρξε πρόβλημα στο πρόγραμμα του υπολογιστή που κάνει τη σύζευξη.Έτσι βάλανε περισσότερα παιδάκια σε παιδικό σταθμό που είχε δηλώσει λιγότερες θέσεις και άφησε άλλους παιδικούς με άδειες θέσεις.Επίσης μου είπαν ότι τα καινούρια αποτελέσματα θα τα βγάλουνε ως σήμερα το μεσημέρι.
MarialenaK έγραψε:Μπαχαλο παλι!! Σε καποιο αλλο forum που μπηκα να δω σε αλλες κοπελες ελεγαν απο εεταα οτι οι πινακες ισχυουν κανονικα και οτι απλα εχουν προβλημα με το site και σε αλλες οτι οντως θα αναρτηθουν νεοι λογω λαθους... Πειτε με καχυποπτη αλλα ολο αυτο δεν μου αρεσει καθολου!!!!!
MarialenaK έγραψε:Ειμαι στο γραφειο και ειναι κλειδωμενη η σελιδα του fb και δεν μπορω να δω τιποτα... Τι ακριβως εγινε δηλαδη βρε κοριτσακι γιατι θα σκασω...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης