Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
153 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 153 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πόσο στόκοι μπορεί να είναι μερικοί ρε παιδί μου!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:Πόσο στόκοι μπορεί να είναι μερικοί ρε παιδί μου!

και ειναι κ φιλοι-φιλοι,με ξερουν καλα δλδ...παντως μεχρι να παμε αυριο,να μας πουν οτι ξεκινανε ....εχω ακουσει απο τις μαμαδες τοσα πολλα, σε καποιες ειπαν οτι ναι μεν πηραν τα παιδιακια αλλα δεν εχουν προσωπικο cyclops οποτε ιιισως απο τον αλλο μηνα!

stefania

stefania
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια και απο εμενα.Να κανω μια ερωτηση μηπως ξερει καμια να μου πει.Στους συμπληρωματικους πινακες ενω θα μπαιναμε χαλαρα καμια απο τις δομες που ειχαμε δηλωσει δεν εδωσε θεσεις.Αυτο σημαινει οτι μενουμε εξω εντελως ετσι?Δεν μπορουμε να παμε καπου αλλου?Εχω φαει πικρα ρε γαμωτο! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα,
stefania σε καμια δομη ? Ουτε στην 2η επιλογη?
Δεν ξερω πως εκριναν ακριβως τωρα με τα δευτερα αποτελεσματα. Σημερα που πηγε ο αντρας μου στον παιδικο ακομα δεν ειχαν ενημερωσει τον σταθμο,του ειπε ομως οτι δεν ειχαν παρει παιδια για οσες θεσεις εδιναν, περιμενε η διευθυντρια να δει τα 2α αποτελεσματα για να ξερει αν θα συμπληρωθουν οσες θεσεις εδινε ο σταθμος.
Δεν υοαρχουν χρηματα ρε παιδια..τι λεμε τωρα...α μπε μπα μλομ ειναι η κατασταση.

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα,τα έχω πάρει στο κρανίοοοοοοοοο! Twisted Evil
Μόλις πέρασα από τον σταθμό που μας πήραν(δημοτικός)και μου είπε η κατά τ'άλλα ευγενέστατη διευθύντρια ότι δεν τους έχουν ενημερώσει ακόμα και να επικοινωνήσω κατά το μεσημέρι ή αν ενημερωθούν νωρίτερα θα μας ειδοποιήσουν αυτοί ΑΛΛΑ είναι υπεράριρθμα τα παιδιά και δεν ξέρουν τι θα γίνει!!!!!!!
Και ήρθα και μπήκα στο ίντερνετ και βλέπω ότι συνολικά την πρώτη φορά και αυτή τώρα πήραν στον συγκεκριμένο σταθμό όσα παιδιά είχε προκηρύξει ο σταθμός.20 συνολικά βρέφη και μεγαλύτερα.
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ????????????
Αφού είχαν προκηρύξει 20 θέσεις και 20 παιδιά πήραν μέσω εσπα τι μου λέει ότι είναι υπεράριθμα?????????
Δε λέει όμως ότι πήραν τα βύσματά τους και τώρα μέσω εσπα δε φτάνουν οι θέσεις!!!
Θα φορτώσω και θα αρχίσω να τους βρίζω όλους στο τέλος... Twisted Evil

aggeliki5579

aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
marion έγραψε:Καλημέρα,τα έχω πάρει στο κρανίοοοοοοοοο! Twisted Evil
Μόλις πέρασα από τον σταθμό που μας πήραν(δημοτικός)και μου είπε η κατά τ'άλλα ευγενέστατη διευθύντρια ότι δεν τους έχουν ενημερώσει ακόμα και να επικοινωνήσω κατά το μεσημέρι ή αν ενημερωθούν νωρίτερα θα μας ειδοποιήσουν αυτοί ΑΛΛΑ είναι υπεράριρθμα τα παιδιά και δεν ξέρουν τι θα γίνει!!!!!!!
Και ήρθα και μπήκα στο ίντερνετ και βλέπω ότι συνολικά την πρώτη φορά και αυτή τώρα πήραν στον συγκεκριμένο σταθμό όσα παιδιά είχε προκηρύξει ο σταθμός.20 συνολικά βρέφη και μεγαλύτερα.
Αφού είχαν προκηρύξει 20 θέσεις και 20 παιδιά πήραν μέσω εσπα τι μου λέει ότι είναι υπεράριθμα?????????
Δε λέει όμως ότι πήραν τα βύσματά τους και τώρα μέσω εσπα δε φτάνουν οι θέσεις!!!

Καλημερα..η γνωμη μου ειναι να μην τρελαινεσαι..αφου με το εσπα το πηραν το παιδακι σου,η διευθυντρια δεν μπορει να κανει κατι διαφορετικο...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να δεχτει το παιδι...ισως να εννοουσε οτι ειναι υπεραριθμα τα παιδια απο τις νεες εγγραφες αλλα και απο τις επανεγγραφες...αλλα ακομη και ετσι να ειναι πρωτα παιρνουν τα παιδια του εσπα,μετα τις επανεγγραφες και οτι μεινει για τα καινουρια παιδακια...μην αγχωνεσαι..το παιδακι σου δεν μενει απ΄εξω..

mamameli

Καλημερα!

Σε πολλους δημοτικους ισχυει η επανεγγραφη οπως σε μας.Δεν μας πηραν με το εσπα αλλα δεν χασαμε και τη θεση μας απο περσι και προπερσι.Απλα θα πληρωνουμε εμεις αντι το κρατος.Μηπως αυτο εννουνε;Δεν ξερω βεβαια αν ισχυει κι εκει!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aggeliki5579 έγραψε:

Καλημερα..η γνωμη μου ειναι να μην τρελαινεσαι..αφου με το εσπα το πηραν το παιδακι σου,η διευθυντρια δεν μπορει να κανει κατι διαφορετικο...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να δεχτει το παιδι...ισως να εννοουσε οτι ειναι υπεραριθμα τα παιδια απο τις νεες εγγραφες αλλα και απο τις επανεγγραφες...αλλα ακομη και ετσι να ειναι πρωτα παιρνουν τα παιδια του εσπα,μετα τις επανεγγραφες και οτι μεινει για τα καινουρια παιδακια...μην αγχωνεσαι..το παιδακι σου δεν μενει απ΄εξω..

Μα είναι απίστευτη η κατάσταση,δεν ξέρω με ποιόν να πρωτοθυμώσω!Με τη διευθύντρια σίγουρα όχι.Αλλά δεν είναι δυνατόν να μη γίνεται τίποτα αξιοκρατικά και αναφέρομαι στα παιδάκια που παίρνουν στο μιλητό κάτι το οποίο παραδέχτηκε ευθέως αρμόδιος γνωστός μου ο οποίος με"επέπληξε" επειδή δεν είχα πάει να τον βρω νωρίτερα...
Βάζω στοίχημα ότι αν μπορούσα να το ψάξω θα έβρισκα νέες εγγραφές με μεγαλύτερο εισόδημα από το δικό μας!Και μετά μου λέει ότι είναι υπεράριθμα...Έλεος!
Σίγουρα προηγούνται τα παιδιά του εσπα έναντι των επανεγγραφών?Και αυτά που έχουν ξεκινήσει ήδη τι θα κάνουν?Μπάχαλο

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!!! Δυστυχως δεν εχω ιντερνετ ακομα στο σπιτι και δεν μπορουσα να μπω να μαθω τα νεα σας και να σας πω τα δικα μου!!
Μας πηρανε και μας και μαλιστα στην πρωτη επιλογη, πολυ κοντα στο σπιτι!!!!
Πηγα το πρωι να ρωτησω και εγω και μου ειπαν οτι και σε σενα marion,οτι τα βρεφη ειναι πολλα (ειναι 14 μηνων η κορη μου) και να παρω τηλ.στο τελος της βδομαδας και οτι λογω ελλειψης προσωπικου θα ξεκινησουν σε μια δυο βδομαδες... Ελλας το μεγαλειο σου!!!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamameli έγραψε:Καλημερα!

Σε πολλους δημοτικους ισχυει η επανεγγραφη οπως σε μας.Δεν μας πηραν με το εσπα αλλα δεν χασαμε και τη θεση μας απο περσι και προπερσι.Απλα θα πληρωνουμε εμεις αντι το κρατος.Μηπως αυτο εννουνε;Δεν ξερω βεβαια αν ισχυει κι εκει!

Μα βέβαια και σε εμάς ισχύει η επανεγγραφή και είναι πολύ λογικό να προηγούνται αυτά τα παιδιά.Αλλά ξέροντας τον αριθμό των επανεγγραφών τους προκηρύσσουν και ανάλογες θέσεις...Πώς γίνεται τελικά να λες ότι έχεις υπεράριθμα παιδιά?Κάποια πήρες εκτός διαδικασιών...λέω εγώ.Δεν ξέρω!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!! Δυστυχως δεν εχω ιντερνετ ακομα στο σπιτι και δεν μπορουσα να μπω να μαθω τα νεα σας και να σας πω τα δικα μου!!
Πηγα το πρωι να ρωτησω και εγω και μου ειπαν οτι και σε σενα marion,οτι τα βρεφη ειναι πολλα (ειναι 14 μηνων η κορη μου) και να παρω τηλ.στο τελος της βδομαδας και οτι λογω ελλειψης προσωπικου θα ξεκινησουν σε μια δυο βδομαδες... Ελλας το μεγαλειο σου!!!

Αχχχ μπράβο πολύ χάρηκα που σας πήρανε!!!Μπράβο!
Και εμένα στα βρέφη πρέπει να πάει.Είναι 26 μηνών.Καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα είναι στα βρέφη,σε εμάς τουλάχιστον εκεί έχουν πρόβλημα γιατί είναι λίγοι οι βρεφικοί σταθμοί.Αν κάποιος ενυπόγραφα μπορούσε να μου εγγυηθεί ότι τον Δεκέμβριο που θα γίνει 2μιση η μικρή μου θα την πάρουν σε παιδικό κ να μην την πάω τώρα αφού έχουν πρόβλημα...δε θα έλεγα όχι.Αλλά όταν τίποτα δε λειτουργεί σωστά πώς να έχω εμπιστοσύνη???

aggeliki5579

aggeliki5579
Καταρχην μην σου κανει τιποτα εντυπωση γιατι στην ελλαδα ποτε μα ποτε δεν λειτουργουσε τιποτα αξιοκρατικα και φτασαμε στα χαλια που ειμαστε σημερα! εμενα περυσι το παιδι το πηραν με το εσπα(σε δημοτικο σταθμο) και τα λογια της διευθυντριας ηταν οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να το παρουμε εφοσον ειναι με το εσπα.φετος δεν μας πηραν με το εσπα αλλα σημερα πηγα τον γιο μου γιατι καναμε επανεγγραφη..το μεσον που λες ισχυει στους δημοτικους σταθμους,νομιζω παντου,αλλα εσυ δεν εχεις να φοβασαι τιποτα...θα σου το παρουν το παιδι...δεν μπορουν να κανουν αλλιως...τα παιδακια που ηδη εχουν ξεκινησει ειναι σιγουρα οι επανεγγραφες...οπου και αυτα τα παιρνουν σχεδον σιγουρα...μην στεναχωριεσαι...το δικο σου παιδακι δεν θα μεινει εκτος...θα το δεις..

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Αυτο που σου γραφει η aggeliki5579 ισχυει. Δεν το ειπαν σε εμας αλλα σε φιλη μου. Και εκει το ιδιο ειπαν βεβαια οτι ειναι υπεραριθμα, υπεραριθμα σε σχεση εμ το προσωπικο που εχουν. Τους λειπουν βρεφονηπιοκομοι,νηπιαγωγοι κτλ. Να μην παει αποκλειεται!Ισως ξεκινησετε πιο αργα -αυτο ειπαν στην φιλη μου, οτι θα ξεκινησει τον αλλο μηνα μαλλον.

Ενημερωση δεν ειχαν παντως ουτε στον σταθμο που πηραν τα παιδια μου για τις νεες εγγραφες.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalhmera και εγω μολις πηρα τηλ στον δικο μας που περασαμε.Και αυτοι δεν γνωριζουν τιποτα,θα μας ειδοποιησουν λεει αλλα της ειπα οτι θα ξαναπαρω παλι και εγω .Ευγενικη ηταν ,μια κοπελιτσα.Θα δειξει

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MarialenaK έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!! Δυστυχως δεν εχω ιντερνετ ακομα στο σπιτι και δεν μπορουσα να μπω να μαθω τα νεα σας και να σας πω τα δικα μου!!

Καλη αρχη κ σε εσας! Very Happy

Στον σταθμο που πηραν τα παιδια μου εχουν παει αλλες μαμαδες γνωστες μου τα δικα τους παιδια.Αυτες ηταν μαμαδες που εμειναν σπιτι αλλα...ειχαν μεσον οποτε τα εβαλαν. Αλλα δεν πηγαν κ για δουλεια μετα..να πεις να παει στο καλο ηθελε να δουλεψει η γυναικα!
Εγω οταν πηγα να κανω αιτηση (εκτος εσπα) μου το απεκλεισαν επειδη ειμαι ανεργη!
Και αναρωτιεμαι δεν φοβουνται μην κανει ενσταση καποια μαμα?! Και βρεθει το παιδι τους εκτος σταθμου?

aggeliki5579

aggeliki5579
marion έγραψε:
mamameli έγραψε:Καλημερα!

Μα βέβαια και σε εμάς ισχύει η επανεγγραφή και είναι πολύ λογικό να προηγούνται αυτά τα παιδιά.Αλλά ξέροντας τον αριθμό των επανεγγραφών τους προκηρύσσουν και ανάλογες θέσεις...Πώς γίνεται τελικά να λες ότι έχεις υπεράριθμα παιδιά?Κάποια πήρες εκτός διαδικασιών...λέω εγώ.Δεν ξέρω!

Οπως για τα βυσματα που λες σκεψου το εξης..οι εγγραφες στους σταθμους ολοκληρωθηκαν μεσα στον Ιουνιο που ακομη δεν ηξεραν το μπαχαλο που θα δημιουργηθει με το εσπα..ετσι μπορει να εγγραψαν τα βυσματα,να επανεγγραψαν τα περσινα παιδακια και να περιμεναν και τα παιδακια απο το εσπα...χωρις ομως το αναλογο προσωπικο,γιατι προκειται για δημοτικο σταθμο,και ολοι οι δημοι εκαναν μειωσεις τοτε ναι...τα παιδακια ειναι υπεραριθμα σε σχεση με τις δασκαλες που εμειναν...και σε μια τετοια περιπτωση οι πρωτοι που θα μεινουν απ΄εξω θα ειναι τα βυσματα...κοινως εμπλεξαν τα μπουτια τους...

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κ εμενα επειδη φαινομαι ανεργη (αλλα δεν ειμαι) δεν δεχτηκαν καν να κανω αιτηση μεσω του δημου... Ευτυχως που μπηκα μεσω εσπα!!! Αντε να δουμε ποτε θα ξεκινησουμε τωρα!!

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε κοριτσια εχετε μπει τωρα το πρωι ΕΕΤΑΑ?? Γιατι δεν μου δειχνει τους πινακες που αναρτηθηκαν προχτες, μπηκα να δω κατι και δεν τους βρισκω... Εχε γουστο!!!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωχχχχχχχχχχ όντως εξαφανίστηκαν!!!!!

TATI 2002

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα,
Παρακολουθώ τα μηνύματά σας, που βοηθάνε πολύ και έχω μελετήσει στην κυριολεξία τις λίστες με τα αποτελέσματα,τα προηγούμενα και τωρινά.
Είμαι από τις μαμάδες που περάσαμε τώρα και θα μπορούσα να μην ασχοληθώ με τα παρακάτω γιατί δεν αφορούν παιδικούς που έχω δηλώσει αλλά καλό είναι να σκεφτόμαστε και τους άλλους.

Σας παραθέτω τα παρακάτω για να δείτε αν δεν το προσέξατε πόσο αδιάβλητος είναι ο διαγωνισμός. Αναφέρομαι στο νομό Θεσσαλονίκης στον κατάλογο των ωφελουμένων γυναικών βάσει μορίων.
1η θέση Είχε περάσει στα προηγούμενα αποτελέσματα σε άλλη κατηγορία δομής. (΄Ηταν Α2 και τώρα Α1).
2η, 3η και 4η (το ίδιο άτομο).Ήταν στις οριστικά απορριπτέες,έλειπαν δικαιολογητικά και κυρίως Η ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ
12η θέση. Οριστικά απορριπτέα, έλειπαν δικαιολογητικά.
Δεν έχω χρόνο να συνεχίσω το ψάξιμο.
Ελπίζω να βοήθησα κάποια μαμά που είναι επιλαχούσα σε αυτούς τους σταθμούς.

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι μπορει να σημαινει αυτο???

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχχ δεν κατάλαβα,είμαι χαζή? Rolling Eyes

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα βγει κανενας πινακας ορθη επαναληψη με αλλα αποτελεσματα και θα μας στειλει τωρα... Ας ευχηθουμε να ειναι προβλημα στο site τους!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:Θα βγει κανενας πινακας ορθη επαναληψη με αλλα αποτελεσματα και θα μας στειλει τωρα... Ας ευχηθουμε να ειναι προβλημα στο site τους!

χαχαχαχα όχι δεν έχει πρόβλημα το site τους,κάτι φτιάχνουν...
Tους έχουν ακόμα εδώ,για δες αυτό που θες...
http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/index.html

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πω πω!!! Πηγε η ψυχη μου στην Κουλουρη!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις