901 Απ: EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! Κυρ Σεπ 09, 2012 5:38 am
mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πόσο στόκοι μπορεί να είναι μερικοί ρε παιδί μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamamatina έγραψε:Πόσο στόκοι μπορεί να είναι μερικοί ρε παιδί μου!
marion έγραψε:Καλημέρα,τα έχω πάρει στο κρανίοοοοοοοοο!
Μόλις πέρασα από τον σταθμό που μας πήραν(δημοτικός)και μου είπε η κατά τ'άλλα ευγενέστατη διευθύντρια ότι δεν τους έχουν ενημερώσει ακόμα και να επικοινωνήσω κατά το μεσημέρι ή αν ενημερωθούν νωρίτερα θα μας ειδοποιήσουν αυτοί ΑΛΛΑ είναι υπεράριρθμα τα παιδιά και δεν ξέρουν τι θα γίνει!!!!!!!
Και ήρθα και μπήκα στο ίντερνετ και βλέπω ότι συνολικά την πρώτη φορά και αυτή τώρα πήραν στον συγκεκριμένο σταθμό όσα παιδιά είχε προκηρύξει ο σταθμός.20 συνολικά βρέφη και μεγαλύτερα.
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ????????????
Αφού είχαν προκηρύξει 20 θέσεις και 20 παιδιά πήραν μέσω εσπα τι μου λέει ότι είναι υπεράριθμα?????????
Δε λέει όμως ότι πήραν τα βύσματά τους και τώρα μέσω εσπα δε φτάνουν οι θέσεις!!!
Θα φορτώσω και θα αρχίσω να τους βρίζω όλους στο τέλος...
aggeliki5579 έγραψε:marion έγραψε:Καλημέρα,τα έχω πάρει στο κρανίοοοοοοοοο!
Μόλις πέρασα από τον σταθμό που μας πήραν(δημοτικός)και μου είπε η κατά τ'άλλα ευγενέστατη διευθύντρια ότι δεν τους έχουν ενημερώσει ακόμα και να επικοινωνήσω κατά το μεσημέρι ή αν ενημερωθούν νωρίτερα θα μας ειδοποιήσουν αυτοί ΑΛΛΑ είναι υπεράριρθμα τα παιδιά και δεν ξέρουν τι θα γίνει!!!!!!!
Και ήρθα και μπήκα στο ίντερνετ και βλέπω ότι συνολικά την πρώτη φορά και αυτή τώρα πήραν στον συγκεκριμένο σταθμό όσα παιδιά είχε προκηρύξει ο σταθμός.20 συνολικά βρέφη και μεγαλύτερα.
Αφού είχαν προκηρύξει 20 θέσεις και 20 παιδιά πήραν μέσω εσπα τι μου λέει ότι είναι υπεράριθμα?????????
Δε λέει όμως ότι πήραν τα βύσματά τους και τώρα μέσω εσπα δε φτάνουν οι θέσεις!!!
Καλημερα..η γνωμη μου ειναι να μην τρελαινεσαι..αφου με το εσπα το πηραν το παιδακι σου,η διευθυντρια δεν μπορει να κανει κατι διαφορετικο...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να δεχτει το παιδι...ισως να εννοουσε οτι ειναι υπεραριθμα τα παιδια απο τις νεες εγγραφες αλλα και απο τις επανεγγραφες...αλλα ακομη και ετσι να ειναι πρωτα παιρνουν τα παιδια του εσπα,μετα τις επανεγγραφες και οτι μεινει για τα καινουρια παιδακια...μην αγχωνεσαι..το παιδακι σου δεν μενει απ΄εξω..
mamameli έγραψε:Καλημερα!
Σε πολλους δημοτικους ισχυει η επανεγγραφη οπως σε μας.Δεν μας πηραν με το εσπα αλλα δεν χασαμε και τη θεση μας απο περσι και προπερσι.Απλα θα πληρωνουμε εμεις αντι το κρατος.Μηπως αυτο εννουνε;Δεν ξερω βεβαια αν ισχυει κι εκει!
MarialenaK έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!! Δυστυχως δεν εχω ιντερνετ ακομα στο σπιτι και δεν μπορουσα να μπω να μαθω τα νεα σας και να σας πω τα δικα μου!!
Μας πηρανε και μας και μαλιστα στην πρωτη επιλογη, πολυ κοντα στο σπιτι!!!!
Πηγα το πρωι να ρωτησω και εγω και μου ειπαν οτι και σε σενα marion,οτι τα βρεφη ειναι πολλα (ειναι 14 μηνων η κορη μου) και να παρω τηλ.στο τελος της βδομαδας και οτι λογω ελλειψης προσωπικου θα ξεκινησουν σε μια δυο βδομαδες... Ελλας το μεγαλειο σου!!!
marion έγραψε:Καλημέρα,τα έχω πάρει στο κρανίοοοοοοοοο!
MarialenaK έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!! Δυστυχως δεν εχω ιντερνετ ακομα στο σπιτι και δεν μπορουσα να μπω να μαθω τα νεα σας και να σας πω τα δικα μου!!
Μας πηρανε και μας και μαλιστα στην πρωτη επιλογη, πολυ κοντα στο σπιτι!!!!
Πηγα το πρωι να ρωτησω και εγω και μου ειπαν οτι και σε σενα marion,οτι τα βρεφη ειναι πολλα (ειναι 14 μηνων η κορη μου) και να παρω τηλ.στο τελος της βδομαδας και οτι λογω ελλειψης προσωπικου θα ξεκινησουν σε μια δυο βδομαδες... Ελλας το μεγαλειο σου!!!
marion έγραψε:mamameli έγραψε:Καλημερα!
Σε πολλους δημοτικους ισχυει η επανεγγραφη οπως σε μας.Δεν μας πηραν με το εσπα αλλα δεν χασαμε και τη θεση μας απο περσι και προπερσι.Απλα θα πληρωνουμε εμεις αντι το κρατος.Μηπως αυτο εννουνε;Δεν ξερω βεβαια αν ισχυει κι εκει!
Μα βέβαια και σε εμάς ισχύει η επανεγγραφή και είναι πολύ λογικό να προηγούνται αυτά τα παιδιά.Αλλά ξέροντας τον αριθμό των επανεγγραφών τους προκηρύσσουν και ανάλογες θέσεις...Πώς γίνεται τελικά να λες ότι έχεις υπεράριθμα παιδιά?Κάποια πήρες εκτός διαδικασιών...λέω εγώ.Δεν ξέρω!
MarialenaK έγραψε:Θα βγει κανενας πινακας ορθη επαναληψη με αλλα αποτελεσματα και θα μας στειλει τωρα... Ας ευχηθουμε να ειναι προβλημα στο site τους!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης