601 Απ: EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! Κυρ Αυγ 05, 2012 11:05 pm
PERIMPALOU2
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ..ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΧΑΡΕΙ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
PERIMPALOU2 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ..ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΧΑΡΕΙ!!!
Συγνώμη βρε κοπελιά, αλλά με 42 και κάτι μόρια, σε ποιον παιδικό σε πήραν; Εγώ με 45 και κάτι μόρια είμαι στις επιλαχούσες και δήλωσα παιδικούς που έχουν αρκετές θέσεις. Και νομίζω ότι η τελευταία στη Θεσσαλονίκη μπήκε με 48 και κάτι μόρια. Είσαι σίγουρη για τα μόριά σου;;;; μήπως είναι παραπάνω;μπεμπα2012 έγραψε:athina73 έγραψε:ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΘΗΚΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ 43.02 ΜΟΡΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΔΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙς ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΠΩς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
KALE PERIMENE MHN BIAZESAI AN DEN BGHKAN OLA MPOREI N TO PHRANE.EMEIS ME 42. KAI KATI DEN THYMAMAI T YPOLOIPO MPHKAME
Δεν έλεγα για εσένα Αθηνά. Για την "μπέμπα 2012" έλεγα που είπε ότι με 42 και κάτι μόρια τους πήρανε. Χωρίς να εννοώ κάτι μεμπτό εναντίον της, θέλω πραγματικά να μας πει λεπτομέριες, γιατί αν είναι έτσι τότε τα πράγματα παραείναι "κάπως". Δηλαδή με ποιο κριτήριο έγινε η επιλογή;athina73 έγραψε:se kanenan δε μας πηραν kefi απλα ρωτουσα γιατι σε εναν παιδικο απο 55 παιδακια ειχαν παρει μονο 13 και ειπα μηπως αλλαξει κατι το βραδυ.εχω 43,02 και η τελευταια που πηραν ειχε 48,88.και γω ανεργη 4 χρονια και ετησιο εισοδημα 6.300 ουτε μπρος ουτε πισω αστα να πανε!
δεν "μπήκα" σε καμία και προσπάθησα να είμαι όσο πιο προσεκτική γίνεται ακριβώς για να μη δώσω τέτοια εντύπωση. Το έγραψα κιόλας ότι δεν εννοώ τίποτα μεμπτό εναντίον της. Αλλά αν δει κάποιος τον πίνακα των οφελούμενων γυναικών στο νομό Θεσσαλονίκης με σειρά μοριοδότησης και όχι με αλφαβητική σειρά, θα δει ότι το τελευταίο άτομο που περνάει είναι με 48 και κάτι μόρια. Συνεπώς, είναι αδύνατον η συγκεκριμένη κοπέλα να έχει περάσει με τα μόρια που λέει ότι έχει. Γι' αυτό και ρώτησα αν είναι σίγουρη για τα μόρια που λέει και την παρακάλεσα να δώσει λεπτομέριες, χωρίς να κατηγορώ κάποιον για κάτι και χωρίς να έχω την παραμικρή διάθεση ανταπαρέθεσης.mamamatina έγραψε:Κοριτσάκια, είναι ανάλογα τον παιδικό και την ζήτηση που είχε. Εγώ έχω 48,15 και η τελευταία που πήραν στον παιδικό μας είχε 63 μόρια. Κάπου εκεί και οι άλλες μου επιλογές. Δεν μπαίνουμε σε καμία.
ΡΙΑ- ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΒΕΛΙΝΑ έγραψε:ολους 46,11 τους εβαλαν!!!!! οτι νανε ειναι μιλησα σημερα και μου ειπαν οτι πριν βγουν τα τελικα αποτελεσματα τους τους ανακοινωσαν οτι οι θεσεις θα ειναι πολυ λιγοτερες τι να πωmaryloo έγραψε:ΡΙΑ- ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΒΕΛΙΝΑ έγραψε:να ρωτησω μηπως ξερει καμια ; εγω βαση των αθροισματα που κανω βγαζω 51,52 μορια και αυτοι μου εχουν 46,10 τα μετραω απο εδω τα μετραω απο εκει δεν μου βγαινουν μπορω να κανω κατι γιατι δεν ειχα internet οταν επρεπε να κανω τις ενστασεις;μηπως ξερει καμια
και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα μέχρι που είδα εδώ στο θέμα οτι έχουν ελάχιστο ποσό τις 6.000€ για το εκκαθαριστικό.
Και εκεί που έβγαζα 53 μόρια και επέλεξα σταθμούς σύμφωνα με αυτό, τσούπ βρέθηκα με 46,11 και δεν μπήκα πουθενά...
aggeliki5579 έγραψε:
Πληροφοριακα....αυτο που λές με τα μορια προφανως και δεν ισχυει....δικο μου ατομο στον νομο ξανθης περασε στην πρωτη της επιλογη με λιγοτερα απο 20 μορια και εμειναν εξω μητερες με πολυ μα πολυ περισσοτερα μορια...ασε που αλλα μορια ειχαν βασει του τυπου υπολογισμου που υπηρχε στην προσκληση και τελικα αλλα τους ΄΄εβαλε΄΄ η εεταα...
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:τζαμπα το σηζηταμε οσοι μπηκαν μπηκαν οι αλλοι χλωμο κριμα που δεν μπορουσα να κανω ενστασηΡΙΑ- ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΒΕΛΙΝΑ έγραψε:ολους 46,11 τους εβαλαν!!!!! οτι νανε ειναι μιλησα σημερα και μου ειπαν οτι πριν βγουν τα τελικα αποτελεσματα τους τους ανακοινωσαν οτι οι θεσεις θα ειναι πολυ λιγοτερες τι να πωmaryloo έγραψε:ΡΙΑ- ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΒΕΛΙΝΑ έγραψε:να ρωτησω μηπως ξερει καμια ; εγω βαση των αθροισματα που κανω βγαζω 51,52 μορια και αυτοι μου εχουν 46,10 τα μετραω απο εδω τα μετραω απο εκει δεν μου βγαινουν μπορω να κανω κατι γιατι δεν ειχα internet οταν επρεπε να κανω τις ενστασεις;μηπως ξερει καμια
και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα μέχρι που είδα εδώ στο θέμα οτι έχουν ελάχιστο ποσό τις 6.000€ για το εκκαθαριστικό.
Και εκεί που έβγαζα 53 μόρια και επέλεξα σταθμούς σύμφωνα με αυτό, τσούπ βρέθηκα με 46,11 και δεν μπήκα πουθενά...
υπαρχει περιπτωση να γινει κατι δηλαδη?
η τζαμπα παιδευομαστε?
σε μενα εγινε λαθος αλλα δεν προλαβα να κανω ενσταση και ετσι το εχασαkefi έγραψε:επαναλαμβάνω ότι στον πίνακα οφελούμενων για το νομό Θεσσαλονίκης βάσει μορίων, τα κατώτατα μόρια είναι 48 και κάτι. Διαφορετικά θα ήταν 42 και κάτι ή και πιο κάτω. Εφόσον λοιπόν τα κατώτατα μόρια είναι πάνω από 48, δε γίνεται να έχει περάσει κάποια με λιγότερα μόρια, εκτός αν έχει κάνει κάποιο λάθος ως προς τα μόριά της. Μιλάω για συγκεκριμένο πίνακα που δίνει στοιχεία βάσει μορίων
Το καταλαβαίνω αυτό που λες. Είχες υπολογίσει τα μόριά σου και ήταν παραπάνω, αλλά από το εταα σου υπολόγισαν λιγότερα και με βάση αυτά κρίθηκες και έμεινες στις επιλαχούσες ακριβώς λόγω των χαμηλότερων μορίων. Δεν είχες όμως μόρια για επιλαχούσα και βρήθηκες στις οφελούμενες.ΡΙΑ- ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΒΕΛΙΝΑ έγραψε:σε μενα εγινε λαθος αλλα δεν προλαβα να κανω ενσταση και ετσι το εχασαkefi έγραψε:επαναλαμβάνω ότι στον πίνακα οφελούμενων για το νομό Θεσσαλονίκης βάσει μορίων, τα κατώτατα μόρια είναι 48 και κάτι. Διαφορετικά θα ήταν 42 και κάτι ή και πιο κάτω. Εφόσον λοιπόν τα κατώτατα μόρια είναι πάνω από 48, δε γίνεται να έχει περάσει κάποια με λιγότερα μόρια, εκτός αν έχει κάνει κάποιο λάθος ως προς τα μόριά της. Μιλάω για συγκεκριμένο πίνακα που δίνει στοιχεία βάσει μορίων
αν αναφερεσαι σε μενα μαλλον δεν καταλαβες ειμαι και εγω στις επιλαχουσες γιατι δεν μπορεσα να κανω ενσταση και τωρα δενγινετε τιποτα ετσι τουλαχιστον μου ειπαν μου εβαλαν 46,11ενω κανονικα επρεπε να ειχα 52 και κατι και φυσικα μετα σωστα θα περνουσα καπουkefi έγραψε:Το καταλαβαίνω αυτό που λες. Είχες υπολογίσει τα μόριά σου και ήταν παραπάνω, αλλά από το εταα σου υπολόγισαν λιγότερα και με βάση αυτά κρίθηκες και έμεινες στις επιλαχούσες ακριβώς λόγω των χαμηλότερων μορίων. Δεν είχες όμως μόρια για επιλαχούσα και βρήθηκες στις οφελούμενες.ΡΙΑ- ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΒΕΛΙΝΑ έγραψε:σε μενα εγινε λαθος αλλα δεν προλαβα να κανω ενσταση και ετσι το εχασαkefi έγραψε:επαναλαμβάνω ότι στον πίνακα οφελούμενων για το νομό Θεσσαλονίκης βάσει μορίων, τα κατώτατα μόρια είναι 48 και κάτι. Διαφορετικά θα ήταν 42 και κάτι ή και πιο κάτω. Εφόσον λοιπόν τα κατώτατα μόρια είναι πάνω από 48, δε γίνεται να έχει περάσει κάποια με λιγότερα μόρια, εκτός αν έχει κάνει κάποιο λάθος ως προς τα μόριά της. Μιλάω για συγκεκριμένο πίνακα που δίνει στοιχεία βάσει μορίων
Επαναλαμβάνω ότι δε λέω κάτι εναντίον της συγκεκριμένης κοπέλας. Θα ήθελα πολύ να βγει και να μας πει ότι έκανε λάθος και αντί να γράψει 52, έγραψε 42, ακριβώς για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Στο φινάλε εγώ δεν έχω κάτι να κερδίσω, μιας και πριν από εμένα είναι πολλές άλλες μαμάδες με παραπάνω μόρια και λογικά, όπως και να έχει εγώ πάλι στις επιλαχούσες θα είμαι. Απλά, όπως και να το κάνουμε, δε γίνεται να έχει επιλεγεί με τόσα μόρια που έγραψε ότι έχει
όχι καλή μου, δεν αναφέρομαι σε εσένα. Κατάλαβα πολύ καλά τι ακριβώς συνέβη σε εσένα και έχεις κάθε δίκιο με το μέρος σου. Αναφέρομαι στην μπέμπα 2012, που προφανώς έκανε κάποιο λάθος. Σε αυτήν την περίπτωση καλά θα ήταν να μας πει τι ακριβώς συνέβη, για την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων, όχι φυσικά εναντίον της. Κανένας δε στρέφεται εναντίον της. Απλά ή που δεν πέρασε (γεγονός που απεύχομαι προσωπικά) ή που έκανε λάθος όταν έγραψε τα μόριά της, αν και έμοιαζε αρκετά σίγουρη για αυτά (ελπίζω πραγματικά να ισχύει το λάθος στην αναγραφή των μορίων)ΡΙΑ- ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΒΕΛΙΝΑ έγραψε:
αν αναφερεσαι σε μενα μαλλον δεν καταλαβες ειμαι και εγω στις επιλαχουσες γιατι δεν μπορεσα να κανω ενσταση και τωρα δενγινετε τιποτα ετσι τουλαχιστον μου ειπαν μου εβαλαν 46,11ενω κανονικα επρεπε να ειχα 52 και κατι και φυσικα μετα σωστα θα περνουσα καπου
στον αγιο στυλιανο η στο ασυλο του παιδιου γιατι αγιος στυλιανος απο οτι ξερω δεν ηταν με εσπα.PERIMPALOU2 έγραψε:KORITSIA KSEREI KAMIA NA MAS PEI PLHROFORIES GIA 8ESSALONIKH -TO ASYLO OTY PAIDIOY AGIOS STYLIANOS?EKEI MAS PHRAN KAI AGWNIW
kefi έγραψε: όχι καλή μου, δεν αναφέρομαι σε εσένα. Κατάλαβα πολύ καλά τι ακριβώς συνέβη σε εσένα και έχεις κάθε δίκιο με το μέρος σου. Αναφέρομαι στην μπέμπα 2012, που προφανώς έκανε κάποιο λάθος. Σε αυτήν την περίπτωση καλά θα ήταν να μας πει τι ακριβώς συνέβη, για την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων, όχι φυσικά εναντίον της. Κανένας δε στρέφεται εναντίον της. Απλά ή που δεν πέρασε (γεγονός που απεύχομαι προσωπικά) ή που έκανε λάθος όταν έγραψε τα μόριά της, αν και έμοιαζε αρκετά σίγουρη για αυτά (ελπίζω πραγματικά να ισχύει το λάθος στην αναγραφή των μορίων)
Και αν επιμένω τόσο πολύ, είναι γιατί το συγκεκριμένο τόπικ το διαβάζουν πολλές μαμάδες και είναι κρίμα να δημιουργούνται εντυπώσεις που προφανώς δεν ισχύουν
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης