226 Απ: EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! Πεμ Αυγ 02, 2012 2:00 am
veny
Πανταχού παρούσα!
KOYKH gia poio erxeio les? den exw katalavei pou to vlepw?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
το αρχειο το εχω ανεβασει στο ιντερνετ στην σελιδα zippyshare.,ελα επειδη ειμαι νεο μελος στο φορουμ δεν εχω ακομα 'δικαίωμα' συμφωνα με τους κανονισμους να το γραψω.veny έγραψε:KOYKH gia poio erxeio les? den exw katalavei pou to vlepw?
ΚΟΥΚΗ έγραψε:το αρχειο το εχω ανεβασει στο ιντερνετ στην σελιδα zippyshare.,ελα επειδη ειμαι νεο μελος στο φορουμ δεν εχω ακομα 'δικαίωμα' συμφωνα με τους κανονισμους να το γραψω.veny έγραψε:KOYKH gia poio erxeio les? den exw katalavei pou to vlepw?
σου εστειλα στο μαιλ σου το λινγκ.veny έγραψε:ΚΟΥΚΗ έγραψε:το αρχειο το εχω ανεβασει στο ιντερνετ στην σελιδα zippyshare.,ελα επειδη ειμαι νεο μελος στο φορουμ δεν εχω ακομα 'δικαίωμα' συμφωνα με τους κανονισμους να το γραψω.veny έγραψε:KOYKH gia poio erxeio les? den exw katalavei pou to vlepw?
prepei na kanw eggrafh? pou to vriskw?
ΚΟΥΚΗ έγραψε:σου εστειλα στο μαιλ σου το λινγκ.veny έγραψε:ΚΟΥΚΗ έγραψε:το αρχειο το εχω ανεβασει στο ιντερνετ στην σελιδα zippyshare.,ελα επειδη ειμαι νεο μελος στο φορουμ δεν εχω ακομα 'δικαίωμα' συμφωνα με τους κανονισμους να το γραψω.veny έγραψε:KOYKH gia poio erxeio les? den exw katalavei pou to vlepw?
prepei na kanw eggrafh? pou to vriskw?
τις οδηγειες τις εγραψα στο αρχικο μήνυμα μου.δεν χρειαζετε να κανεις εγγραφη,απλος το κατεβαζεις.
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:αχ κι εμενα κοριτσια μου βγηκαν τα ματακια μου να τα ψαχνω ενα ενα
και η αττικη ειχε 2100 σελιδες+
ετσι εγινα με το να ψαχνω κοντα 5 ωρες
δωσε μου μου το μαιλ σου να στο στειλωarco iris έγραψε:koyki emena de moy anoigei !!
ΚΟΥΚΗ έγραψε:δωσε μου μου το μαιλ σου να στο στειλωarco iris έγραψε:koyki emena de moy anoigei !!
δεν εχω ακομα το ΄δικαιωμα΄να στειλω προσωπικο μηνυμα διοτι ειμαι νεο μελος.denas3 έγραψε:ΚΟΥΚΗ έγραψε:δωσε μου μου το μαιλ σου να στο στειλωarco iris έγραψε:koyki emena de moy anoigei !!
oute emena mou anigi???sou einai evkolo na mou to stilis??
fasolis έγραψε:Κοριτσια επειδη δεν γνωριζω μπορει καποια να μου εξηγησει με λιγα λογια τι ειναι αυτο το προγραμμα?Επισης απο τι ηλικια μπορουμε να παμε το παιδι μας στο βρεφονηπιακο σταθμο?Και τι χρειαζεται να κανουμε για να παει σε δημοσιο?Εμενα ο μικρουλης μου ειναι 5 μηνων τωρα και με το νεο ετος ξεκιναω δουλεια και δουλευει και ο αντρας μου.Δεν ξερουμε πως θα τα βγαλουμε περα με τις βαρδιες μας και ακομα χειροτερα δεν εχουμε και καμια αλλη βοηθεια.π.χ απο γονεις κ πεθερικα.Και δεν μας περισσευουν για να πληρωνω μπειμπισιτερ ασε που δεν θελω να μου μεγαλωνει το παιδι μια αγνωστη.
Εμενα ο γιος μου ειναι 5 μηνων τωρα.Δεν με ενδιεφερε για φετος απλα δεν γνωριζω απο τι ηλικια μπορουμε να τα ξεκινησουμε και τι πρεπει να κανω.Και αυτο με τα μορια δεν καταλαβα αμα δουλευεις δεν μαζευεις μορια σε σχεση με το αν εισαι ανεργος?ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:fasolis έγραψε:Κοριτσια επειδη δεν γνωριζω μπορει καποια να μου εξηγησει με λιγα λογια τι ειναι αυτο το προγραμμα?Επισης απο τι ηλικια μπορουμε να παμε το παιδι μας στο βρεφονηπιακο σταθμο?Και τι χρειαζεται να κανουμε για να παει σε δημοσιο?Εμενα ο μικρουλης μου ειναι 5 μηνων τωρα και με το νεο ετος ξεκιναω δουλεια και δουλευει και ο αντρας μου.Δεν ξερουμε πως θα τα βγαλουμε περα με τις βαρδιες μας και ακομα χειροτερα δεν εχουμε και καμια αλλη βοηθεια.π.χ απο γονεις κ πεθερικα.Και δεν μας περισσευουν για να πληρωνω μπειμπισιτερ ασε που δεν θελω να μου μεγαλωνει το παιδι μια αγνωστη.
Για το συγκεκριμένο προγραμμα εχει πλεον περάσει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων, ήδη το σαββατο θα βγουν τα αποτελέσματα. Για τους δημοτικους σταθμους επίσης εχουν λήξει οι προθεσμίες υποβολής,συνήθως είναι μεχρι 30/6, τωρα για ιδιωτικους σταθμους δεν γνωρίζω γιατί δεν το έχω ψάξει καθόλου. πάντως γενικα να γνωρίζεις οι σταθμοι δεχονται αιτήσεις μάιο με ιουνιο για την σχολική χρονιά που ξεκινάει απο σεπτέμβριο.
fasolis έγραψε:Εμενα ο γιος μου ειναι 5 μηνων τωρα.Δεν με ενδιεφερε για φετος απλα δεν γνωριζω απο τι ηλικια μπορουμε να τα ξεκινησουμε και τι πρεπει να κανω.Και αυτο με τα μορια δεν καταλαβα αμα δουλευεις δεν μαζευεις μορια σε σχεση με το αν εισαι ανεργος?ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:fasolis έγραψε:Κοριτσια επειδη δεν γνωριζω μπορει καποια να μου εξηγησει με λιγα λογια τι ειναι αυτο το προγραμμα?Επισης απο τι ηλικια μπορουμε να παμε το παιδι μας στο βρεφονηπιακο σταθμο?Και τι χρειαζεται να κανουμε για να παει σε δημοσιο?Εμενα ο μικρουλης μου ειναι 5 μηνων τωρα και με το νεο ετος ξεκιναω δουλεια και δουλευει και ο αντρας μου.Δεν ξερουμε πως θα τα βγαλουμε περα με τις βαρδιες μας και ακομα χειροτερα δεν εχουμε και καμια αλλη βοηθεια.π.χ απο γονεις κ πεθερικα.Και δεν μας περισσευουν για να πληρωνω μπειμπισιτερ ασε που δεν θελω να μου μεγαλωνει το παιδι μια αγνωστη.
Για το συγκεκριμένο προγραμμα εχει πλεον περάσει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων, ήδη το σαββατο θα βγουν τα αποτελέσματα. Για τους δημοτικους σταθμους επίσης εχουν λήξει οι προθεσμίες υποβολής,συνήθως είναι μεχρι 30/6, τωρα για ιδιωτικους σταθμους δεν γνωρίζω γιατί δεν το έχω ψάξει καθόλου. πάντως γενικα να γνωρίζεις οι σταθμοι δεχονται αιτήσεις μάιο με ιουνιο για την σχολική χρονιά που ξεκινάει απο σεπτέμβριο.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης