Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
206 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 206 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

veny

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KOYKH gia poio erxeio les? den exw katalavei pou to vlepw?

ΚΟΥΚΗ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
veny έγραψε:KOYKH gia poio erxeio les? den exw katalavei pou to vlepw?
το αρχειο το εχω ανεβασει στο ιντερνετ στην σελιδα zippyshare.,ελα επειδη ειμαι νεο μελος στο φορουμ δεν εχω ακομα 'δικαίωμα' συμφωνα με τους κανονισμους να το γραψω.

veny

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΥΚΗ έγραψε:
το αρχειο το εχω ανεβασει στο ιντερνετ στην σελιδα zippyshare.,ελα επειδη ειμαι νεο μελος στο φορουμ δεν εχω ακομα 'δικαίωμα' συμφωνα με τους κανονισμους να το γραψω.

prepei na kanw eggrafh? pou to vriskw?

????????

Επισκέπτης
veny μου η κοπελα εννοει οτι εχει δημιουργησε ιενα αρχειο για διευκολυνση των μαμαδων αλλα επειδη ειναι νεα στο φορουμ μας δεν την αφηνει να το δημοσιευσει

δεν εχει να κανει με το αν εσυ εισαι γραμμενη καπου αλλα με εκεινη αποκλειστικα

ΚΟΥΚΗ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
veny έγραψε:
ΚΟΥΚΗ έγραψε:

σου εστειλα στο μαιλ σου το λινγκ.
τις οδηγειες τις εγραψα στο αρχικο μήνυμα μου.δεν χρειαζετε να κανεις εγγραφη,απλος το κατεβαζεις.

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΥΚΗ έγραψε:
veny έγραψε:
ΚΟΥΚΗ έγραψε:

σου εστειλα στο μαιλ σου το λινγκ.
τις οδηγειες τις εγραψα στο αρχικο μήνυμα μου.δεν χρειαζετε να κανεις εγγραφη,απλος το κατεβαζεις.

8Α Ι8ΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ.

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πως το μετέτρεψες σε word. έψαχνα κι εγώ αλλά δεν μου έκανε όλες τις σελίδες. Αν θες γράψει εδώ τη διεύθυνση χωρίς να το κάνεις μέσω λινκ. όπως γράφεις κανονικά το μήνυμα.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
αχ κι εμενα κοριτσια μου βγηκαν τα ματακια μου να τα ψαχνω ενα ενα

και η αττικη ειχε 2100 σελιδες+

ετσι εγινα με το να ψαχνω κοντα 5 ωρες
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 10 911307 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 10 911307 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 10 911307 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 10 911307 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 10 911307

ΚΟΥΚΗ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
το μετέτρεψα με το προγραμμα abbyy finereader.αλλα κανει παρα πολυ ωρα για να γινει.ολο το προβλημα ξεκιναει απο το pdf δεν ξερω γιατι το περασαν ετσι.
www42. zippyshare.com/v/36370117/file.html
αυτο ειναι,ελπιζω να μην υπαρχει θεμα με τους κανονες,αλλα να λογο τις καταστασης να το αφησουν για να το μελετισουν οι μαμαδες.
εξαλου κοντος ψαλμός...το σαββατο βγαινουν.
κοριτσια κουράστηκα πολυ για να το φτιαξω,ειναι κριμα να το κραταω μονο για μενα.

????????

Επισκέπτης
koyki emena de moy anoigei !!

totula

totula
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:αχ κι εμενα κοριτσια μου βγηκαν τα ματακια μου να τα ψαχνω ενα ενα

και η αττικη ειχε 2100 σελιδες+

ετσι εγινα με το να ψαχνω κοντα 5 ωρες
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 10 911307 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 10 911307 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 10 911307 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 10 911307 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 10 911307

και εγω καπως ετσι εγινα.
οσο για τα λεφτα...ειμαι εγω ανεργη και δε νομιζω οτι αν τον παρουν θα κοιταξω για δουλεια γιατι υπαρχει και ενα αλλο μωρο πισω και δεν ξερω που να το αφησω. μην ξεχνατε οτι οι ανεργες δεν εχουν δικαιωμα ουτε στου δημου να κανουν αιτηση γιατι δεν εχουν ενσημα. καταλαβαινω ποσο δυσκολα μπορει να τα βγαζει περα ενα ζευγαρι που δουλευεουν και οι 2 ποσο μαλλον οταν δουλευει ο ενας. επισης εμεις καλως η κακως καποιο ποσο κουτσα στραβα μπορουμε να διαθεσουμε για να παει σταθμο αλλα οχι βεβαια 300 ευρω το μηνα. και το πιο βασικο, ειναι αδικο για τα παιδια, ολα εχουν δικαιωμα να πανε σταθμο δουλευουν η οχι οι μαμαδες. δεν δουλευω ειμαι ανεργη και μεγαλωνω τα παιδια μου μονη γιατι ο αντρας μου ταξιδευει συχνα και βασικα δεν στελνω το παιδι σταθμο για να μενα η για να ψαξω δουλεια αλλα για εκεινο γιατι το θελει και το εχει αναγκη και μακαρι να μπορουσα να στειλω και το μικρο

ΚΟΥΚΗ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
arco iris έγραψε:koyki emena de moy anoigei !!
δωσε μου μου το μαιλ σου να στο στειλω

????????

Επισκέπτης
αστο καλυτερα δε θελω να φορτωσω τον υπολογιστη με μεγαλο αρχειο τον εχω ταραξει ηδη.........αυτα που ηθελα τα ειδα με pdf search

denas3

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΥΚΗ έγραψε:

oute emena mou anigi???sou einai evkolo na mou to stilis??

ΚΟΥΚΗ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
denas3 έγραψε:
ΚΟΥΚΗ έγραψε:

oute emena mou anigi???sou einai evkolo na mou to stilis??
δεν εχω ακομα το ΄δικαιωμα΄να στειλω προσωπικο μηνυμα διοτι ειμαι νεο μελος.
οποιος θελει να του δωσω το λινγκ πρεπει να μου στειλει με πρ.μηνυμα το μαιλ του.

Aurora

Aurora
Κορίτσια Σαββάτο βράδυ θα βγούν ή πρωί ξέρουμε?

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
εχω την ελπιδα για νωρις αν και δεν το πολυβλεπω σιγουρα

αντε λιγη υπομονη σκομη!!!!

????????

Επισκέπτης
ΚΑΛΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΛΙ

ΩΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aurora

Aurora
Μάλιστα... να πάω τον μικρό στη θάλασσα δηλ.
Μη κλειστούμε μέσα

????????

Επισκέπτης
εδω την προσκληση και την αιτηση τα βγαλαν μαυρη νυχτα

και θα βγαλουν τα αποτελεσματα νωρις?????

περυσι νομιζω εντεκαμιση το βραδυ ηταν ας πει καποια μηπως θυμαμαι λαθος

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια επειδη δεν γνωριζω μπορει καποια να μου εξηγησει με λιγα λογια τι ειναι αυτο το προγραμμα?Επισης απο τι ηλικια μπορουμε να παμε το παιδι μας στο βρεφονηπιακο σταθμο?Και τι χρειαζεται να κανουμε για να παει σε δημοσιο?Εμενα ο μικρουλης μου ειναι 5 μηνων τωρα και με το νεο ετος ξεκιναω δουλεια και δουλευει και ο αντρας μου.Δεν ξερουμε πως θα τα βγαλουμε περα με τις βαρδιες μας και ακομα χειροτερα δεν εχουμε και καμια αλλη βοηθεια.π.χ απο γονεις κ πεθερικα.Και δεν μας περισσευουν για να πληρωνω μπειμπισιτερ ασε που δεν θελω να μου μεγαλωνει το παιδι μια αγνωστη.

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fasolis έγραψε:Κοριτσια επειδη δεν γνωριζω μπορει καποια να μου εξηγησει με λιγα λογια τι ειναι αυτο το προγραμμα?Επισης απο τι ηλικια μπορουμε να παμε το παιδι μας στο βρεφονηπιακο σταθμο?Και τι χρειαζεται να κανουμε για να παει σε δημοσιο?Εμενα ο μικρουλης μου ειναι 5 μηνων τωρα και με το νεο ετος ξεκιναω δουλεια και δουλευει και ο αντρας μου.Δεν ξερουμε πως θα τα βγαλουμε περα με τις βαρδιες μας και ακομα χειροτερα δεν εχουμε και καμια αλλη βοηθεια.π.χ απο γονεις κ πεθερικα.Και δεν μας περισσευουν για να πληρωνω μπειμπισιτερ ασε που δεν θελω να μου μεγαλωνει το παιδι μια αγνωστη.

Για το συγκεκριμένο προγραμμα εχει πλεον περάσει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων, ήδη το σαββατο θα βγουν τα αποτελέσματα. Για τους δημοτικους σταθμους επίσης εχουν λήξει οι προθεσμίες υποβολής,συνήθως είναι μεχρι 30/6, τωρα για ιδιωτικους σταθμους δεν γνωρίζω γιατί δεν το έχω ψάξει καθόλου. πάντως γενικα να γνωρίζεις οι σταθμοι δεχονται αιτήσεις μάιο με ιουνιο για την σχολική χρονιά που ξεκινάει απο σεπτέμβριο.

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:
fasolis έγραψε:Κοριτσια επειδη δεν γνωριζω μπορει καποια να μου εξηγησει με λιγα λογια τι ειναι αυτο το προγραμμα?Επισης απο τι ηλικια μπορουμε να παμε το παιδι μας στο βρεφονηπιακο σταθμο?Και τι χρειαζεται να κανουμε για να παει σε δημοσιο?Εμενα ο μικρουλης μου ειναι 5 μηνων τωρα και με το νεο ετος ξεκιναω δουλεια και δουλευει και ο αντρας μου.Δεν ξερουμε πως θα τα βγαλουμε περα με τις βαρδιες μας και ακομα χειροτερα δεν εχουμε και καμια αλλη βοηθεια.π.χ απο γονεις κ πεθερικα.Και δεν μας περισσευουν για να πληρωνω μπειμπισιτερ ασε που δεν θελω να μου μεγαλωνει το παιδι μια αγνωστη.

Για το συγκεκριμένο προγραμμα εχει πλεον περάσει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων, ήδη το σαββατο θα βγουν τα αποτελέσματα. Για τους δημοτικους σταθμους επίσης εχουν λήξει οι προθεσμίες υποβολής,συνήθως είναι μεχρι 30/6, τωρα για ιδιωτικους σταθμους δεν γνωρίζω γιατί δεν το έχω ψάξει καθόλου. πάντως γενικα να γνωρίζεις οι σταθμοι δεχονται αιτήσεις μάιο με ιουνιο για την σχολική χρονιά που ξεκινάει απο σεπτέμβριο.
Εμενα ο γιος μου ειναι 5 μηνων τωρα.Δεν με ενδιεφερε για φετος απλα δεν γνωριζω απο τι ηλικια μπορουμε να τα ξεκινησουμε και τι πρεπει να κανω.Και αυτο με τα μορια δεν καταλαβα αμα δουλευεις δεν μαζευεις μορια σε σχεση με το αν εισαι ανεργος?

nena1988

nena1988
Καλημερα επειδη μπαινω απο το κινητο δεν εχω ιντερνετ για κανα μηνα πεςτε μου λιγο αυτο που βγηκε για πληρωμη αναδοχων ειναι κατι που αφορα ολους;γιατι δεν μπορω να το δω απο το κινητο να το κατεβασω απο το γραφειο αν ειναι.

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fasolis έγραψε:
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:

Εμενα ο γιος μου ειναι 5 μηνων τωρα.Δεν με ενδιεφερε για φετος απλα δεν γνωριζω απο τι ηλικια μπορουμε να τα ξεκινησουμε και τι πρεπει να κανω.Και αυτο με τα μορια δεν καταλαβα αμα δουλευεις δεν μαζευεις μορια σε σχεση με το αν εισαι ανεργος?

καλημερα, καλο θα ήταν πρωτα να διαβασεις την προκηρυξη που ειχε βγει τον ιουνιο για να είσαι ενημερωμενη(δες εδω την τελευταία επιλογή που λεει νεα προσκληση ενδιαφεροντος....
http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/index.html
), γιατί υπάρχουν μορια και στις δυο περιπτωσεις που αναφερεις αλλά υπάρχουν και άλλες προυποθέσεις για να συμμετέχεις, αλλα για περισσοτερες λεπτομερειες μπορείς να διαβασεις και την προκηρυξη και εδω ολο το θεμα μιας και τα έχουμε αναφερει σχεδόν ολα σε ό,τι αφορά την προκήρυξη και αν έχεις καποιες αλλες απορίες να σου απαντήσουμε. Ωστόσο δεν γνωρίζω αν το συγκεκριμένο προγραμμα θα είναι και του χρόνου, μακάρι να είναι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις