51 Απ: EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! Δευ Ιουλ 30, 2012 3:10 pm
soula
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα και εμείς καλά τα πήγαμε με 54,73 πιστεύω να μας πάρουν. Giouli73 βρήκες πρόγραμμα μετατροπής;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ariskouk έγραψε:Ακόμα το excel ??? Έκανα έναν πρόχειρο υπολογισμό και είμαι τσίμα τσίμα να μήν μας πάρουν. 126 θέσεις, 144 περίπου οι αιτήσεις στην περιοχή μου, και 13 μόνο έχουν λιγότερα μόρια !!! Μπορεί να το χάσουμε μπορεί και να μπούμε στο τσακ !!!
Χαιρετώ την παρέα σας.
ariskouk έγραψε:Αυτό που έκανα εγώ,
1.copy την περιοχή, την λέξη εννοώ (ας πούμε Γαλάτσι) και paste στο search του acrobat. Μου έβγαλε περίπου 144 που ΄δηλωσαν εκεί (αν μέτρησα σωστα)
2.Μετά κοίταξα και μέτρησα πόσοι είχαν λιγότερα μόρια (σε μένα 13)
3.Μέτρησα τις θέσεις στους παιδικούς που είχα δηλώσει (σε μένα 126)
Απλούστατο...
Τώρα απο τους 144δεν έχουν δηλώσει όλοι μόνο την ίδια περιοχή αλλά και άλλες π.χ. βάζει κάποιος Γαλάτσι και Κυψέλη. Σ αυτό ελπίζω μερικοί να πάνε σε άλλη περιοχή.
Ελπίζω να βοήθησα και να μην μπέρδεψα.
likos έγραψε:Ειδα τα αποτελεσματα και μου γράφει----δεν ισχυει:αντιγραφο δελτιου ανεργιας---Τι σημαινει αυτό ξέρετε; Tι λάθος έκανα;
likos έγραψε:ok, euxaristo denas3! pragmati eixa dosei fototupia oxi epikiromenei. Otan les to gnisio ti nnoeis na doso to roz mou kartelaki?..kai meta ego ti tha exo??
denas3 έγραψε:ariskouk έγραψε:Αυτό που έκανα εγώ,
1.copy την περιοχή, την λέξη εννοώ (ας πούμε Γαλάτσι) και paste στο search του acrobat. Μου έβγαλε περίπου 144 που ΄δηλωσαν εκεί (αν μέτρησα σωστα)
Απλούστατο...
Τώρα απο τους 144δεν έχουν δηλώσει όλοι μόνο την ίδια περιοχή αλλά και άλλες π.χ. βάζει κάποιος Γαλάτσι και Κυψέλη. Σ αυτό ελπίζω μερικοί να πάνε σε άλλη περιοχή.
ligo mperdevtika apo pou ekanes copy??kai pou paste??
likos έγραψε:ok, euxaristo denas3! pragmati eixa dosei fototupia oxi epikiromenei. Otan les to gnisio ti nnoeis na doso to roz mou kartelaki?..kai meta ego ti tha exo??
arco iris έγραψε:κι εμεις ΟΚ απο χαρτια.........να δουμε τωρα το σαββατο..........
ariskouk έγραψε:denas3 έγραψε:ariskouk έγραψε:Αυτό που έκανα εγώ,
Απλούστατο...
Τι ζητάμε ? Να δούμε πόσοι έκαναν αίτηση στην περιοχή μας.
Ας πούμε ότι η περιοχή είναι το Γαλάτσι. Πας και μαυρίζεις τη λέξη "Γαλάτσι" και κάνεις αντιγραφή και μετά επικόληση στην αναζήτηση του acrobat. Εκεί κάπου στην αναζήτηση έχει μια επιλογή "open full reader search" Το πατάς και σου ανοίγει μια μπάρα στα αριστερά και εκεί σου βγάζει πόσες φορές υπάρχει η λέξη "Γαλάτσι" στο αρχείο.
Μετά με υπομονή μετράς πόσοι είναι.
Πρέπει να κάνεις copy/paste κι όχι να γράψεις στην αναζήτηση
(γιατί κάποιο μπέρδεμα υπάρχει με την κωδικοποίηση)
litsakos έγραψε:arco iris έγραψε:κι εμεις ΟΚ απο χαρτια.........να δουμε τωρα το σαββατο..........
μπραβο σας αν τα εκανες λαθος και εσυ...
elf_katerina έγραψε:kalhspera kai apo emena eimai kainourgia edw
mia erwthsh thelw na kanw...emena mou leei oti "den exei dothei katastash mhteras" exei kamia,kamia idea ti mporei na einai auto?
Belz έγραψε:Κορίτσια δεν μου πήραν εκπρόθεσμη την αίτηση αλλά μου λένε ότι λειπει το αντίγραφο μηχανογράφημένων ενσήμων (το οποίο όντως δεν έστειλα γιατί έστειλα συμβασεις με εργοδότη και βεβαίωση εργοδότη, δεν κατάλαβα ότι ήθελε κι αυτό). Να κάνω ενσταση και να το στείλω; Θα το δεχτούν;
Please help...
elf_katerina έγραψε:kalhspera kai apo emena eimai kainourgia edw
mia erwthsh thelw na kanw...emena mou leei oti "den exei dothei katastash mhteras" exei kamia,kamia idea ti mporei na einai auto?
οταν κανω επιλογη /επικόλληση μου μεταφερει το κειμενο κωδικοποιημενο.εσενα στο μεταφερει στα ελληνικαariskouk έγραψε:denas3 έγραψε:ariskouk έγραψε:Αυτό που έκανα εγώ,
Απλούστατο...
Τι ζητάμε ? Να δούμε πόσοι έκαναν αίτηση στην περιοχή μας.
Ας πούμε ότι η περιοχή είναι το Γαλάτσι. Πας και μαυρίζεις τη λέξη "Γαλάτσι" και κάνεις αντιγραφή και μετά επικόληση στην αναζήτηση του acrobat. Εκεί κάπου στην αναζήτηση έχει μια επιλογή "open full reader search" Το πατάς και σου ανοίγει μια μπάρα στα αριστερά και εκεί σου βγάζει πόσες φορές υπάρχει η λέξη "Γαλάτσι" στο αρχείο.
Μετά με υπομονή μετράς πόσοι είναι.
Πρέπει να κάνεις copy/paste κι όχι να γράψεις στην αναζήτηση
(γιατί κάποιο μπέρδεμα υπάρχει με την κωδικοποίηση)
litsakos έγραψε:Τα εβαλες ολα τα χαρτια που ζητουσαν? Δεν ξερω τι εννοει, οικογενειακη κατασταση? Καλυτερα ν απαρεις τηλ να στο ξεκαθαρισουν.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης