26 Απ: ΤΙPS- συμβουλες για οοοοοολα! Πεμ Αυγ 02, 2012 10:05 am
Lida R
Η ψυχή της παρέας!
ξερεται πως να βγαλω τα γρασσα απο λευκο λινο πουκαμισο???????!!!!!!!!????!!!!!!!!
help!!!!
help!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Lida R έγραψε:ξερεται πως να βγαλω τα γρασσα απο λευκο λινο πουκαμισο???????!!!!!!!!????!!!!!!!!
help!!!!
vasika ego tromaksa poluuuuuuuu.giati olous tous kafedes mou me gala tous mino ektos apo ton ellinikoarco iris έγραψε:Ο καφές με το γάλα κάνει μούχλα στο στομάχι.
?????????????????????????????????
αυτο με χαλασε λιγο!!!!!!!!!!!!!!!
erwtoulis έγραψε:Lida R έγραψε:ξερεται πως να βγαλω τα γρασσα απο λευκο λινο πουκαμισο???????!!!!!!!!????!!!!!!!!
help!!!!
An den kano lathos me benzini i petreleo.
erwtoulis έγραψε:Lida R έγραψε:ξερεται πως να βγαλω τα γρασσα απο λευκο λινο πουκαμισο???????!!!!!!!!????!!!!!!!!
help!!!!
bell έγραψε:erwtoulis έγραψε:Lida R έγραψε:ξερεται πως να βγαλω τα γρασσα απο λευκο λινο πουκαμισο???????!!!!!!!!????!!!!!!!!
help!!!!
Με σαπούνι βιονόλ. (αυτό που είναι σε μορφή λάσπης.) Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμη στην αγορά,αλλά αυτό καθαρίζει το γράσσο.
Επίσης μπορείς να ρωτήσεις κάποιον που έχεκι συνεργε΄θιο αυτοκινήτων ή έναν ΄ποδηλατά.
newmum έγραψε:Ξερει καποια με τι μπορουμε να καθαρισουμε τα ντουλαπια της κουζινας απο τις δαχτυλιες και τις λαδιες??
trilly έγραψε:newmum έγραψε:Ξερει καποια με τι μπορουμε να καθαρισουμε τα ντουλαπια της κουζινας απο τις δαχτυλιες και τις λαδιες??
για μενα το κιτρινο overlay ειναι το καλυτερο.
newmum έγραψε:trilly έγραψε:newmum έγραψε:Ξερει καποια με τι μπορουμε να καθαρισουμε τα ντουλαπια της κουζινας απο τις δαχτυλιες και τις λαδιες??
για μενα το κιτρινο overlay ειναι το καλυτερο.
Το χρησιμοποιεις καθημερινα?
newmum έγραψε:Ξερει καποια με τι μπορουμε να καθαρισουμε τα ντουλαπια της κουζινας απο τις δαχτυλιες και τις λαδιες??
Rinoula έγραψε:newmum έγραψε:Ξερει καποια με τι μπορουμε να καθαρισουμε τα ντουλαπια της κουζινας απο τις δαχτυλιες και τις λαδιες??
Μωρομαντηλο;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 9:31 am, 1 φορά
lenaki1982 έγραψε:μήπως γνωρίζετε πως καθαρίζουμε τις τρύπες από το ατμοσίδερο?
την πλάκα του σίδερου την "ξύνω" με την ξύστρα της κεραμικής εστίας και καθαρίζει μια χαρά. οι τρύπες είναι το θέμα μου που δεν καθαρίζουν. που το βρίσκω αυτό? σε μαγαζιά με ηλεκτρικά?Picolina έγραψε:lenaki1982 έγραψε:μήπως γνωρίζετε πως καθαρίζουμε τις τρύπες από το ατμοσίδερο?
Υπαρχει ενα υγρο που ονομαζεται "αφαλατικο" (Για τα αλατα και τις τρυπες του σιδερου).
Επισης για την μεταλλικη επιφανεια του σιδερου μπορεις να κανεις ενα "μειγμα" απο σοδα φαγητου και λιγο νερο (κρεμωδες να γινει) και με ενα πανακι τριβεις την επιφανεια.Γυαλιζει-καθαριζει.
lenaki1982 έγραψε:την πλάκα του σίδερου την "ξύνω" με την ξύστρα της κεραμικής εστίας και καθαρίζει μια χαρά. οι τρύπες είναι το θέμα μου που δεν καθαρίζουν. που το βρίσκω αυτό? σε μαγαζιά με ηλεκτρικά?Picolina έγραψε:lenaki1982 έγραψε:μήπως γνωρίζετε πως καθαρίζουμε τις τρύπες από το ατμοσίδερο?
Υπαρχει ενα υγρο που ονομαζεται "αφαλατικο" (Για τα αλατα και τις τρυπες του σιδερου).
Επισης για την μεταλλικη επιφανεια του σιδερου μπορεις να κανεις ενα "μειγμα" απο σοδα φαγητου και λιγο νερο (κρεμωδες να γινει) και με ενα πανακι τριβεις την επιφανεια.Γυαλιζει-καθαριζει.
εγω μεσα σε ενα βαπονιζατερ ριχνω λιγο υγρο για το πατωμα και νερι κ ριχνω στα ντουλαπια και μετα με πανακι το σκουπιζω μεχρι να φυγουν.με το ξεσκονιζω κ ολας.newmum έγραψε:Rinoula έγραψε:newmum έγραψε:Ξερει καποια με τι μπορουμε να καθαρισουμε τα ντουλαπια της κουζινας απο τις δαχτυλιες και τις λαδιες??
Μωρομαντηλο;
Δεν το εχω δοκιμασει!καλη ιδεα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης