Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
547 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 547 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
boubou έγραψε:καλη δουλεια Αφρουλα!!!

Εγω χαλαρα στο μαγαζι ..κλασικα!!

Ευουλι μου γλυκο δν στεναχωριεμαι !!Ζηλευω λιγο η αληθεια ειναι αλλα δν στεναχωριεμαι!!!

2 πραγματα με στεναχωρουν αυτη την εποχη!το οτι ο αντρας μου δν εχει δουλεια και το "Εγω ποτε θα γινω μανα?" χαχαχα ολα τα αλλα ειναι χαζες λεπτομερειες!! Wink
Και τα δυο θα φτιάξουν σύντομα.Dont't worry

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη μου να μη σε στεναχωρούν ούτε αυτά!Ολα θα γίνουν αργά ή γρήγορα!ΟΛΑ!!!Και δεν δέχομαι αντίρρηση! Laughing
Ετοιμάστηκα και είμαι έτοιμη να πάω να μοιάσω στην Ειρήνη μας!Χθες βαρέθηκα να πάω γυμναστήριο, αλλά σήμερα είπα να σταματήσω τις δικαιολογίες! Razz
Θα προσπαθήσω να μπω αργότερα!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 417472

eva34

eva34
Ευούλι έγραψε:Ελλη μου να μη σε στεναχωρούν ούτε αυτά!Ολα θα γίνουν αργά ή γρήγορα!ΟΛΑ!!!Και δεν δέχομαι αντίρρηση! Laughing
Ετοιμάστηκα και είμαι έτοιμη να πάω να μοιάσω στην Ειρήνη μας!Χθες βαρέθηκα να πάω γυμναστήριο, αλλά σήμερα είπα να σταματήσω τις δικαιολογίες! Razz
Θα προσπαθήσω να μπω αργότερα!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 417472

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 531909   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 531909 Ευούλι!!!
Κ εγώ πάω να κάνω κανένα μισαωράκι ποδηλατάκι

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλη γυμναστικη και στις 2 φιτ της παρεας!! χεχε!!

εγω ψαχνω καμια ιδεα για το τι θα φαμε παλι σημερα!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

IoliAtore

IoliAtore
Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!! Τι κάνετε; Καλά, τρελάθηκα, μια μέρα έλειψα κι έχουν γραφτεί τόσες σελίδες!! Πολυγραφότατες όλες! Τις έκανα μία κάθετη ανάγνωση..

Αχ, το είχα ανάγκη ένα διαλειμματάκι, όντως. Όμως τώρα ΔΟΥΛΕΙΑ! Ουφφφφ έχει και ζέστη....

Τα νέα μας: λοιπόν όπως προείπα ο καρυότυπος του άντρα μου βγήκε μη φυσιολογικός στο χρωμόσωμα 3. Το μέγα μυστήριο είναι ότι εμείς δεν είχαμε (ΜΑΛΛΟΝ) πρόβλημα στο 3 στο εμβρυο, αλλά στο 18 και στο Χ (του φύλου). Δεν είμαι όμως σίγουρη ότι έλεγξαν και το 3. Θα μάθω σήμερα που θα πάρω τηλ.
Οι λοιπές εξετάσεις (σπερμοδιάγραμμα, κατάτμηση DNA -αυτά τα 2 δείχνουν ποιότητα σπέρματος- και FISH ανάλυση που δείχνει το DNA του σπέρματος) βγήκαν καλές. Το FISH έδειξε πρόβλημα στα χρωμοσώματα 13, 21, 18 ΜΟΝΟ στο 1% του σπέρματος ενώ το φυσιολογικό είναι έως 4%. Δλδ καλά.

ΤΟ οποίον σημαίνει Ή ότι το χρωμόσωμα 3 μας κάνει τη δουλειά .. (άρα εξωσωματική) Ή ότι τύχαμε σ' αυτό το 1% να γονιμοποιήσει το ωάριο, άρα και να κάνει το πρόβλημα στο 18 (άρα ξαναπάμε για φυσιολογική προσπάθεια). Όσο ρίσκο και ναναι αυτό.

Θε μου είναι τόσο μπερδεμένα. Δεν ξέρω κι εγώ τι να κάνω. Να χαρώ; Να μην χαρώ; Να ΒΡΙΣΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ;;;;;; Mad Αυτό το τελευταίο σίγουρα.

Εν τω μεταξύ δεν είμαι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση, λόγω της επερχόμενης επιστροφής μου στη δουλειά. Δεν τεμπελιάζω ούτε λουφάρω καθόλου, αντίθετα δουλεύω σαν τον σκλάβο. Όμως έχω ένα εργασιακό περιβάλλον εκεί.. πισώπλατες μαχαιριές, κτλ κτλ.. Τώρα μάλιστα που έχω λείψει και 3 μήνες, θαναι η ευκαιρία τους να με πατήσουν. Mad Mad

Και είναι το τελευταίο που θέλω κ που μπορώ να διαχειριστώ τώρα.

Τέλος πάντων. Πάλι σεντόνι. Συγγνώμη.   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 667478

Α! το μόνο καλό, αρχίσαμε χθες δίαιτα, τέλεια!! Smile Smile αισθάνομαι πολύ power

IoliAtore

IoliAtore
boubou εμείς λόγω διατροφής τρώμε σήμερα τονοσαλάτα ΜΙΑΜ και αύριο φασόλια μαυρομάτικα με σέσκουλα (η διατροφή λέει όσπρια, και με τέτοια ζέστη δεν μπορώ σούπα).

Χτες φάγαμε τορτίγια ολικής, με μπιφτέκι άπαχο και ντομάτα.

Έτσι, για ιδεες Smile

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω λεω για γρηγορα να κανω η αυτη
http://www.sintagespareas.gr/sintages/arabiki-pita-gemisti-me-kotosalata.html

η αυτη http://greekcook.gr/syntages/arabikes_pites_gemistes_me_kotopoulo

δν ειναι και τοσο διαιτης αλλα δν θα φαω το βραδυ φαγητο οποτε οκ!! Wink

tinag

tinag
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 328109
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΣΟΥΦΛΕ!!

IoliAtore

IoliAtore
Καλημέρα Τίνα!

Έλλη ωραίες οι συνταγές!! Πιο πολύ νομίζω μου αρέσει η 1η! Κι εμείς τις χρησιμοποιούμε τις αραβικες πιτες και τις κυπριακές, ο άντρας μου έχει έναν φίλο που έχει εργαστήριο κ μας φέρνει συχνά, τις βάζω καταψύκτη κ τις βγάζω 2-2. Μου αρέσει πολύ να βάζω λάχανο-καρότο μέσα, μαζί με το κοτόπουλο ή ό,τι άλλο βάλω

Μόλις μίλησα με τον γενετιστή, είπε οτι αυτό που πάθαμε (τρισωμία 18) κατά τη γνώμη του δεν σχετίζεται με το προβλημα του άντρα μου στο χρωμ. 3, αλλά όμως ότι το πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει άλλα προβλήματα στο έμβρυο π.χ. την 1η παλίνδρομη που είχα, ή ακόμη και άλλα π.χ. να γεννηθεί υγιές μεν, σωματικά, αλλά να έχει νοητική καθυστέρηση, σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής κτλ

Ο άνθρωπος προσφέρθηκε να το ξανακοιτάξει, τώρα που ξέρουμε για το 3, να σιγουρέψει ότι το έμβρυο αυτό δεν είχε πρόβλημα στο 3. Τι καλός!

ΑΑΑΑΧ ζορικα τα πραγματα....

tinag

tinag
ευχομαι κοπελα μου να πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου!!!!!! I love you I love you

eva34

eva34
Δεν έκανα ποδήλατο ακόμα. Το σκέφτομαι scratch scratch scratch
Το πρωί που ξύπνησα είδα κατά το σκούπισμα κάτι ελαφρά καφε-ροζ υγρά. Δεν έδωσα σημασία όμως.
Όταν αποφάσισα να κάνω ποδήλατο όμως, είπα να κάνω μια στάση στην τουαλέτα.
Το ίδιο ακριβώς έγινε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά έπεσε και μία σταγόνα αυτού του χρώματος στη λεκάνη και το είδα.
Η αλήθεια είναι πως αναστατώθηκα αλλά είπα προς το παρόν να αφήσω τη σωματική δραστηριότητα.Καλά δεν έκανα;;
Επειδή ξέρω πως θα με ρωήσετε, είναι η 19η μέρα του κύκλου;Να αγχωθώ;;;;;
Αυτά.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα Τινα..σουφλε ε?? αχ σε περιοδους διαιτας δν ειναι και το καλυτερο..αλλα ειναι μιαμμμμ!!!!

Ιολη να ξερεις οτι εισαι πολυ τυχερη που εχεις εντοπισει τι φταιει!!τωρα θα βρεθει και η καλυτερη λυση!!
η κουμπαρα μου εκανε επι 10 χρονια να κανει μωρακι.. εμενε και το εχανε... μεχρι να βρουν τι φταιει ειχε κανει και πολλες εξετασεις, και πολλες εξωσωματικες (παιζει και πανω απο 10!!)...ευτυχως εχουν λεφτα και το παλεψαν μεχρι τελους!! δν θυμαμαι πιο ειναι το προβλημα που ειχαν, αλλα τελικα με τις ενεσεις τις ηπαρινες καταφερε και κρατησε τον Μαριο στην αγκαλια της(δν ειχε θρομβοφυλια κατι αλλο ειχε!)

το να παλευεις και να τα βρισκεις ολα καλα αλλα να μην εχεις αποτελεσμα ειναι το τραγικο!!Τωρα ολα θα πανε καλα με την βοηθεια της επιστημης!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Δεν έκανα ποδήλατο ακόμα. Το σκέφτομαι scratch scratch scratch
Το πρωί που ξύπνησα είδα κατά το σκούπισμα κάτι ελαφρά καφε-ροζ υγρά. Δεν έδωσα σημασία όμως.
Το ίδιο ακριβώς έγινε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά έπεσε και μία σταγόνα αυτού του χρώματος στη λεκάνη και το είδα.
Η αλήθεια είναι πως αναστατώθηκα αλλά είπα προς το παρόν να αφήσω τη σωματική δραστηριότητα.Καλά δεν έκανα;;
Αυτά.

Ευα μηπως εχει σκοπο να σε συναντησει και εσενα γρηγοροτερα η αλεκα αυτο το μηνα?? εμενα ετσι μου φαινεται..σαν αρχη περιοδου!! Rolling Eyes

tinag

tinag
γεια σου ελλη μου σε αυτη την εγκυμοσυνη εχω απιστευη ορεξη για ζυμαρικα και για νερο!!!! που εγω νερο στην ζωη μου να επινα 2 ποτηρια το μηνα!!! ευα μηπως ειναι η ωορηξια σου??   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 215994

eva34

eva34
boubou έγραψε:
eva34 έγραψε:Δεν έκανα ποδήλατο ακόμα. Το σκέφτομαι scratch scratch scratch
Αυτά.

Ευα μηπως εχει σκοπο να σε συναντησει και εσενα γρηγοροτερα η αλεκα αυτο το μηνα?? εμενα ετσι μου φαινεται..σαν αρχη περιοδου!! Rolling Eyes

Λες;;;;;Ότι και να είναι, να είναι για καλό.
Αν είναι να έρθει, θε να ρθεί.Αλλιώς να προσπεράσει.
Τώρα εγώ, να κάνω ποδήλατο ή όχι;;;

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιόλη μου το καλό είναι οτι μπορείτε να το ψάξετε πλεον απο όλες τις απόψεις και θα ξέρετε τι πραγματικά φταίει!!!Λύση θα βρεθεί να είσαι σίγουρη και θα γίνεις και εσύ μανούλα!!Είναι θετικό να έχεις σωστούς επιστήμονες γύρω σου που σε βοηθούν! Τώρα όσων αφορά τη δουλειά τι να σου πώ!!Ειναι τόσο χάλια τα πράγματα? Είναι κρίμα να ξυπνάς καθε πρωί και να μην έχεις όρεξη να πας για δουλειά λόγω των συναδέλφων σου!!Είσαι σε κατάστημα τράπεζας η σε κάποια κεντρική υπηρεσία?

Τίνατι κάνεις? Σε χάσαμε!!Όλα καλα?
Τι κάνει το παιδάκι σου?

eva34

eva34
tinag έγραψε:γεια σου ελλη μου σε αυτη την εγκυμοσυνη εχω απιστευη ορεξη για ζυμαρικα και για νερο!!!! που εγω νερο στην ζωη μου να επινα 2 ποτηρια το μηνα!!! ευα μηπως ειναι η ωορηξια σου??   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 215994
Γειά σου Τίνα!!!Δεν έχουμε ξαναμιλήσει νομίζω!
Όχι, δεν είναι ωορρηξήξια. ΣΙΓΟΥΡΑ. Ωορρηξία είχα την 13η μέρα την οποία εκμεταλλέυθηκα δεόντως Wink Wink

IoliAtore

IoliAtore
Τινα σ' ευχαριστώ.. μακάρι..

Εύα δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι, ίσως οι πιο έμπειρες της παρέας μπορούν να διαφωτίσουν; scratch scratch

Έλλη κουφάθηκα 10 χρόνια; 10 εξωσωματικές;;! Τι να πω μπράβο χαρά στο κουράγιο τους.....

Κοίτα εμείς έχουμε ΥΠΟΨΙΑ για το τι φταίει, δεν το έχουμε εντοπίσει και τελείως.. Σε αυτά τα γενετικά και οι ίδιοι οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν εντελώς, είναι λίγο guesswork.

Κι εγώ έκανα ηπαρίνες τη 2η φορά, ίσως να βοήθησαν. Κατά τα άλλα δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα, σωστή εμφύτευση, σωστή τροφοβλάστη, έπειτα πλακούντας φυσιολογικός κ μάλιστα καλός, σωστή ανάπτυξη. Μόνο η τρισωμία ήταν.. Sad

Ελπίζω όμως αν πάμε για εξωσωματική να μην χρειαστούν 10 προσπάθειες! Χριστούλη μου!!!!!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 585182

eva34

eva34
IoliAtore έγραψε:Καλημέρα Τίνα!

Έλλη ωραίες οι συνταγές!! Πιο πολύ νομίζω μου αρέσει η 1η! Κι εμείς τις χρησιμοποιούμε τις αραβικες πιτες και τις κυπριακές, ο άντρας μου έχει έναν φίλο που έχει εργαστήριο κ μας φέρνει συχνά, τις βάζω καταψύκτη κ τις βγάζω 2-2. Μου αρέσει πολύ να βάζω λάχανο-καρότο μέσα, μαζί με το κοτόπουλο ή ό,τι άλλο βάλω

Μόλις μίλησα με τον γενετιστή, είπε οτι αυτό που πάθαμε (τρισωμία 18) κατά τη γνώμη του δεν σχετίζεται με το προβλημα του άντρα μου στο χρωμ. 3, αλλά όμως ότι το πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει άλλα προβλήματα στο έμβρυο π.χ. την 1η παλίνδρομη που είχα, ή ακόμη και άλλα π.χ. να γεννηθεί υγιές μεν, σωματικά, αλλά να έχει νοητική καθυστέρηση, σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής κτλ

Ο άνθρωπος προσφέρθηκε να το ξανακοιτάξει, τώρα που ξέρουμε για το 3, να σιγουρέψει ότι το έμβρυο αυτό δεν είχε πρόβλημα στο 3. Τι καλός!

ΑΑΑΑΧ ζορικα τα πραγματα....

Think positive. Έχε πίστη και υπομονή. ΟΛΑ θα γίνουν. Να ο ξέρεις. ΟΛΑ!!!!!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
tinag έγραψε:γεια σου ελλη μου σε αυτη την εγκυμοσυνη εχω απιστευη ορεξη για ζυμαρικα και για νερο!!!! που εγω νερο στην ζωη μου να επινα 2 ποτηρια το μηνα!!! ευα μηπως ειναι η ωορηξια σου??   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 215994
Όχι, δεν είναι ωορρηξήξια. ΣΙΓΟΥΡΑ. Ωορρηξία είχα την 13η μέρα την οποία εκμεταλλέυθηκα δεόντως Wink Wink

Εγώ δεν είμαι και πολύ ενημερωμένη με όλα αυτά, μπορεί να έγινε σύλληψη και να είναι εμφύτευση?
  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 654316

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευα δν ξερω.. νομιζω οτι η χαλαρη ασκηση δν επιρρεαζει καπου!!βαλε το ποδηλατο σε χαλαρη ενταση και κανε αν θες !!! σαν αεροβια ασκηση! Wink Wink

Τινα κοιτα να τα ευχαριστηθεις ολα τωρα!!με μετρο παντα ομως ε? χεχε

Ιολη εκαναν τοσο πολυ γιατι δν ηξεραν τι φταιει... αν εσεις διαλεξετε τα υγιη γονιμοποιημενα ωαρια δν θα εχεις τετοιο θεμα!!!! ειμαι σιγουρη οτι γρηγορα θα εισαι παλι εγκυουλα και θα το γιορταζουμε   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 215994

tinag

tinag
ναι οντως χαθηκα δεν ξερω δεν ημουν καλα ψυχολογικα καθολου!!! Sad καλα ειναι το αντρακι μου σε ευχαριστω πολυ!!!! Very Happy τωρα εχω αγχος για το αλλο που ειναι στην κοιλιτσα μου!!!!! ναι οντως ευα μου δεν εχουμε ξαναμιλησει, αφου την εκμεταλευτηκες την ωορηξια σου μηπως ειναι καμια εμφυτευση τι να πω δεν ξερω..... μου φαινεται νωρις ομως για περιοδο!!!! ε ποδηλατο μην κανεις μωρε , ευκαιρια να το αποφυγεις!!! ασε μην ερθει περισσοτερο αιμα!!! I love you I love you

eva34

eva34
xaftounaki έγραψε:
eva34 έγραψε:

Εγώ δεν είμαι και πολύ ενημερωμένη με όλα αυτά, μπορεί να έγινε σύλληψη και να είναι εμφύτευση?
  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 29 654316

Τί να πω βρε Αννούλα μου...Δε ξέρω. Αλλά τα πονάκια στην κοιλίτσα μου συνεχίζονται ακάθεκτα(όχι στο μέγεθος που ήταν το Σάββατο) και αυτά τα υγρουλίνια τώρα που ξαναπήγα WC δεν υπήρχαν. Τέλος πάντων. Ας μη το ψάξω άλλο. Αν είναι και θέλει να έρθει η Αλέκα, ας έρθει. Αν θέλει να είναι εμφύτευση και να έρθει μπεμπέ, καλοδεχούμενο.Ότι πρέπει να έρθει, το περιμένω με αγάπη.
Ποδήλατο όμως να κάνω;;;;

IoliAtore

IoliAtore
xaftounaki θενκ γιου! Στη δουλειά είναι έτσι και ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απλώς δεν γίνεται να τα περιγράψω όλα εδώ διότι θα γράψω διπλοσέντοντα. Εν ολίγοις: πριν φύγω ήμουν εργατική, αποδοτική, είχα αποτέλεσμα, είχα καλή σχέση με πελάτες και ΠΑΛΙ έτρωγα παρατηρήσεις, διορθώσεις άδικες μπροστά σε πελατεία (απαράδεκτο), διπλά στάνταρτς μεταξύ των υπαλλήλων, πισώπλατες μαχαιριές, απίστευτα κομπλεξικά σχόλια, τρικλοποδιές στην εξέλιξή μου... κι όλα αυτά αντικειμενικά. Δεν τα λέω μόνο εγώ. Είναι εν γνώσει της διεύθυνσης και γενικώς είναι το ποιόν της επικεφαλής μας, είναι γνωστό σε όλους.

Τώρα μάλιστα που τους "την έκανα" και πήρα 3 μήνες άδεια λόγω κύησης, θα βγει όλη η εκδίκησή τους πάνω μου. Θα είμαι και σε μειονεκτική θέση ούτως ή άλλως, διότι έχω χάσει επαφή, και θαμαι έξω απ'τα νερά μου, οπότε είναι η ευκαιρία τους να με πατήσουν.. με άλλαξαν κ γραφείο με έβαλαν σε ένα παρακατιανό.. τέλος πάντων

Σκέφτομαι σοβαρά να μιλήσω στη διεύθυνση για να αλλάξω πόστο. Απ' την άλλη είμαι σε καλό πόστο πολύ απαιτητικό και αγχώδες μεν, αλλά με "πρεστίζ" (τέεεελος πάντων) και προοπτικές (αν δεν ήταν έτσι το κλίμα).

Παιδιά όχι μόνο δεν ήθελα να πάω το πρωί στη δουλειά, έφτασα να κλαίω καθημερινά απ΄τα νεύρα μου. Όταν έλειπε η επικεφαλής μας με καμιά άδεια, ήταν η μέρα με την νύχτα... μια χαρά κάναμε τη δουλειά μας.

Τέλος πάντων δεν ξέρω τι θα κάνω. Αν πάμε και για εξωσωματική δεν θέλω και να συγχύζομαι και να αγχώνομαι στη δουλειά, επι πλέον... Crying or Very sad

Εύα κι εγώ εμφύτευση πιστέυω (και εύχομαι)!!!

Έλλη θενκ γιου.. ΜΑΚΑΡΙ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευα μου ελπιζω να ειναι η εμφιτευση αυτο που βλεπεις .... θελουμε κι αλλα καλα νεα εδω..λες να ειναι η σειρα σου?? χιιχιχι (αν και παλι νωρις μου φαινεται και γι αυτο αλλα ποτε δν ξερεις!! Wink Wink )

τωρα αν φοβασαι για το ποδηλατο, μπορεις να το αφησεις για το απογευμα να δεις πως θα παει με το αιματακι...η για αυριο!! μια μερα να μην κανεις δν θα γινει και κατι!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις