Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tinag έγραψε:ναι οντως χαθηκα δεν ξερω δεν ημουν καλα ψυχολογικα καθολου!!! Sad καλα ειναι το αντρακι μου σε ευχαριστω πολυ!!!! Very Happy τωρα εχω αγχος για το αλλο που ειναι στην κοιλιτσα μου!!!!! ναι οντως ευα μου δεν εχουμε ξαναμιλησει, αφου την εκμεταλευτηκες την ωορηξια σου μηπως ειναι καμια εμφυτευση τι να πω δεν ξερω..... μου φαινεται νωρις ομως για περιοδο!!!! ε ποδηλατο μην κανεις μωρε , ευκαιρια να το αποφυγεις!!! ασε μην ερθει περισσοτερο αιμα!!! I love you I love you

Εισαι εγκυος?
Μπράβο, όλα καλά να πάνε έυχομαι και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το δεύτερο σου παιδάκι!!
Θυμάμαι οτι προσπαθούσατε για δεύτερο!!Σε ποιό μήνα είσαι?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
Ποδήλατο όμως να κάνω;;;;

Να κάνεις χαλαρά!!!!!!!!!!
Οχι σαν το σπρίντ των Ολυμπιακών

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tinag έγραψε:ναι οντως χαθηκα δεν ξερω δεν ημουν καλα ψυχολογικα καθολου!!! Sad καλα ειναι το αντρακι μου σε ευχαριστω πολυ!!!! Very Happy τωρα εχω αγχος για το αλλο που ειναι στην κοιλιτσα μου!!!!! ναι οντως ευα μου δεν εχουμε ξαναμιλησει, αφου την εκμεταλευτηκες την ωορηξια σου μηπως ειναι καμια εμφυτευση τι να πω δεν ξερω..... μου φαινεται νωρις ομως για περιοδο!!!! ε ποδηλατο μην κανεις μωρε , ευκαιρια να το αποφυγεις!!! ασε μην ερθει περισσοτερο αιμα!!! I love you I love you

Νομίζω πως.....Αχ δε ξέρω.....Και θέλω να κάνω ΚΑΙ φοβάμαι...Θα δω. Σίγουρα πάντως θα πάω μέχρι το super market.
Τίνα, να σου ζήσει ο γιόκας και με το καλό και το δεύτερο   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 30 654316

IoliAtore

IoliAtore
xaftounaki έγραψε:
eva34 έγραψε:
Ποδήλατο όμως να κάνω;;;;

Να κάνεις χαλαρά!!!!!!!!!!
Οχι σαν το σπρίντ των Ολυμπιακών
συμφωνώ!!

tinag

tinag
ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!! τωρα πριν μια εβδομαδα το εμαθα θα παω στον γιατρο τελος του μηνα!!! εχω πολυ αγχος ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!! Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
oλα σουπερ θα πανε Τινα!!! Very Happy Very Happy

eva34

eva34
boubou έγραψε:Ευα μου ελπιζω να ειναι η εμφιτευση αυτο που βλεπεις .... θελουμε κι αλλα καλα νεα εδω..λες να ειναι η σειρα σου?? χιιχιχι (αν και παλι νωρις μου φαινεται και γι αυτο αλλα ποτε δν ξερεις!! Wink Wink )

τωρα αν φοβασαι για το ποδηλατο, μπορεις να το αφησεις για το απογευμα να δεις πως θα παει με το αιματακι...η για αυριο!! μια μερα να μην κανεις δν θα γινει και κατι!!
Καλά....Ας πάω μια βόλτα στο σούπερ μάρκετ και βλέπω. Το πολύ πολύ, αν συνεχίσω να έχω την ίδια όρεξη για γυμναστική, να το κάνω χαλαρά όπως είπε και η Άννα.
Πάντως αυτό που είχα, δεν είναι αίμα.Είναι υγρά χρωματισμένα.Πώς να το πω ρε παιδί μου!!Δεν είδα αίμα έτσι ώστε να με τρομοκρατήσει.Κ εμένα σχετικά νωρίς μου φαίνεται(6η μέρα μετά τη γονιμοποίηση, τη βασική ε!! Laughing Laughing γιατί υπήρχε και άλλη Wink Wink ) αλλά....Τέλος πάντων.
Πάω να ετοιμαστώ για τα ψώνια μου

IoliAtore

IoliAtore
Τίνα τι καλά!!!! Εύχομαι όλα καλά να σου πάνε! Έτσι, να ακούμε και ευχάριστα Smile

Άννα δεν απάντησα σόρι, είμαι σε μεγάλο κεντρικό κατάστημα, μακάρι να μουν στα γραφεία.. τέλος πάντων

αααχ δεν θέλω να γυρίσω λέμεεεεε

(θα με κοροϊδεύουν και για τα κιλά.. δεν έβαλα αλλά φούσκωσα και δεν ξέρω πώς θα εμφανιστώ εκεί) Crying or Very sad

IoliAtore

IoliAtore
Εύα i dont want to get ur hopes up αλλά στην εμφύτευση δεν βγαίνει σώνει κ καλά αίμα. κάτι ροζ υγρά είναι..

αλλά ίσως να μην σου βγαίνουν οι μέρες, δεν ξέρω.. scratch

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore έγραψε:xaftounaki θενκ γιου! Στη δουλειά είναι έτσι και ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απλώς δεν γίνεται να τα περιγράψω όλα εδώ διότι θα γράψω διπλοσέντοντα. Εν ολίγοις: πριν φύγω ήμουν εργατική, αποδοτική, είχα αποτέλεσμα, είχα καλή σχέση με πελάτες και ΠΑΛΙ έτρωγα παρατηρήσεις, διορθώσεις άδικες μπροστά σε πελατεία (απαράδεκτο), διπλά στάνταρτς μεταξύ των υπαλλήλων, πισώπλατες μαχαιριές, απίστευτα κομπλεξικά σχόλια, τρικλοποδιές στην εξέλιξή μου... κι όλα αυτά αντικειμενικά. Δεν τα λέω μόνο εγώ. Είναι εν γνώσει της διεύθυνσης και γενικώς είναι το ποιόν της επικεφαλής μας, είναι γνωστό σε όλους.

Τώρα μάλιστα που τους "την έκανα" και πήρα 3 μήνες άδεια λόγω κύησης, θα βγει όλη η εκδίκησή τους πάνω μου. Θα είμαι και σε μειονεκτική θέση ούτως ή άλλως, διότι έχω χάσει επαφή, και θαμαι έξω απ'τα νερά μου, οπότε είναι η ευκαιρία τους να με πατήσουν.. με άλλαξαν κ γραφείο με έβαλαν σε ένα παρακατιανό.. τέλος πάντων

Σκέφτομαι σοβαρά να μιλήσω στη διεύθυνση για να αλλάξω πόστο. Απ' την άλλη είμαι σε καλό πόστο πολύ απαιτητικό και αγχώδες μεν, αλλά με "πρεστίζ" (τέεεελος πάντων) και προοπτικές (αν δεν ήταν έτσι το κλίμα).Παιδιά όχι μόνο δεν ήθελα να πάω το πρωί στη δουλειά, έφτασα να κλαίω καθημερινά απ΄τα νεύρα μου. Όταν έλειπε η επικεφαλής μας με καμιά άδεια, ήταν η μέρα με την νύχτα... μια χαρά κάναμε τη δουλειά μας.

Τέλος πάντων δεν ξέρω τι θα κάνω. Αν πάμε και για εξωσωματική δεν θέλω και να συγχύζομαι και να αγχώνομαι στη δουλειά, επι πλέον... Crying or Very sad

Εύα κι εγώ εμφύτευση πιστέυω (και εύχομαι)!!!

Έλλη θενκ γιου.. ΜΑΚΑΡΙ

Νομίζω οτι η ησυχία σου και η ψυχική σου υγεία, ειδικά αν μπεις σε φάση εξοσωματικής αξίζει χίλιες φορές περισσότερο απο τη δουλειά!!

tinag

tinag
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 30 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 30 328109

IoliAtore

IoliAtore
xaftounaki έγραψε:

Νομίζω οτι η ησυχία σου και η ψυχική σου υγεία, ειδικά αν μπεις σε φάση εξοσωματικής αξίζει χίλιες φορές περισσότερο απο τη δουλειά!!

Έχετε πολύ δίκιο.... ε ρε δεν καταλαβαίνω γιατί να ναι έτσι οι άνθρωποι όμως.. άσε με κυρα μου να κάνω τη δουλειά μου, πες και κανα μπράβο καμιά φορά, και θα δεις που θα δουλεύουν τα πράγματα ρολόι! Πρέπει δλδ να σπέρνουμε ίντριγκες και να βάζουμε τρικλοποδιές; ΓΙΑΤΙ; Τέλος πάντων ίσως είμαι αφελής..

πάντως το σκέφτομαι να αλλάξω υπηρεσία, όχι να χαντακωθώ βεβαίως αλλά να πάω κάπου που τουλάχιστον σαν περιβάλλον ναναι πιο φυσιολογικό.. Mad

Τινάκι εδώ είμαστε για να μας λες καλά νέα στο εξής!!!!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tinag έγραψε:ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!! τωρα πριν μια εβδομαδα το εμαθα θα παω στον γιατρο τελος του μηνα!!! εχω πολυ αγχος ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!! Very Happy

Τα καλύτερα σου ευχομαι

maraki_iraklio

maraki_iraklio
καλησπέρα κορίτσια μου!!τι κάνετε?όλες καλά?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:καλησπέρα κορίτσια μου!!τι κάνετε?όλες καλά?

Καλως την!!
Καλά είμαστε εσύ? Το κάμπινγκ σούπερ?

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Τέλεια ήταν!!!Είπαμε αν έχεις καλή παρέα περνάς τέλεια!!!Εσύ πως τα πέρασες??Ήσουν μια κούκλα κουμπάρα!!!

tinag

tinag
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ !!! ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!! I love you I love you Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven sunny

IoliAtore

IoliAtore
Γεια σου maraki! Πήγατε κάμπινγκ; Τι καλάα! Καλή φάση!!

Κορίτσια είναι πολύ όμορφη η παρέα σας αλλά πρέπει να βγω.. να γράψω και λίγη μετάφραση, ε; Για να μην ξενυχτάω μετά.. και μετά να ετοιμασω μεσημεριανό που θαρθει ο άντρας μου.. Smile

Πολλά φιλιά, τα ξαναλέμε το απόγευμα!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 30 531909   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 30 531909

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Τέλεια ήταν!!!Είπαμε αν έχεις καλή παρέα περνάς τέλεια!!!Εσύ πως τα πέρασες??Ήσουν μια κούκλα κουμπάρα!!!

Πολυ ωραία περάσαμε!!!Άλλα μέρη εκεί πάνω!!!
Σε ευχαριστώ! Μα δεν είδες τι έγραψα στο γαμπρό? Του πήρα όλη τη δόξα η ψωνάρα!!χαχα

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore έγραψε:Γεια σου maraki! Πήγατε κάμπινγκ; Τι καλάα! Καλή φάση!!

Κορίτσια είναι πολύ όμορφη η παρέα σας αλλά πρέπει να βγω.. να γράψω και λίγη μετάφραση, ε; Για να μην ξενυχτάω μετά.. και μετά να ετοιμασω μεσημεριανό που θαρθει ο άντρας μου.. Smile

Πολλά φιλιά, τα ξαναλέμε το απόγευμα!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 30 531909   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 30 531909

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 30 531909   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 30 531909   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 30 531909

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινα καλη συνεχεια !!

καλη δουλεια και σε σενα Ιολη λοιπον!!

Ευα πηγαινε στο σουπερ και ευχομαι τα νεα σου σε λιγες μερες να ειναι και αυτα σουπερ χιχιιιχι

Αννα αφου εισαι κουκλα!!πως να μη κοιτουν την κουμπαρουλα μετα χιχιιχιιχ

Μαρακι χαιρομαι που περασατε τελεια!!! Τωρα εχει σειρα η Μηλος???

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Ιόλη και Τίνα φιλάκια!!!

Πάντα άξια Αννούλα μου!!!Κάθε τόπος έχει τις ομορφιές του!!!Θα κάνετε άλλες διακοπές ή του χρόνου πάλι??
Άσχετο είχαμε καμιά άλλη ευχάριστη ανακοίνωση??

maraki_iraklio

maraki_iraklio
boubou έγραψε:Τινα καλη συνεχεια !!

Ευα πηγαινε στο σουπερ και ευχομαι τα νεα σου σε λιγες μερες να ειναι και αυτα σουπερ χιχιιιχι

Έλλη κουκλάρα όπως το είπες...σειρά έχει η Μήλος!!!Άντε θα έρθεις να σε πάρω με τον αντρούλη σου???

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 30 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 30 379767

Καλά κορίτσια σήμερα βαριέμαι πάρα πολύ!!!Είμαι ακόμα με τη πιτζάμα μπροστα στον υπολογιστή και γράφω!!χαχα
Εχθές έκανα όλες τισ καθαριότητες, έχω και γίγαντες απο εχθές και κάθομαιιιιιι!!!!!

Λέω να διαβάσω λίγο, αλλα μου έδωσαν ενα βιβλίο του Κοέλο και είμαι στη σελίδα 55 και το βαρέθηκα ήδη...Μάλλον θα αρχήσω άλλο η θα πάω να δω ολυμπιακούς

maraki_iraklio

maraki_iraklio
xaftounaki έγραψε:

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 30 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 30 379767

Καλά κορίτσια σήμερα βαριέμαι πάρα πολύ!!!Είμαι ακόμα με τη πιτζάμα μπροστα στον υπολογιστή και γράφω!!χαχα
Εχθές έκανα όλες τισ καθαριότητες, έχω και γίγαντες απο εχθές και κάθομαιιιιιι!!!!!

Λέω να διαβάσω λίγο, αλλα μου έδωσαν ενα βιβλίο του Κοέλο και είμαι στη σελίδα 55 και το βαρέθηκα ήδη...Μάλλον θα αρχήσω άλλο η θα πάω να δω ολυμπιακούς

Πιο βιβλίο του?Η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα του βιβλία μου άρεσε πολύ αλλά μετά χάλασε....και εγώ τα βαρέθηκα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις