Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
584 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 584 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Ιόλη και Τίνα φιλάκια!!!

Πάντα άξια Αννούλα μου!!!Κάθε τόπος έχει τις ομορφιές του!!!Θα κάνετε άλλες διακοπές ή του χρόνου πάλι??
Άσχετο είχαμε καμιά άλλη ευχάριστη ανακοίνωση??

Ευχαριστώ
Εχει πολύ πράσινο εκεί!!Πήγαμε και στη Παναγία τη Σουμελά και μου άρεσε πολυ
Δεν θα πάμε αλλού, λέμε το Φεβρουάριο να πάμε στουσ κουμπάρους μας τους νέους, στη Σκοτία, οπότε θα κάνουμε μια στοιχειώδη οικονομία!!!

Δεν νομίζω να είχαμε κάτι άλλο πέρα απο την Τόνια!

Το Άλεφ!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι Αμεεεε !!! ειναι και ρομαντικα εκει !τελεια φαση!

Αννα ποσο μου αρεσουν κατι τετοιες στιγμες ΑΠΟΛΥΤΗΣ τεμπελιας!!!!

Εγω χθες αρχισα το οσα αντεχει η ψυχη,αλλα ηταν αργα και διαβασα μονο 50 σελιδες και μετα νανι!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Μαρακι Αμεεεε !!! ειναι και ρομαντικα εκει !τελεια φαση!

Αννα ποσο μου αρεσουν κατι τετοιες στιγμες ΑΠΟΛΥΤΗΣ τεμπελιας!!!!

Εγω χθες αρχισα το οσα αντεχει η ψυχη,αλλα ηταν αργα και διαβασα μονο 50 σελιδες και μετα νανι!!

Λένε ότι είναι πολυ καλο! Εγω το είχα την Κυριακή στη θάλασσα και μεχρι σήμερα έχω διαβάσει μόνο τόσο, και η κοπέλα που μου το έδωσε μου λέει είναι ωραίο! Αύριο θα ήσουν το δώσω πίσω!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννα μου εχω ακουσει τα καλυτερα, και απο το λιγο που εχω διαβασει ηδη δν ηθελα να σταματησω... εχε χαρη που επρεπε να ξυπνησω πρωι!!!μου αρεσε πολυ μεχρι τωρα, αν και ειμαι ακομη στην αρχη!! ξεκιναει κατευθειαν δυναμικα..δν παει αργαααα αργααα να βαριεσαι!!!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Άντε ετοιμάστε τα πράγματα σας και ερχόμαστε την Κυριακή να σας πάρουμε!!!
Δεν το έχω ακούσει το βιβλίο Άννα μου...Το όσο αντέχει η ψυχή το πήρε η κουνιάδα μου αρά θα το διαβάσω σύντομα...Άννα τις 3 υποσχέσεις το διάβασες?καλό ήταν?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ Μαρακι τι καλα που θα ηταν!! πολυ θα ηθελα λιγες μερες μονο με τον αντρουλη μου μακρια απο ολα διπλα στην θαλασσα!!!
μου ελειψε αυτο!!Ελπιζω του χρονου το καλοκαιρι να καταφερουμε κατι!!!
γιατι και τον Οκτωβρη που ξαναεχω αδεια το πολυ πολυ να παμε Χαλκιδα στους δικους μου, αρα παλι δν θα ειμαστε μονοι!!

κοιταξτε να απολαυσετε εσεις που μπορειτε λοιπον κι εμεις για φετος θα τα ζησουμε μεσα απο τις περιγραφες σας!! Very Happy Very Happy

maraki_iraklio

maraki_iraklio
boubou έγραψε:αχ Μαρακι τι καλα που θα ηταν!! πολυ θα ηθελα λιγες μερες μονο με τον αντρουλη μου μακρια απο ολα διπλα στην θαλασσα!!!
μου ελειψε αυτο!!Ελπιζω του χρονου το καλοκαιρι να καταφερουμε κατι!!!
γιατι και τον Οκτωβρη που ξαναεχω αδεια το πολυ πολυ να παμε Χαλκιδα στους δικους μου, αρα παλι δν θα ειμαστε μονοι!!

κοιταξτε να απολαυσετε εσεις που μπορειτε λοιπον κι εμεις για φετος θα τα ζησουμε μεσα απο τις περιγραφες σας!! Very Happy Very Happy

Θα φροντίσω λοιπόν να κάνω σούπερ περιγραφές!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ναι να μας κανεις να απολαυσουμε τις διακοπες σας χιχιχιι   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 654316

ποτε με το καλο φευγετε?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Άντε ετοιμάστε τα πράγματα σας και ερχόμαστε την Κυριακή να σας πάρουμε!!!
Δεν το έχω ακούσει το βιβλίο Άννα μου...Το όσο αντέχει η ψυχή το πήρε η κουνιάδα μου αρά θα το διαβάσω σύντομα...Άννα τις 3 υποσχέσεις το διάβασες?καλό ήταν?

Το διάβασα Μαρακι
Καλο ήταν αλλα όχι ουάου

maraki_iraklio

maraki_iraklio
boubou έγραψε:ναι ναι να μας κανεις να απολαυσουμε τις διακοπες σας χιχιχιι   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 654316

ποτε με το καλο φευγετε?

Κυριακή μεσημέρι!!!Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 893968

maraki_iraklio

maraki_iraklio
[quote="xaftounaki"]
maraki_iraklio έγραψε:Άντε ετοιμάστε τα πράγματα σας και ερχόμαστε την Κυριακή να σας πάρουμε!!!

Το διάβασα Μαρακι
Καλο ήταν αλλα όχι ουάου[/quote

Ναι ε?Μάλλον θα πάρω τότε αυτό που διάβασε η γκρινιαρούλα μας!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντεεε λιγο εμεινε!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

2μισι ωρες δουλεια...αντε να περασουν..βαρεθηκα να μη κανω τιποτα!!! Rolling Eyes

maraki_iraklio

maraki_iraklio
boubou έγραψε:Αντεεε λιγο εμεινε!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

2μισι ωρες δουλεια...αντε να περασουν..βαρεθηκα να μη κανω τιποτα!!! Rolling Eyes

Πολύ σπαστικό να είσαι στην δουλειά και να μην κάνεις τίποτα....δεν περνάει η ώρα βρε παιδί μου!!!Υπομονή κοριτσάκι μου!!!Τουλάχιστον έχεις και το ίντερνετ....κάτι είναι και αυτό!!!

xrysaki!

xrysaki!
Καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?εγω μολις κοιμησα το μικρο κ πριν ξεκινησω να κανω καμια δουλιτσα μπηκα να δω τι κανετε..εμεινε καμια?η ολες την κοπανησατε ε?οπου κ να ειστε να περνατε ομορφα!! Razz

Elenitsa_28

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!
Πω πω πάρα πολλές σελίδες γράψατε σήμερα εκέι που με ενδιέφερε κάτι και ήθελα να ρωτήσω πηγαίνατε σε άλλο θέμα. Το μόνο που μου έμεινε απ'όλη τη συζήτηση σας είναι το προγραμματάκι στο κινητό. Ξετρελάθηκα!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 536304 Ξέρετε αν υπάρχει κάτι παρόμοιο για τον υπολογιστή για εμάς που δεν έχουμε κινητό android? Αχ μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα!
Εύα σου έυχομαι να ήταν εμφύτευσης τα υγρά. Καλη επιτυχία!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Χρυσάκι με το όμορφο αντρακι! Πρέπει να στο έχω ξαναπει αυτο!!χαχα

Ελενιτσα γεια σου, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τον υπολογιστή και δεν ξέρω πως να ψάξεις! Το ήθελες να ρωτήσεις και προχωρήσαμε με την πάρλα μας;

xrysaki!

xrysaki!
γεια σας κ εσας κοριτσια..χαχα νομιζω μου το εχεις ξαναπει..τι κανετε?τι προγραμματακι για το κινητο?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:γεια σας κ εσας κοριτσια..χαχα νομιζω μου το εχεις ξαναπει..τι κανετε?τι προγραμματακι για το κινητο?

Είναι ένα προγραμμα σαν ημερολόγιο που γράφεις τις ημέρες περιόδου, εμφανίζει τις γόνιμες και μπορείς να γράφεις συμπτώματα, ποτε είχες επαφή και τέτοια! Εχει πλάκα

xrysaki!

xrysaki!
xaftounaki έγραψε:
xrysaki! έγραψε:γεια σας κ εσας κοριτσια..χαχα νομιζω μου το εχεις ξαναπει..τι κανετε?τι προγραμματακι για το κινητο?

Είναι ένα προγραμμα σαν ημερολόγιο που γράφεις τις ημέρες περιόδου, εμφανίζει τις γόνιμες και μπορείς να γράφεις συμπτώματα, ποτε είχες επαφή και τέτοια! Εχει πλάκα
μμμ..ενδιαφερον..αννουλα εσυ τι κανεις?θα πατε πουθενα για της παναγιας?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΩ!HELLO ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Very Happy / ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ Laughing ) ΝΑΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ Η ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΩ!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 679259

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσακι εδω θα είμαστε, γιορτάζει και η πεθερά μου! Θα έρθουν και κάτι φίλοι απο Αθήνα οπότε θα έχουμε παρεούλα

Εγω στο iPhone έχω το application που λέγεται iperiod εχει και ipregnancy αλλα ακόμα δέν το χρειάζομαι

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΝΝΑ ΜΟΥ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 417472 ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ I-PHONE.ΕΧΩ SAMSUNG.

xrysaki!

xrysaki!
μια χαρα αννουλα θα εχετε παρεουλα κ εμενα γιορταζει ο αντρας μου κ θα μαζευτουμε κ εμεις..
αχ βρε κοριτσια κ μενα μου εχει καρφωθει τις τελευταιες μερες να παρω i phone..ευκολο στη χρηση?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenitsa_28 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!
Πω πω πάρα πολλές σελίδες γράψατε σήμερα εκέι που με ενδιέφερε κάτι και ήθελα να ρωτήσω πηγαίνατε σε άλλο θέμα. Το μόνο που μου έμεινε απ'όλη τη συζήτηση σας είναι το προγραμματάκι στο κινητό. Ξετρελάθηκα!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 31 536304 Ξέρετε αν υπάρχει κάτι παρόμοιο για τον υπολογιστή για εμάς που δεν έχουμε κινητό android? Αχ μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα!
Εύα σου έυχομαι να ήταν εμφύτευσης τα υγρά. Καλη επιτυχία!

υπαρχει κατι αναλογο! θα σου στειλω απο το σπιτι γιατι δν θυμαμαι το ονομα απεξω!! Wink Wink

Γεια σου Χρυσα!!

αφρουλα εγω εχω ανδροιδ και εχω την εφαρμογη woman's log κανει το ιδιο πραγμα με της Αννας..και εχω και μια στον υπολογιστη που δν θυμαμαι πως λεγεται!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις