Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
561 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 561 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
Άννα μου,αυτό που εύχομαι είναι το φόρεμα να μου μπει ΜΟΝΟ στις διακοπές και μετά να μη μου χωράει. Wink

χαχαχαχα
Το έπιασα το υπονοούμενο!!!Κι εγώ στο εύχομαι!!!
  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 215994

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά ηρεμήστε κ οι δυο! Δε λέω τίποτα... γιατρό βρήκα αλλά θα πρέπει να κλείσω ραντεβού κ μάλλον θα παέι για μετά θα ρωτήσω κ τον ξάδερφο μου είναι ενδοκρινολόγος στο Μεταξά στο Πειραιά! αν θα μου πει να κάνω όλες τις εξετάσεις κ τον υπέρηχο ! τελοσπάντων

δε μπορώ να μη σχολιάσω το δαντελωτό φόρεμα τούμπανο που λένε κ οι νέοι Εύα μια χαρά σε βρίσκω το μυστικό για να μη σου κάνει μετά!!!χιχιχι

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xaftounaki έγραψε:
eva34 έγραψε:
Άννα μου,αυτό που εύχομαι είναι το φόρεμα να μου μπει ΜΟΝΟ στις διακοπές και μετά να μη μου χωράει. Wink

χαχαχαχα
Το έπιασα το υπονοούμενο!!!Κι εγώ στο εύχομαι!!!
  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 215994
Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

eva34

eva34
maryz-iraklio kritis έγραψε:Καλά ηρεμήστε κ οι δυο! Δε λέω τίποτα... γιατρό βρήκα αλλά θα πρέπει να κλείσω ραντεβού κ μάλλον θα παέι για μετά θα ρωτήσω κ τον ξάδερφο μου είναι ενδοκρινολόγος στο Μεταξά στο Πειραιά! αν θα μου πει να κάνω όλες τις εξετάσεις κ τον υπέρηχο ! τελοσπάντων

δε μπορώ να μη σχολιάσω το δαντελωτό φόρεμα τούμπανο που λένε κ οι νέοι Εύα μια χαρά σε βρίσκω το μυστικό για να μη σου κάνει μετά!!!χιχιχι
Όχι μαρή!!! Δεν ηρεμώ(δεν ξέρω για την Άννα, αλλά εγώ δεν ηρεμώ).
Βέβαια με το χαριτωμένο σχολιάκι σου, αρχίζω να σε αναγνωρίζω λιγάκι οπότε.....ίσως και ηρεμήσω τελικά λιγουλάκι και γλυτώσεις το ξυλαράκι Laughing Laughing Laughing

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Καλά ηρεμήστε κ οι δυο! Δε λέω τίποτα... γιατρό βρήκα αλλά θα πρέπει να κλείσω ραντεβού κ μάλλον θα παέι για μετά θα ρωτήσω κ τον ξάδερφο μου είναι ενδοκρινολόγος στο Μεταξά στο Πειραιά! αν θα μου πει να κάνω όλες τις εξετάσεις κ τον υπέρηχο ! τελοσπάντων

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 379767
Μίλα με τον ξαδελφό σου και θα σε κατατοπίσει!!! Και κλείσε και ένα ραντεβού εδώ! Σε ιδιώτη λες να πας η στο ΙΚΑ?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:

Όχι μαρή!!! Δεν ηρεμώ(δεν ξέρω για την Άννα, αλλά εγώ δεν ηρεμώ).
Βέβαια με το χαριτωμένο σχολιάκι σου, αρχίζω να σε αναγνωρίζω λιγάκι οπότε.....ίσως και ηρεμήσω τελικά λιγουλάκι και γλυτώσεις το ξυλαράκι Laughing Laughing Laughing

ναι μέχρι να το ξαναθυμηθώ κ να θυμηθώ κ τ άλλα απότελέσματα των εξετάσεων που μπορεί να φαίνονται καλά αλλά με μια σύγκριση περσινών δε μου φαίνονται καλά...πιστεύω να μου περάσει!! ααα μετά από 2 χρόνια θα πάρω το αμάξι το απόγευμα από το εδώ μέχρι το χωριό ολομόναχη πιστεύω να μη με πιάσει καμιά κρίση πανικού ειδικά μέχρι να φύγω από το μπαχαλοκυκλοφοριακό αλλά Δημοκρατικό Ηράκλειο εως την Εθνική η γειτόνισσα ξέρει!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 379767
Μίλα με τον ξαδελφό σου και θα σε κατατοπίσει!!! Και κλείσε και ένα ραντεβού εδώ! Σε ιδιώτη λες να πας η στο ΙΚΑ?

σε ιδιώτη φυσικά εξάλλου κανένας ενδοκρινολόγος τουλάχιστον εδώ στο Ηράκλειο δεν είναι στο ΕΟΠΥΥ μια φίλη μου σύστησε έναν κ παίρνει 50 ευρώ και επίσκεψη κ υπέρηχο εξάλλου για την υγεία δεν κολλάω στα χρήματα!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
ναι μέχρι να το ξαναθυμηθώ κ να θυμηθώ κ τ άλλα απότελέσματα των εξετάσεων που μπορεί να φαίνονται καλά αλλά με μια σύγκριση περσινών δε μου φαίνονται καλά...πιστεύω να μου περάσει!! ααα μετά από 2 χρόνια θα πάρω το αμάξι το απόγευμα από το εδώ μέχρι το χωριό ολομόναχη πιστεύω να μη με πιάσει καμιά κρίση πανικού ειδικά μέχρι να φύγω από το μπαχαλοκυκλοφοριακό αλλά Δημοκρατικό Ηράκλειο εως την Εθνική η γειτόνισσα ξέρει!

affraid affraid affraid
Απο εκει που εισαι βγαίνεις εύκολα εθνική, την εθνική πρόσεχε γιατί εδώ οι οδηγοί είναι σουμάχερ!!!!!

eva34

eva34
xaftounaki έγραψε:

σε ιδιώτη φυσικά εξάλλου κανένας ενδοκρινολόγος τουλάχιστον εδώ στο Ηράκλειο δεν είναι στο ΕΟΠΥΥ μια φίλη μου σύστησε έναν κ παίρνει 50 ευρώ και επίσκεψη κ υπέρηχο εξάλλου για την υγεία δεν κολλάω στα χρήματα!

Γενικότερα οι Ενδοκρινολόγοι είναι μία ειδικότητα που δεν δέχτηκαν να μπουν στον ΕΟΠΥΥ(τουλάχιστον η πλειοψηφία τους εδώ στην Αθήνα).Αλλά μπράβο Μαράκι!Αυτό που λες, είναι σωστό. Μπροστά στην υγεία δεν κολλάμε σε χρήματα.Και εγώ αυτής της άποψης είμαι

eva34

eva34
xaftounaki έγραψε:

affraid affraid affraid
Απο εκει που εισαι βγαίνεις εύκολα εθνική, την εθνική πρόσεχε γιατί εδώ οι οδηγοί είναι σουμάχερ!!!!!
Σουμάχερ οι Κρητικοί ακούω!!!
Ρε μπας και είμαι Κρητικιά και δε το ξέρω scratch scratch scratch scratch scratch Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

eva34

eva34
Κοριτσάκια μου, θα σας αφήσω τώρα.
Πάω να φάω τη σαλατούλα και το χταποδάκι μου και να ξαπλώσω γιατί πονάει η κοιλίτσα μου και μόνο ξαπλωμένη ηρεμεί.
Θα ξαναμπώ το απόγευμα, μετά τη διατροφολόγο(έχω ραντεβού σήμερα και μεγάλη αγωνία για τις μετρήσεις μου), και μετά το καφεδάκι με μια φίλη και το μπεμπάκι της.
Φιλια πολλά   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 334590

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξαναγειά σας! Very Happy Μπράβο κορίτσια που καταφέρατε να ηρεμήσετε λίγο το Μαράκι!Τελικά η απειλή για ξύλο πιάνει! Laughing
Μαράκι μπριάμ φούρνου έχω βάλει!
Εύα μια χαρά το τουτού σου!Πού θα πας την άλλη εβδομάδα;Στα πάτρια εδάφη;Μας είπες και δεν θυμάμαι; scratch

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Κοριτσάκια μου, θα σας αφήσω τώρα.
Πάω να φάω τη σαλατούλα και το χταποδάκι μου και να ξαπλώσω γιατί πονάει η κοιλίτσα μου και μόνο ξαπλωμένη ηρεμεί.
Θα ξαναμπώ το απόγευμα, μετά τη διατροφολόγο(έχω ραντεβού σήμερα και μεγάλη αγωνία για τις μετρήσεις μου), και μετά το καφεδάκι με μια φίλη και το μπεμπάκι της.
Φιλια πολλά   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 334590

Δεν το έχουμε με τις ώρες!Δεν συγχρονιζόμαστε!Γιατί πονάει η κοιλίτσα;Περαστικούλια και καλά αποτελέσματα στη διατροφολόγο σου!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 36 379767

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:

affraid affraid affraid

H εθνική δε με αγχώνει πας δεξιά δεξιά κ δε σε ενοχλεί κανένας με στη Κνωσσού-Μπετεβή είναι το θέμα!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Κοριτσάκια μου, θα σας αφήσω τώρα.

Πάλι χταπόδι θα φας?? Εγώ το απόγευμα δε θα είμαι μέσα!! Θα τα πούμε τη Παρασκευή γιατί αύριο θα είμαι εκτός όλη μέρα θα πάω χωριό κ θα κοπανηθώ στις ρακές αφού έχω θηλάσει τη μικρή κ έχει κοιμηθεί!! λέμε τώραααα χιχιχι οπότε έυχομαι καλές μετρήσεις καλά να περάσεις με φίλη κ μπεμπάκι κ ΠΡΟΣΟΧΗ στα ονειρά σου χιχιχιχιχι

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Ξαναγειά σας! Very Happy Μπράβο κορίτσια που καταφέρατε να ηρεμήσετε λίγο το Μαράκι!Τελικά η απειλή για ξύλο πιάνει! Laughing
Μαράκι μπριάμ φούρνου έχω βάλει!
Εύα μια χαρά το τουτού σου!Πού θα πας την άλλη εβδομάδα;Στα πάτρια εδάφη;Μας είπες και δεν θυμάμαι; scratch

Καλώς την κ πάλι! Smile

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρακές διαβαζω Μαράκι!Μου θύμισες το καλοκαίρι μου στην Κρήτη!Από εκεί που δεν έπινα καθόλου ρακή, είχα γίνει φαν! Very Happy

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι η κνωσου με τέτοια κίνηση τελευταία δεν σου αφήνει και πολλα περιθώρια! Καλα να περάσεις στο χωριο!!

Ευα καλα αποτελέσματα με τη διαιτολόγιο! Σίγουρα θα έχεις χάσει!! Καλη ξεκούραση και ελπίζω να είναι γλυκός ο πόνος στο τέλος

Ευουλι γεια σου!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα τσουπρες μου.ευτυχως δν το εκοψαν το ρευμα κ ετσι την σκαπουλαρα !!!!

κατα τα αλλα ουτε λογος για μαγειρεμα σημερα μ τοση ζεστη σημερα.θα αργησει κιολας σημερα ο δικος μου να γυρισει οποτε θα μαγειρεψω το απογευμα

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Μαράκι!Πώς είστε;Οντως, φοβερή ζέστη!Κι εγώ έχω κάνει ελάχιστες δουλειές από το πρωί!Δεν παλεύεται!Τώρα έβαλα το κλιματιστικό και περιμένω να γίνει το φαγάκι!
Αννούλα, εσύ πώς μπορείς με τη ζέστη να κάνεις δουλειές;

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Ρακές διαβαζω Μαράκι!Μου θύμισες το καλοκαίρι μου στην Κρήτη!Από εκεί που δεν έπινα καθόλου ρακή, είχα γίνει φαν! Very Happy

έχω να πιω χρόνια!! Δε θα πιω αλλά τώρα είναι η φάση που στο χωριό μου έχουν μαζευτεί όλοι οι Αθηναίοι επισκέπτες κ στους καφενέδες γίνεται χαμός!!Εγώ λέω να αρκεστώ στο κόκκινο κρασάκι που είναι εξαιρετικό στα μέρη μου κ μέχρι ένα λέω μέχρι να πάω στο γιατρό να προσέξω λίγο γιατί φαντάζομαι θα μου πει κ αυτός κάτι περί τούτου εξάλλου κ ο αγάς λέει ότι η διατροφή τα γιατρεύει όλα οπότε βουρ!! Μα που θα πάτε εσείς κάπου έλεγες αλλά δε θυμάμαι κάτι για πανηγύρια..

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Μαρακι η κνωσου με τέτοια κίνηση τελευταία δεν σου αφήνει και πολλα περιθώρια! Καλα να περάσεις στο χωριο!!

Ευα καλα αποτελέσματα με τη διαιτολόγιο! Σίγουρα θα έχεις χάσει!! Καλη ξεκούραση και ελπίζω να είναι γλυκός ο πόνος στο τέλος

Ευουλι γεια σου!!!

ευχαριστώ Αννιώ!! υπομονή θέλει!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σου Μαρία ασχολίαστη η ζέστη

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Καλησπέρα Μαράκι!Πώς είστε;Οντως, φοβερή ζέστη!Κι εγώ έχω κάνει ελάχιστες δουλειές από το πρωί!Δεν παλεύεται!Τώρα έβαλα το κλιματιστικό και περιμένω να γίνει το φαγάκι!
Αννούλα, εσύ πώς μπορείς με τη ζέστη να κάνεις δουλειές;

αν εξαιρεσεις την ζεστη καλα δοξα το θεο

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Γειά σου Μαρία ασχολίαστη η ζέστη

οντως!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις