451 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 Κυρ Αυγ 05, 2012 11:05 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙΣ ΚΡΥΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ!ΜΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
characy έγραψε:καταλαβαμε Αφρουλα με τι ασχολεισαι?? Ευουλι, Τονια εσεις?
goldangel1990 έγραψε:καλησπέρα κοριτσάκια μου..τι κάνετε??
καλωσορισες χαρά και εγώ κύπρο μένω!! Να ζήσετε με τον σύζυγο και πολυ γρήγορα να σας έρθει ενα παιδάκι.Σε ποια πόλη μένεις?
goldangel1990 έγραψε:καλησπέρα κοριτσάκια μου..τι κάνετε??
καλωσορισες χαρά και εγώ κύπρο μένω!! Να ζήσετε με τον σύζυγο και πολυ γρήγορα να σας έρθει ενα παιδάκι.Σε ποια πόλη μένεις?
goldangel1990 έγραψε:ελληηηη μουυυυ ευχομαι απο καρδιάς αυτος να είναι ο τυχερός σου μήνας και να έρθει το σποράκι που τόσο επιθυμείς!!!
boubou έγραψε:Ευουλι αν ξερεις πχ. οτι μετα την ωορρηξια αδιαθετεις στις 14 μερες τοτε αφου εγινε την 9η μερα, αν δν ερθει το σπορακι μπορει να ερθει η αλεκα πολυ νωριτερα απ οτι συνηθως!! οπως ηρθε της αφρουλας στις 15 μερες!...εγω ενω εχω σταθερη ωορρηξια 15-16η μερα...αποδεδειγμένη με τεστ και γιατρο, ο κυκλος μου κυμαινεται απο 26-28 μερες!! ... αρα μην το ψαχνεις και πολυ!ολα γινονται!!
Ευουλι και Τονια σας ευχαριστωωωωωωωωωωωω για την !!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης