Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΖΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΑΝΤΡΕ. ΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΦΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΤΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!ΝΟΜΙΖΩ ΗΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ!ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗ ΜΠΡΙΖΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
AthinaSt έγραψε:Καλώς σας βρήκα Smile
Ευχαριστώ xaftounaki   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 417472
Καλώς όρισες και από μένα...
Εγώ είμαι η Εύα.....Ή καλύτερα ο χείμαρρος......Ή ακόμα καλύτερα η Ηλιάκη....Ή......
Τέλος πάντων . Η Εύα. Καλώς όρισες Αθηνά!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΖΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΑΝΤΡΕ. ΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΦΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΤΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!ΝΟΜΙΖΩ ΗΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ!ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗ ΜΠΡΙΖΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 379767

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΔΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΘΗΝΑ!
Μόλις κατάλαβα πως μιλας για την Αθηνά και όχι για την ΑΘήνα.   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 679259
Με τα κεφαλαία πάντα υπάρχει ένα θέμα Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ PRONOVIAS ΝΥΦΙΚΟ ΕΧΩ!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΔΑΝΤΕΛΑ!

IoliAtore

IoliAtore
eva34 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΔΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΘΗΝΑ!
Μόλις κατάλαβα πως μιλας για την Αθηνά και όχι για την ΑΘήνα.   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 679259
Με τα κεφαλαία πάντα υπάρχει ένα θέμα Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 40746

IoliAtore

IoliAtore
λέω κι εγώ.. μπερδεύτηκα.. Smile   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 522194 με την Αθηνά και την Αθήνα

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
xaftounaki έγραψε:
Ευχαριστώ xaftounaki   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 417472

Στη φωτο είσαι εσυ; Το νυφικό σου και τα λουλούδια είναι τέλεια!!! Παντρεύτηκες πρόσφατα; Είσαι και μικρούλα!

Όχι όχι δεν είμαι εγώ Wink Του χρόνου το καλοκαίρι θα παντρευτώ πρώτα ο θεός..

eva34

eva34
xaftounaki έγραψε:
eva34 έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Ευάκι χαλόου!!!
Ασε το Μαρακι να μην αρχίσει τις ρακές
Εχει και μια κόρη να φροντίσει!
Γειά σου Αννιώ μου   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 417472
Χτες κατάλαβα πάντως γιατί δε μου έκαναν αίσθηση τα νυφικά στο μαγαζί που πήγα. Είχα στο μυαλό μου το δικό σου(που μου αρεσει τρελλα). Μόλις μπήκα στο site του ονόματος που μου είπες...ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!!!!!!

Δεν είναι τέλεια! Εσένα χωρίς να σε έχω δει σε φαντάζομαι με ένα μακρύ δαντέλα, με χοντρη τιράντα και ωραία βε λαιμοκοψη!!
Κάνω λάθος;

Δε ξέρω. Μου άρσεαν πολλά, μέσα στα οποια και κάτι τέτοιο που περιγράφεις. Απλά για να με φαντάζεσαι σου λέω πως είμαι αρκετά ψηλή(1,73-1,74) και τα κιλά μου πλέον...........68!!!!!!!!Super;;;;!!!!
Αφρούλα μου, ακριβώς την ίδια αντίδραση έχω με την΄Άννα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 379767

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
Εγώ είμαι η Εύα.....Ή καλύτερα ο χείμαρρος......Ή ακόμα καλύτερα η Ηλιάκη....Ή......

Τελικά η Ηλιάκη σου έδεσε ε?? χιχιχιχι καλά εννοείται πως δε συγκρίνω αυτή είναι παρτσακλό !!! Εγώ πάλι με αυτό το μαλλί σε φαντάζομαι σε κάνα αρχαιοελληνικό κάτι χύμα νομίζω ότι οι πολύ φαμφάρες δε σου πάνε!! εε??

eva34

eva34
IoliAtore έγραψε:λέω κι εγώ.. μπερδεύτηκα.. Smile   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 522194 με την Αθηνά και την Αθήνα
Ευτυχώς Ιολάκι μου που μπερδέυτηκες και εσύ διαφορετικά θα έβγαζαν καινούριο ανέκδοτο για ξανθές Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="maryz-iraklio kritis"]
eva34 έγραψε:

χεχεχε να ΄σαι καλά Εύα ή Ηλιάκη Very Happy   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 11 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σας πω σε φόρουμ με πρακτορείων μοντέλο μιλάω κ δε το ξέρω !!! αρχίζω κ νιώθω μειονότητα Laughing Laughing Laughing γιατί εγώ είμαι 1.60 και κάπου στα 70 τελευταίο ζύγισμα στο γάμο 70 αλλά τώρα 70 + στανταρ θα αρχίζω να κλαίωω ωωωωωωωωωωω

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρες μου παω να μπανιαρισω τα ζουζουνια μπας κ χαλαρωσουν λιγακι...πολυ ζεστη..μετα εχει μαμ κ νανακια!!!!

θα τα πουμε αυριο αυριο με το καλο..πωπω παλι με επιασε καουρα Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ PRONOVIAS ΝΥΦΙΚΟ ΕΧΩ!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΔΑΝΤΕΛΑ!

Ήμουν σίγουρη για το νυφικό σου, και ας μη φαινόταν καλα απο τη φωτο!

Ευα, έτσι σε είχα φανταστεί γι αυτο το λέω!! Σε έχω για κάτι σαν αυτο που εχει η Αθηνά στη φωτο!

Με το καλο ο γάμος Αθηνούλα και σύντομα ένα μωρο αν αυτο είναι που θέλετε!!

eva34

eva34
maryz-iraklio kritis έγραψε:
eva34 έγραψε:

Τελικά η Ηλιάκη σου έδεσε ε?? χιχιχιχι καλά εννοείται πως δε συγκρίνω αυτή είναι παρτσακλό !!! Εγώ πάλι με αυτό το μαλλί σε φαντάζομαι σε κάνα αρχαιοελληνικό κάτι χύμα νομίζω ότι οι πολύ φαμφάρες δε σου πάνε!! εε??
Έτσι νομίζω κ εγώ ρε Μαράκι αλλά τα μαλλιά μου δε τα κάνω πάντα έτσι.Τα κάνω και μπούκλες(ξέρεις αυτό το ανάλαφρο της Μενεγάκη), και εντελώς ίσια(το λατρεύω αυτό), και διάφορα άλλα.
Η αλήθεια είναι πως με την Ηλιάκη μ'έκανες και γέλασα πολύ χτες γι'αυτο και το συνεχίζω.
Αλήθεια η Τόνια πού χάθηκε;;;;

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΛΕΣ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ! Very Happy Very Happy Very Happy ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?

IoliAtore

IoliAtore
maryz-iraklio kritis έγραψε:Να σας πω σε φόρουμ με πρακτορείων μοντέλο μιλάω κ δε το ξέρω !!! αρχίζω κ νιώθω μειονότητα Laughing Laughing Laughing γιατί εγώ είμαι 1.60 και κάπου στα 70 τελευταίο ζύγισμα στο γάμο 70 αλλά τώρα 70 + στανταρ θα αρχίζω να κλαίωω ωωωωωωωωωωω

Εγώ σ' αυτό το θέμα τουμπεκί Embarassed

Το στιλ του νυφικού που λες Τόνια, πολύ ωραίο!! Μ' αρέσει κ με χοντρές τιράντες αλλά κ με halter neck δλδ να δένει γύρω από το λαιμό Smile

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
maryz-iraklio kritis έγραψε:Να σας πω σε φόρουμ με πρακτορείων μοντέλο μιλάω κ δε το ξέρω !!! αρχίζω κ νιώθω μειονότητα Laughing Laughing Laughing γιατί εγώ είμαι 1.60 και κάπου στα 70 τελευταίο ζύγισμα στο γάμο 70 αλλά τώρα 70 + στανταρ θα αρχίζω να κλαίωω ωωωωωωωωωωω

Χμμμμ κι εγώ 1,60 είμαι...κ δυστηχώς έβαλα 7-8 κιλά με το πρόβλημα της θυροειδής πριν 1μιση χρόνο..κ το έμαθα πρίν ένα μήνα τον λόγο...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:κοριτσαρες μου παω να μπανιαρισω τα ζουζουνια μπας κ χαλαρωσουν λιγακι...πολυ ζεστη..μετα εχει μαμ κ νανακια!!!!

θα τα πουμε αυριο αυριο με το καλο..πωπω παλι με επιασε καουρα Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

γεια σου Τονάκο!! καλή ξεκούραση!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΑΝΝΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ!ΕΙΧΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ INTERNET KAI PHOTOS! Laughing

eva34

eva34
xaftounaki έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ PRONOVIAS ΝΥΦΙΚΟ ΕΧΩ!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΔΑΝΤΕΛΑ!

Ήμουν σίγουρη για το νυφικό σου, και ας μη φαινόταν καλα απο τη φωτο!

Ευα, έτσι σε είχα φανταστεί γι αυτο το λέω!! Σε έχω για κάτι σαν αυτο που εχει η Αθηνά στη φωτο!

Αυτό που έχει η Αθηνά στη φωτό είναι επίσης πολύ καλό.Όταν με το καλό θα πάω για επίσημη αναζήτηση νυφικού πιστεύω πως κοιτάξω αρκετά. Αλλά κ εγώ πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα μου πήγαινε

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AthinaSt έγραψε:

Χμμμμ κι εγώ 1,60 είμαι...κ δυστηχώς έβαλα 7-8 κιλά με το πρόβλημα της θυροειδής πριν 1μιση χρόνο..κ το έμαθα πρίν ένα μήνα τον λόγο...

εγώ με το θηλασμό δε μπορώ να χάσω πολλά! της γέννας τα έχω χάσει τα παραπανίσια πριν την εγκυμοσύνη δε μπορώ να χάσω!!! αλλά που θα πάει..

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
xaftounaki έγραψε:

Ναι το θέλουμε πολύ..και μάλλον θα περιμένουμε λίγους μήνες ακόμα Smile

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρακι να μου φιλησεις την αννουλα...
καθε μερα τετοια ωρα με πιανουν καουρες.....αχ νυσταξα αντε να περασει η ωρα να κοιμηθουν τα μικρα..αντε κ αυριο θα μιλαμε μετα χαλαρωση

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις