626 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 Δευ Αυγ 06, 2012 10:34 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ!ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ!ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ!ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ!ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟ!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΑ! ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΠΙΟ ΑΦΟΒΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΟΥ!ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΕΙΚ!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ....ΕΙΜΑΙ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ...ΣΤΙΣ 10 ΘΑ ΜΑΘΩ Κ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΛΟ ΑΓΧΟΣ...ΜΕΤΑ ΦΥΓΑΜΕ.....
xaftounaki έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΑ! ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΠΙΟ ΑΦΟΒΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΟΥ!ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΕΙΚ!
Ωραία!!!!
Ευουλι όταν πω ότι θα κάνω δίαιτα σοβαρά, θα κάνω! Είχα γράψει το Σάββατο ότι η παρέα έτρωγε κεμπαπ και εγω frozen yogurt!!!
Χαρά κι εγω έχω κατεβάσει το I-period και σημειώνω συμπτώματα, μέρες περιόδου, και επαφές! Και αυτο εμφανίζει και τις γονιμες
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΝΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΚΕΙΚ????
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!!ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΔΙΑΙΤΑ ΕΣΥ???ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΔΩ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΟΥΜΠΑ (ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ??)ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΕΙΚ?
characy έγραψε:
ναι ναι το ιδιο...και τα γραφω ολα!!! με λεπτομερειες!!!
art86 έγραψε:καλημερα σε ολα τα κοριτσια...εγω τον ηπια τον καφε μου μονη αλλα δεν πειραζει....για αυτο με το εντερο που λετε τι ακροβως ειναι?εγω παντωσ κοριτσια υποφερω αππο δυσκοιλιοτητα κια δεν υπαρχειιιιιιιιιιιι...και 4 κια 5 μερεσ χωρις τουαλετα ειναι μεγαλο ζορι...τονια μουυυυυυυυυυυυυυ ευχομαι μια τεραστια χοριακη κουκλιτσα μουυυυ
xaftounaki έγραψε:characy έγραψε:
ναι ναι το ιδιο...και τα γραφω ολα!!! με λεπτομερειες!!!
Στις επαφές βγάζει και καρδούλα!! Χαχα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την characy στις Δευ Αυγ 06, 2012 10:46 pm, 1 φορά
συμμαζευα και το σπιτι ταυτοχρονα επομενως μολις τελειωσα ειπα να σς απολαυσωΕυούλι έγραψε:art86 έγραψε:καλημερα σε ολα τα κοριτσια...εγω τον ηπια τον καφε μου μονη αλλα δεν πειραζει....για αυτο με το εντερο που λετε τι ακροβως ειναι?εγω παντωσ κοριτσια υποφερω αππο δυσκοιλιοτητα κια δεν υπαρχειιιιιιιιιιιι...και 4 κια 5 μερεσ χωρις τουαλετα ειναι μεγαλο ζορι...τονια μουυυυυυυυυυυυυυ ευχομαι μια τεραστια χοριακη κουκλιτσα μουυυυ
Καλημέρα!Γιατί δεν μπήκες να πιούμε μαζί καφεδάκι;
characy έγραψε:κοριτσια σας αφηνω και γω! Φιλια σε ολες
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης