326 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 Κυρ Αυγ 05, 2012 11:51 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΕΧΩ ΤΟ ΒΑΡΥ ΤΙΤΛΟ "ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΗ"!ΑΦΟΥ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ, ΤΟΣΟ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΕΧΩ ΤΟ ΒΑΡΥ ΤΙΤΛΟ "ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΗ"!ΑΦΟΥ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ, ΤΟΣΟ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!
eva34 έγραψε:Μμμμμμμμ.........Κάντε χαρές πως έφυγα και πως χάθηκα...χαχα. Ας γελάσω,
Απλά ετοίμαζα το συγχωροχάρτι.
Λίγο βαριά η αλήθεια είναι πως μου έπεσε αλλά...Πάντως ρε κορίτσια και τα 2 καλαμάκια ΔΕΝ κατάφερα να τα φάω.Τελικά έφτιαξα μία ντομάτα με μισό αγγουράκι και 1 καλαμακιmaryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ? ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ?ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΧΡΙΣΕ Η ΜΑΙΡΗ!ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΜΑΙ!
αχαχα που είναι να τα δει χάθηκε!! μάλλον της έπεσε βαριά η σαλάτα!!! χιχιχιχι Εσύ Αφρούλα φιλόλογος εξ ΕΚΠΑ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eva34 στις Κυρ Αυγ 05, 2012 11:57 am, 1 φορά
Με μπεκάτσαmaryz-iraklio kritis έγραψε:eva34 έγραψε:Μμμμμμμμ.........Κάντε χαρές πως έφυγα και πως χάθηκα...χαχα. Ας γελάσω,
Απλά ετοίμαζα το συγχωροχάρτι.
α ΟΚ και όλα εντάξει?? χιχιχι με περιστέρι να το στείλεις α ! Γιατί τα ΕΛΤΑ καθυστερούν !
Έτσι, έτσι!!!! Express Courier οι μπεκάτσεςαφρουλα έγραψε: ΟΙ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ?ΕΞΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ?
eva34 έγραψε:Λίγο βαριά η αλήθεια είναι πως μου έπεσε αλλά...Πάντως ρε κορίτσια και τα 2 καλαμάκια ΔΕΝ κατάφερα να τα φάω.Τελικά έφτιαξα μία ντομάτα με μισό αγγουράκι και 1 καλαμακιmaryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ? ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ?ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΧΡΙΣΕ Η ΜΑΙΡΗ!ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΜΑΙ!
αχαχα που είναι να τα δει χάθηκε!! μάλλον της έπεσε βαριά η σαλάτα!!! χιχιχιχι Εσύ Αφρούλα φιλόλογος εξ ΕΚΠΑ?
eva34 έγραψε:Έτσι, έτσι!!!! Express Courier οι μπεκάτσεςαφρουλα έγραψε: ΟΙ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ?ΕΞΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ?
maryz-iraklio kritis έγραψε:eva34 έγραψε:Λίγο βαριά η αλήθεια είναι πως μου έπεσε αλλά...Πάντως ρε κορίτσια και τα 2 καλαμάκια ΔΕΝ κατάφερα να τα φάω.Τελικά έφτιαξα μία ντομάτα με μισό αγγουράκι και 1 καλαμακιmaryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ? ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ?ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΧΡΙΣΕ Η ΜΑΙΡΗ!ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΜΑΙ!
Το μισό αγγούρι δεν έπρεπε να το φας!!! αυτό σε βάρυνε λοοοοοολλλλλλλ!!!
eva34 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eva34 έγραψε:Λίγο βαριά η αλήθεια είναι πως μου έπεσε αλλά...Πάντως ρε κορίτσια και τα 2 καλαμάκια ΔΕΝ κατάφερα να τα φάω.Τελικά έφτιαξα μία ντομάτα με μισό αγγουράκι και 1 καλαμακιmaryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ? ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ?ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΧΡΙΣΕ Η ΜΑΙΡΗ!ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΜΑΙ!
Το μισό αγγούρι δεν έπρεπε να το φας!!! αυτό σε βάρυνε λοοοοοολλλλλλλ!!!
Δεν παλεύεσαι με τίποτα μαρή!!!!!!
Είσαι όλα τα λεφτά Μαρία. Ειλικρινά.
Έχω πέσει κάτω από τα γέλια. ΝΑ είσαι καλά ρε Μαράκι
Μου έπεφτε πολύ. Πραγματικά.Χωρις πλάκα τώρα.Νόμισα πως γεμίζει πολύ το πιάτο. Άσε και που δεν ήμουν ποτέ της σαλάτας.Απλα η διατροφολόγος απαγορεύει φαγητό χωρίς σαλάτα και πρέπει υποχρεωτικά να μάθω να την τρώωαφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΦΑΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ! ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΙΣΟ?ΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ?
Γειά σου Ειρήνη!!!!!!Καλώς μας ήρθες.eirini7 έγραψε:17 σελίδες σε 2 μέρες;;;;;;;;;;;;;εμένα δε με σκέφτεστε;;;;πάω να τις διαβάσω και έρχομαι!
καλησπέρα!
eirini7 έγραψε:17 σελίδες σε 2 μέρες;;;;;;;;;;;;;εμένα δε με σκέφτεστε;;;;πάω να τις διαβάσω και έρχομαι!
καλησπέρα!
Επομένως Αφρούλα μου, ξέρεις κάποιον βασικό κανόνα διατροφής. Ο δεύτερος λόγος ποιυ πήγα στη διατροφολόγο είναι αυτός. Να μάθω να τρώω σωστά και όχι μόνο να χάσω τα κιλα της διακοπής καπνίσματος που έχω φορτωθεί εδώ και τρία χρόνια.αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΑΛΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΡΙΝΗ!
maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:17 σελίδες σε 2 μέρες;;;;;;;;;;;;;εμένα δε με σκέφτεστε;;;;πάω να τις διαβάσω και έρχομαι!
καλησπέρα!
ίσα ίσα θα ιδρώσεις να διαβάζεις κ θα χάσεις τοξίνες κ τα γραμμάρια του Σ/Κ αν το καλοσκεφτείς για το καλό σου το κάναμε χοχοχοχο τα καλά είναι από χθες κ σήμερα τα γέλια η καζούρα που κάνω στην Εύα34!!! ιχιχιχι HOLA!!
eva34 έγραψε:Και τώρα η σοβαρή ερώτηση της ημέρας. Μπορεί να σταμάτησε ο έντονος πόνος που με προβλημάτισε χτες, αλλά σήμερα έχω κατά τη διάρκεια της ημέρας πόνους περιόδου και αρκετά υγρά(μερικές φορές αισθάνομαι σα κατουρημένη.Συγνώμη κιόλας).Γνωρίζουμε τίποτα για το θέμα ή να το αφήσω να περάσει ακι να μη ξαναενοχλήσω για το θέμα;;
eva34 έγραψε:Επομένως Αφρούλα μου, ξέρεις κάποιον βασικό κανόνα διατροφής. Ο δεύτερος λόγος ποιυ πήγα στη διατροφολόγο είναι αυτός. Να μάθω να τρώω σωστά και όχι μόνο να χάσω τα κιλα της διακοπής καπνίσματος που έχω φορτωθεί εδώ και τρία χρόνια.αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΑΛΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΡΙΝΗ!
θελω να τρωω σωστά, σωστές ποσότητες ώστε να είμαι υγειής.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης