301 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 Κυρ Αυγ 05, 2012 9:12 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΑ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ?ΕΓΩ 21/8 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΑΤΩ!ΕΤΣΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΙΝΙΟΝ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λέγαμε για κοντά στις γιορτές(Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά) αλλά δε το βλέπω να ζει ο θείος για πολύ.Κανονικά θα έπρεπε να έχει πεθάνει αλλά...Τέλος πάντω. Εξαρτάται από αυτό...ΑΝ δε γίνει τότε, τότε κάπου μέσα στην Άνοιξη(αν και εγώ προτιμώ Σεπτέμβρη.Αφενός είναι ο αγαπημένος μου μήνας, αφετέρου να έχω τελειώσει και το πανεπιστήμιο). Θα δούμεαφρουλα έγραψε:ΕΥΑ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ?ΕΓΩ 21/8 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΑΤΩ!ΕΤΣΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΙΝΙΟΝ.
eva34 έγραψε:Λέγαμε για κοντά στις γιορτές(Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά) αλλά δε το βλέπω να ζει ο θείος για πολύ.Κανονικά θα έπρεπε να έχει πεθάνει αλλά...Τέλος πάντω. Εξαρτάται από αυτό...ΑΝ δε γίνει τότε, τότε κάπου μέσα στην Άνοιξη(αν και εγώ προτιμώ Σεπτέμβρη.Αφενός είναι ο αγαπημένος μου μήνας, αφετέρου να έχω τελειώσει και το πανεπιστήμιο). Θα δούμεαφρουλα έγραψε:ΕΥΑ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ?ΕΓΩ 21/8 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΑΤΩ!ΕΤΣΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΙΝΙΟΝ.
maryz-iraklio kritis έγραψε:Για την Εύα-->Άσε τα μουρμουρίσματα κάτσε ρακί να πιούμε
μες την ζωη οι προστριβές σε βάσανα θα βγούνε!
ΣΕ γιορτές κια γλέντια πάντα χορεύω. Γεννέθλια δεν είπαμε πως είχες;;;;;Τί;;;αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!ΕΥΑΚΙ ΠΟΛΥ ΧΟΡΕΥΤΑΡΟΥ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ! ΙΟΛΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ!
Γειά σου Αννούλα μου!!!!Έχουμε 9 μέρες διαφορά(τα χρονια δε τα βάζω, γιατί δε με συμφέρει )xaftounaki έγραψε:Ιόλη καλη συνέχεια!!!
Ευα γενικα είμαστε πολλα τα παρθενάκια εδω μέσα! Εγω είμαι 9
Και εγω είχα κανει πάνω τα μαλλια!
Σας αφήνω λίγο να κάτσω με το συζηγο και τα λέμε ισως πιο βράδυ
αφρουλα έγραψε:ΕΥΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΤΩ!
Σχωρεμένη!maryz-iraklio kritis έγραψε:Κορίτσια σορρυ έπιασα τη πάρλα με τη κολλητή μου στο κινητό φφ έσκασα!!! περιμένω να δω τους Τζαμαϊκανούς Ο.Α.
eva34 έγραψε:Σχωρεμένη!maryz-iraklio kritis έγραψε:Κορίτσια σορρυ έπιασα τη πάρλα με τη κολλητή μου στο κινητό φφ έσκασα!!! περιμένω να δω τους Τζαμαϊκανούς Ο.Α.
αφρουλα έγραψε:HELLO ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ? ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ?ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΧΡΙΣΕ Η ΜΑΙΡΗ!ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΜΑΙ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης