Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
576 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 576 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
AthinaSt έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:Να σας πω σε φόρουμ με πρακτορείων μοντέλο μιλάω κ δε το ξέρω !!! αρχίζω κ νιώθω μειονότητα Laughing Laughing Laughing γιατί εγώ είμαι 1.60 και κάπου στα 70 τελευταίο ζύγισμα στο γάμο 70 αλλά τώρα 70 + στανταρ θα αρχίζω να κλαίωω ωωωωωωωωωωω

Χμμμμ κι εγώ 1,60 είμαι...κ δυστηχώς έβαλα 7-8 κιλά με το πρόβλημα της θυροειδής πριν 1μιση χρόνο..κ το έμαθα πρίν ένα μήνα τον λόγο...

Τουλάχιστον τώρα που το ξέρεις μπορείς να το αντιμετωπίσεις! Δεν είναι τπτ 7-8 κιλά, αν τα αντιμετωπίσεις αμέσως. Μόνο να μην μαζευτούν (παθούσα)

Αφρούλα τα προνόβιας έχουν πάρα πολύ ωραία σχέδια όντως. Νομίζω ό,τι και να διαλέξεις εκεί θα είναι κλασάτο

Τόνια μπαααάι

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Να σας πω σε φόρουμ με πρακτορείων μοντέλο μιλάω κ δε το ξέρω !!! αρχίζω κ νιώθω μειονότητα Laughing Laughing Laughing γιατί εγώ είμαι 1.60 και κάπου στα 70 τελευταίο ζύγισμα στο γάμο 70 αλλά τώρα 70 + στανταρ θα αρχίζω να κλαίωω ωωωωωωωωωωω

Χαχαχα αχαχχ
Σταματα καλέ! Έπρεπε να ήσουν μέσα όταν έλεγαν όλες τα κιλά τους!!! Εγω αποχωρησα...... Αλλα ξαναγυρησα..…χαχα

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:
eva34 έγραψε:
AthinaSt έγραψε:Καλώς σας βρήκα Smile
Ευχαριστώ xaftounaki   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 417472
Καλώς όρισες και από μένα...
Εγώ είμαι η Εύα.....Ή καλύτερα ο χείμαρρος......Ή ακόμα καλύτερα η Ηλιάκη....Ή......
Τέλος πάντων . Η Εύα. Καλώς όρισες Αθηνά!!!

Τελικά η Ηλιάκη σου έδεσε ε?? χιχιχιχι καλά εννοείται πως δε συγκρίνω αυτή είναι παρτσακλό !!! Εγώ πάλι με αυτό το μαλλί σε φαντάζομαι σε κάνα αρχαιοελληνικό κάτι χύμα νομίζω ότι οι πολύ φαμφάρες δε σου πάνε!! εε??
Έτσι νομίζω κ εγώ ρε Μαράκι αλλά τα μαλλιά μου δε τα κάνω πάντα έτσι.Τα κάνω και μπούκλες(ξέρεις αυτό το ανάλαφρο της Μενεγάκη), και εντελώς ίσια(το λατρεύω αυτό), και διάφορα άλλα.
Η αλήθεια είναι πως με την Ηλιάκη μ'έκανες και γέλασα πολύ χτες γι'αυτο και το συνεχίζω.
Αλήθεια η Τόνια πού χάθηκε;;;;

χωρίς βιόλες είναι ωραίο το μαλλί της αλλά όλο ανθόκηπο το κάνει τώρα τελευταία

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:

Χαχαχα αχαχχ
Σταματα καλέ! Έπρεπε να ήσουν μέσα όταν έλεγαν όλες τα κιλά τους!!! Εγω αποχωρησα...... Αλλα ξαναγυρησα..…χαχα

κοίτα ποια μιλάει τώρα Rolling Eyes Rolling Eyes

eva34

eva34
toniach29 έγραψε:κοριτσαρες μου παω να μπανιαρισω τα ζουζουνια μπας κ χαλαρωσουν λιγακι...πολυ ζεστη..μετα εχει μαμ κ νανακια!!!!

θα τα πουμε αυριο αυριο με το καλο..πωπω παλι με επιασε καουρα Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

γεια σου Τονάκο!! καλή ξεκούραση!!
Μαράκι μου, μια χαρά είσαι. Ακούς εκεί!!!!
Πάντως, εμένα στο ζήτημα των κιλών με βοήθησε πολύ το ταξίδι αλλά και η διατροφή που ακολουθώ εδώ και κάποιες μέρες.
Περιμάνω σα μικρό παιδί να ξαναπάω στη διατροφολόγο την Τετάρτη να μου κάνει λιπομέτρηση και να με μετρήσει.(το 68 το είδα σστη δική μου ζυγαριά και χάρηκα πολύ γιατί όταν είχα ανέβαι πριν φύγω έδειχνε...........74.Μή το πείτε σε κανέναν σας παρακαλώ)

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΔΗΛ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ!ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΤΕΛΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΚΑ ΙΒΟΥΑΡ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΑΝΝΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ!ΕΙΧΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ INTERNET KAI PHOTOS! Laughing

Είχες πει ότι στο έφεραν απο το Λονδίνο ε;

AthinaSt έγραψε:
xaftounaki έγραψε:
Με το καλο ο γάμος Αθηνούλα και σύντομα ένα μωρο αν αυτο είναι που θέλετε!!

Ναι το θέλουμε πολύ..και μάλλον θα περιμένουμε λίγους μήνες ακόμα Smile

Γιατι λες να περιμένετε; Προσπαθείτε καιρο; Ότι και να γίνει θα έρθει, είσαι και μικρούλα, τι να πούμε εμείς τα πουρά!!!

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΕΥΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΔΗΛ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ!ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΤΕΛΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΚΑ ΙΒΟΥΑΡ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!

Συμφωνώ Respect Respect

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

είπα να μπιτάρωωω

IoliAtore

IoliAtore
Τι ωραία φάση όταν ψάχνεις νυφικό κ γενικά η προετοιμασία του γάμου...

Εγώ πήγα γ κάτι τελείως διαφορετικό, σας το χω ανεβάσει αλλά γενικά μου άρεζε το στιλ vintage mexican, αν βάλετε vintage mexican wedding dress στο google θα σας βγάλει πολλές εικόνες

Και αυτά με την ισπανική δαντέλα είναι πολύ όμορφα.... I love you I love you

Γενικά είναι ό,τι εκφράζει τον καθένα

Κορίτσια που κάνετε διατροφή, μπράβο, τι να πω ζηλεύω. Έχω τεράστιο θέμα κ δεν ξέρω τι να κάνω. Ειδικά τώρα που ψυχολογικά είμαι χάλια Crying or Very sad

IoliAtore

IoliAtore

είπα να μπιτάρωωω

ΠΟΛΛΑ LIKE!!!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 328109 cheers   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 536304 Respect Respect

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΥΡΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥ!ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ!ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑΞΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

eva34

eva34
Άννα, μη μιλάς για πουρά γιατί το παίρνω προσωπικά Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Νομίζω πως είμαι η μεγαλύτερη της παρέας   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259 (ούτε αυτό να μη πούμε παραέξω, οκ?)

IoliAtore

IoliAtore
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΥΡΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥ!ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ!ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑΞΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Είχες γενέθλια;;; Χρόνια πολλά!!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 379767

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιβουάρ ήταν κ το δικό μου με ουρά αλλά μετά μαζεύτηκε κ πέπλο φουλ δαντελέ κ το μαλλί πιασμένο γιατί θα με βόλευε κ για τη βάπτιση μετά αλλά κ επειδή θα χορευτάκιζα σαν το κατσίκι όλη νύχτα! ήθελα ίσιο πρόκα αλλά ιδρώνω με το παραμικρό κ θα χαλούσε!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι μου   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 379767

eva34

eva34
IoliAtore έγραψε:Τι ωραία φάση όταν ψάχνεις νυφικό κ γενικά η προετοιμασία του γάμου...

Εγώ πήγα γ κάτι τελείως διαφορετικό, σας το χω ανεβάσει αλλά γενικά μου άρεζε το στιλ vintage mexican, αν βάλετε vintage mexican wedding dress στο google θα σας βγάλει πολλές εικόνες

Και αυτά με την ισπανική δαντέλα είναι πολύ όμορφα.... I love you I love you

Γενικά είναι ό,τι εκφράζει τον καθένα

Κορίτσια που κάνετε διατροφή, μπράβο, τι να πω ζηλεύω. Έχω τεράστιο θέμα κ δεν ξέρω τι να κάνω. Ειδικά τώρα που ψυχολογικά είμαι χάλια Crying or Very sad
Όλα στην ώρα τους...Κάθε κίνηση που κάνουμε, την κάνουμε όταν πραγματικά είμαστε έτοιμοι και έχουμε την ψυχολογία να την στηρίξουμε.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Άννα, μη μιλάς για πουρά γιατί το παίρνω προσωπικά Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Νομίζω πως είμαι η μεγαλύτερη της παρέας   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259 (ούτε αυτό να μη πούμε παραέξω, οκ?)

θα τα βγάλουμε όλα στη φόρα!! με το γάντι!!χοχοχοχοχοχο

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
IoliAtore έγραψε:
Τουλάχιστον τώρα που το ξέρεις μπορείς να το αντιμετωπίσεις! Δεν είναι τπτ 7-8 κιλά, αν τα αντιμετωπίσεις αμέσως. Μόνο να μην μαζευτούν (παθούσα)

Ευτηχώς το ξέρω τώρα τουλ κ μπορώ να προσέχω..και έτσι με την θεραπεία να έρθω πάλι στα κανονικά μου..άλλα είμαι και του γλυκού Embarassed

eva34

eva34
maryz-iraklio kritis έγραψε:ιβουάρ ήταν κ το δικό μου με ουρά αλλά μετά μαζεύτηκε κ πέπλο φουλ δαντελέ κ το μαλλί πιασμένο γιατί θα με βόλευε κ για τη βάπτιση μετά αλλά κ επειδή θα χορευτάκιζα σαν το κατσίκι όλη νύχτα! ήθελα ίσιο πρόκα αλλά ιδρώνω με το παραμικρό κ θα χαλούσε!!
Αααααααααααα ωραιο πρέπει να ήταν ρε κορίτσι...Κ εγώ με το μαλλί ενα τέτοιο θέμα έχω πάντως. Ιδρώνω και αν το αφήσω κάτω(που αυτό θέλω) θα γίνει κώλος(με το συμπάθειο κιόλας). Αλλά μαλλον κάτω θα τα αφήσω...
Αλλά ας έρθει εκείνη η ωρα και θα αποφασίσω.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΙΟΛΗ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! Laughing Laughing Laughing ΑΚΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

eva34

eva34
eva34 έγραψε:Άννα, μη μιλάς για πουρά γιατί το παίρνω προσωπικά Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Νομίζω πως είμαι η μεγαλύτερη της παρέας   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 679259 (ούτε αυτό να μη πούμε παραέξω, οκ?)

θα τα βγάλουμε όλα στη φόρα!! με το γάντι!!χοχοχοχοχοχο

Με σκοτώννννννννννεις τώρα λέμε...... Laughing Laughing

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΥΡΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥ!ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ!ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑΞΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Χρόνια πολλα βρε!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 130627
Να είσαι καλα και σύντομα και εσυ με το μωράκι σου!!
Εγω το σεπτέμβρη την έπαθα τη φρίκη και σε ένα μήνα θα φάω την επόμενη των 31!!!!

Ευα μου ::   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 334590

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΙΟΛΗ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! Laughing Laughing Laughing ΑΚΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!
Αχ, σ'έυχαριστώ Αφρούλα μου. ΝΑ είσαι καλά που με καταλαβαίνεις.
Ορίστε...Το ΄'ακουσες εσύ θεολόγε Κρητικιά;;;;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

eva34

eva34
xaftounaki έγραψε:

Χρόνια πολλα βρε!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 130627
Να είσαι καλα και σύντομα και εσυ με το μωράκι σου!!
Εγω το σεπτέμβρη την έπαθα τη φρίκη και σε ένα μήνα θα φάω την επόμενη των 31!!!!

Ευα μου ::   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 12 334590
Αννούλα, το Σεπτέμβριο είσαι;;;;;Παρθενάκι;;;;;
Είμαστε το ίδιο;;;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις