Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΝΥΣΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑΝΙ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ..
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ

ε ναι εκεί πρέπει!!

ΑΧ ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΤΡΙΤΗ..ΘΑ ΠΑΩ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ 9 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Κ ΜΕΤΑ ΑΤΟΥ ΤΑ ΛΕΡ!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΝΥΣΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑΝΙ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ..
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ

ε ναι εκεί πρέπει!!

ΑΧ ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΤΡΙΤΗ..ΘΑ ΠΑΩ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ 9 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Κ ΜΕΤΑ ΑΤΟΥ ΤΑ ΛΕΡ!!!!

πως το λέει η ζούμπι μπορείς να το πεις κ έτσι!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ?ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ?ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?

μέλιτος μόλις τελειώσει ο αγάς τη δουλειά! Αμερική την απορρίψαμε Sad Sad

παίζει Ισπανία-Πορτογαλία ή Παρίσι-κάτω χώρες! Αν βγει κάτι άλλο θα δούμε αλλά Ευρώπη αχ Ευρώπη που λέει κ ο Πανούσης!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
όσο για το 2ημεράκι αυτή τη βδομάδα θα ψάξω δωμάτιο και να δω αν βρω γιατί 13-14 θα γίνετε πανικ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με το καλο να πατε!!!τι ωραια!!!αχ ευρωπη πραγματι....πωπω νυσταζω πολυ..εχει κ μια ζεστη σκετη απελπισια

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:με το καλο να πατε!!!τι ωραια!!!αχ ευρωπη πραγματι....πωπω νυσταζω πολυ..εχει κ μια ζεστη σκετη απελπισια

κ εδώωωω λιώνωωωω κ θέλει αγκαλιές κ δε μπορώ!!1

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!ΘΑ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ!ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΕΤΣΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ" ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑΙ!

ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ..ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΡΑΝΤΑΡ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ...ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΣΚΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ Κ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ Κ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ..ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ
γιατί καλέ τι έχουν τα γίδια και τα πρόβατα Razz Razz
όλοι απο δω ξεκίνησαν και έφτασαν στας Αθήνας.

κορίτσια όλες οι μικρές κοινωνίες είναι έτσι,
στις μεγάλες πόλεις δεν υπάρχουν άνθρωποι που είναι χωριάτες και περίεργοι ;
απλά εδώ είναι ποιο λίγοι οι άνθρωποι και τους γνωρίζεις,
δες το θετικά τους ξέρεις και τους αποφεύγεις Razz Razz

και να μην παρεξηγηθώ.. άλλο ο χωριάτης άλλο ο χωρικός, με καταλαβαίνετε.

Ο κάθε ένας μπορεί να ζήσει καλύτερα εκεί που μεγάλωσε και υπάρχουν οι περιπτώσεις που κάποιος έχει μεγαλώσει σε χωριό αλλά του πάει η πόλη ρε αδελφέ και το αντίθετο.

Εγώ δεν μπορώ τις μεγάλες πόλης, δεν μπορώ το καυσαέριο δεν μπορώ την φασαρία δεν μπορώ αυτή την τρέλα, γιατί τρέλα μου μοιάζει αλλά δεν πάει να πει οτι είναι παράξενη η νοοτροπία μου. Απλά είναι διαφορετική απο την δική σας.
Και εμένα μου φαίνεται παράξενο που μπορείτε με τους ρυθμούς της Αθήνας-Θεσ. αλλά αυτό δεν πάει να πει οτι με τα δικά μου μάτια μου είστε περίεργοι άνθρωποι με παράξενες νοοτροπίες.
Απλά έχω μάθει έτσι, δεν μου φταίνε οι ρυθμοί σας.

Μακάρι όλες μας να μπορούσαμε να ζήσουμε όπως και εκεί που μας αρέσει πραγματικά.

Ασχετο αλλά εδώ πάντως έχουν επιστρέψει στους παππούδες πολλές οικογένειες.

πάω να διαβάσω τα προηγούμενα,
Τόνια αν θυμάμαι καλά κάτι είχες γράψει για την διακόσμηση..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!
ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΩ ΤΙΣ ΓΙΔΕΣ Κ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΛΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΥΛΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΟΠΕΣ ΖΩΩΝ!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ...ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ...ΕΜΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ Κ ΣΤΑ ΖΩΑΚΙΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ Κ ΤΑ 2 ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ Κ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!!!

ΒΡΗΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΛΕΜΟΝΑΚΙ!!!72 ΑΥΤΙΚΟΛΛΛΗΤΑ ΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τόνια το μόνο που μπορώ να προτείνω για το δωμάτιο είναι να ψάξεις στο γκουκλι διακοσμήσεις πεδικών δωματίων, ίσως δεις κάτι που σου αρέσει και το κάνεις μόνη σου. Θα σου βγει σίγουρα ποιο οικονομικά αν βρεις και μαγαζιά που κλείνουν.

καλέ μόνη μου μιλάω ; Razz Razz Razz

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..
ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΝΙ Κ ΚΑΛΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ!!!

ΑΥΤΟ ΟΜΟΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ε=Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ..ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΡΗΚΑ 72 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕΓΑΛΑ Κ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ..
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ!!!!

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσάκια πονάω πάρα πολυ την μέση μου,ξέρετε καποια κρεμα που μπορώ να βάλω τωρα στην εγκυμοσυνη για τον πονο στην μέση??

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!
ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΩ ΤΙΣ ΓΙΔΕΣ Κ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΛΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΥΛΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΟΠΕΣ ΖΩΩΝ!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ...ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ...ΕΜΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ Κ ΣΤΑ ΖΩΑΚΙΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ Κ ΤΑ 2 ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ Κ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!!!

ΒΡΗΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΛΕΜΟΝΑΚΙ!!!72 ΑΥΤΙΚΟΛΛΛΗΤΑ ΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!!!

ας το δει θετικά, καλύτερα να κυνηγά τους γιδοκλέφτες παρά να έχει τον φόβο που έχουν κάτω στην Αθήνα.

Συμφωνώ για όσα λες με τα θετικά και τα αρνητικά.

Ναι τα παιδιά είναι νομίζω ποιο χαρούμενα με αυτούς τους ρυθμούς, είσαι και εσύ ποιο ήσυχη με όλους αυτούς τους ανώμαλους που κυκλοφορούν.

Το δωμάτιο θα γίνει όμορφο, ξέρεις πως αγαπώ τα ζώα Razz Razz
και θα ήθελα και εγώ μια φάρμα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 7 534787 όχι στο δωμάτιο μου αλλά μια πραγματική Razz Razz

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΒΕΛΙΝΑΚΙ Η ΚΡΕΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡ....

ΑΑΑΑ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΡΜΑ...ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ....ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΝΑ ΛΕΡΩΝΩ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΩ ΚΤΛ...ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΡΜΕΣ!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ....ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΘΑ ΞΕΚΑΝΟΙΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εβελιν και εγώ ξέρω πως δεν κάνει, τόσο πολύ σου πονάει ;
αν ξαπλώσεις δεν ανακουφίζεσαι ;

Τόνια γαλότσες ε ;
έλα έχω πολλές Razz Razz
Τα παιδιά τρελαίνονται για τέτοια, και ο ανεψιός μου όταν έρχεται σε μένα το ίδιο κάνει.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΑΛΟΤΣΕΣ Κ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ...ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ..ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ Κ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΗΠΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΑ!!!ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΛΟΓΑ!!!ΤΡΕΛΑ!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μου αρέσουν και εμένα τα άλογα, αν με το καλό μπορέσουμε θα πάρουμε.Θα έρχεσαι να τα κάνεις καμιά βόλτα Very Happy

Έχω κάνει αρκετές φορές, φέτος μόνο δεν μπόρεσα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 7 534787

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:μου αρέσουν και εμένα τα άλογα, αν με το καλό μπορέσουμε θα πάρουμε.Θα έρχεσαι να τα κάνεις καμιά βόλτα Very Happy

Έχω κάνει αρκετές φορές, φέτος μόνο δεν μπόρεσα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 7 534787

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑ ΜΙΝΙΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΙΠΠΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ??ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ?

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η καλήτερη βόλτα που έκανα με άλογο ήταν στον ποταμό Αχέροντα, μέσα στον ποταμό Very Happy και με ένα ιπποδρόμου, καλά με αυτό φοβήθηκα η αλήθεια Razz Razz
Αν σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις !
μην σου πω να το επιδιώξεις !!
και τα παιδιά !!

όλα σχεδόν έτοιμα, κάτι ψιλά έμειναν.
Θα κάνουμε κανονικά προγλέντη, θα στρώσω κρεβάτι Laughing Laughing
θα πάω στην εκκλησία με ζωντανή μουσική, εννοείτε ποντιακά Razz Razz
γενικά να θα είναι σχεδόν παραδοσιακός απλά η δεξίοση θα είναι λίγο κραντ σουξέ Razz

πρέπει να κλείσω όμως τώρα.. Crying or Very sad
πάω να βοηθήσω τον μπιμπίκο μου στον μπαξέ..

θα τα πούμε !

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΑΚΙ...
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!
  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 7 215994

eva34

eva34
Καλησπέρα κούκλες!!!! Very Happy Very Happy
Είπα να πω μια καλησπέρα και να γράψω τα μεσημεριανά νέα μου.
Διάβασα και τις απόψεις σας σχετικά με την επαρχία και την πόλη και συμφωνώ απόλυτα Respect .Η επαρχία είναι πανέμορφη και βλαμένους ανθρώπους βρίσκεις παντού.Είτε σε πόλη είτε σε χωριό.Απλά σε μικρές πόλεις τους ξεχωρίζεις ευκολότερα Laughing Laughing
Τα νέα τώρα: Δεν κρατήθηκα και επειδή είχα(και έχω αυτόν τον πόνο), έκανα ένα τεστ ωορρηξίας. Είπα: ρε μπας και είναι σήμερα η ωορρηξία και πιστεύω εγώ η ηλίθια πως ήταν την 13η μέρα;;;;
ΟΧΙ. Το τεστ ήταν ένα ωραιότατο αρνητικούλι. Άρα ο πόνος΄δεν είναι ωορρηξίας αλλά άλλος.Σαν σκωληκοειδήτιδας μου φαίνεται αλλά πιο γλυκός.Προς τα εκεί τον εστιάζω εδώ και λίγη ώρα.
Πάω να φτιάξω ένα καφεδάκι

IoliAtore

IoliAtore
Καλησπέρα!! Ουφ, τελείωσα για σήμερα τη μετάφραση. Μόλις φάγαμε (μεσημεριανό στις 7, καλά πας) έπλυνα πιατικό κ πριν βάλω τη σκούπα που τη ΒΑΡΙΕΜΑΙ είπα να πω ένα γεια.

Ο αντρούλης κατέβηκε στον κήπο κ ποτίζει, διοτι έφυγαν για 3 μέρες οι γονείς μου που κάνουν κανονικά αυτές τις δουλειές. Καιρός να μάθουμε κι από κήπο! Εγώ δεν έχω ιδέα. Τόσα χρόνια έχουμε αυτό το σπίτι με τον μπαξέ και δεν κατέβηκα ποτέ, ντροπή μου!! Αλλά δεν μ' άρεζε παλιότερα..

Εύα μέγα μυστήριο αυτός ο πόνος ρε παιδί μου. Δεν καταλαβαίνεις αν είναι μήτρα ή έντερο ή κάτι άλλο; Μοιάζει σαν περιόδου, π.χ., καθόλου;;

Τόνια άργησα από ό,τι διαβάζω, βρήκατε τα διακοσμητικά, αλλά κοίτα και στο www.art.com, έχουν πάρα πολλά μικρά κ μεγάλα καδράκια, π.χ. αυτουνού εδώ http://eu.art.com/asp/search_do.asp/_/posters.htm?searchstring=yuko%20lau με τα ζωάκια, δεν είναι γλυκούλικα;   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 7 228222

Ααααααχ μην θυμηθώ ότι είχαμε σκεφτεί το δωμάτιο για το μπεμπέ μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας!!

Κορίτσια είμαι τραγική!! Sad Ούτε το 1ο τρίμηνο δεν είχα κλείσει και είχα διαλέξει δωμάτιο, διακόσμηση, χρώματα, καρότσι, κάθισμα, προίκα, λίκνο, ριλάξ (της stokke τέλειο), ενδοεπικοινωνία, ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΧΑΖΗ!! Αααχ... Μέχρι κ που μια φίλη μου με ειπε για την προσφορά της πάμπερς που έδινα 1 ραβδομπλέντερ με 3 συσκευασίες πάμπερς και ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!! Τώρα έχω τα πάμπερς στο πατάρι και μωρό δεν έχω Sad

ΤΙ βλαμένη Θεέ μου!! Crying or Very sad Rolling Eyes

goldangel1990

goldangel1990
IoliAtore έγραψε:Καλησπέρα!! Ουφ, τελείωσα για σήμερα τη μετάφραση. Μόλις φάγαμε (μεσημεριανό στις 7, καλά πας) έπλυνα πιατικό κ πριν βάλω τη σκούπα που τη ΒΑΡΙΕΜΑΙ είπα να πω ένα γεια.

Ο αντρούλης κατέβηκε στον κήπο κ ποτίζει, διοτι έφυγαν για 3 μέρες οι γονείς μου που κάνουν κανονικά αυτές τις δουλειές. Καιρός να μάθουμε κι από κήπο! Εγώ δεν έχω ιδέα. Τόσα χρόνια έχουμε αυτό το σπίτι με τον μπαξέ και δεν κατέβηκα ποτέ, ντροπή μου!! Αλλά δεν μ' άρεζε παλιότερα..

Εύα μέγα μυστήριο αυτός ο πόνος ρε παιδί μου. Δεν καταλαβαίνεις αν είναι μήτρα ή έντερο ή κάτι άλλο; Μοιάζει σαν περιόδου, π.χ., καθόλου;;

Τόνια άργησα από ό,τι διαβάζω, βρήκατε τα διακοσμητικά, αλλά κοίτα και στο www.art.com, έχουν πάρα πολλά μικρά κ μεγάλα καδράκια, π.χ. αυτουνού εδώ http://eu.art.com/asp/search_do.asp/_/posters.htm?searchstring=yuko%20lau με τα ζωάκια, δεν είναι γλυκούλικα;   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 7 228222

Ααααααχ μην θυμηθώ ότι είχαμε σκεφτεί το δωμάτιο για το μπεμπέ μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας!!

Κορίτσια είμαι τραγική!! Sad Ούτε το 1ο τρίμηνο δεν είχα κλείσει και είχα διαλέξει δωμάτιο, διακόσμηση, χρώματα, καρότσι, κάθισμα, προίκα, λίκνο, ριλάξ (της stokke τέλειο), ενδοεπικοινωνία, ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΧΑΖΗ!! Αααχ... Μέχρι κ που μια φίλη μου με ειπε για την προσφορά της πάμπερς που έδινα 1 ραβδομπλέντερ με 3 συσκευασίες πάμπερς και ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!! Τώρα έχω τα πάμπερς στο πατάρι και μωρό δεν έχω Sad

κοριτσάκι μου δεν εισαι βλαμμένη,απ την χαρά σου ειναι,πιστεψε με όλες σε καταλαβαίνουμε..και να σου πω κατι?? ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ...τωρα που βρέθηκε το πρόβλημα ξέρετε τι να κάνετε και η επιστήμη ειναι τοοοοσοοοοοοο μπροστά που θα δεις οτι θα μείνεις έγκυος πολυ γρήγορα,ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τρόπο

eva34

eva34
IoliAtore έγραψε:Καλησπέρα!! Ουφ, τελείωσα για σήμερα τη μετάφραση. Μόλις φάγαμε (μεσημεριανό στις 7, καλά πας) έπλυνα πιατικό κ πριν βάλω τη σκούπα που τη ΒΑΡΙΕΜΑΙ είπα να πω ένα γεια.

Δε μπορώ να τον προσδιορίσω ρε γμτ.
Μία ερώτηση θα κάνω μόνο και σας αφήνω στην ησυχία σας. Μετά την ωορρηξία μπορεί να έχουμε ρήξη ωχρού σωματίου ή ρωτάω μακακίες;;;Αν συνεχίσει και αύριο ίσως να πάω σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο για έναν υπέρηχο.
ΦΔε ξέρω τί να πω scratch scratch scratch scratch

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις